Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Tabodo :D Ez egy nagy nevetõ jel hahotázást jelent.. :)
Egyébként Jeff csak példákkal próbáltam igazolni, nem olyan egyszerû dolog, egy jó mmo-t megcsinálni. És az EA még egy sima ftp szerû szervert sem képes üzemeltetni. És nem én vagyok az elsõ akinek ez szemet szúrt. De többször nem fogom elmagyarázni.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Egyébként egy apróságban azért -lehet- félig-meddig igaza: amilyen roham lesz a játék indulásánál, én csodálkoznék a legjobban, ha tükörsimán mennének a szerverek. Remélem, ezen a téren (is) kellemesen fogunk csalódni majd. :)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szerintem ha nem kezdesz el értelmes vitatémát felhozni akkor törlöm a trollkodó hszeidet. Nem azzal van a gond, hogy nem szereted a játékot az rendben van legalább ahogy korábban írta Arcosharcos kisebb lesz neki a sor hanem azzal, hogy baromságokat írsz!
2-en olvassuk, hogy mit írsz, immár.. nem-tudjuk-megszámolni hanyadjára, és a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy mirõl beszélsz :)
Próbáltuk mondatonként, vagy egybefüggõen olvasni, egyik sem járt sikerrel. Minek a hanyadik részei? Mi a gyerekes a játékban? Mi köze az SW:ToR-nak a Dragon Age 1-hez? Hol kellene bármi olyasmit csinálnia az EA-nek, mint egy.. ö... "dlc letöltõ és ellenõrzõ rendszer"?
Jó lenne, ha válaszolnál ezekre, mert most elbizonytalanodtunk, hogy mi vagyunk tudatlanok a játékkal kapcsolatban (napi szintû információ keresgélés mellett), vagy pedig te? :)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy egy érdekes téma a Dragon Age Originsel játszva feltûnt az EA egy egyszerû dlc letöltõ és ellenõrzõ rendszert sem tud rendesen üzemeltetni,azért egy mmo kicsit nagyobb falat, mindenesetre kíváncsi leszek.
Néztem az elõzetesét a CW 4ik évadnak és azt figyeltem,hogy lesznek benne vizi és víz alatti csaták.A 3ik évadban is elõfordult és ha jobban belegondolok az SW mozi filmben is voltak víz alatti kalandok.
Beépíthetnék a TOR-ba is a víz alatti kalandozást és csatákat:)Úszkálni akarok karival <#hawaii>#hawaii> Viszont elnézve az eddig bejelentett bolygókat,kettõ max három bolygó rendelkezik nagyobb vizi területekkel.
------------------------------------------------------------------------
(#3545;Although):Nekem viszont egyre jobban tetszik ezért arra gondoltam,hogy csinálhatnál a TOR-nak egy negatív reklámot a többi kapcsolódó fórumokon is.Hátha ennek hatására a megjelenés napján,éjszaka kisebb sort kell végíg állnom az üzlet elõtt és nem kell hajnalig dekkolnom.Szeretnék megjelenés után mondjuk egy órával már játékban lenni:)
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ami alosztály és AC-tõl függetlenül nem változik:
(Egyébbként megoldható lenne az alosztály(AC)válltás,mert) megerõsítették,hogy kaszton belül mindkét alosztálynak ugyanaz lesz a story és nem lesz külön alosztályra kihegyezett story és questek.
Ami alosztály és az AC választással megváltozik:
Ugyanazon kaszton belül a másik alosztályt,AC-t kipróbálni kb olyan mintha egy teljesen új kasztot indítanánk.Kaszton belül,alosztályonként más az engedélyezett armor típus,más a fegyverzet,karakter csapaton belüli szerepköre is megváltozik.
Én az agentet hoztam föl példának,mert azt favorizálom,de a többi kaszt hasonlóan sok felé talentolhat AC-n belül.Op/Agentnél lesznek mindenféle szondák pl.silences szonda,AOE szonda,ellenfelet üldözõ robbanó szonda,heal szonda.Távolsági harcot erõsíthetjük ha blaster rifle-val kapcsolatos skilleket erõsítjük,aki közelharcban szeretné jobban megállni a helyét az energy blade skillekre is talentolhat.
Stealth képességet még nem tudom,hogy technikailag és talentfán is lehet erõsíteni,mert csak annyit mondtak,hogy a lopakodás része is fejleszthetõ lesz.
És akkor az agent/sniper AC-t alosztályt még meg sem említettem,mert itt itt kismillió dolgot erõsíthetünk talentfán.Lopakodni ugyan nem tud de cover(fedezék) és ambush(rejtõzködés)képességei lesznek ami nem elhanyagolható,mert ezalatt immunissá válhat a charge és pull skillekre(smuggler hasonló ága szintén).Orbital Strike légitámogatást kérhet de akár offhealer irányba is mehet talentfán.
Nem ragozom végíg az összes kaszt alosztályt de pl.BH/Mercenary AC-n belüli variációt nézzük akkor itt is sok a talent lehetõség:talentfán erõsítheti a Dual Wield Guns képességeit vagy Missiles(többféle rakéta típus van)irányba is mehet,lesznek kifejezetten RDPS-t erõsítõ skilljei amire talentolhat és legutóbb közölték,hogy ebben az alosztályban fejlesztheti magát akár offhealernek is.
A két factions szembenálló de azonos szerepkörrel megbízott alosztályai,teljesen eltérõ képességekkel rendelkeznek.Ezért aki mondjuk egy BH/Mercenary után kipróbálja a Trooper/Commando-t(heavy blaster cannon,különféle gránátok...ra talentolhat)annak is az újdonság erejével fog hatni,hiába volt már hasonló alosztály karija.
A JK/Guardian(Tank AC)talentolhat AC-n belül heavy armort tovább erõsítõ skillekre de ha a DPS-t szeretné erõsíteni,ezen az ágon is van rá lehetõsége a single saber-t erõsítõ talentolással.Talentolhat még ebben az AC-ben leadership és party buffokra.
Ellentétben az SW/Juggernaut(Tank AC)a klasszikus warrior lesz.Nem osztogat buffokat,nem jótékonykodik hanem a single saber és armor talenten felül különbözõ Fear és Darkside Aurákra oszthatja talentpontjait.
A kaszt/faj kombókat meg,hogy még milyen race-k lesznek azt hagyjuk,mert ezekkel kapcsolatban utoljára tavaly nyáron kaptunk értékelhetõ infókat <#duma>#duma>
Van valahol olyan táblázat ami leírja, hogy milyen kaszthoz milyen faj párosulhat? Engem konkrétan a chiss érdekelne, hogy az Imp. Agent-en kívül lehet-e még más is.
A halál csupán a kezdet...
A Wookiee bundás action bar dizájn nagyon ott van xDD és ha ilyen ledöbbent,meglepett arckifejezések,emote-ok is lesznek játékban ami vidikben meg screenshot-on vannak akkor a játékot úgy fogom kezdeni,hogy szét röhögöm magam:)
// Mindamellett persze, hogy jót lehet mosolyogni rajta :)
Lehet most sokan utálni fognak a CW híreim miatt de közlöm,hogy ki tudom healelni magam <#vigyor>#vigyor>
Úgy látszik,hogy ez a hét a wookieek-ról szól,mert kijött a CW negyedik évad utolsó epizódja,amelyben szintén a wookieeké a fõszerep.A Wookiee sisak és vállvas nagyon pöpec.A harcmodoruk meg,Han Solo szavait használva "nem okos dolog feldühíteni egy wookieet".
Akit érdekel itt nézheti,itt meg töltheti
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Így AC-n belül is széles skálán fog mozogni a fejlesztés.Eldönthetjük,hogy heal,szondák,blaster rifle,energy blade
képességeket vagy variációkat fejlesztjük.Gondolom a többi kasztoknál hasonló lesz a szitu(AC-n belül) és többfelé variálhatjuk a képességeket,annak függvényében hogy milyen szerepet kívánunk karinknak.
Mondjuk így elég nehéz lesz tökéletes balancét alkotni.Ha eljátszom a gondolattal,hogy egy Op/Agent ami pl.heal és közelharcra van talentolva szemben egy JK-val,nem fogadnék a JK gyõzelmére.
Persze JK szemszögbõl is megnézhetjük.A JK armor progression vidiben tisztán látszott,hogy a JK/Guardian(tank)ága gyakorlatilag(pedig képkockánként néztem végig)az összes lövedéket kivédte,pedig komoly sorozatokat is lõttek rá.
A JK/Sentinelt(DPS)ellenben minden lövés eltalálta.Gondolom viszont nem kis DPS-t tol.Nekem a JK Sentinel-rõl a Klónok Támadása film ugrik be mikor az ifjú Anakin,mindkét kezében fényszablyával rátámad Dooku Gróf-ra:)
Nem is értem,hogy az Agent népszerûségi indexe miért ilyen alacsony.Nekem egyre jobban bejön.Ellenben ezen a fórumon és más fórumokon meg még inkább az SI nagyon a topon helyezkedik el.Úgy tûnik,hogy a (nagy)többség életerõ elszívás és villám szórni(és szoknyában rohangászni<#mf1>#mf1>)akar.
Jah és hallottátok,hogy lehet majd duelezni egymással.Bakker nem tudtam mi hiányzik,tiszta ingyen cirkusz lesz.Nem mintha nem csináltam volna csak annyira nem gerjedtem rá.Viszont ismertem olyanokat akik órákon keresztül dueleztek <#conf>#conf>
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
anti hero
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
13:03-nál láthatjuk,hogy milyen könnyen elcsábulhatunk az Erõ Sötét Oldala felé,pedig nem manipulálta vagy befolyásolta senki a sötét oldal felé.A helyzet hozta ki belõle.Szegény Kalifa,a Sötét Oldalon még sokra vihette volna:( <#sir>#sir>
itt nézhetitek:Padawan Lost vagy letölthetitek
Rohadt jók a karakter animációk, fõleg a Jedi Sentinel-é. Alig várom a kis Sith Marauderemet :D
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
anti hero