Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
Csak ne szúrják el apróságokkal..Sok bug megjelenéskor no end game tartalom stb....
Tatyla
nagyon jók a videók,áttekinthetõ az UI és maga a terep is pompás...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

XenHai
Ez nagyon vad!A Sith warrior nagyon bejön....
Kösz a linket!
Én megmondtam tegnap hogy az a gameplay megfog jönni igaz mára jött de tökmind1....
Megnéztem nagyon fasza a video,már a játékot is ku*vára várom...

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Itt megnézhetõ a gameplay, én még nem láttam egybõl közkincsé tesezm szóval véleményt nem tudok mondani még :D
http://media.pc.ign.com/media/816/816935/vids_1.html

nemis lehetnének rohamosztagosok mivel a filmek elott 3700 évvel játszodik:)

PSN ID:misi2mezei

Kandurex
old republic éra...nem lesznek rohamosztagosok :s

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bocsánat!
Elirtam nem holnap van a gamescom utolsó napja hanem vasárnap.Szóval lehet hogy vasárnap kapjuk meg a gameplay-t....ahogy nézem este 10 óra van de még mindig nem frissitették az oldalt,és lehet nem is fogják!:(

XenHai
XD
V43 1105
Én azt a pár órát elütöm egy kis Empire At Warozással ... csak az a baj gyengék az ellenállók<#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mivel ugyis péntek van,és mindig ilyenkor szokták frissiteni a hivatalos honlapot ezért,én azt gondolom hogy mi még ma este megfogjuk kapni azt az 5-10 perces gameplayvideo-t.;)
Ha meg nem ma kapjuk meg akkor tuti holnap,mert holnap van a gamescom utolsó napja....hacsak átnem basztak minket...DE PERSZE A BIOWARE NEM OLYAN!!!:D
Megjegyzés:álltalában este 9óra és 12óra között szokták frissiteni honlapot össze vissza...ugyhogy én ma egész éjjel lesni fogom!:)

V43 1105
Nem feltétlen :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

JaSoN HuNTeR
akkor felejtõs.:D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Havidíj

REAL MADRID

JaSoN HuNTeR
akkor hogyan lesz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem.
JaSoN HuNTeR
A játék teljesen ingyenes lesz?

wow-ba is 1-2 szövegrészt lefordítottak azt kész.. megunták.. XD

Muki100
Több száz óra párbeszédet, meg még rengeteg játékbeli szöveget kinek lenne kedve magyarra fordítani mikor játszhatna is az idejében?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

szoval akkor neis számitsak magyaritásra?:(pedig lehetne hozzá mert ugyanolyanok lesznek a párbeszédek elvileg mint a Kotornál csak tobb lesz:Dés annak is van magyaritása.

V43 1105
Utóbbi ^^.

szerintetek ha majd megjelenik a játék lehetséges,hogy valaha is kijojjon rá magyaritás?:Dvagy megkellene tanulnom angolul?:(XD

szép.. :))

N1ggA
mi a különbség e között és az "igazi pénzzel fizetni az itemekért" között? semmi. a gazdagoknak jó lesz, a szegényeknek nem. havidíj kell

Spread De Love!

V43 1105

jolvan na csak 1 otlet volt jobb lenne mintha pénzért kéne venni a cuccokat 5-6 dollárért 1 cuccot....
de amugy énis a havidij mellet vagyok:)az lenne a legjobb olyan 6000FT 2 honapra és kész:Daz elozo csak 1 otlet volt mert ahogy már mondtam jobb lenne 10 dollárért venni pl 1000 kreditet és 1 cucc lenne 70 kredit pl minthogy 10 dolcsiért vegyél 1 cuccot!

rohamosztagosok nem hiszem hogy lesznek benne ( azok 4000 ével késöbb ölik a **** lázadokat :D) de talán lehet hasonló páncélt csinálni :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ahh, elöször reménykedtem hogy valami trooper szerüség lesz, mert az nem nagyon tetszik hogy a fejvadászok lesznek a bakák benne :( útána meg láttam a képeket:(::(:(:(:(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

remélem lesznek ien birodalmiak is.. én tuti ezt a kasztot választanám elsõnek.. :)

"A tegnapi feltételezés helyesnek bizonyult: a Sith Warrior következõ bejelentett kaszt a Star Wars The Old Republic-ban. A megerõsítés a gamespot.com-on történt egy interjú formájában, ahol James Ohlen néhány részletet is elárult errõl a class-ról.

Az elsõdleges ötletforrás természetesen Darth Vader volt, ezért a Sith Warrior is nehéz páncélzatot visel, sötétségbõl és dühbõl táplálkozik. Fizikai fölényét használja ki, kevésbé támaszkodik az Erõre, de azért jártas a legtöbb képességben. Története a Birodalom ellenségeinek felkutatása, megölése, vagy a sötét oldalra csábítása körül forog.

Force choke

Ez a kaszt azok számára lesz érdekes, akik szeretnek az elsõ vonalban harcolni. Képes nagy mennyiségû sebzés kiosztására (melee dps) vagy kifejleszthet támadó és védekezõ képességeket egyaránt (tank?). Rendelkezik egy ún. “spender” képességgel. Ezt akkor tudja használni, amikor elegendõ mennyiségû rage gyûlt össze, általában csak egyszer, a csata közepén. Ekkor nagy erejû támadással, valószínûleg egy ütéssel leteríti legerõsebb ellenfelét (fatality SW módra;)).

Dual wielding lesz a játékban és megnöveli a bevitt fizikai sebzést, valamint új képességeket nyithat meg a Stih Warrior elõtt. Azonban ez a fajta játékstílus kompromisszumokkal is jár.

Nem fog rendelkezni partytagokat segítõ buffokkal, inkább az elsõ vonalban harcol. Ezért azoknak az embereknek ajánlják, akik élvezik a vezetõ szerepet betölteni, vagy hatalmas sebzést kiosztani. Magyarul az interjú során többször megerõsítik, hogy ezek a karakterek tank és dps szerepkörben mozognak.

A döntések természetesen itt is nagyon fontos részét képezik a játéknak. Elküldenek egy távoli bolygóra, hogy leszámolj a Birodalom ellenségével. Kiderül azonban, hogy az áldozat ártatlan. Mit teszel? Véghez viszed mestered parancsát, vagy hagyod futni a szerencsétlent?"

és akkor megint mi a vége? a pénzes parasztok a legdurvább cuccokkal kezdenek.. grat -.-"

Tatyla
szerintem is inkább havidíj...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

XenHai
Támogatom full hülyeség az egész.Sok vérpistike jól felszedné magát és verné a mellet, akkor inkább a havidíj.
Zeenoo
Egész jó ötlet, attól függetlenül, hogy baromság. Bár végül is arra jó, hogy ne haljon meg a fórum. Azzal mert itt teóriákat gyártunk, tuti, hogy nem adunk ötleteket a fejlesztõknek/kiadóknak de egy próbát megér, vezesd elõ az ötleted egy hivatalos fórumon is, ki tudja, lehet, hogy vevõk lesznek rá és milliomos leszel. Viszont azt javasolnám, hogy abból a levélkébõl ne hagy ki a mondatvégi pontokat és a nagybetûket, bár ki tudja, lehet ezt is értékelnék. Söt, egyenesen javaslom, hogy a szóközt is spórold meg, úgy még sokkal jobb és viccesebb lesz az irományod.

na kitaláltam,hogy hogyan lehetne a majd a játék a havidijal vagy a tárgy vásárlással kapcsolatban:Dszerintem ugy lenne jo ha ingyen játszhatnál tehát megveszed a játékot regisztrálsz és játszhatsz na de itt jon a fordulatXDnem kellene havidijat fizetni és az itemekért sem kellene igazi pénzel fizetni és ez ugy lenne,hogy pl a boltban lehetne majd venni Gamecardot mint a wow nál de nem felfizetésre lenne jo(természetesen átutalásal is lehet mint a wowban)hanem kapnál érte kreditet pl 10 dollárért 1000 kreditet kapnál a profilodban ha bejelntkezel a hivatalos oldalon na és ott lehet vásárolni a itemeket amiket nem lehet megszerezni a játékban(ha meg meglehetne szerezni ugy meg nem lenne értelme sztem az egésznek de azért jolenneXD)anniy lenne,hogy ott a profilod alatt kilennének téve az itemek pl jedi ruha 60 kredit vagy dupla éllu fénykard 70 kredit,és csak rámész a BUY ra lemegy a 70 kredit a számládrol és amikor fel lész a játékra akkor már ott fog viritani a tobbi itemed kozott az item amit vettél:)
persze ez csak az én otletem!
kérném a véleményeket és hogy kiszerint lenne igy jo:)

XenHai
Már lassan ideje lenne....
Jeffjohnson
Nem beta , arról még nincs hír. Egy hosszabb video (Developer Walkthrough) lesz mert amit eddig láttunk az csak pár perces ez remélhetõleg valami komolyabb cucc lesz.

MrStokes
Demo alatt mit kell erteni? Vmi beta verzio?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jeffjohnson
Ma fun friday és Threat of Peace 13# ...magyarán semmi érdekes. Viszont jövõ hét pénteken jön a demo azután pedig megmutatnak valami újat (remélem egy új classt).

mrzoltan
Nekem mind1 nem én nézegetem,csak szóltam...
XenHai
Jó ez.
mrzoltan
Sztem jó lett,csak kevés a frame az animációba és így "akad".
gibson9
Ennél jobbat nem is lehetett volna csinálni O.o Nagyon jó <#eljen>

wedge31
Király a banner...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jeffjohnson
A magyar oldal új kinézetet kapott link a bannerben

Legend Killer
sztem nagyon szép. hangulatos mindegyik.

grat!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Buci
klassz lett, örülök h hozzájárulhattam :)

carpe diem

Most már jó,köszi helpet!
Azta fasza lett!!! Grat a munkához!<#eljen>

Flash player-t telepítettél? Esetleg frissítsd le hátha segít.