Meghalt II. János Pál pápa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép álomvilág amit leírtál.
Ez nem így mûködik.

cSuwwi
az index pápás cikkében van szó a fekete pápáról (meg kép is)
volt már 1x néger pápa, 500 körül. Esélyesnek tartják.

shit happens

Te meg hány éves vagy??
Beszélj normálisan fiam!!
Anyukád nem nevelt??
hát még ilyet...

Szegény...
Nagyon sajnálom. Templomba sosem jártam de ha belegondolunk mindenki hisz istenben!
Mielött bárki azt hinné hívõ vagyok a válasz nem.
De ha rossz dolog történik õt szidod.
Ha jó akkor meg: THX istenem.
Akkor ne emlegesd ha nem létezik ennyi.
De a Pápa mindig csak békét akart.
Õ 1 nagyon jó ember volt nem kéne bezárni a topikot!
Megérdemli hogy meglegyen
Aki nem akar nem ír bele ennyi.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

PLackó
kúlturáld magad

nemcsakfeel
néger pápa. lál.
az odabasz.

*hihi ** *

dunga
tehát az utolsó sírhely betöltõdése az emberiség végét yelenti?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Shep
én olyanról tudok, hogy van x db sírhely elõre elkészítve a pápáknak, namármost még 1 db van, de mivel álljtólag õt hazaviszik eltemetni így még 1 pápányi idõnk van, hacsak nem temetik el õt is otthon, ezt a sötét bõrû négeres dolgot hol olvastátok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
ja mar olvastam.. akkor valoban meghalt

PLackó
Látom végre megkapták itt azt amit megérdemeltek jónáhányan..
Sajnálom,de már eléggé szenvedett szegény.Nyugodjék békében!

dunga
igyvan'

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

gameplusz
Igazad van, én személy szerint kedveltem ezt a Pápát, és sajnálom hogy így szenvedett.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Láma!

dunga
sztem le is lehetne zárni a topicot, elég lesz már...

gameplusz
"Online" én se találtam, én is keresem, de ezt fater mondta, meg mutter, mert õk a könyvet olvasták. Egy webcímet valaki dobhatna. Csak ne legyen francia, mert azzal küzködök.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hol található ez a "jóslat" ???

ÁZ!

gameplusz
A hírekben is ezt hallod, hogy lehet, hogy Afrikából, Ázsiából, vagy Európából valószínû.

Hm ezt én is olvastam... de csak akkor fogok aggódni ha a következõ pápa tényleg néger lesz, mert az az egyik utolsó jóslat...

War. War never changes.

gameplusz
Akkor hamarosan világvége Nostradamus szernt.

sweech
<#eljen>

én is irta ma moderátoroknak h rakjanak rendet..muszály volt..

Nekem az a film tetszett nagyon II. János Pál pápáról amikor a havas hegyeken sétált, és mosolygott... mennyire tetszett neki az, amit Isten teremtett. Öröm volt nézni.

War. War never changes.

egyébként érdemes megnézni a büntetõpont-naplót. tanulságos. Tudok gratulálni az összesnek. Van egykét banános aki abszolút nem lepett meg.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Szerinted az eddigi hozzászólók küzül hányan vannak tisztában ezzel?

de te ezzel az egész világgal és az egyházzal nem vagy tisztában ha te azt hszed hogy ez egy MUNKA, amit Õ elvégzett. Ez nem munka volt, ez az élete volt. Õ maximálisan hitt abban amit csinált, és ebben a szellemben próbált élni.

Jo mindegy, közben láttam hogy banánt kaptál, akkor nincs értelme itt tépni a számat, ugyse tudsz válaszolni.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Shogun
meg amit te is elmondtal

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
nemtudom miert irtad ezt a gondolhatnátok reszt mert sztem sokan ugy vannak vele ahogy a #565 as addonba leirtam

reménytelen
Most már jöhet vissza a régi banner. 1920-2005
Magic Boy
Egyetértünk!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rezsofiz
Ilyen alapon minek beszél az ember ennyit? Hisz sztem kb a mondatok 60%a nem tartalmaz uj informáciot. Szal ne beszélj hüjeségeket megkérlek.
Meg ez elvégre egy forum nem lol? Arra valo hogy beszélgessünk. Ha nem tetszik akkor szevasz

sazl : c

hoppá... szegény...

szegány pápa...
nem vagyok hívõ ember, de nyugodjon békében.
de azért arra is gondolhatnátok, hogy szegénynek ez lehet megváltás volt, hisz csõ volt a torkában, azon etették, szegény mióta szenvedett. minden ember példát vehetne a kitartásán, az akaraterején. nagyon nagyon tiszteletreméltó ember volt.

Rest In Peace...

Magic Boy
Nyugodtan írd le,de csak akkor,ha megértetted,hogy mitjelentett II János pál a világnak!

Shogun
csak sajnalni tudlak..

Basszák meg!!! Inkább nem írok többet, mert akasztás lenne a vége...

Magic Boy
Használd a válasz gombot!

reménytelen
Banner, és topic név csere. Tényleg meghalt. XXX
RelakSfromhome
De film sem lesz 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Végre vége, erre még be...znak reklámot. És most kövezzetek meg...<#worship>

RelakSfromhome
?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem felesleges! Adjuk meg neki a tiszteletet hogy helyesen írjuk le.

torrente
Az a baszott féreg...
Ezt kiszedhetnéd mára tiszteleted kimutatásképpen. Elég jól néz ki, de egy ilyen topicban...
Elég baj hogy el kell mondani!

RelakSfromhome
Ez viszont buinkóság a retektõl: Az renben, hogy nem lesz heti hetes. De, hogy most hirtelen reklám, majd mindjárt boxklub, a filmet meg nem fejezik be....

Bandee1987
Én meg köszönöm, hogy végre eltûnsz ebbõl a topicból.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Shogun
ideje volt...

Magic Boy
Egyetértünk!

Shogun
annak "orulok" hogy nem kellett mar tovabb szenvednie de ilyet mondani hogy miert sajnalom....ehh

talan azert mert sokat tett a bekeert es jo ember volt
de ezt eleg baj ha el kell mondani

torrente
Mit osztottál meg? Sajnálom hogy meghalt, szegény pápa! Kösz hogy megosztottad velünk. Na én lépek. További jó siránkozást.

Bandee1987
Attól még, hogy taszít, attól még nem kell fikázni. Én sem megyek fikázni pl. egyes játékok fórumába, csak azért, mert nem tetszik...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!