Meghalt II. János Pál pápa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem így mûködik.
volt már 1x néger pápa, 500 körül. Esélyesnek tartják.
shit happens
Beszélj normálisan fiam!!
Anyukád nem nevelt??
hát még ilyet...
Nagyon sajnálom. Templomba sosem jártam de ha belegondolunk mindenki hisz istenben!
Mielött bárki azt hinné hívõ vagyok a válasz nem.
De ha rossz dolog történik õt szidod.
Ha jó akkor meg: THX istenem.
Akkor ne emlegesd ha nem létezik ennyi.
De a Pápa mindig csak békét akart.
Õ 1 nagyon jó ember volt nem kéne bezárni a topikot!
Megérdemli hogy meglegyen
Aki nem akar nem ír bele ennyi.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnálom,de már eléggé szenvedett szegény.Nyugodjék békében!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ÁZ!
War. War never changes.
War. War never changes.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Jo mindegy, közben láttam hogy banánt kaptál, akkor nincs értelme itt tépni a számat, ugyse tudsz válaszolni.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Meg ez elvégre egy forum nem lol? Arra valo hogy beszélgessünk. Ha nem tetszik akkor szevasz
sazl : c
nem vagyok hívõ ember, de nyugodjon békében.
de azért arra is gondolhatnátok, hogy szegénynek ez lehet megváltás volt, hisz csõ volt a torkában, azon etették, szegény mióta szenvedett. minden ember példát vehetne a kitartásán, az akaraterején. nagyon nagyon tiszteletreméltó ember volt.
Rest In Peace...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezt kiszedhetnéd mára tiszteleted kimutatásképpen. Elég jól néz ki, de egy ilyen topicban...
Elég baj hogy el kell mondani!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
talan azert mert sokat tett a bekeert es jo ember volt
de ezt eleg baj ha el kell mondani
Az a baszott féreg... Kh@oSz