Meghalt II. János Pál pápa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
"Tõlünk elviheted
Szívünk egy darabját,
Istentõl megkaphatod
A mennyország egy sarkát!
Az angyalok odafenn szárnyakat adnának,
Az emberek idelenn megnyugvást kapnának."

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

reménytelen
<#vigyor>
Magic Boy
"Csak az tud élni, ki mindig nevet,
Kibõl kicsordul minden szeretet
Kinek lelke élettõl vidám,
A himnuszt zeng az ég hajnalán.
Ki minden könnybõl virágot szakaszt,
Minden sziklából szivárványt fakaszt.
Az élet útján gyõztesen robog,
Csak az tud élni:
KI MINDIG MOSOLYOG"

Magic Boy
…”Csak a jók mennek el, õk hagynak el, s mit õk hoztak el, õk viszik el.Az nem tûnik fel, mi együtt vagyunk, csak a jók ünnepén ha az égben vagyunk.Miért mentél el? Miért hagytál el? Szerettünk Téged! Távol s közel…Csak a jók mennek el. Õ gyermekként sír , s a szívünk úgy fáj, s a szánk visszahív.Uram, fogadd be õt! A jók közül van, csak értünk élt! A mindenünk volt!Csak a jók mennek el, õk hagynak el, s mit õk hoztak el, õk viszik el…”

Sephi
Maeg azok is ereztek valamit a szivuk melyen akik nem is valasosak vagy mas valashoz tartoznak...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Magic Boy
"Az ablakon át, ha a csillagokra nézel,
Õ is ott van köztük, valahol,
Kérte az idõt, de az meg nem áll.
Hitvány gyõzelmed ez, ostoba vagy, Halál!
Ostoba vagy, Halál!"

Magic Boy
"Kezdetben azt gondoltam,hogy halálod
Veszteség volt,fájdalom és bánat.
Csak most kezdek rádöbbenni,hogy atz életed ajándék volt,
S egyre erõsõdõ szeretet maradt utánad."

Magic Boy
Ez olcsó poén volt!
Ugye még mindig nemesett le,hogy ebben a topic-ban kire emlékezünk!

reménytelen
De jó.. lesz olvasnivalóm a WC-n...
[HUN]PAStheLoD
tényleg.. LOÁL 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

reménytelen
Tényleg! De hülye vagyok!
[HUN]PAStheLoD
te is a májer géped helyett könyvet vettél vóna <#eplus2><#nyes><#idiota>

[HUN]PAStheLoD
passz .. esperes az gonolom olyan érsek , akinek a nickje S/S ... tehát S/S=1 😛

hu haver te mindenhol ekkora gyökér vagy ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

reménytelen
ITT a biborosok névsora
(nincs szlovák)

petesilver
Egyetértek!
Mivel mai napig nem tisztázott számomra az Isten kérdés, ezért az egyház, vallás, biblia mint olyan, vastagon hidegen hagy. De tegnap nézve mindkét kereskedelmi adó emlékmûsorát, elcsodálkoztam, hogy mennyire jó ember volt minden tekintetben. Testileg szellemileg nagyon egyben volt, valóban ritka az ilyen ember. Képzelem mennyire szerethették, akik ezeket eddig is tudták, és hívõ emberek. Nyugodjék békében!

Mission Impossible 2010: PRO Class

reménytelen
De a helyesírásod kiderült.
Pluskast
Igen ezt én is így értettem. sorry ha ez nem derûlt ki a hozzászólásomból.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bandew
Nem kõ, jó ez arra is. Minek egy csomó topic erre a témára?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

reménytelen
Nyissak egy ki lesz az új pápa topicot, és akkor ezt lehet zárolni? Mert ez már rég nem a haláláról szól...
Pluskast
És akkor az esperes hol helyezkedik el? És mi a különbség a püspök és a megyés püspök között?

[HUN]PAStheLoD
tudtommal hercegprímás csak 1 van, mégpedig a mindenkori esztergomi érsek..

[HUN]PAStheLoD
a püspök a plébánosok (falulelkész) "felett áll" az egyházi "vármegye" élén , felettük az érsekek ...

mesor
X

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

gameplusz
Egyszerûbb dolog, ha a guglin megnézed. Én ott láttam jópár infót, pl. ezt is, de ebben nem voltam biztos, a keresõ csak megerõsített.

Próbáld ezt:Gugli

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Botond
úgy tudom,de ez nagyon off,szal amennyiben te úgy tudod van,én azt elfogadom,és lezárom a részemrõl a dolgot
gameplusz
Ezzel azt akarod mondani, hogy Szlovákiának nincs?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Botond
bár most kicsit elbizonytalanodtam,mert a püspök nem rémlik hol van a hierarchiában,de régen is volt már az az elsõ áldozás amikor ezt meg kellett tanulni :-(
Botond
érsekségeken alapul az egyházi rendszer,a bíboros az olyan érsek aki benne van a pápa választó tanácsban,Mo-n maradt mind a 3 érseki székhely Trianon után is,Eger,Esztergom,és délen még vmi,nem emlékszem pontosan
gameplusz
Jan Chryzostom Korec szlovák bíboros, ha jól tudom õ volt régebben (4-5 éve). De ha volt, akkor biztos most is van, vagy még mindig õ.

Botond
1000éves,bevált egyházi hierarchiát nem szervezik át évente-tíz évente,mert vmi világi háború így vagy úgy alakul
reménytelen
Ezek után én már csak sajnálni tudom azt, aki pápa lesz, mert nem halhat meg nyugodtan, pedig halál csak egyszer van az életben...
Botond
az egyház nem alkalmazkodott Trianonhoz,így a Felvidék egyházszerkezetileg még mindig Mo része :-)
gameplusz
Ez elég érdekes.... ha Etiópiában is van, akkor Szlovákiában miért nincs?

És Etiópiában tényleg van...

Pluskast
Látod ezt nem tudtam.

St
Azt viszont te is rosszul tudod, hogy minden országnak van. Pl. a szlovákoknak nincs bíborosuk.
Sub
nemtok írni 😊
Péter és tudtommal

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Serpa
X

Pluskast
Rosszúl tudod. Jelenleg 2 bíborosunk van. Minden országnak van minimum egy bíborosa aki vezeti az adott ország egyházi rendszerét. Másik megnevezésük a hercegprímás.

Igen olvass utánna! A jelölt és a jelölõ között azért van némi különbség. 117 jelölõ között valóban van két magyar is. De szó sincs róla, hogy jelöltek is lennének.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Sub
Erdõ Péte esztergomi érsek tudtotommal bíboros.

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

bazza
Pápa csak bíboros lehet, nekünk pedig egy sincs! A két érsekünk csak a pápaválasztó tanácsban vannak...Vagy rosszul tudom?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Dichter
Nem tudom volt-e már róla szó, de van két magyar jelölt is a pápaságra.

Shep
hát van egy ilyen jóslat is, és ha most mondjuk néger pápát választanak, akkor meg már 2 dolog is egybevág /mert itt lentebb írtak ilyen jóslatról/ és akkor lehet hogy tényleg itt a vég.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dichter
Karol Vujtila

littleNorbi
Mi volt a pápa igazi neve ?

undorítónak tartom, hogy még halála elõtt megnyílhatott ez a topik és a moderátorok meg engedték

és ez a világ elé tárt szánakozás is visszataszító
tigeroo
Nagyon jó ember volt.
Tegnap késõ este ment az RTL Klubbon egy "dokumentumfilm" a pápáról.
Amikor videókat mutattak 2000 elõttrõl, ott a filmen még mosolygott, táncolt,mindig vidám volt, 2000-ben az alpokban túrázott és aktívan részt vett mindenben😊
az utóbbi években pedig belegörnyedt a székébe,csak integetett beszélni sem bírt szegény..
talán jobb is így, hisz nagyon kimerülhetett mind testileg, mind lelkileg.
Nyugodjék békében