Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
REAL MADRID
A lényeg, hogy lassan de biztosan készülget a game és akinek oly nagy ûr maradt az EP 3 után az kicsit ujból elmerülhet az univerzumban. Nálam mindenesetre toplistás a DIO 3-al egyetemben nem is kérdéses, hogy megveszem e majd.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Node félre Baljós Árnyak ^^...
Bízok a Bioware csapatában, hogy megbírkóznak eme nemes feladattal mert igencsak kellene egy minõségi SW game.
- te, figy, kösz a munkád, királyak voltatok, de mosmá sínen vagyunk és csökkentjük a csapatot, de azért tényleg kösz, csak nem kelletek má.
LOL
:D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
azt meg tudom mi a különbség mmo és fps között :P
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én 2010 telét tippelem.
Ami még benne volt a gamespotos beszélgetésbe és talán senki sem említette az a dinamukus pvp és ,hogy minden egyes karakternek legyen az npc vagy player más-más hangja lesz. Azt is ki akarják küszöbölni mint ami a mmo-k 99%-ában van ,hogy odamész egy területre felveszed az összes questet és aztán csinálod õket tulajdonképpen grind ölj meg 20 ezt 20azt.
Lehet ez lesz az elsö mmo ahol el kell majd olvasnom a quest szövegét mivel döntéseid befojásolják majd a quest alakulását.
[merlinw.org]
Másrészt ezt semmi értelme eltitkolni, csak növelné a hájpot. A hivatalos oldalon pedig nincs róla szó.
[merlinw.org]
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[merlinw.org]
Megjelenési dátumot nem mondtak (vagy éppen nem figyeltem) gametracker oldal írja a 2010-es dátumot. Ha valóban még csak a bolygók és a kasztok fejlesztésével tökölnek reális dátum lehet. Szeptemberi MMO megjelenéshez már most bétázniuk kellene.
[merlinw.org]
fajnak meg zab'rak kéne
2010. jan 29 honnan jön?
Spread De Love!
PL Aionról 2006-óta lehetett tudni, és még csak most fog megjelenni.
Azért mondom mert akkor lassan Béta teszteknek meg ieneknek kéne kezdõdnie szerintem :)
persze nem ezekkel a szavakkal :D.
Mit mondtak mikor lessz ez, hamarosan vagy mi volt a végszó?
Két dolog kivitelezésére kíváncsi leszek:
- Sztoriorientált MMO (hogy fognak sztoriorientáltra csinálni egy MMO-t - mármint hosszútávon-?)
- Teljesen új/saját/sehol sem látott harcrendszer
Egyébként kellemesen SWG-sen hangzik. Sok bolygó, 8 faj (vagy osztály - ezzel kavartak, nem értettem), dinamikus felszerelések, döntésorientált questek, világos-sötét oldal pontok, stb.
Bioware szart még nem csinált... (MDK, NWN, Jade'sEmpire, Balsur's Gate, Mass Effect, KOTOR...) Jó lesz ez is...
[merlinw.org]
Elvileg a következõ az lesz
[merlinw.org]
[merlinw.org]
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egyébként E3 alapján nem középkategóriásként kezelik a játékot, hanem az egyik húzónévként. Komplett SW-s felvonulások voltak, mûsorok, eddig 2x fél órás interjú + a konferencia 10 perce, stb.
(PS: Legközelebb forrást is mellékelj)
[merlinw.org]
"How much will it cost to play Star Wars: The Old Republic?
Pricing for Star Wars: The Old Republic will be determined and announced at a later date."
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Spread De Love!
A halál csupán a kezdet...
Ez nálam azt jelenti, hogy inkább havidíjas lesz. Hiszen az inkább "standard", mint a micropayment.
forrás
http://sw-tor.hu
Igazad van az idõpontot tekintve kicsit csúsztattam... valamivel több 3500 évvel Darth Vader "születése" elõtt játszódik a történet...
A hivatalos oldal legalábbis ezt adta meg... a wikipédia timeline-on meg nem volt kedvem évre pontosan kiszámolni:-)
Spread De Love!
Az EA - akinek annyira nem sikerült jól az idei éve - adja ki, és a BioWare készíti a legújabb Star Wars MMO játékot. Egy kis elõzetesben már beszámoltunk róla, körülbelül mire is számíthatunk majd egyszer a távoli jövõben. A cikk idején még nem lehetett semmit tudni a fizetési modellrõl, de lévén AAA kategóriás MMO, mindenki borítékolta a fix havidíjas megoldást. Nos, úgy néz ki tévedett mindenki. A jó hír, hogy egyelõre úgy tûnik nem lesz havidíj, a nem annyira jó, hogy talán a játék sem lesz annyira AAA kategóriás mint hittük. Egy mostanában zajlott telefonos interjú során kiderült, hogy az EA a játékot az úgynevezett "mid-session" kategóriában tervezi piacra dobni, és alapvetõen mikrontranzakciókkal kíván bevételhez jutni. Ez a módszer ugyan már elég régóta jelen van az MMO piacon, de eddig elsõsorban az alapvetõen ingyenesen játszható MMO-k pénzszerzési módja volt. Igaz, nem az Old Republic lenne az elsõ AAA kategóriás játék ami ezirányba halad, hiszen a Petroglyph is hasonlóan képzeli el legújabb MMO játékának jövõjét. Az EA szándéka szerint a The Old Republic tehát teljesen ingyenesen játszható lesz, és a FIFA online-hoz és a Battlefield játékokhoz hasonlóan mûködne. Azért reméljük a nagy ingyenesség nem megy a minõség rovására, hiszen a KOTOR sorozatot eltolni pusztán gazdasági megfontolásokból...hát nem lenne õszinte a mosolyom.
--
játék lehúzva a wc-n :(
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"