Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én megmondtam tegnap hogy az a gameplay megfog jönni igaz mára jött de tökmind1....
Megnéztem nagyon fasza a video,már a játékot is ku*vára várom...
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
http://media.pc.ign.com/media/816/816935/vids_1.html
PSN ID:misi2mezei
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elirtam nem holnap van a gamescom utolsó napja hanem vasárnap.Szóval lehet hogy vasárnap kapjuk meg a gameplay-t....ahogy nézem este 10 óra van de még mindig nem frissitették az oldalt,és lehet nem is fogják!:(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha meg nem ma kapjuk meg akkor tuti holnap,mert holnap van a gamescom utolsó napja....hacsak átnem basztak minket...DE PERSZE A BIOWARE NEM OLYAN!!!:D
Megjegyzés:álltalában este 9óra és 12óra között szokták frissiteni honlapot össze vissza...ugyhogy én ma egész éjjel lesni fogom!:)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
REAL MADRID
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Spread De Love!

de amugy énis a havidij mellet vagyok:)az lenne a legjobb olyan 6000FT 2 honapra és kész:Daz elozo csak 1 otlet volt mert ahogy már mondtam jobb lenne 10 dollárért venni pl 1000 kreditet és 1 cucc lenne 70 kredit pl minthogy 10 dolcsiért vegyél 1 cuccot!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Az elsõdleges ötletforrás természetesen Darth Vader volt, ezért a Sith Warrior is nehéz páncélzatot visel, sötétségbõl és dühbõl táplálkozik. Fizikai fölényét használja ki, kevésbé támaszkodik az Erõre, de azért jártas a legtöbb képességben. Története a Birodalom ellenségeinek felkutatása, megölése, vagy a sötét oldalra csábítása körül forog.
Force choke
Ez a kaszt azok számára lesz érdekes, akik szeretnek az elsõ vonalban harcolni. Képes nagy mennyiségû sebzés kiosztására (melee dps) vagy kifejleszthet támadó és védekezõ képességeket egyaránt (tank?). Rendelkezik egy ún. “spender” képességgel. Ezt akkor tudja használni, amikor elegendõ mennyiségû rage gyûlt össze, általában csak egyszer, a csata közepén. Ekkor nagy erejû támadással, valószínûleg egy ütéssel leteríti legerõsebb ellenfelét (fatality SW módra;)).
Dual wielding lesz a játékban és megnöveli a bevitt fizikai sebzést, valamint új képességeket nyithat meg a Stih Warrior elõtt. Azonban ez a fajta játékstílus kompromisszumokkal is jár.
Nem fog rendelkezni partytagokat segítõ buffokkal, inkább az elsõ vonalban harcol. Ezért azoknak az embereknek ajánlják, akik élvezik a vezetõ szerepet betölteni, vagy hatalmas sebzést kiosztani. Magyarul az interjú során többször megerõsítik, hogy ezek a karakterek tank és dps szerepkörben mozognak.
A döntések természetesen itt is nagyon fontos részét képezik a játéknak. Elküldenek egy távoli bolygóra, hogy leszámolj a Birodalom ellenségével. Kiderül azonban, hogy az áldozat ártatlan. Mit teszel? Véghez viszed mestered parancsát, vagy hagyod futni a szerencsétlent?"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
persze ez csak az én otletem!
kérném a véleményeket és hogy kiszerint lenne igy jo:)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
grat!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Azta fasza lett!!! Grat a munkához!<#eljen>#eljen>