763
-
#562 Az emberek nagyrésze azt sajnálja,hogy elment és félő,hogy az utóda nemtudja folytatni a megkezdett munkáját! -
#561 Én megmondom a saját véleményemet; ezt akárhogy nézem nem lehet műmájerkedés. Tudod mi az? Amit te csinálsz! -
Ben C #560 ez most felesleges volt. -
#559 az mióta műmájerkedés, ha megosztom a gondolataimat a Pápa halálával kapcsolatban egy fórumban? -
#558 ird mar le melyik addonomban sajnalkoztam
-
#557 Valaki a menyországban hisz,valaki a lélekvándorlásban,valaki az UFO-kban és olyan is van aki semmiben,de II János Pál pápa-éert mindenki imádkozott és ez az ő munkájának a gyümőlcse és a legfőbb elismerése! -
#556 Te mit sajnálsza pápa halálában? Azt hogy a lelke itt hagyta nyomorúságos földi testét és jobb helyre költözött? Ezen még komolyan nem gondolkoztál el? Beteljesítette földi küldetését, most máson a sor! -
#555 mert amit te csinalsz az nem mumajerkedes?
te is magadban tarthatod -
tehen_m #554 A pápa kis p! -
#553 Csak taszít ez a műmájerkedés! Miért nem lehet úgy csinálni, hogy magadban elmondod, hogy "szívemből szerettem a pápát, Isten nyugosztalja". Mintha kötelező lenne leírni mindezeket a fórumba. Mindenki sajnálja; ki örülne a halálának? Pedig egy igaz hívőnek egyszerűen nem lehet szomorú, hogy valaki szebb és jobb helyre került mint ahol mi élünk. Ez önzőség. -
#552 amugy neked nem tunik fel hogy egyedul vagy ?
nemtudom mit erolkodsz ennyit -
#551 Hagyátok majdcsak megunja! -
Ben C #550 khm.. -
#549 Igen, a merénylőjének azért nem adtam volna a helyében kegyelmet, de hát ebből is az látszik, hogy jó ember volt II. János Pál. -
Braveheart #548 Nyugodjék békében -
#547 "Megbocsájtott a majdnem gyilkosának."
Ez a munkájából eredő kötelezettség volt.
-
#546 Látom, te csak kötözködni jöttél ide. Miért nem mész el innen? Miért kell kötözködni????????
(Lehet, hogy Gandhi többet tett, de most nem róla van szó) -
#545 ha a Cnn is megerősitette, akkor biztos elhunyt...A Vatikán jelentette be. -
#544 Gandhi többet. -
FiReBoY #543 Hát akik rosszul minősítik az bunkók. (már elnézést)
Mekkora szíve volt! Megbocsájtott a majdnem gyilkosának. Eddig ő tette a legtöbbet az én szememben. -
#542 Így legyen! -
#541 Egyetértünk és azok is elgondolkozhatnak akik nemtudnak rolla semmit és mégis minősitik! -
Máté008 #540 Bízzunk benne, hogy a következő pápa is olyan JÓ ember lesz, mint II. János Pál! -
mEkLaU #539 Nyugodjon békében
Akik ott leragadtak h milyen börszinü lesz a Pápa azok elgondolkodhatnak azon, hogy mennyire primitivek. -
#538 Lelke nyugodjék Békében ! -
#537 "az marilyn manson, az én nickem mr manson... sok manson van...
sok jó és gonosz, pl charles"
Akkor miért vetted most ki a neved alól annak a jóképű embernek a képét, ha nem Marilyn Manson volt? -
#536 Nyugodjék Békében! -
#535 most akkor tenyleg elhunyt vagy mar megint............? -
#534 Meg rehabilitálta Galileit!
Viszont Giordano Brunot nem....
A fene sem érti... -
#533 Ennél sokkal többet!
Nézd az RTL Klubb-ot és olvasd el a 518-as hozzászólás-t! -
#532 Ez linkeltem be én is(518-as hozzászólás)! -
#531 Többet utazott és többet szerepelt mint az elődei és 2000-ben bocsánatot kért a katolikus egyház korábbi bűneiért (??) -
#530 Utána talán megérted,hogy miért szakították félbe a műsort! -
#529 olvass -
Marko001 #528 épp most mondják, figyelem... -
#527 518-as hozzászólás! -
#526 Na, ezt megnézhetted volna az előbb a tévében a bunyó helyett. -
#525 Egyetértünk! -
Ben C #524 Minnyár jön az X osztag.
Nyugodjon békében, ha hitt abban amit prédikált, akkor sokkal jobb neki így. -
Marko001 #523 Valaki legyen olyan kedves, hogy néhány szóban összefoglalja, hogy miket tett a pápa a világ jobbá tételéért! Ezt most nem cinizmusból kérdezem, csak érdekel.