60885
-
Kaputelephant #55913 Jaaa tényleg a LEgacy bank. Jujj de rég altoztam, elfelejtettem. Köszi szépen! -
oz #55912 Nem, eddig ha megvetted a modot common kristályért, akkor ugye 2 óráig vissza lehet adni a vételárért. Ha betetted a legacy bankba, akkor az altnál szintén úgy viselkedett, mintha ő vette volna meg, tehát ha visszaadtad a vendornak, akkor 2 common crystal jött vissza. Így lehetett lassan de biztosan áttolni common crystalt egyik karaktertől a másikra. Szívás, ha ez megszűnt. -
Eddig sem volt ez maskent, ha jol emlekszem. -
Kaputelephant #55910 Nem lehet már trükközni a Common Data Crystallal? Megvettem egy csomó módot és az alt-al csak creditért tudom már csak eladni. -
Plata #55909 Köszi,tényleg elfelejtettem. 
Megtaláltam,de nem tudom kivenni.
Nem értem miért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.29. 20:14:08 -
Legacy panel, karakter perks es ott jobb oldali hasab -
Plata #55907 Vér ciki,de elfelejtettem hogy Treek-et hogyan kell előcsalogatni.
Tudom hogy ciki,de megmondanátok hol is találom azt a küldetést amitől lesz Treek companionom? -
Plata #55906 Nekem van egy csempészem akit csak azért csináltam hogy legyen egy GSF karim.És egy ideje irtó sok xp-t kap GSF-ből.Még csak ott tart a főküldiben hogy menjen coruscantra de már lassan 40.
És pénz is több jön mint régen. -
Pacho #55905 -
Oh, koszonom a tippet, de megvan a optimalis szintezesi gorbem/utvonalam, amit kovetni szoktam (es ami fun is szamomra, nem eroszakolt valami), nincs ezzel gondom :) A szintet csak azert irtam, mert eredetileg 5 percre ugrottam be megnezni az event rendszeret, aztan lett belole 2 oras maradas es egy 20-as szintu (+2 darab convo skippes essels run) ujabb alt a meglevo veteranjaim melle. Amelyet most mar csak illene majd folytatni legalabb az elso 1-2 tierig (amibol felek megint az lesz, hogy a szopoalarcos Legendaryn kivul a nyar vegere meglesz a tobbi tier is)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.29. 14:21:48 -
Plata #55903 Én troopert kezdtem,csempészem már van 4.Három rendes kari egy repülős.
Ha kell a szint menj GSF-re,előfizetőként 100k xp is jön már 20-as szint körül.Nekem preferedként 61 ezer xp is össze jött,neked szerintem mivel előfizető vagy sokkal többet ad.A heti meg napi küldi is sok xp-t ad. -
Beleptem en is tegnap, kivancsi voltam a progresst koveto achievement rendszerre (aztan 2 ora jatek utan, lvl20-kent leptem ki, pedig "csak" be akartam nezni), de Ord Mantellen annyira nem voltak sokan (este 9-11 korul jatszottam), bar ketsegtelen, hogy sokan voltak :) Ami viszont feltuno, az az, hogy gyorsabb volt a respawn a mobok es az aktivalhato targyak eseteben is. Nem nagyon kellett varnom vagy sorban allnom, meg a heroic kveszteknel sem, 10-15 sec es spawnolt az ujabb group mindenfele.
Ami viszont erdekes es tippnek sem utolso. Smuggler eseteben amikor Corso csatlakozik (lvl 8-9-10 szint korul, sub/pref statusztol es a kapott XP-tol fuggoen) akkor az o altala hordott fegyver 33-34es szintu modokkal van tele, de osszessegeben a fegyver lvl8 (vagy lvl10) req, vagyis kicsit imba lowlvl szinten. DE, ha kiszedem belole a modokat, hogy atrakjam egy cartelmarketes vagy egyeb sajat fegyverbe, akkor kapcsol a kliens es kiszedni engedi, de berakni mar nem, a lvl33-34-es szintkovetelemeny miatt. Vagyis jo tanacs, inkabb hasznalja mindenki es egy par szinting nem lesz gond a dpssel, mint sem szedje szet, mert azzal bukja ezt a kis bugot :) (mint en)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.29. 13:44:56 -
Plata #55901 Csináltam egy Cathar troopert.
Kezdő bolygón az este tömegnyomor várt.Minden küldis szörnynél sor várt.
Tiszta wow hangulat.Még jó hogy itt ki lehet kapcsolni a pvp-t,bár Red Eclipse úgyis pve szerver.
Kezdőhelyen a postánál kicsit be lagolt a szerver,rengeteg kari nyitogatta a postákat meg egyéb vackokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.29. 07:27:08 -
Hat nem sok. Az elso 5 szint nem veszes, lenyegeben ha akartal egy-egy uj altot csinalni valaha 1-rol 65-re az osszes eddigi chapterrel, mindennel egyutt mind a ket oldalon, akkor okes, kapora jon. Par menet pvp, szolo flashpointok meg a sztori kvesztek. A 6. szint (legendary) viszont mar elmebaj, ahhoz kell ido, segg (vegigulni mindent) es vegtelen turelem, mert az kb akkora faszsag, mint a wowban az "insane" title, foleg akkoriban, amikor bekerult a jatekba.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.28. 23:14:29 -
Plata #55899 Hát akkor sok értelme nincs az eventnek. -
Hat kiegek nelkul talan 2 szintet tudsz elerni, ott meg nem igazan kell farmolni, csak szintet lepni (25 es 50) es mellette csinalni a sztori flashpointokat (essels/bt, taral/boarding es prison/foundry). Csinalj healert ha mas nem, legalabb nem lesz szopas es megmented a szituaciot, ha nagyon gaz a group. -
Plata #55897 Ezt az idióta eventet.
-
Mit akarsz farmolni, attol fugg. -
Plata #55895 Szerintetek milyen karit érdemes ilyen farmolásra indítani?Melyik a legkönnyebb és legegyszerűbb farmolni? -
Kaputelephant #55894 Növelték a max character slotot:Max slot -
Naowyn #55893 Sziasztok!Red Eclips empire oldalon tud ajánlani valaki még aktív guildet? -
Pacho #55892 Mármint úgy kieg, hogy tulajdonképpen egy Season 2?:DD -
Kaputelephant #55891 Gyakorlatilag jah. Fogadok és ezt most jegyezze meg mindenki: Knights of the Eternal Throne lesz a címe. Totál levágós, nem?! -
Gudott #55890 csak nem nevezhetik el KotFE season 2-nek :D -
Kaputelephant #55889 Talán a kövi kieg neve. Nem túl kreatív lesz. : Next Expansion
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.27. 19:53:52 -
Gudott #55888 Update 4.6, Chapter XV., Light vs. Dark event
A Light vs Dark eventről részletesebb leírás a héten várható. -
Nico Bellic #55887 Adnék egy web címet valamiért linkelni nem sikerült https://www.reddit.com/r/swtor/wiki/f2p itt elvileg választ kapsz arra mi lesz ha előfizetsz és lejár a 60 nap.
Ha nem megy az angol a google fordítóba tedd a címet és megközelítőleg magyar lesz.
Utoljára szerkesztette: Nico Bellic, 2016.06.25. 23:28:12 -
Sziasztok. Hogy van most az előfizetési rendszer? G2A-n árulnak ilyen 60 napos előfizukat. Ha egy ilyenre beruházok akkor a feloldott tartalmak a 60 nap lejárta után is érvényben maradnak? Úgy tudom elég egyszer előfizetni. -
oz #55885 Az achievement rendszeren keresztül lesz követés. -
gunji #55884 Igazad van, bocsi, itt érthetőbben írják. Hát... nem értem, miért nyomják ezt a random bind on pickup item dolgot. Ha már jutalom, akkor vagy legyen fixen meghatározva, hogy melyik class mit kap, vagy lehessen választani, s legalább legyen acc wide, mert így attól tartok, a jutalmak többsége a kukában köt ki, s belekezdeni se lesz érdemes :( -
Plata #55883 Felmentem red eclipsre és 159-12k ping.Kétszer kivágott többet nem mentem vissza. -
Champy #55882 Sziasztok
Mi van a szerverekkel ? 9000 es ping figyel mindenütt :) -
Kaputelephant #55881 Hál'isten. Ez jól jött volna az Eternal Championship-nél is. -
Valahol olvastam (FAQ, swtor blog vagy Dulfy), hogy igen, van valami fele nyomonkovetes. -
Kaputelephant #55879 Valahogy majd nyomon lehet ezeket követni? PL: Tejlesítsd az összes FP-t. Trackeli valahol azokat, amiket már megcsináltam? Vagy írjam magamnak papírra :)
Temérdek grind...nem erre számítottam. Baromi nagy izgalomba kerültem a rewardokat látva, esély a keresztpallosra...aztán megláttam a követelményeket. Jézusom. A Legendary...ismétlem, Jézusom! Mást vártam, valami újdonságot. Egy új eventet a Night Life, fertőzés és bounty hántörködés mellett, ami még visszaköszön néha...de ez remélem soha többé. -
Gondolom a "Dark vs. Light Pack" tartalmaz random jutalmat: "(includes one “Best of” Dark or Light themed weapon, gear, mount, decoration, color crystal or dye from previous cartel packs plus either an XP Boost or Companion gift)". -
Gudott #55877 skuzi mindenkitől, de csak most lett annyi szabadidőm&kedvem, hogy tudjak írni.
Hétvégén összefoglaló a L&D eventről részletesen, valamint a Fallen Empire utolsó két fejezetéről némi spoileres infó.
-
Plata #55876 Na tényleg az a neve.
Meg van még az a ratyitaki,eddig azt sem unlockoltam mert nem tetszett.
-
Az Abraka-zabrak? :) -
Plata #55874 De azt megvettem,de van az a bűn ronda csupa szarvas izé,amilyen Dart Maul is vót az a félbevágott szeletelt sith.