Meghalt II. János Pál pápa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ahalál idõpontja: 2005. április 2.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
szégyen amit sok ember megenged itt magának a forumon...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Na ez már nem ide tartozik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2: Retekklub nem tudta megvárni a film végét, gyorsan bevágtak egy híradót. Lehet, hogy azért, mert a tv2 elkezdte mondani?
😞(
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
(TV2-n mondták)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
meghalnak és utána jön napokig (hetekig) a TV-ek ingyen a mûsor....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
szerintem a pápának már rég le kellett volna mondania,
mert ez az egész így semmit sem ér.
Ha meg nem mondhat le, akkor
ki tudna ezen vátoztatni, ha nem õ.
Régen és most is úgy haltak ki a pápák.
Csak most már olyan fejlett az orvostudomány, hogy
a súlyos beteg embert is vissza lehet hozni az életbe,
régen meg egy kisebb betegség is elvitte az embereket.
Tehát ha ez a pápa 200 évvel korábban élt volna,
akkor már fél évvel ezelõtt meghallt volna,
he nem 2-4 évvel korábban.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !