763
-
#281 nemis mondom hogy mi vagy.... -
#280 lehet hogy nemis csak a katolikus világ.... -
#279 lol -
#278 soot megdurvabban fogalmasva nagyon "sir" allapotban van
merthogy a grave a sir-t jelenti -
#277 es meg irni sem tud a rohattja -
#276 1. BogyóKatica
2. Football Manager 2005
3. Meghalt a Pápa..
4. Splinter Cell: Chaos Theory
5. World of Warcraft
6. Counter-Strike:Source
7. Call of Duty
8. Egyszavas történet
9. Kamionok
10. Silent Hunter III -
#275 1) nem tudni...
-nem az elso eset lenne mikor nem mondjak el az igazat egy egy "vezeto" halalarol.. es csak sokkal kesobb tudjuk meg az igazat!
2)ha hihetunk a tv es egyebb hireknek akkor mar nagyon nagyon haldoklik.. mondjuk ugy hogy felig halott.
CNN en igy irtak nagy betukkel:
"VERY GRAVE" Condition
azaz nagyon sulyos allapotu...
3) lehet hogy mar halott.. most hunyt el az elozo mondatomnal. de lehet hogy tobb napja halott.. de lehet hogy most fog.. esetleg 2 ora mulva... -
#274 hogymondhatsz ilyet egy pápáról? -
#273 má meg vagy mégsem feltámadt a rohatt -
#272 Na most meghalt ??? -
#271 április 2 van már! -
#270 Undóiró dolog valakit addig temetni, mig nem tudjuk tényleg igy van e!
Amig a vatikán meg nem erösiti szégyen ez a topic! -
#269 -
#268 Nyugodjék Békében -
#267 ****omat mar... valaki irja mar at a topikot arra hogy haldoklik a papa....
nah mindegy a lenyeg hogy tegnap este vermergezest kapott... allitolag nem megmergeztek hanem veletlenul tortent az egesz...
amugy azt irtak az NBC-n hogy fel labbal mar a sirban van... szal mire felkeltek mar lehet hogy jo lesz a topik cim -
#266 nyugodjék békében. -
#265 beszélnek össze vissza -
#264 Hivatalosan nem, de a Vatikan vezetője azt nyilatkozta, hogy valószínű,hogy még az este meghal. -
#263 már meghalt? mert nagyon beharangozták, aztán mégse.. -
#262 Megint kezdődik az igen magas színvonalra utaló X-ezés... szánalmas. -
#261 válasz -
#260 Ne haragudj ha megsértenélek (eszem ágában sincs), de te a Grimm mesékben is hiszel? Ezért jó a vallás, mert mindenre ki van találva egy mese. 300 és 1000 éves koruk között miért nem szülhettek a nők? Káin feleségétől miért lettek megint számontartva a nők? Hogy lehettek tiszták az akkori emberek, ha Káin megölte a fiútestvérét? Milyen nagyobb bűn kellett ahhoz, hogy később kialakuljon a vérfertőzés? Ebben a topicban befejeztem, majd átmegyek a másikba, ahol választ kapok kérdéseimre, mert ezek már tényleg nem ide valók és a téma meg érdekel. -
#259 ??? en ezt most nem ertem... marmint.. elvileg te is aszondod hogy fajdalmas lenne hagyni elmenni az apamat.. de en is ezt mondtam... szal.. ugy nezett ki hogy okitani akarsz de ugyan arrol beszelunk.. osztan lehet hogy tok tompa vagyok jelenleg az egeszhez es felre ertettem -
#258 vagy ez ez nem csak biblia -
#257 Biblia topik -
#256 Asszem van egy vagy legalább is volt egy biblia topik ha még emlékeim nem csalnak. -
#255 Szerintem is elég. Ez a topik a pápa tiszteletére jött létre és nem a hitviták miatt. Adjuk meg ezt a tiszteletet neki függetlenűl attól, hogy ki a hívő és ki nem a hozzászólók közűl. -
Takezó #254 hol igen? amúgy máshol én is szívesebben -
#253 Elég lesz mostmár , topic close -
#252 hmm tényleg elég lesz már! -
#251 Amúgy, ha valakit érdekel, szerintem nyissatok egy topikot hittan néven. -
#250 Régen a lányokat nem tartották nyilván, ezért nem hallottál róla, hogyan volt. Csak Éva van nyilvántartva, megnevezve, mert Q az elsQ. De volt nekik kb 12 lányuk is Káin és Ábelen kívql. Akkoriban az emberek, több mint ezer évig éltek. Még nem volt vérfertQzés, tiszták voltak az elsQ emberek és volt Káinnak és Ábelnek is sok sok gyerekük a húgaiktól. Kb 12 évesen szültek, akár 300 éves korukig. számold ki hány generáció, hány ember. Több falu is tele lett velük. Csak ez természetes és ezért nem beszélnek róla.
(bocs a nagy képért, másik fórumon találtam és ott kicsi volt) -
#249 Nagyon szívesen elbeszélgetek veled erről de nem ebben a topikban. -
#248 Igazad van, csak gondoltam végre itt választ kapok erre a nagy kérdőjelre! -
Takezó #247 aha, hát persze... minden csak szimbólum, igaz?... -
#246 nah' de most már tényleg álljunk le!
ez a topic a haldokló pápa tiszteletére nyílt!
nem a biblia magyarázatára -
#245 -
#244 a KÖNYV szerint igen -
#243 Nézd én római katolikus vagyok, de ez egy téves felfogás. Az egyház sem mondja azt, hogy a bibliát szó szerint kell érteni. Ezek nagy része példázat amit nem betű szerint kell érteni. Már csak azért sem mert az egyház is elismerte az evulúció jogosságát. De szerintem most kezdünk egy picikét elmmeni a topik témájától. -
#242 Mindent! Ha ezt nem lehet elmagyarázni, nem tudunk továbblépni az emberiség történetében és nem jutunk el Jézusig. Mert ugye Jézus a "birkatenyésztő nép" királya volt?