60879
  • a.carkey
    Nem tudom, de nekem hiányérzetem van. A küldi rendszer szuper, az eddigi legjobb amit láttam, mindenki beszél, változatosak és élvezetesek a küldik, jó, meg szép minden ezen a szinten, de valahogy túl steril az egész, de egy idő után ez a linearitás megunható. Ja, és a karaktergenerálás nekem pl. abszolut nem jött be.
  • TVelvet
    na még 40 perc, mindenki reggelizzen. :D
  • BoneDragon
    Hmm, jött valami patch.
  • BoneDragon
    Hát én is csak pozitívat tudok mondani a játékról. Eszméletlen jó lett, nem hittem volna...
  • darth devil
    Juggernél szokni kell, hogy a skillektől, ütésektől meg fel a rage, de nem vészes. Az auto attack hiánya necces még, de azt is meglehet szokni.
    Eddig kipróbáltam, az Sw-t és az agentet, hangulat az hihetetlen, a történet is. Az agenté különösen jó. :D
    Account problémák kivételével szerintem remekül vette az akadályt a bio. Sorban lőtték fel a szervereket. Este volt egy kis várakozás max 15 perc 7 körül, de 10kor amikor hazaértem, már azonnal be tudtam lépni.
    Grafika rendben van, nem kell a legmodernebb motor, nem kell a lagfest. :D Máig azt vallom, hogy l2nél szebb graf nem nagyon kell. :D
    Kezdőterületen szépen leesett azért az fps, de amint kiszabadul az ember onnan, onnantól teljesen jó az is.
    Pvpt még nem sikerült próbálgatni, de majd estére.
  • Kisponyi
    énis csatlakozom boncmesterhez, relative gyorsan bejutottam már első nap indulásnál, crash 1x se volt, pedig nyúztam rendesen, sőt. Nemnagyon voltam oda theme park dizájnért, de most, hogy végre sikerült kipróbálnom nagyon úgy fest beruházok majd a game-re. MMO-kban nemsokan foglalkoznak a történetek/átvezetők elolvasásval, de itt azon kaptam magam, hogy minden sort elolvasok és értelmezek ki mit mond :DDD Gratulálok BW-nek, hangulatos lesz nagyon ez a game.
  • Boncmester
    Le a kalappal a BW előtt. Sokan mondták itt, hogy a Riftben milyen szuper volt a béta, milyen jól be lehetett jutni szerverekre, milyen gyorsan nyitottak új szervert, stb.
    Hát, itt a Riftnél szerintem 1000x jobb volt az egész, kevesebb sorbanállás, nekem crash se volt, semmi. Tényleg jól megcsinálták.
  • cain
    évekig játszottam jenki szervereken más mmo-kban, és soha nem volt problémám a 200ms latency miatt. tökmindegy, hol indítasz karit, a kliensben ugyanúgy megvan mindhárom nyelv, legfeljebb a többi játékos nem érti, mit akarsz mondani.
  • orichalcos
    Királyság. 11óráig szerverleállás. :(
  • nowan
    eh, majdnem befejeztük a flashpointot a maintanace előtt...
  • GAthersw
    Jogos, akkor az Operatívról írd le légyszi a warzone tapasztalatokat. (Úgy sejtem nincsenek óriási különbségek a scoundrellel, bár, hogy a sleep nyíl nem szed ki stealthből elég cheat :P).
  • Agamemnon
    Na, pöpecül indult a tegnapi nap, bár az 1 db angol szervert nem tudom, hogy hogy képzelték, vagy mit is gondoltak? Azt hitték, hogy nem fog megtelni, ha többet indítottak, vagy mi? Amikor pontosan tudják, hogy hányan igazolták vissza a béta meghívót, akkor egy kicsit érdekes az elképzelésük...

Mondjuk én sem gondoltam bele, hogy az en-us kliensem valószínűleg mindegyik szerveren angol lesz, de hát kicsit be voltam sózva, hogy be tudok-e lépni, fut-e rendesen a gépemen, stb...

Lényeg, a lényeg, hogy a keleti parton találtam egy szervert, latency 150-200 ms. :( Kicsit darabos volt a kezdőterület, de később egészen játszhatóvá vált :)

A grafikára szerintem nem lehet panasz, persze aki a grafikát fő szempontnak tekinti egy mmo-nál az megint műfajt tévesztett. Szóval játék közben nekem nagyon bejön. A párbeszédekben is szépek a karakterek, szóval erre nincs egy szavam sem.

Voice acting - megmondom őszintén, hogy a dialógusok többségét simán átléptem, mert annyira haladni akartam - kiszabadulni a kezdőterületről. Bár úgy gondolom, hogy sokan lesznek, akik simán kihagyják majd a játék ezen részét. (Azért decemberben már nyugodtabban játszom, szeretnék majd elmélyülni a történetben.

Játékmenet - Nagyon könnyen és gyorsan lehet haladni, a küldetésekért járó xp mennyiség tökéletes, nem is nagyon kell mobozgatni, hogy fejlődön az ember. Én lehet, hogy kicsit nehezítenék az alap küldiken is :) - A két fős heroic küldi egyedül companion nélkül nem nagyon megy :D ott azért sikerült meghalnom, és hiába jöttek ott 2 fős csapatok, senki nem akart bevenni :S - az, meg hogy a /s szövegek nem látszanak a karakterek fölött, hát eléggé gáz - bár mintha írtátok volna, hogy be lehet kapcsolni, de tök mindegy, ha a másiknak nincs...

Ez a 2-3 óra játék alapján, mindenképpen beruháznék a játékba, és adnék neki 1 próbát - ha már korábban nem tettem volna meg :)
  • Ozzyehh
    Plusz no lagg No crash ....
  • Ozzyehh
    Jóreggelt, hát srácok azt kell mondjam, hogy én nagyon megvagyok elégedve... Empire oldalon kezdtem inquisitort, a hangulat 10-es voltak helyek ahol egyszerűen álltam és csak tátottam a számat milyen jól megvan csinálva.. a kombat eszméletlenül jó, mondjuk én találtam egy bugot korribanon amikor be vannak zárva ilyen energia mezők mögé a csávók és simán átsétálok rajta :D, 10 esig vittem, Dortmundkasson fejeztem be hajnali 3 kor az AC-t akörül kapom meg ugye?
  • Jabar
    Mekkora szinte lesz 2. companionja a bh-nak ill mikor lesz saját űrhajóm? :)
  • Kisponyi
    Reggelt mindenkinek. Egy 3 perces szösszenet mostani bétából, én bénázom, illetve nézelődöm kezdőhelyen, érdekessége a videónak a gépem és hogy fut rajta. Azokat érdekelheti akiknek nincs high-end erőmű otthon. A kis akadások a videóban a haldokló vinyóm okozza.

• darth devil
    Másnak is bugos a huttball? Amikor bemennék visszarak az előző területre.
  • nowan
    Működik a /stuck parancs, de olyat még nem hallottam, hogy nyílt terepen befagy.
  • mcgrape
    Jol van vissza szívtam, valamit nagyon nagyon csunyán benéztem, fasza.
  • Hentes75
    Van,volt már valakinek beragadt karaktere?Épületen belül,sík terepen lecövekelt a BH-m.
    Nem mint,hogy ha számítana az elbukitt idő lvl 2-nél. A program helyreteszi,vagy ilyenkor kéne írni valakinek./persze az írást csak nagyobb karinál tenném meg/
  • mcgrape
    Tök jó, Jedi Shadowá wáltam és nem kaptam meg a duplapengéjü fénykardomat . Érdekes, vagy valamit elnéztem, vagy nem tudom, de ez van.
    Oh és annyira el tudok tévedni XD
  • mnorbi
    10 es lettem lekuldtek corusantra , de nem tudom hogy menjek le mar mindenhol voltam , azt irja shuttle-val menjek le , de nem talalok ilyet sehol , merre keressem ?
  • j0nNyKa
    párszor előjött már, igen :)
  • Fpocok
    VÓTMÁ bóvli társaim?

• j0nNyKa
    sose voltam johnny, és sose volt scoundrelem :D
  • GAthersw
    Na "mára" ennyi elég volt.

Johnny! Warzoneban te mennyire érezted magad acélosnak a Scoundrellel? Lvl 12-n nyomtam párat. Hát nem volt rossz, de kicsit papírnak érzem magam (instant heal még nincs, lehet az hiányzott nagyon), viszont ha egy kicsit nem figyelnek rám, akkor faszán lehet osztani a healt és még dmgben is oda tudok érni a középmezőnybe bőven.
  • Jabar
    Hát, nekem úgy tűnik kevéske a gépem, eléggé szaggatok.
    Crash egy volt csak, Mercenary brutális, Black talon solozva (companionnal) is túl könnyű volt lvl 11-en de nem is baj így bevezetésnek.
    Én egy francia szerveren vagyok mert ott nem volt 5kor sor :p
  • maniac001
    Ennyi lesz az összes grafikai beállítás ami itt a bétában van?
    Kilockolják az AA-t és ennyi? Elég szegényes.
  • a.carkey
    Több, mint nyolc óra játék után volt az első crash.
  • mcgrape
    Elemntem cigizni, és kifagytam , de szerencsére vissza jutottam Egyébként a GNAWER'S ROOTS PVP szerveren vagyok, ha van ott még valaki, ChipLecsap néven a köztársasági oldalon megtalál
  • a.carkey
    Nem tudtam, hogy van még missin quest inventory is ... Szóval megoldva ...
  • a.carkey
    A Blood Legacy quest bugos? Vagy miként kell megmosni a koponyát? Nem bírok rájönni, hogy mi a gebasz ...
  • Evoluti0N
    Azért van ilyen kevés hozzászólás, mert mindenki játszik. Én is már 7 óra óta folyamatosan játszok :D. Most is csak azért szakítottam félbe, mert már a kiszáradás határán vagyok és gondoltam közben benézek ide is :D
  • j0nNyKa
    ez milyen aranyosan vigyorog :DD
  • TDC Geronimo
    Picsa szép ez a hely is. Meglett hajóm. BH-hoz méltóan kapja meg ez a class :D

• Torzonborz
    hmm milyen kevés hsz van :)

kis optimalizáció kell még neki és jó lesz ez.
  • TDC Geronimo
    Dromund Kaason is vannak már iszonyat jól kinéző részek. Alig várom, hogy lássam majd fullba a későbbi bolygókat. Swtor art stílus <3

• LeWyTy
    Ez esetben plz valaki írjon rám egy privit
  • lolSL
    kérj egy accot vkitől, sokan letörölték 5 perc után.
  • j0nNyKa
    de, kunyerálhatsz valakitől béta accot, viszont sok esélyt nem látok rá, hogy összejön