• Agamemnon
    Na, pöpecül indult a tegnapi nap, bár az 1 db angol szervert nem tudom, hogy hogy képzelték, vagy mit is gondoltak? Azt hitték, hogy nem fog megtelni, ha többet indítottak, vagy mi? Amikor pontosan tudják, hogy hányan igazolták vissza a béta meghívót, akkor egy kicsit érdekes az elképzelésük...

Mondjuk én sem gondoltam bele, hogy az en-us kliensem valószínűleg mindegyik szerveren angol lesz, de hát kicsit be voltam sózva, hogy be tudok-e lépni, fut-e rendesen a gépemen, stb...

Lényeg, a lényeg, hogy a keleti parton találtam egy szervert, latency 150-200 ms. :( Kicsit darabos volt a kezdőterület, de később egészen játszhatóvá vált :)

A grafikára szerintem nem lehet panasz, persze aki a grafikát fő szempontnak tekinti egy mmo-nál az megint műfajt tévesztett. Szóval játék közben nekem nagyon bejön. A párbeszédekben is szépek a karakterek, szóval erre nincs egy szavam sem.

Voice acting - megmondom őszintén, hogy a dialógusok többségét simán átléptem, mert annyira haladni akartam - kiszabadulni a kezdőterületről. Bár úgy gondolom, hogy sokan lesznek, akik simán kihagyják majd a játék ezen részét. (Azért decemberben már nyugodtabban játszom, szeretnék majd elmélyülni a történetben.

Játékmenet - Nagyon könnyen és gyorsan lehet haladni, a küldetésekért járó xp mennyiség tökéletes, nem is nagyon kell mobozgatni, hogy fejlődön az ember. Én lehet, hogy kicsit nehezítenék az alap küldiken is :) - A két fős heroic küldi egyedül companion nélkül nem nagyon megy :D ott azért sikerült meghalnom, és hiába jöttek ott 2 fős csapatok, senki nem akart bevenni :S - az, meg hogy a /s szövegek nem látszanak a karakterek fölött, hát eléggé gáz - bár mintha írtátok volna, hogy be lehet kapcsolni, de tök mindegy, ha a másiknak nincs...

Ez a 2-3 óra játék alapján, mindenképpen beruháznék a játékba, és adnék neki 1 próbát - ha már korábban nem tettem volna meg :)