60880
  • gunji
    #56873: Voltam Czerkáéknál, lehet, hogy érdemes tényleg kipróbálni, bár már csak 1125 cxp-t ad, mert végetért a dupla xp hét. Yavin biztos kimarad, a többinél megnézem, nem kavar-e be az Act 1-embe (még Tatooinon járok, igaz lvl70-en).
    Nem tudom bug-e, de régen nem lehetett a meglevő crew skill szintnél magasabb szintű dolgot végezni (pl. 250-es gathering skillel begyűjteni egy grade 7-es kristályt, amihez 400-as skill kellene). Tehát most már ez is működik :)
    #56874: Ki tudja ezeknél az ő gumiszabályaikkal :D Viszont tényleg nagyon kevesen vannak szerveren: most az elébb Czerkánál egyedül voltam, múlt szombaton este Tatooinon meg hatan voltunk. :( Remélem csak end-gamelnek a többiek. RE-n milyen a helyzet?
    #56875: Plata, Te ilyen mázlis vagy itt is, hogy pluszt ad a bug :D

Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.09.22. 23:58:14
  • Plata
    Bug miatt nem bannolnak,nekem évek óta bugos az accom sosem bántottak.
    A max 18 slotos pref accom ki van bugolva 21 slotosra.
    Nico okarr Shae Vizla vagy talán Vizsla? nevű companion is megvan,pedig épp nem voltam előfizetős akkoriban.
  • archetiz
    "nehogy ban legyen belőle" - semmiképp sem lesz, nagyon-nagyon rossz esetben pár napos felfüggesztés, de azt, hogy bannolgassanak egyszerűen már nem engedhetik meg maguknak, ahhoz nagyon kevés a játékos.
  • El Protector
    Section X, Black Hole, Yavin 4 Oricon és Czerka napik 2250 cxp-t adnak küldetésenként, október 10 után javítják, addig használja mindenki, aki tudja :)
    Utoljára szerkesztette: El Protector, 2017.09.22. 18:25:19
  • gunji
    Megint szép bugos napom van:
    - szintezés közben most látom csak, hogy az eredeti bolygók heroicjai megint naponta ismételhetők lettek (valaki ki is használja a lehetőséget, amíg nem büntetnek érte?)
    - Nar Shaddaa-n a nyári kaszinós event napi küldije továbbra is elérhető és végre is hajtható asztalok híján is. A jutalmat viszont már nem vettem fel, nehogy ban legyen belőle :)
  • Alanw
    kb galaxies mintara egyfajta sokszinuseg
  • Alanw
    https://youtu.be/scvsy3ig2Vg
  • Alanw
    jah pedig mennyi jo alter banda van meg rajtuk kivul
  • Plata
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen a fekete nagyon rémlik,mikor 1 hétre elvittek minket dolgozni az egyik tsz-be,ugye komcsi időkben az volt,emlékszem nagy balhé volt,mert a fekete ruháit szívatásból ki hipózták vagy mi a rossebet csináltak.Csak balhé lett belőle,mert a csajok egymásnak estek.
    Egyébként laza egy hét volt,nem csináltunk semmit,a balaton mellett volt a tsz,de minden nap esett az eső,így egy hétig a szállásunkon baromkodtunk.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 13:28:19
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem az en stilusom (regen sem, ma sem) a zenejuk, de marha nepszeru banda volt anno, a fel varos fekete polo, fekete also, bakkancs(-szeru cipo), lehetoseg szerint felnyirt haj es nagy DM medal nyakban stilusban jart suliba. Par ev mulva meg DM jel helyett Banzai-os jellel a mellkason. :)
    (ismerek olyan embert errefele, aki 30 evvel kesobb, kozel az 50-hez meg mindig igy oltozik - szamara megrekedt az ido, es az esze is valoszinuleg, de ha ez a dontese, am legyen)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.15. 13:06:49
  • Plata
    Sok minden nekem nem ugrik be az együttesről.
    Ha csak nem az hogy majd 30 éve a középiskolába mennyit szívattuk a depeche mode rajongó osztálytársakat.
    Mondjuk a david hasselhoff rajongóval is mindig kiszúrtunk.
    Kötelező egyenruha volt,aminek a hátuljába bele varrta hogy David,mindig át írtuk neki tollal.
    De szerintem irtó jó hecc a light side sith,nem véletlenül csináltam 3 inkvizítort.
    Más volt a sztori úgy is hogy ember karit kezdtem és más hogy sith pureblood,sith pureblood sith sorci light side-on poén.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 12:49:22
  • PiszkosFred
    ...es a kedvenc notajara ravagja, a "perszonál dzsínsz", mert akkoriban nagy divat volt a farmer, angolul meg senki sem tudott es igy hallotta a radioban (megtortent eset alapjan) :D

Viszont tartom tovabbra is, hogy light side valaszokkal trollkodni igenis vicces az imperial oldalon, foleg a reakciok es kommentek tekinteteben (sztorit ugyebar nagyon nem befolyasolja)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.15. 12:31:06
  • Alanw
    ezen a lightos imp karikon olyan jot rohogtem........kb miint a kiscsoka aki lej0n lila poloban Depeche Mode klubba
    Utoljára szerkesztette: Alanw, 2017.09.15. 12:26:36
  • PiszkosFred
    Valahol jo lett volna 3 frakciot gyartani. Imp, Rep es "neutral" jellegut. Utobbiban a Smuggler es BH (+1 valami), es nem kotelezoen egy adott oldalra besorolni oket.
  • pajer_csaba
    Nekem a legjobb tapasztalatom a válaszok terén a smuggler-rel volt. :) (És nem is értem, miért az agent kapta a best story-line-t, és nem a smuggler, elvégre a három fő SW pillér egyike a csempész - Han Solo - vonal... :/ )
  • Plata
    Én a light side inqisitort szerettem nagyon.
  • PiszkosFred
    Egyebkent a sztoriban a beszolasok es reakciok is viccesebbek imp oldalon a light side valasztasoknal, egyszer erdmes kiprobalni oket (szigoruan a chapter 1-3-ban, kesobb mar felesleges). Amennyire zsenialis pl a pszicho inq dark side megoldasai, olyannyira viccesek ugyanakkor a light side valaszok, illetve az arra adott reakciok is. Vagy az SW light side dontesei, foleg ha Vette is ott kolbaszol es kommentalja.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.15. 09:26:31
  • Plata
    Nekem csupa jó birodalmi karim van.
  • Jimbo
    Jaja, Én is jól szórakoztam rajta. Az a baj az Imp oldallal, hogy mindent olyan rohadt komolyan vesznek, sith nagyúr meg a többi púder. Én meg kiröhögöm az egészet, a Sith warriorom is full light sideos lett, jó fun volt.
  • Plata
    Én is fogtam már ki ilyen állatot,Star Trek Online-ban ugye két oldal van KDF és Föderáció.
    De Store-ban van fizetős Föderációs klingon faj.Én is kifogtam egyszer egy magyart aki vagy egy órát ugatott velem a magyar cseten amiért fedes klingon karim van,minden szarnak elmondott,én meg még jobban felhúztam,de nem szóltam be neki,csak elmondtam hogy mije van a karimnak,attól meg még jobban be hisztizett végül vagy egy órát ugatott,de én olyan jókat röhögtem.
  • Plata
    Nagy az isten állatkertje.
  • Jimbo
    Nem, citizens of the sith empire vagy vmi hasonló volt a neve. De beteg voltaz ember az biztos, utána még hörögve rámírt, hogy úgyis megdöglesz köztársasági disznó. Beszarás
  • pajer_csaba
    Mivel én is pontosan ennyire fanatikus vagyok, ráadásul a saját "sztorimat" játszom a karaktereimmel, ezért nem veszek részt semmilyen guildben. :)
  • Plata
    Csak nem egy resonance taggal futottál össze?
  • Jimbo
    Bazzz, kemény emberek vannak...
    Red Eclipse, Imp. side. Tolom a heroicokat, egyszercsak egy magyar rámír és behív guildbe, mondom jól van, eddig úgyis magányosan toltam, megnézzük milyen.Megyünk közösen heroicozni, Én mindig light karit viszek, a válaszaim is lightosak értelem szerint. Emberünk néz hogy mi van, mondom neki poénból, hogy belülről bomlasztom a Birodalmat. Azt mondja, hogy ilyet még véletlenül se mondjak, neki 7 éves kora óta a Birodalom az élete, de megbocsát egy Hail emperor és egy bocsánatkérés után. Mondom arra várhatsz, erre kivág a guildből
    Nagyon komoly volt.
  • pajer_csaba
    Köszönöm! :)
  • PiszkosFred
    Amit egyszer unlockoltal, az mindig megmarad, akar megvan meg az a karaktered, akar nem.

Itt egy kb. 5 eves regi Q&A-t, amelyben erre rakerdeztek.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 20:18:42
  • pajer_csaba
    Sziasztok! Volna egy fura kérdésem. A Legendary státuszra gyúrok, amihez ugye 1-1 db, lvl 50-es kari kell a 8 főkasztból. Nu, nekem már csak kettő van hátra, viszont egynémely 50-es karimat már unom. Ééés itt jön a kérdés: kikukázhatom-e a megunt karit mielőtt elérem a Legendary-t, vagy bukom a kaszt megszerzett eredményét?
  • Nephin
    Nálam semmi sajnos.
  • Kaputelephant
    Sziasztok! Gudottról továbbra sincs hír?
  • gunji
    Mindig is furának tartottam ezeket az ál-véletlenszámgenerátor algoritmusokat, mint például ami kisorsolja, hogy melyik kártyás csal Nar Shaddaa-n. Nekem most zsinórban négy karakternél dobta ugyanazt a pozíciót a 12-ből. :D
    Remélem legközelebb malacot is ad...
  • KiruHoshino
    Köszönöm a segítséget.
  • Plata
    Hét napos előfizetés gondolom valami kód,az nem jó.
    Ha ilyen refer kód az a 7 napos,az nem jelent semmit,a 70-hez rendes előfizu kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.08. 21:25:37
  • KiruHoshino
    Sziasztok. Szeretnék kérdezni ha nem gond. Haveromnak van egy Lvl 65-ös karaktere és ez a 7 napos előfizetése. LEhetséges ezzel tovább fejlődni 70-re? Mert most az állítása szerint megakadt a szintje.
  • Strahd_
    egy magyar guild reklam, The Red Eclipse Imperial
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=9380248
  • gunji
    Hátha valakit még érint, s nem tudná: augusztus 22-i (keddi) leállásig tart a nyári Nar Shaddaa event (forrás: link).
  • gunji
    Szia!

Igen, sajnos többeknek feltörték már az accát. Ezen csak a telefonos angol support tud segíteni, ahol szükség lesz majd az öt titkos biztonsági kérdésre és válaszra is, amit regisztrációkor adtál meg. Ha kevésbé megy az angol, akkor esetleg az origin és/vagy EA magyar telefonos supportját is ki lehet próbálni (ha még léteznek), hátha tudnak valami jót mondani.
  • GaborST
    Sziasztok!
    Volna egy nagy gondom és gondoltam esetleg járt már valaki így!
    A következő lenne a játékhoz adott e-mail feltörték és elopták!
    Megpróbáltam vissza szerezni de nem sikerűlt!
    Amikor bejelenkezek a honlapján a játéknak akkor biztonsági kulcsot kér, de mivel az mail-t nem tudom megnézni ez eséjtelen!
    Hogyan tudom megváltoztatni a megadott mailt a játékhoz?
  • gunji
    Közben a héten rájöttem, hogy az lehet az oka, hogy a játék nem a küldetés felvételekor sorsolhatja ki, melyik kártyás fog a 12 közül csalni, hanem amikor a szememhez emelem a távcsövet (azaz megkezdem a küldetést). S mivel a kétszer három asztalt külön-külön vizslattam, a játék kétszer sorsolt, így előfordulhatott, hogy pont nem az ottani hat kártyás egyike csalt. Ha átszaladtam a másik három asztalhoz, a játék megint sorsolt, s megint csak azt a hatot néztem, s ismét csak előfordulhatott, hogy nem ezek közül csalt valaki, stb. Így kijöhetett, hogy a 15-20. kártyás a kakukktojás.
    Azóta már máshonnan távcsövezek, s működik rendesen ;).
  • archetiz
    Hát, 6 asztal van, minden asztalánál 2 játékos, azaz legrosszabb esetben 12 próbálkozásból meg kell lennie (mivel mindig csak az egyik csal), úgyhogy a 10 még normális, a 15 már kicsit sok.
    Ha esetleg gyorsítani akarsz rajta, annyit tudsz tenni, hogy ha nem piros, akkor visszaveszed a nagyítást (jobb klikk) és az megszakítja a kasztot.