60886
  • Jabar
    ok köszi.
  • BoneDragon
    Nem kioktatás volt, hanem tanács. Látom még mindig nem sikerült elolvasni.:)
  • Boncmester
    9732-es hszben ott a válasz.
  • Kazagor
    Felesleges kioktatnod. Olvasom a hozzászólásokat. De a kérdéseimre egyik hsz-ben sem találtam választ.
  • LaCz
    Ha dark side pointodból sok van hordhatsz pirosat is Jediként.
  • Jabar
    Ott harcolt valami jedi féle és kék/piros szablya volt nálla.
    Régen mintha azt mondták volna hogy a piros csak sith a kék/zöld csak jedi vagy én értettem rosszul?
  • j0nNyKa
    esküszöm ez a hsz bearanyozta a reggelemet :DDD
  • LaCz
    You registered your Pre-Order code on July 29, 2011 and now are registered for the following items:

Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order
    Early game access
    Color Stone (Virtual Item)
  • doggy90
    mar par napja lehet kapni, a honlapon irtak.
  • Tatyla
    576-tol kapott mar valaki ertesitest hogy mehet a kodert?
  • Boncmester
    Én is, a Zsiráf kocsmából :D
  • BoneDragon
    Csak 5 hszt-t kellett volna visszaolvasni.
  • Kazagor
    Mi ez a Blogspotos bannolások? Justswtor és betacake is eltünt. Swtorhunt nem fenyegeti ez a veszély?
  • Torzonborz
    jabizony.

tehát Crasu....khmm Susarc77 mennyit is ér ez meg Neked ?
  • Susarc77
    ahoz konzumálni kell őket:P:)
  • Tatyla
    alreget sem fogjak dijazni :D
  • BoneDragon
    Bounty Hunter Gameplay

Újabb csodálatos minőség.
  • BoneDragon
    Hoppá, justswtort és betacaket törölték? Ejnye bio, te kis hamis....

Vagy mégse?

BetaCake is being moved to a new host.

This will take a day, up to a maximum of two in order to make sure everything is working as intended.

Thank you for your patience.
  • itlosz78
    A lifetime bann-hoz, hány nőt kell inzultálni?
  • itlosz78
    Ohh, a fene na mindegy, ezek is inkább a süti evés helyett a játékra koncentrálnának, hamarabb készen lenne.
  • t0xikus
    ugyan már én a homáron lifetime bann-t kaptam:D
  • picket
    Mátyás király!
  • Omlás
    BW megette a sütit
  • itlosz78
    Blog eltávolítva?
  • Susarc77
    Isten ments,hogy hölgyeket inzultáljak! Pusztán lesegítettem a magas lórol a hölgyet sajnos ez a két tucat pudlikutyájának nem tetszett!:D
  • Braikingboss
    The Smuggler in Combat
  • Boncmester
    Szóval hölgyeket inzultáltál? Na szép :)
  • Susarc77
    a srácok akik még nőt élőben nem láttak Kata seggét polírozták egy másik topikban én meg megmondtam neki a frankót így vagy 12-en mentek árulkodni,ennyi a rövid történet! Gondolhatod mennyire pont leszarom:)
  • Boncmester
    Cseles :)
  • Boncmester
    Mi a rákot lehet csinálni ezen a fórumon, amiért valakit 1 hónapra bannolnak? :)
  • Susarc77
    nem kell aggódni:)
  • Susarc77
    Hát ez nem jött be gyurika:)
  • Jimbo
    Référt már
  • Tatyla
    Crassuss kapott egy honap bant,ugyhogy most pihen
  • arcosharcos
    Már csak azt szeretném tudni,hogy az a "verseny" mikorra lesz kiírva:) A mondat minél előbb részével egyettértek.

ui:ne fogd vissza magad,fog az menni ezerrel is:) HC rulez,be is készítek magamnak pár karton red bullt kezdésre

ui:jó reggelt!
  • arcosharcos
    + bagoly is
  • j0nNyKa
    Te... beteg... vagy.....
    :)
  • arcosharcos
    Ezt a képet már régebben is figyeltem.Durva,hogy egy színkristály is ad statot:)Azt hittem csak színben lesz jelentősége de ezek szerint az úgy nem lett volna elég farmeres xD
    Már szinte látom,hogy a legritkább színek fogják a legjobb statokat is adni.Hmmmm tényleg a pre-order verzió color stone mit ad
    ----------------------------------------------------------------------
    Nagy ég most nézem mennyi az idő(hát még a szúnyog)xD Így mennek pocsékba az éjszakáim,már rég a hétvégi Operationra kéne Bioanalysis farmolnom a Biochem craft potikhoz...hoppá félrehord a kezem inkább lelépek Zzzzzz
    ----------------------------------------------------------------------
    Tényleg Crassus hun van? Néha mindenkit elhajt mindenféle irányokba,hogy jó lesz ez,máskor meg léc alá teszi az egészet és harcol mint a szalonnás kenyerétől megfosztott ork.Mostanában viszont semmi skizofrén megnyilvánulású hozzászólás?
  • arcosharcos
    A kis vörös,Sniper csajszi a meglepetés?:)

Sokkal magasabb szintüek voltak mint ami oda kell,kisebb szinten azért ez nem lesz ennyire "légies":)

Sniper harcmodort valamennyire tükrözte a vidi.Egy igazán távolról támadni képes advanced class.Támadásait fedezékből(cover system-mesterséges vagy természetes),rejtőzködésből(ambush nem stealth)célszerű használni,mert több skillje is ebben az esetben fejti ki igazán a hatását.

Amiért még hasznos,hogy cover-ban immunis vagy nagy ellenállása van a fear,charge,push támadásokkal szemben illetve az ebből indított támadások aggróra nézve is kedvezőek.

Ha valaki közzel kerül hozzá,akkor arra az esetre is van pár képessége,pl.a Flash Bang(nagy kedvencem)rank1en 5m-en belül 8secre mindenkit megvakít.

Vidiben jól látható,hogy futásban a 60 métert 6s alatt futja:)Akármelyik kasztot lefutja és skillből(core skill)(Boost,Escape),ilyenkor még stun,fear sem hatnak rá.

Aki nem tudja kijátszani a Long Range Combat,Cover System,Ambush taktikákat az ne indítson Snipert.Elég összetet a harc taktikája ezért "kezdő"játékosoknak szerintem nem jó választás.

Az Operative ágat sem ajánlom,mert nem egy szerepkörös specialization hanem alapból Supportnak tervezték.Stealthből CC/MDPS,Healelni tudó és RDPS szerepeket is betölt.A sokoldalúsága jó dolog ha gyorsan felismerjük,hogy egy adott helyzetben melyik képessége a leghasznosabb
    ------------------------------------------------------------------------
    Tényleg hangulatos FP.Először a Birodalmiak ölték egymást halomra de ezt tőlük már megszoktuk,aztán a galaktikus Köztársaság is beszált a buliba majd Grand Master Satele baba is megjelent de csak holografikus kivetítőn de mindegy,mert majd úgyis fölkeresem személyesen is a 100millió kreditért amit a fejére tűztek.

Tudom egy ügynököt nem érdekli a pénz,úgyis megkapja a legmodernebb hajót a legszexibb companiont...inkább a kihívás miatt és csak második a kredit miatt
  • j0nNyKa
    mert órák óta nem kötöttél bele semmibe :)