60880
  • gunji
    Egyik karakteremnek nézegettem modolható kardot GTN-en (nem sikerült találni megfelelőt), s látván az 500 milliós árcímkéket, elgondolkodtam, hogy vajon mennyire lehetnek 'gazdagok' a játékosok? Mennyire reális százmilliókat kérni valamiért úgy, hogy az el is keljen? Mennyire lehet ennyi pénzt összeszedni Mastercard, bot és exploitok nélkül, normál élet mellett (munka, család, más szórakozás, stb)?
    A másik ami feltűnt mostanság, hogy mennyire kiürültek a bolygók a Progenitoron, a köztársasági flottán is jó esetben 40-50 ember szaladgál, Odessenen is esti csúcsban jó, ha egy tucatnyian voltunk. Ennyire rossz lenne a helyzet vagy más szerveren még többen vannak?
  • Kaputelephant
    Yup. Ezek 5.0 óta Outlander Token nevet viselik. 60/65 inmstant karakterekre egyaránt használhatóak.
  • PiszkosFred
    Hm, ezt nem is figyeltem. Az tudom, hogy eddig volt 1-1 tokenem (kotfe es kotet bonuszakent), amelyeket sosem hasznaltam fel (illetve amikor meg a 60-as friss karakterek cuccai legacy boundosak voltak, akkor krealtam tucatnyit, leraktam a cuccost a bankba majd delete es ujra) es csak a login kepernyon lattam a 2-es szamot, amely a mostani prime kod utan 3-as lett.

Ha jol ertem amit irtal, akkor mostantol csak egy fajta van, es igy a regi 60as tokenek is hasznalhatoak 65os karakter inditasara?
  • Kaputelephant
    most már csak outlnader tokenek vannak. bármely 60/65-re beváltható. Érdemes a tokent mmeglesni a kliens teljes letöltése után
  • PiszkosFred
    Megkapod. Nekem - 5 evig elofizetokent, most jelenleg prefkent - jelenleg 3 boost tokenem van, egy 60-as es ket darab 65-os ugy, hogy az utobbi kettobol az egyiket tegnap kaptam, a prime kod bevaltasakor.
  • Plata
    Sajna nekem nem sikerült.Jó lett volna szülinapi ajándéknak.
    Bár az sem rossz ajándék hogy SW szülinap pont az én szülinapomon van.Csak nekem kicsivel több gyertya jár.
  • bekasybalazs
    Sziasztok. Kicsit felbuzdultam az ultimate pack láttán, kiokoskodtam a twitch prime account trialt is, kaptam egy kódot, redeemeltem. A kérdés a következő lenne, volt egy 65-ös karakter token a leirásban, az csak a totál újoncoknak jár, vagy az is megkapja, aki már nem az? Belogoltam és nem látom a karakter választó képernyőn, csak azért kérdezem, bár még tölt a kliens, az is közrejátszhat.
  • PiszkosFred
    itt van egyebkent kotet elso 9 fejezete + lepegeto reskin. Sokat nem veszit senki, ha nem sikerul halasznia kodot.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.03. 22:44:13
  • Kaputelephant
    Na kihasználva a lehetőséget, 2,5K CC repült a collection unlockba :)
    Most nézem [Defiant Vented Lightsaber] 5700 CC Marketen, ha valakinek lenne rá CC itt a lehetőség egy keresztpallosra.
  • gunji
    Köszi :)
  • PiszkosFred
    Aki csak egy honapot is sub votl mostansag, annak nem. A lepegeto is egy sima reskin, csak van egy antenna a tetejen.
  • gunji
    És amúgy érdemes beszerezni egy kódot, azaz a KOTET-en és a lépegetőn kívül ad-e olyat, amiért megérheti?
  • PiszkosFred
    Hat, nyelv hianyaban a vak szerencseben bizhatsz csak, es surun frissited a listat, hatha te vagy az elso aki elcsip egy ilyen kodot. Mert van aki csak beirja a kodjat, van, aki kis jatekot is kieszel (csereld fel a betuket, vagy H betu helyett legyen 3-as, stb.) ezeket is gyorsan megcsinalod es aktivalod a kodot.
  • Plata
    Én nem teljesen értem,hogyan lehet kódot kérni?
    Sajna angolul írnak így aztán sokat nem értek belőle.
  • PiszkosFred
    Es vegre elerheto "Shae Vizla" fele haj is a CM-ben :)
  • Kaputelephant
    Reddit kód kéregetős poszt.

Nekem már lett is egy.

update: Megkaptam a KotET-t...úramisten!!! bizsereg a .... az! Végre :D
    De preferred marad az account.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.03. 20:42:23
  • Kaputelephant
    Valaki tud szerválni kódot? Volt valami trükk pár órája, de már nem működik állítólag. Itthon meg elvileg nem elérhető/támogatott dolog a Prime.
    És jól értem, hogy a pack tartalmazza a Kotet kieget? Ezt azonnal meg kell szereznem bakker.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.03. 20:27:52
  • PiszkosFred
    Twitch Prime members! Get in-game loot in Star Wars: The Old Republic!

From May 2nd — May 15th get the Star Wars: The Old Republic Eternal Throne Ultimate Pack and play the Knights of the Eternal Throne expansion story. If you’re not a Twitch Prime member, you can sign up for a free trial at twitchprime.com.

Not only will you get a free Level 65 Outlander Character but you’ll also get the AC-PT Walker mount!

forras
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.03. 19:00:55
  • Nico Bellic
    Ha valaki nem tudná a héten a COLLECTIONS UNLOCK 50%-kal kevesebb cc-be kerül.
    Gondoltam szólok hátha nem nézegeti mindenki a honlapot.
  • El Protector
    Te jó ég, hányszor átéltem azt, amit ma is művelnek. Régen még kaptunk némi kompenzációt az ilyen kiesések miatt. Most már azt sem :/
  • gunji
    A hörcsögök - úgy tűnik - már itt is lázadoznak, így a szervereknél további késés várható. :(
    De május 4-én új asztroszert kap ajándékba mindenki, az iventoryban lassan külön fület csinálhatnának nekik :)
  • gunji
    Köszi , megpróbálom, ha lesz ma este még szerver (épp most hosszabbították meg a leállást, de legalább a crtl+left button previewt megcsinálták volna). A (költői) kérdés az, hogy sikerül-e úgy beleszaladni a zöld körbe, hogy ne kelljen gyógyítania engem :)
  • BryceHUN
    Régebben én is sokat sz*ptam vele, és ha jól rémlik, akkor a megoldás is nagyon egyszerű volt. Fussál körbe-körbe, vezesd bele a zöld(?) körökbe, amik az életcsíkodat hivatottak feltölteni, ugyanis azok őt sebezni fogják. Nagyon. Támadni viszont ne támad, mert minden ütésnél/lövésnél megy rá egy buff, ami a sebzését növeli. Ennyi.
  • gunji
    A KOTET 9. fejezetéhez szeretnék segítséget kérni spoilerben, JK-hoz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...Vaylin szellemének legyőzéséhez. Próbáltam a fórumokban olvasható tanácsok szerint (maradjak a lila körben, üssem közelről, csaljam a zöld körbe, stb), de 90% alá nem nagyon jutottam. Nem, nincs már Dramath (igaz, szólt a szöszi, hogy tartsuk meg, de nem akartam DS pontot). S nektek milyen hanyas gearrel ment?
    Előre is köszönöm :)

• Kaputelephant
    Zsír! Enjoy! :)
  • vidad
    Köszönöm a segítséget! Töröltem mindent, launcher újra letölt, rendszergazdaként telepít és működik.
  • Alanw
    Plâne ugy hogy ez egy forum....
  • Alanw
    Elsöként aBitraider mappât töröld ës ugy probalkozz....
  • Kaputelephant
    Amikor töltöd le, akkor egy piros csíkot látnod kell alul. Az sem indul el, stagnál?
    Tűzfal/vírusírtót ellenőrizd. Add hozzá a kivételekhez vagy addig kapcsold ki.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.04.21. 23:33:22
  • Alanw
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=498597
  • Plata
    Töltsd le originről.Próbáld meg azt,vagy ha az sem vedd meg dobozosan,ahhoz még 1 hónap előfizu is jár.
  • vidad
    Sziasztok! Próbálom letölteni a játékot win10 100mbit-es net, a Launcher csak annyit ír ki hogy frissít de semmi mást (letöltési seb., hátralévő adat nincs) a feladatkezelőben a letöltési sebesség 200 kb/s órákon át, pár nap múlva próbálva ugyanez a helyzet. Mi lehet a probléma?
  • Kaputelephant
    Üdv a Fórumon :D
  • Plata
    Én nem annyira kedvelem a Twi'lek-et,némelyik átvezető videóban tök gáz mikor a csápjai összevissza repkednek mint a zászló.
    Tudom nem csápja van hanem lekku vagy mi a rosseb.
  • PiszkosFred
    Felreertes ne essek, nem a te hibad vagy ne te erezd magad kellemetlenul, hanem az, aki rosszat mondott neked.
  • Horzsoló
    "Hát ez a blog nem valami fényös,ha jól nézem helyes írási hibáktól sem mentes."
    Nekem tetszik az oldal. Köszönöm a kritikát, jobb mintha senki nem reagált volna rá.
  • Horzsoló
    Jól van, befogtam.
  • PiszkosFred
  • Plata
    Az hülyeség,amikor előfizető vagy lehetsz twi'lek,csak nem bármi,hanem a felsoroltak.csempész meg a két jedi és sith inkvizítor,vagy mittomén mi magyarul.Viszont ha unlockolod akkor bármi lehet.Nekem ha jól emlékszem republic oldalon is van sith karim.
  • Horzsoló
    Nem class korlátozásról beszélt az illető, hanem arról, hogy ha előfizetsz egy hónapra, attól még nem lesz választható faj a Twi'lek, hanem külön unlockolni kell. Persze ettől még lehet téves ez az info.
    Utoljára szerkesztette: Horzsoló, 2017.04.20. 17:28:35