60890
-
Kaputelephant #56806 Road Map 2017 -
Kaputelephant #56805 Köszi!
Csináltam Face profilt, jelentkeztem is a csoportba. Meglesem majd a posztokat, hátha oda is rakta üzenőfalra a friss posztokat, mint ide vagy akár Ph-ra. -
Shion #56804 https://www.facebook.com/groups/swtorhungary/
Zárt csoport, de gyakorlatilag bárki jelentkezhet. Kitiltás max minősíthetetlen viselkedés esetén van, de az elmúlt években nem nagyon volt erre példa :) -
Kaputelephant #56803 Facebook-n van SWTOR Hun csoport? Ha van, tagja valaki? Nem-e lehetne meglesni, hogy tagja volt-e; egy kiindulási pontnak esetleg nem lenne rossz. -
Nephin #56802 Semmi. -
Kaputelephant #56801 Továbbra sincs semmi reakció? :( -
Nephin #56800 Írtam mailt neki, de még nem válaszolt. -
Plata #56799 Jah fordítva Sg fórumban van PH link.
-
Plata #56798 Bocsi offért.Mobilon nem tudok offba írni.
De ha jólemlékszem ph meg sg nem konkurencia.Ugyanaz a cég talán.
Ph fórumban van direkt link sg fórumhoz,ha jól emlékszem.Mobilról nem látszik sajna. -
gunji #56797 Úgy tűnik, Taris sem mentes a javítatlan hibáktól: sajnos magam is beleestem a Bonus series csapdájába (nem mindegy milyen sorrendben hajtjuk végre a küldetéseket, különben nem tudjuk befejezni a bónuszt), illetve ezen új karakteremnél is megjelent egy RE-M0-s küldetés, amit nem lehet felvenni (még az f2p-vé váláskor találkoztam vele először kb. 4,5 éve :D)
-
Kaputelephant #56796 Jaa vágesz, a rövidítésből nem tudtam hirtelen, de vágom az oldalt, köszi.
A 2016 pedig sajna reál, my bad.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.25. 22:16:43 -
gunji #56795 Prohardver, ott is vannak ilyen fórumok (csak nem tudom, mennyire szabad a konkurenciára hivatkozni).
Ha idei az április 16, akkor talán nincs nagy baj (remélem). -
Kaputelephant #56794 Óóóó bazz, az évszámot elnéztem...bocsi!
ui: mi az a péhá?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.25. 22:05:55 -
gunji #56793 Mármint tavaly?
#56590: A péhá regnél található mail-cím és város, ha ez segít. -
Kaputelephant #56792 SWTOR fórumon utoljára elvileg áprilisban volt: Utoljára aktív: 2016. Április 16. - 13:05:15
Többi helyütt február-márciust látok. Remélem nincs gáz. -
Nephin #56791 Ó, ez nagyon nem hangzik jól. :( -
Kaputelephant #56790 Nagyon para. "Polgárilag" sem tud valaki valamit róla?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.25. 16:53:23 -
gunji #56789 És sajnos úgy tűnik, más fórumokra (reddit, péhá) - ahova szokott még írogatni - sem jelentkezett be már jó ideje :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.05.24. 21:33:53 -
Nephin #56788 Nekem nincs rá időm, hogy frissítsem, Gudott vette át a hírek írását, de egy ideje ő sem jelentkezik sajnos. -
Nephin #56787 Nem, sajnos a fórumot még a legaktívabb időszakban is ellepték a botok, nagyon régi a használt alap. Gudottról én sem tudok semmit. :( -
szalacsi10 #56786 Az nem ürge volt, hanem egy spambot. Én is láttam. Ez azt jelenti, hogy az oldal hivatalosan is halottnak tekinthető. (Ugyanis a halott, hosszú ideje inaktív fórumokat szokták a spambotok ellepni, amik nem rendelkeznek CAPTCHA védelemmel.) Az swtor.hu esetében is hasonló a helyzet. :( -
Alanw #56785 Jo kérdés,én is akartam már kérdezni hogy mi van a honlappal?KIe lett,miért nincs frissitve,stb?Az már csak hab az (sw)tortán hogy valami francia ůrge telinyoma a forumát cipőreklámos bajagyzésekkel.....:-(
-
szalacsi10 #56784 Üdvözlet! Érdeklődnék, hogy jelenleg aktív magyar klán található-e a Red Eclipsen? Ha igen, akkor melyek azok (mindkét oldal)? Kb. olyanokra gondolok, akiknél sok tag és napi szintű jelenlét van. Sokáig a Hungarikum nevű klánnál voltam, de egy év távollét után mikor beléptem, azt láttam hogy mind a 400 tag offline állapotba volt. A fórumjukon is elég nagy az inaktívitás. -
Wikingragnar #56783 De ott legalabb nincs credit limit xxxxdddd -
Plata #56782 WoT azért nem hal éhen mert rengeteg a fizetős tartalom,ne felejtsd el ott még fizetős lőszer is van.
A prémium tankok 50%-al több xp-t és pénzt keresnek.És jó néhány prémium tank piszkosul erős.
Vagy brutális páncélja van vagy brutális ágyúja,vagy egyéb.Bár időről időre bele piszkálnak a prémium tankokba,idővel a régebbieket sunyi módon nerfelik.Hogy vegyék az újabbakat. -
Wikingragnar #56781 Az a vicc hogy ott a wot, ott is befizethetsz, vagy ingyenesen jatszol. A lenyeg az hogy ha nem lenne credit limit nem halna ehen a bw , latod wot nem halt ehen.Tudom nem az a kategoria de a penzrendszere ugyanaz mindegyiknek. -
Kaputelephant #56780 Egyáltalán nem gúnyoltam, a véleményemet írtam le, ahogy Te is! Ez egy szint alatti bestiális, vita kultúra nélküli beszéd amit folytatsz sajnos az írásod alapján. Nem szándékozom továbbá reagálni a véleményedre, max, ha egy kis vitakultúrát felszívtál magad személyébe. További szép napot! -
Igen. -
Wikingragnar #56778 Fred ESO-zol esetleg? -
Wikingragnar #56777 Tabletrol irok es nemtudok gyorsan irni olyan vagy mint egy menstrualo no aki minden kis dolgokon gunyolodik gg. A credit limitet hoztam szoba nem nagy cucc, de latom nalad kiveri a biztositekot, itt egyedul te nem ertesz egyet a tobbi jatekossal aki f2p v pref. En azt nem ertem miert sajnalnad a jatekosoktol hogy elvezhetobb legyen a jatek? Tied az Swtor vagy mi? Mind1 nem vitatkozom csupan otletelgetes volt ez a credit limites dolog. -
Kaputelephant #56776 Érdekes szóhasználat a felháborodás. Előfizetőkre lehetne iinkább alkalmazni ezt. Pl: "AZ előfizetők felháborodottak jogosan, mivel nincs elég Group content egy MMO-ban." No offense, de bakker, milyen jogon háborodik fel valaki azért amiért nem fizet?! Ez nem az a model, nem fizetsz nem játszol pl:WoW. Itt nem fizetsz, legalább játszhatsz és gyűjtheted az általad preferált milliós összegű creditet, majd a 7 nap subbal el is költheted. Lehet számodra ezek az igények jogosak, de objektív nézve nem azok.
" Szerintem a bwnek van eleg penze, nemkell oket felteni " (ékezetek, írásjelek pls :D )
Nem félti senki őket, de ez egy cég, ezt fogd fel pls. Több száz misi dollárból csinálták a game-t, de nem azért, hogy aztán szárnyra kapjon és mindenkinek ingyen odaadják. EZ egy cég, profitot akar termelni az Electronic Arts szárnyai alatt, amit leginkább a kiadó pénzel. SZóval pontosabban a BW-nek fejlesztésre kell a pénz, hidd el nem csücsülnek rajta. Az EA pénzeli őket, max tőlük kérj zsetont.
Az pedig, hogy nem értek veled egyet, nem azt jelenti, hogy nem értem az álláspontodat, csak nem értek vele egyet.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.18. 20:38:02 -
Red Eclipsen jatszok, a Valentine legacy karaktereivel (vannak 21-en), bar kb. 3 honapja nem leptem be (akkor csomorlottem meg a GXP szarsagtol) es mostanra mar a sub is lejart, sok-sok eve eloszor. Meg az uj fejezetet sem neztem meg, nem igazan erdekel most, majd esetleg nyaron megint nekiveselkedek, ha lecseng a Morrowind vonat es megint ramtor az SW.
En sem vagyok megelegedve azzal, ahova jutott a jatek, bar meg mindig szorakoztat akkor, amikor 1-2 honapra visszaterek. De nonstop, napi 1-2 ora (vagy tobb) jatekra mar nem kot le, mint bezzeg anno.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.18. 20:17:25 -
Wikingragnar #56774 Fred nekem nemjo a refer nemkapok 7 nap subot mert nemvoltam sub csak cc- vettem es azert vafgyok,lettem pref erted. -
Wikingragnar #56773 Akkor talaljanak ki valamit, de igyis vannak sellerek. Fred figy, ugye eloszor a jatek csak elofizetos volt, utana lett elerheto f2p nek is, szerintem ahogy mennek az evek a vege csak azlesz h valamit unlockolnak prefnek v f2p knek. Am fred melyik szeron gamelsz, ingame neved? Felveszlek baratlistara es jatszhatnank ha lenne kedved. -
Wikingragnar #56772 Ui: nem ertem a felhaborodasod ha nem lenne credit limit, attol meg nem fullos a jatek....ott a lv 50 ,passok,slot,es meg sorolhatnam, ja es 50-100 millakat se konnyu osszefarmolni . Az f2p es prefeseknek sztem jogos a felhaborodas, mas jatekokban nincs ez a penz limit es attol ugyanugy vannak elofizetok... -
Ne felejtsd el, hogy bar a te szempontbol igazad van es meg jogos is (vagy annak tunhet), de... ha nem lenne f2p credit limit, megint tele lennenk goldseller, spammer, farmer stb. kinaival, akik f2p accokon termelnek a javakat eladasra.
Az oke, hogy pref vagy, de a referal linkkel kapsz 7 nap elofizetoi statuszt, 7 nap pedig eleg sok-sok milliot osszeszedni. Legalabbis en erre gondoltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.18. 19:24:07 -
Wikingragnar #56770 Kapu azert haragszom a bw re mert legtobb friend listamon levo regi magyarok a credit limit miatt nemjatszanak most, a lenyeg a jatek nem osztonzi a jatekosokat marasztalasra es elofizetesre, inkabb kinyirja a novekedest....Sok jatekos felviszi 50 re es otthagyja v meg addig se. Logikus ha nem lenne ilyen "diktaturikus" az elofizetesre osztonzes, hidd el tobben vennenek subot. -
Wikingragnar #56769 Kapu te nem erted amit mondani akartam. Az f2p nel legalabb ne lenne credit limit. Ettol fuggetlenul ahogy mondtad kiegekert megkene venni a subot, . Attol h f2p nek nem lenne legalabb credit limit attol nem omlana ossze a rendszer, igyis sir a bw hogy egyre kevesebb a subos, mit varnak? Ennyire ocsmanytalanul raeroszakoljak a subot a jatekosokra. Mondom f2p credit limit nemlenne az ugy ok,mert lv 50 felett am is kell subra kolteni, newbie vagyok de te nem erted. Am irtam fred prefes vagyok de 350k credit limit kicsit bosszanto. Szerintem a bwnek van eleg penze, nemkell oket felteni de ha igy fojtatjak akkor ink megveszem a sw battlefront 2. Halottam sok subos vergodik mert a jatek lassan elmegy singleplayer iranyba...ui: gamer az van ,en magyar klanokra celoztam mert swtor.hu is kihalt+ egy csomo klan. -
Kaputelephant #56768 Valóban és a játék legyen teljesen elérhető fullosan mindenkinek, ingyen, mert ez jár alany jogi alapon...
Értelem szerűen a játéknak költségei vannak, egy határt meg KELL húzni a F2P játékosoknak, különben mi értelme lenne előfizetni. NIncs előfizető/(vagy akár CC vássárlás) = nincs miből fenntartani a szervereket. Az EA meg a BW két szép szeméért nem fogja csak úgy dobálni a dollárkákat.
Másrész mely szerón játszol? Kihalást nem érzékelek se Red Eclipsen se Progenitoron. Van dögivel gamer.
GTN-nél azért vannak Preffered limit feletti árak, mert a mostani kieg endgame koncepció szerint SUB-nak kell lenni az endgame kihasználásához. Ez alapján maga az ingame gazdaság is igazodik sok egyéb hatás alapján is.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.05.18. 16:45:43 -
Eddig nem vette eszre, miert most tenne? :)
Ha aranylag van idod jatszani, akkor hasznalj egy 7 napos referal linket, az segithet par unlock kifarmolasaban.