60876
  • Boncmester
    Ja, amúgy HBD Jonnyka! :)
  • Boncmester
    Asszem az sokat elmond a játékról, hogy reggel 7-kor a 20 tagból, akik most beléptek a béta guildbe, 5 ember volt online, és csak az egyikük azért, mert hajnalig melózott :)
  • tenca
    A játék messze felülmúlta eddig a várakozásomat. Apró hibákat és bugokat írhatnék, de mindazokat elfelejteti az a játékélmény, amit kaptam ezalatt a hétvége alatt. Megcsináltam az első 2 bolygót és most pihen ez a karakter - craftolgatok és megnézek egy másik kasztot.

Jonny-nak egy kérdés (vagy bárkinek, aki tud rá megoldást) : egy kifejezetten zavaró dolog van a játékban, ez pedig, hogy ha elmegy a közeledben egy másik játékoshoz tartozó companion, az szövegel hangban és ki is írja sárga színű betűvel a chat ablakba. A chat-ból el lehet tüntetni a szöveget (general), viszont a hang megmarad. Ezt nem lehet valahogyan kikapcsolni?
  • BongoBácsi
    Uhh semmi leesett ...
  • BongoBácsi
    Az, hogy lehet a CD galaxisban csak 1500 a játék ?
  • j0nNyKa
    megkapod a pre-order keyt, igen, amit beregisztrálsz swtor.com-on
    nem fogsz 15.-én bekerülni szerintem, mert 15 és 20 között eresztik be az előrendelőket regisztrálási sorrendben

valamikor 20.-a után megkapod a fullt, igen, de ezzel párhuzamosan le fogod tudni tölteni (.. elvileg ..) originről, és tudod nyomni addig is, amíg megérkezik a doboz

a pre-order árát le fogják vonni a végösszegből, igen
  • Boncmester
    A következő két flashpointnál már azért oda kell figyelni, meg megbeszélni előre a dolgokat. BT az gyerekjáték még.
  • LeWyTy
    Én nem próbáltam még sajna, ezér nem okoskodnék... mivel nem tudom ez milyen beállításon néz ki így.De a képen a textúra egy picit sánta... bár úgy halottam elég részletes és nagy a bejárható terület.... szóval=GYÖNYÖRŰ!!

És plz #19478
  • j0nNyKa
    elkezdtem felmászni egy helyre, gondolván, hogy találok egy datacront
    egyrészt találtam, másrészt amikor "felnéztem" a datacronból, ezt láttam: (aki fikázza a grafikát, nos...)
  • Bhalage
    ez igaz, de aki nem elvezi maximalisan az 1-50ig tarto utat, annak nem ez a jateka :D

en is remelem hogy a "endgame" tartalom jo lesz, de 1-2karit biztos feltolok max szintre es mar megeri megvenni es befizetni 1-2honapot....

naogny sok munka van benne, ez latszik, es tenyleg eleg jo lett. warzoneban meg nem is voltam oO
  • LeWyTy
    Kérdés:
    Ha az 576.hu-n megrendelem most a Star Wars: The Old Republic Pre-Order-t
    Akk azt most kiküldik nekem egy üres dobozban egy key-t???.. vagyis amint tudják?
    És én már 15.én játszhatok ezáltal...

És ha ez nekem megvan gondolom 20.án kapom a full-t ha megrendelem... de ezt hogy rendelem meg rá??? De hogy tudják hogy erre rendelem... gondolok az ár levonására... meg ilyenekre..?????

Felhívnak telefonon? nemértem
  • TDC Geronimo
    Vannak kockák :D

@Rockjaw Well, after spending 41 of 45 possible hours over the weekend in TOR I can say that you've destroyed my social life for years.
  • TDC Geronimo
    Már most van endgamebe 2 Operation normal,hard nightmare (?) móddal. 10+ flashpoint, ezeknek mind van szintén 2 vagy 3 nehézségi szintje, warzone pvp, open world pvp, 100 pvp szint, outlaws den, craft stb. Van itt bőven mit csinálni 50en. Kell szerezni egy jó guildet és nem lesz semmi gáz max szinten.
  • TDC Geronimo
    Black Talon egy bevezető flashpoint, amit most patchel 2 fősre csináltak. Ne várd el, hogy ccni meg agyontaktikázni kelljen. Hidd el a későbbi flashpointokba majd kell, főleg a hard és nightmare fokozatokon.
  • mukika
    Rövid összegzés 10-12 óra BH után (legyen egy kis negatívosodás is):

Sztori: "Single player" tetszik, hangulatos, nagyon jól sikerült, viszont nem egy MMO-ba való. Tényleges single player-ben atomfasza lenne, de kicsit kiábrándító ahogy futkározik mindenki körülötted a saját kis sztorijában és kész.

Low level pvp: Kicsit már most unalmas. 10-14 közt csak azzal fejlődtem és ez a 3 db warzone kevés lesz nagyon... Kicsik a pályák, nincs sok lehetőséged rajtuk, gyakorlatilag kicsit itt is érezni a csőérzést. Balance-ról még nem tudok nyilatkozni (sok az első mmo-s az látszik), de az tényleg butaság, hogy lvl0 és lvl22-es embereket ugyanoda rak be. Azért nem kevés skill különbség...

Operation: Black Talon-hoz volt szerencsém. Hangultat/sztori itt is fasza nagyon, viszont elsőre. Másodszor/harmadszor már úgyis végigpörgeted és megy a farmolás, de viszont semmi kihívás nincs az egészben... Értem ez alatt, hogy CC nem kell, mész előre és csókolom. Bossok-hoz nem kell agysebésznek lenned ami nem is baj, de azért kicsit lehetnének változatosabbak/nehezebbek. Nem tudom a többiben a későbbiekben változik-e a ez dolog, de ettől csak jobb lehet.

Összegzés: Nagyon-nagyon jó lenne ez a játék, ha nem MMO lenne fizetős alapokon. Érzéseim szerint ez is ott fog elvérezni ahol a többi mégpedig, hogy max szinten nem lesz rendes tartalom, és részemről azért, hogy a sztorikért (amiket amúgy nagyon szívesen végig vinnék minden egyes kaszttal) nem fogok havonta fizetni. Természetesen azért a rajtnál ott leszek és kipróbálom élesben is, hátha mégis beváltja a hozzá fűzött reményeket...
  • ShaiHulud
    hat gyerekek ez a jatek valami gecijo! nagyon meggyozott a beta, bar mar elorendeltem blizzcon kozben (vajon miert?:D) de most ez meggyozott hogy nem dontottem rosszul. csak azt sajnalom hogy kedden reggel vege a betanak es nem vettem ki holnapra szabadsagot:D legyen mar december 18 korul (kb akkroa kapok early accesst oktoberi preorderrel szerintme:D)
  • Kisponyi
    a fórum hozzászólásokból lehet látni mikor van szerverleállás/pihi :DD lol
  • Bhalage
    ja, kozben loggolok be, de bajom is van, nincs kaja :D el ken menni mekegooobe de hideg van kint es a kocsim 30meterre parkol kint :(
  • Omlás
    Jah :)
  • Torzonborz
    nna látszik hogy nem mentek a serverek egyből mindenki ide spammelt :D
  • Omlás
    Nekem is a BF3 a "mentesítő" :)
  • Kisponyi
    de gépelésnél már teis kihagyod a szavakat :DDD csak nem teis non-stop zúzod? :DDD
  • Omlás
    Jah amúgy lvl 19 vok :] az elején kicsit gyorsnak éreztem a szinteket de azért így előrébb haladva a mappok is egyre nagyobbak xp is több kell szépen nyúlik a játékidő.
  • Bhalage
    BF3 es Skyrim itt figyel es engem var. ez a par nem early accessig fel sem fog tunni D:
  • j0nNyKa
    ezér mondom, simán elképzelhető :D
  • Omlás
    Hát de ha egyszer zseniális az egész kaszt úgy ahogy van ? :D Nincs mit tenni. :D
  • TDC Geronimo
    healelni tud, tankolni tud, dpselni tud. Mi kell még :)
  • Omlás
    Hát ezen agyaltam én is a minap, hogy elég durva hiányérzet lesz a béta után :]
  • j0nNyKa
    baze annyi helyről hallom, hogy beleszerettek a BH-ba (én is), hogy lassan kezdem elképzelni a 16 fős operation-t, ahol csak BH-k vannak
  • Omlás
    *early... Nem lááátok már XD
  • TDC Geronimo
    Készüljetek az elvonási tünetekre beta után. Nálam is ez volt, igaz 1-2 hétre rá megjött a general beta acc, ami enyhítette a fájdalmat :D
  • Bhalage
    mint a huzat
  • j0nNyKa
    egyébként mennek a szerverek
  • Omlás
    A bétás karik törölve lesznek, earya accesses karik megmaradnak :)
  • Bhalage
    gondoltam, fuj.

na meddig nem lesznek szerverek, ?? 20perc , lehet leugrom a mekegobe aztan veszek kajat meg cappuchinot
  • Kisponyi
    azért már most lehet ijeszgetni népet, hogy ottvan a következő sátáni játék ami rombadönti emberek millióinak életét :DD Elvégre ha már a béta képes függőséget okozni, mi lesz itt, ha kijön a végeleges :DDDDDD
  • Boncmester
    Indulnak lassan a szerverek
  • Ozzyehh
    Light side sith
  • Csabeszka24
    törlik a karikat?
  • Bhalage
    hat nemtudom ti miylen sithet jatszotok de en konkretan tobb sithte oltem mint republicot, szal senkivel nem targyalok ...
    legflegmabb legjobb kari ever