763
-
#603 Látom végre megkapták itt azt amit megérdemeltek jónáhányan..
Sajnálom,de már eléggé szenvedett szegény.Nyugodjék békében! -
#602 igyvan' -
#601 Igazad van, én személy szerint kedveltem ezt a Pápát, és sajnálom hogy így szenvedett. [pont] -
#600 [egyetért] -
#599 sztem le is lehetne zárni a topicot, elég lesz már... -
#598 "Online" én se találtam, én is keresem, de ezt fater mondta, meg mutter, mert ők a könyvet olvasták. Egy webcímet valaki dobhatna. Csak ne legyen francia, mert azzal küzködök. -
vezeték #597 hol található ez a "jóslat" ??? -
#596 A hírekben is ezt hallod, hogy lehet, hogy Afrikából, Ázsiából, vagy Európából valószínű. -
Braveheart #595 Hm ezt én is olvastam... de csak akkor fogok aggódni ha a következő pápa tényleg néger lesz, mert az az egyik utolsó jóslat... -
#594 Akkor hamarosan világvége Nostradamus szernt. -
#593 -
Vegas #592 én is irta ma moderátoroknak h rakjanak rendet..muszály volt.. -
Braveheart #591 Nekem az a film tetszett nagyon II. János Pál pápáról amikor a havas hegyeken sétált, és mosolygott... mennyire tetszett neki az, amit Isten teremtett. Öröm volt nézni. -
cyrus #590 egyébként érdemes megnézni a büntetőpont-naplót. tanulságos. Tudok gratulálni az összesnek. Van egykét banános aki abszolút nem lepett meg. -
tehen_m #589 Szerinted az eddigi hozzászólók küzül hányan vannak tisztában ezzel? -
cyrus #588 de te ezzel az egész világgal és az egyházzal nem vagy tisztában ha te azt hszed hogy ez egy MUNKA, amit Ő elvégzett. Ez nem munka volt, ez az élete volt. Ő maximálisan hitt abban amit csinált, és ebben a szellemben próbált élni.
Jo mindegy, közben láttam hogy banánt kaptál, akkor nincs értelme itt tépni a számat, ugyse tudsz válaszolni. -
#587 meg amit te is elmondtal -
#586 nemtudom miert irtad ezt a gondolhatnátok reszt mert sztem sokan ugy vannak vele ahogy a #565 as addonba leirtam -
#584 Most már jöhet vissza a régi banner. 1920-2005 -
#583 Egyetértünk! -
#582 Ilyen alapon minek beszél az ember ennyit? Hisz sztem kb a mondatok 60%a nem tartalmaz uj informáciot. Szal ne beszélj hüjeségeket megkérlek.
Meg ez elvégre egy forum nem lol? Arra valo hogy beszélgessünk. Ha nem tetszik akkor szevasz -
zero_cool51 #581 hoppá... szegény... -
zero_cool51 #580 szegány pápa...
nem vagyok hívő ember, de nyugodjon békében.
de azért arra is gondolhatnátok, hogy szegénynek ez lehet megváltás volt, hisz cső volt a torkában, azon etették, szegény mióta szenvedett. minden ember példát vehetne a kitartásán, az akaraterején. nagyon nagyon tiszteletreméltó ember volt.
Rest In Peace... -
#579 Nyugodtan írd le,de csak akkor,ha megértetted,hogy mitjelentett II János pál a világnak! -
#578 csak sajnalni tudlak.. -
Marko001 #577 Basszák meg!!! Inkább nem írok többet, mert akasztás lenne a vége... -
#576 Használd a válasz gombot! -
#575 Banner, és topic név csere. Tényleg meghalt. XXX -
#574 De film sem lesz :P -
Marko001 #573 Végre vége, erre még be...znak reklámot. És most kövezzetek meg... -
#572 ? -
tehen_m #571 Nem felesleges! Adjuk meg neki a tiszteletet hogy helyesen írjuk le. -
#570 Az a baszott féreg...
Ezt kiszedhetnéd mára tiszteleted kimutatásképpen. Elég jól néz ki, de egy ilyen topicban...
Elég baj hogy el kell mondani! -
#569 Ez viszont buinkóság a retektől: Az renben, hogy nem lesz heti hetes. De, hogy most hirtelen reklám, majd mindjárt boxklub, a filmet meg nem fejezik be.... -
#568 Én meg köszönöm, hogy végre eltűnsz ebből a topicból. -
#567 ideje volt... -
#566 Egyetértünk! -
#565 annak "orulok" hogy nem kellett mar tovabb szenvednie de ilyet mondani hogy miert sajnalom....ehh
talan azert mert sokat tett a bekeert es jo ember volt
de ezt eleg baj ha el kell mondani
-
#564 Mit osztottál meg? Sajnálom hogy meghalt, szegény pápa! Kösz hogy megosztottad velünk. Na én lépek. További jó siránkozást. -
#563 Attól még, hogy taszít, attól még nem kell fikázni. Én sem megyek fikázni pl. egyes játékok fórumába, csak azért, mert nem tetszik...