Meghalt II. János Pál pápa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
1et értek...

de szánalmas vagy...

torrente
pedig az vagy. Azért mert valaki az Egyenlítõhöz közelebb született és úgy védekezik a bõre, hogy sötétebb árnyalatot vesz fel, azért nem lehet pápa. Gratula!

Magic Boy
Az egész világ együtt imádkozott érte.Keresztények,zsidók,iszlám vallásúak,Protestánsok és vallástalanok egyaránt.
Õ több volt,mint pápa,több,mint egyházi vezetõ!
Egy olyan ember volt aki segítségével a világ elindult egy szebb jövõ felé!

Nyugodjék békében!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

sweech
mé? minden ember egyenlõ...

Taranov
Annak örülök egyedül, hogy nem amerikai lesz a Pápa. Az RTL szerint legalábbis. Mondjuk valóban nem valószínû, már csak azért sem, mert elítélte II. János Pál a háborút.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
én kihangsúlyoztam, hogy eddig a pillanatig. Azt nem mondtam, hogy utána mit tesz/tehet le az asztalra. Szóval sem mondtam, hogy dögöljön meg. Csak tudod, õ kezdte azzal, hogy miért is van ekkora híre annak, hogy meghalt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Shogun
es ki eroszakolta rad hogy ide betold a pofad es nyomjad a hulyesged? hee?

Az a baszott féreg... Kh@oSz

reménytelen
Tegnap meg elmaradt a Benne leszek a tévében!
David2
nem akarok rasszista gondolatokat terjeszteneni, de azt a jó szokást meg kéne tartani, h "fehér" pápát választanak.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Pyx
Szubantikult.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Az igaz, hogy ki is kapcsolhatom, csakhogy én filmet nézni ültem le elé. Most csak azért megy, hogy lássam mikor folytatódik.

sweech
nem érzékenyültem el csak szerintem te túlzásba viszed...

torrente
A legszebb keresztényi szeretet megmutatkozott benned: ott dögöljön meg az a marko gyerek, úgyis fiatal és még semmit sem tett le az asztalra.

RelakSfromhome
miért? Csak furi lenne

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Taranov
Az MTV-n meg azt mondták tegnap, hogy valószínûleg Olaszországból. Ha Olaszországból, akkor RTL-nek behúzzuk az xxx. strigulát.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szerintem semmi tahóságot nem írtam (fõleg nem menõségbõl), nem tehetek róla hogy kissé túlérzékeny vagy...

ricsi1
<#sir>

ricsi1
<#banplz>

reménytelen
Fenébe.
Bandee1987
Azt gondoltam, olasz-t választanak majd.

sweech
szeretem a feketéket :)

Bandee1987
nem, de azt sem erõszakoltuk rád, hogy be gyere ebbe a topikba...

Sadist
Senki nem erõszakolja rád. Nyugodtan ki lehet kapcsolni a TV-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grebber
Nyugodjon békében.

Next PC upgrade: 2022

RelakSfromhome
ehh, fekete, vagy sárga pápa lesz?

Most mondják a reteken, hogy Afrikából vagy Ázsiából választanak, valószinûleg

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Taranov
Nem tettél annyit, mint õ. De nem flamelek veled.

sweech
azér ekkora tahónak lenni....ettõl nem leszel "menõ"....

Ha érdekelne akkor utánanéznék, de ne erõszakolják már rám!

Bandee1987
az lehet, de te eddig a pillanatig közel sem tettél annyit az emberiségért, mint a Pápa

torrente
Azt nem értem ,hogy a hívõknek miért szomorú a halál, mikor életünknek ez a legszebb pillanata, hisz ha megérdemeljük, feljutunk a Mennyországba. Csak egy pár évtizedet töltünk a Földön és több milliárd évet a mennyekben.

Taranov
Legalább egy kicsit mûvelõdsz.

Mr Manson
az marilyn manson, az én nickem mr manson... sok manson van...
sok jó és gonosz, pl charles ... stb...

de most nem ez kivánkozik ide, szerintem! Nem szurkálodni kéne most azt hiszem...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Magic Boy
Ennyit minimum megérdemelt!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

RelakSfromhome
(hmm... tv2-õn még megasztár...)

Tudod, le sem szarná senki, ha én patkolnék el. Igaz és nem vagyok a "nagy pápa". Ettõl függetlenül tisztelem, de többet nem érdemel részemrõl.

sweech
<#banplz>

alph4
<#worship><#worship><#worship>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sadist
Az is szégyen, hogy egy ilyen pillanatban egymást ócsároljátok... <#shakehead>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mr Manson
?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

RelakSfromhome
Engem csak egy dolog zavar benne. Szerintem ha pl a tv2 nem szakítja meg a mûsort, akkor eszük ágában nincs most híradózn i. Ment alul a szöveg, majd adták volna a film után.

sweech
szerintem jobban járt így...legalább nem kell tovább szenvednia...

Seth
figyi.....ennyit azért megérdemel

PSN ID.: Beegabor

torrente
Szégyen amit Mr Manson csinál a testével és ahogy eltorzítja a fejét. És szégyen hogy õ a kedvenced. És szégyen hogy egy ilyen alak mondja meg, hogy mi a szégyen!

JackDaniels
Én a Private Gold-ot nézem, ott nem szakadt félbe semmi.:)))) Kapcsolj át te is.:))))

\"Never say never!\" W Churchill

magus755
Hogy lehetsz ennyire izléstelen te !- inkább ne mondj semmit hanem- kussolj!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Sadist
Legalább egy pici tiszteletet!

littleNorbi
Nyugodjon békében!

JackDaniels
Nah mán hivatalos. Most már nem kell találgatni, lehet gyászolni.

\"Never say never!\" W Churchill