763
-
#522 ugy mondod mintha rajta mulott volna -
#521 Ő csak egy ember volt aki az utat mutatta!
Olvasd el amit belinkeltem és akkor talán valamennyire képben leszel! -
#520 Akkor most számítsd bele a világháborúkat.
Mikor voltak a zsidóüldözések? Mikor vitték a magyarokat a gulágra? -
#519 Nekem teljesen mind1, milyen bőrszinű lesz a Pápa. Egyetlen dolog a fontos: Ő is tudjon, vagy próbáljon legalább tenni annyit a világért, mint II. János Pál tett. -
#518 Elhunyt II. János Pál pápa
Tanulságos olvasmány a pápa életéröl! -
#517 "Egy olyan ember volt aki segítségével a világ elindult egy szebb jövő felé!"
Lehet hogy én vagyok vak, de a világháborúkat leszámítva sosem volt ilyen szar, lázongó a világ, mint manapság. Több gyűlölet van a Földön, mint 20-30 éve.
-
#516 te izs... -
#515 miért? mi köze a bőrszínnek a pápasághoz? -
#514 rip -
#513 sztem inkabb tevagy az... -
#512 1et értek... -
Marko001 #511 de szánalmas vagy... -
#510 pedig az vagy. Azért mert valaki az Egyenlítőhöz közelebb született és úgy védekezik a bőre, hogy sötétebb árnyalatot vesz fel, azért nem lehet pápa. Gratula! -
#509 Az egész világ együtt imádkozott érte.Keresztények,zsidók,iszlám vallásúak,Protestánsok és vallástalanok egyaránt.
Ő több volt,mint pápa,több,mint egyházi vezető!
Egy olyan ember volt aki segítségével a világ elindult egy szebb jövő felé!
Nyugodjék békében! -
#508 mé? minden ember egyenlő... -
#507 Annak örülök egyedül, hogy nem amerikai lesz a Pápa. Az RTL szerint legalábbis. Mondjuk valóban nem valószínű, már csak azért sem, mert elítélte II. János Pál a háborút. -
#506 én kihangsúlyoztam, hogy eddig a pillanatig. Azt nem mondtam, hogy utána mit tesz/tehet le az asztalra. Szóval sem mondtam, hogy dögöljön meg. Csak tudod, ő kezdte azzal, hogy miért is van ekkora híre annak, hogy meghalt. -
#505 es ki eroszakolta rad hogy ide betold a pofad es nyomjad a hulyesged? hee?
-
#504 Tegnap meg elmaradt a Benne leszek a tévében! -
#503 nem akarok rasszista gondolatokat terjeszteneni, de azt a jó szokást meg kéne tartani, h "fehér" pápát választanak. -
#502 Szubantikult. -
Marko001 #501 Az igaz, hogy ki is kapcsolhatom, csakhogy én filmet nézni ültem le elé. Most csak azért megy, hogy lássam mikor folytatódik. -
#500 nem érzékenyültem el csak szerintem te túlzásba viszed... -
#499 A legszebb keresztényi szeretet megmutatkozott benned: ott dögöljön meg az a marko gyerek, úgyis fiatal és még semmit sem tett le az asztalra. -
#498 miért? Csak furi lenne -
#497 Az MTV-n meg azt mondták tegnap, hogy valószínűleg Olaszországból. Ha Olaszországból, akkor RTL-nek behúzzuk az xxx. strigulát. -
Marko001 #496 szerintem semmi tahóságot nem írtam (főleg nem menőségből), nem tehetek róla hogy kissé túlérzékeny vagy... -
#495 -
#494 -
#493 Fenébe. -
#492 Azt gondoltam, olasz-t választanak majd. -
#491 szeretem a feketéket :) -
#490 nem, de azt sem erőszakoltuk rád, hogy be gyere ebbe a topikba... -
#489 Senki nem erőszakolja rád. Nyugodtan ki lehet kapcsolni a TV-t. -
#488 Nyugodjon békében. -
#487 ehh, fekete, vagy sárga pápa lesz?
Most mondják a reteken, hogy Afrikából vagy Ázsiából választanak, valószinűleg -
#486 Nem tettél annyit, mint ő. De nem flamelek veled. -
#485 azér ekkora tahónak lenni....ettől nem leszel "menő".... -
Marko001 #484 Ha érdekelne akkor utánanéznék, de ne erőszakolják már rám! -
#483 az lehet, de te eddig a pillanatig közel sem tettél annyit az emberiségért, mint a Pápa