763
-
#482 Azt nem értem ,hogy a hívőknek miért szomorú a halál, mikor életünknek ez a legszebb pillanata, hisz ha megérdemeljük, feljutunk a Mennyországba. Csak egy pár évtizedet töltünk a Földön és több milliárd évet a mennyekben. -
#481 Legalább egy kicsit művelődsz. -
#480 az marilyn manson, az én nickem mr manson... sok manson van...
sok jó és gonosz, pl charles ... stb...
de most nem ez kivánkozik ide, szerintem! Nem szurkálodni kéne most azt hiszem... -
#479 Ennyit minimum megérdemelt! -
#478 (hmm... tv2-őn még megasztár...) -
Marko001 #477 Tudod, le sem szarná senki, ha én patkolnék el. Igaz és nem vagyok a "nagy pápa". Ettől függetlenül tisztelem, de többet nem érdemel részemről. -
#476 -
#475 -
#474 Az is szégyen, hogy egy ilyen pillanatban egymást ócsároljátok... -
#473 ? -
#472 Engem csak egy dolog zavar benne. Szerintem ha pl a tv2 nem szakítja meg a műsort, akkor eszük ágában nincs most híradózn i. Ment alul a szöveg, majd adták volna a film után. -
#471 A magyarországi történelmi egyházak osztoznak a pápa iránti együttérzésben
Elhunyt II. János Pál pápa
Meghalt a pápa -
#470 szerintem jobban járt így...legalább nem kell tovább szenvednia... -
#469 figyi.....ennyit azért megérdemel -
#468 Szégyen amit Mr Manson csinál a testével és ahogy eltorzítja a fejét. És szégyen hogy ő a kedvenced. És szégyen hogy egy ilyen alak mondja meg, hogy mi a szégyen! -
#467 Én a Private Gold-ot nézem, ott nem szakadt félbe semmi.:)))) Kapcsolj át te is.:)))) -
#466 Hogy lehetsz ennyire izléstelen te !- inkább ne mondj semmit hanem- kussolj! -
#465 Legalább egy pici tiszteletet! -
#464 Nyugodjon békében! -
#463 Nah mán hivatalos. Most már nem kell találgatni, lehet gyászolni. -
#462 pl... meg sokan mások... off -
#461 nyugodjon békében...:( -
Marko001 #460 Ja, qrva anyjukat! A legjobb akciójelenetnél szakították meg a filmet, most meg bemutatják a pápa egész életét... -
#459 A vatikán bejelentette, hogy meghalt II. János Pál Pápa (1920-2005)
Ahalál időpontja: 2005. április 2. -
#458 Nyugodjon békében! -
#457 a topiq cím már vissza írandó, sajnos... -
#456 pl torrente? -
#455 Négy OOOO-rel lehet csak nyerni. Vesztettél... -
#454 Nem 19:37-et mondtak? -
#453 ISTEN NYUGOSZTALJA!
szégyen amit sok ember megenged itt magának a forumon... -
#452 RTL Klub már tegnap is azt mondta, hogy meghalt a Pápa, akkor is megszakították a műsort, most is, szóval a tegnapi teljesen elhamarkodot volt, marha jó.
Na ez már nem ide tartozik. -
#451 nyugodjon békében -
#450 Meghalt, úgy mint ma több tízezer másik ember. Csak szarunk rájuk, mert nem voltak híresek. Pedig lehet, hogy egy ma meghalt 3 éves aids-es gyerek többre vihette volna még a pápánál is. Sosem tudjuk meg. -
#449 sztem már meghalt tegnap. -
#448 Rakok X-szet.
XXX -
#447 nah most halt meg.... -
#446 Lesz majd szerintem, aki írogatja. -
#445 9:37-kor halt meg a pápa! -
R9 #444 Jobb helye lesz neki ott fennt. -
#443 na mi van nem kezditek rakni az X-eket ?
vagy van mar jobb azota?