Rövid összegzés 10-12 óra BH után (legyen egy kis negatívosodás is):
Sztori: "Single player" tetszik, hangulatos, nagyon jól sikerült, viszont nem egy MMO-ba való. Tényleges single player-ben atomfasza lenne, de kicsit kiábrándító ahogy futkározik mindenki körülötted a saját kis sztorijában és kész.
Low level pvp: Kicsit már most unalmas. 10-14 közt csak azzal fejlődtem és ez a 3 db warzone kevés lesz nagyon... Kicsik a pályák, nincs sok lehetőséged rajtuk, gyakorlatilag kicsit itt is érezni a csőérzést. Balance-ról még nem tudok nyilatkozni (sok az első mmo-s az látszik), de az tényleg butaság, hogy lvl0 és lvl22-es embereket ugyanoda rak be. Azért nem kevés skill különbség...
Operation: Black Talon-hoz volt szerencsém. Hangultat/sztori itt is fasza nagyon, viszont elsőre. Másodszor/harmadszor már úgyis végigpörgeted és megy a farmolás, de viszont semmi kihívás nincs az egészben... Értem ez alatt, hogy CC nem kell, mész előre és csókolom. Bossok-hoz nem kell agysebésznek lenned ami nem is baj, de azért kicsit lehetnének változatosabbak/nehezebbek. Nem tudom a többiben a későbbiekben változik-e a ez dolog, de ettől csak jobb lehet.
Összegzés: Nagyon-nagyon jó lenne ez a játék, ha nem MMO lenne fizetős alapokon. Érzéseim szerint ez is ott fog elvérezni ahol a többi mégpedig, hogy max szinten nem lesz rendes tartalom, és részemről azért, hogy a sztorikért (amiket amúgy nagyon szívesen végig vinnék minden egyes kaszttal) nem fogok havonta fizetni. Természetesen azért a rajtnál ott leszek és kipróbálom élesben is, hátha mégis beváltja a hozzá fűzött reményeket...