Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(u.i. rakj fel mozillát abban van helyesírás ellenõrzõ alapból beépítve használata sok problémától megkímél)
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1.fénykard helyett lézerkardok irok mikor ugyanaz...
2.véletlenül rosszul irtam le egy szot..-_- ???
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1 szó mind 100 ugyanaz a kettö..izlések és pofonok...;)
Amugy fénykard mennyivel értelmesebb kifejezés mint a lézerkard?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Más a lézerkardoknak a szine...a lézerkard szineknek jelentése is van!
pl:a kék lézerkard szin az igazi jedi-t testesiti meg,olyanokat akik soha semmiért nem állnának át a sötét oldalra! (persze anakin kivétel:D)
ennyi erõvel akkor a rohamosztagosok fegyverei mértnem zöld lézert lõnek mint a tie vadászok?
Szóval szerintem nem kéne összehasonlitani lézerkardot a lézerpisztolyal vagy a hajoknak,ágyuknak a lézerszinével...
Annak akit érdekellnek a lézerkardok színei és jelentései annak EZT a honlapot ajánlom!
A halál csupán a kezdet...
Csak azért szeretném ha több szín is lenne nem csak "kék,zöld,piros"...mert az feelingesebb.;)
Megjegyzés:a KOTOR-ban is több szinû fénykardszinek voltak pl:Bastilanak citromsárga,én szereztem lilát,cyan kéket meg sárgászölder is...
Azért,mert anno a SW-ban ilyen klisével volt megoldva a jó és a rossz elkülönítése itt nemkéne ,hogy számítson és szerintem nem is fognak ilyen marhaságra kényszeríteni! Énis azt gondolom szabadon lehet majd "színezni" a fegyókat a kedvünkre!
Még az is hülyeség lenne ha esetleg erõsségük szerint lenének a színek mivel lehet neked vagy nekem épp a "level 28-as" fénykard tûrkíz színe jön be a legjobban ,de csak a színe miatt ezt level 49-en már nem igazán lenne értelme használni:P;)
Több megoldás is van erre mmo-kban, lehet kis ikon, felirat a feje felett, hogy párbeszédben van, vagy csak simán nem kijelölhetõ, nem támadható, lehetnek a quest körzetek pvp mentesek stb...
Nem azt mondtam hogy egy sith kék lézerkardal nyomuljon hanem mondjuk a piros mellé egy lila,vagy narancssárga kard nem nézne ki rosszul...
Ja! amugy Exar Kunnak kék szinû dupla pengéjü lézerkardja volt,és mégis sith volt.
PSN ID:misi2mezei
Spread De Love!
És akkor ugy lenne mint a sima KOTOR-ban hogy ezeket betudnád szerezni kristálybarlangban.Esetleg megvásárhatod egy kacatostól 1000000kreditért!:)
Egyébként az egyetlen problémám eddig, hogy a videó végén a sith kék fénykardot is használt. Szerintem úgy lenne a legjobb, ha a sithek csak piros színt, a Jedik pedig zöldet vagy kéket használhatnának csak.
Meg nem tudom, nem kevés-e egy 10 slotos bar
Spread De Love!
Lera,Dynn,Zulgron
Lehet hogy a sith warrior lesz az...persze ezt csak egy pletykának vegyétek énis csak ugy olvastam a magyar oldalon forumon...de reménykedjünk hogy igaz ez a pletyka!
REAL MADRID
REAL MADRID
Csak azt bánom hogy a gameplay videoban nem mutatták Tython-t a Jedi-k bolygóját...meg kimondottan Troopert meg Jedi-t sem láttam videoban,ugy értem hogy nem ellenfélként,hanem játékosként!
Remélem majd mutatnak videot a karakter készitésrõl is,kiváncsi lennék rá mennyire szabadon szerkeszthetõek lesznek a karik...
Na mind1 nem akarok telhetetlennek tünni egyenlõre ennek is nagyon örülök!<#buck>#buck>
Off:mit szoltok az új nick képemhez?<#banplz>#banplz>
REAL MADRID