763
-
#241 Szerintem ha apukád és Te is hívők vagytok, fájdalmas lenne, de hagynád elmenni (főleg, ha tudvalevő lenne hogy órái, napjai vannak). -
Takezó #240 most mit vársz egy birkatenyésztő nép teremtéskönyvétől? -
#239 Én is elismerem a pápa nagyságát (de csak II. János Pál pápáét, mert a 2. vh. idején a fajírtásra csak azt tudta mondani az akkori pápa, hogy Ámen). Én hittanórán ott elveszítettem a fonalat, hogy volt az első emberpár, akiknek született 2 fia (Káin, Ábel). Tehát 4 ember van a Földön. A testvérgyilkosság után Káinnak el kellett mennie. Egy másik vidéken, városban (hol, hogyha előtte csak Ádám-Éva-Káin-Ábel létezett?) rátalált a feleségére, akitől gyereke született. -
#238 azert ez tenyleg kemeny hogy miert kell egy embert baszogatni azert mert a halalan van.. megertem hogy egy 40-50 eves embert ujraelesztenek.. nahde ha valakinek mar eljottaz ideje azt miert nem lehet bekenhagyni???
oke.. ez most az a gondolkodas mod mint ahogyan itt sokan gondolkoznak.. de ha a sajat apamrol lenne szo lehet hogy en is szeretnem hogy ujraelesszek hogy elbucsuzhassak tole vagy valami vagy akarmi kitudja.. -
#237 most nem akarok belemenni, főleg ebben a témában... mayd máskor máshol
de én yo embernek tartom a pápát annak ellenére, h az egész egyházas baromság ellen vagyok...de emberi nagysága megvolt/van -
Takezó #236 srácok, be kéne ülni egy kis hittanórára, ez azé alapműveltséghez hozzátartozik :| -
#235 Atya, fiu, szentlélek egy de még is különböző. Szentháromságtan. -
#234 Én is úgy tudtam. -
#233 Attól függ, mely vallás szerint :)
Szentháromság mást mond -
#232 hmm úí felfogás? jézus isten gyermeke ugy tudtam idáig, de nem vagyok hívő, sőt... -
#231 Jézus és isten egy. A szenvedése pedig felajánlás. Hogy miért szenvedett ennyit? Na látod ezt ne tőllem kérdezd én nem vagyok látnok. -
#230 A pápának minek kell ennyit szenvednie (Parkinson-kór + 4-5 más betegség), ha Jézus megszenvedett már. Nem Jézus, hanem Isten földi helytartója. Én úgy képzelem el, hogy pont egy pápának kellene 120 évig élnie és végelgyengülésben, szépen meghalni. -
#229 Szerintem azért mert mert ő maga az "élet". Ahogy jézus is mondta és hát ő jézus földi helytartója. És ahogy ő is mondta a szenvedéseit felajálja a világnak. Ez már a vallás és a hit felé viszi a dolgokat. Jézus sem vonta vissza a tanait a farizeusok elött pedig tudta, hogy meg fog halni és vállalta a szenvedést. A pápánál is hasonló a helyzet.... -
#228 Honnan tudjátok például hogy nem egyezett bele hogy csövezik? Vagy nemtom de itt a körülmények pontos ismerése nélkül felesleges akármitis kijelenteni. -
#227 Ez nem igaz! Ha a Mennyországban jobb, miért nem hagyják békében elmenni? -
#226 Tényleg gusztustalan amit művelnek vele! Alulról-felülről csövezik, pedig már napok óta látható hogy meghal. Tegnap leállt a szíve, de nem hagyták annyiban. Miért nem engedik, hogy "kinyíljanak előtte a Mennyország kapui"? Egy hívő nem félhet a haláltól, sőt örülnie kellene, hogy szerette jobb helyre került! -
#225 Azért ez nem ilyen egyszerü. Te is szeretnéd minnél tovább életben látni a családtagjaidat. Egy ilyen ember esetében pedig ez csak hatványozottabban igaz. Egyébként meg pont az ő kérésének megfelelően hagyják őt békében meghalni, mert nem ment vissza a korházba.... -
#224 Igazad van...
Régen a pápákat hagyták tisztességel meghalni azért is mert nem volt megfelelő orvos,de elsősorban azért mert,
azt mondták isten akarja így...Nem értem...Sztem ő is már csak szenvedett...ha tisztességel hagyták volna meghalni nem szenvedett volna oylan sokat...Az élet megy tovább ezt nem lehet visszafordítani. -
#223 Nyugodjon békében mindörökké ! -
#222 most irtak a cnn en hogy rosszabodott a helyzete marmint a papa egeszsegerol beszelek -
#221 Egyetértek. -
#220 Nyugodjék békében -
#219 Törekedett a békére, van, ahol béke is van. -
ddd #218 "de hát az élet megy tovább sajnos:(" sajnos?
"ő tartotta a hitet és a békét ezen a nyamvatt bolygón." béke, hol? -
#217 nem talán mer akkor félrenyel tüdőre? -
#216 mediasztár nem fog tisztességesen békésen meghalni. ezalól a pápa se kivétel. -
#215 Én se a békét, se a szentséget nem akarok megtörni, de lenne egy kérdésem: Miért nem hagyják szegény pápát békében meghalni, tisztességgel? Ehelyett mindenféle gépeket dugnak szegénybe, figyelik minden mozdulatát, ők fordítják el az ágyon, kopogtatják a fejét, szóval...
Szerintem megmenteni már nem lehet, hagyni kénne, hogy tisztességesen eltávozzon. (Amúgy nem vagyok vallásos, csak létezik emberi méltóság) -
#214 hehe akartam irni hogy johet a sok taplo X elni :) de ugylatom mar megeloztek ; -
2Bálint #213 béke poraira... -
#212 elég szerencsétlen napon érte utol..sok vallásos embernek uj értelmet kap az április 1-je..meg elég szép lesz az emlékműve..vhol mélyen mindenkinek a dátum láttán áprilisi tréfák fognak eszébe jutni..
amugy szerintem undorito amit az rtl müvel..kijelentik hogy meghalt,már azt is mondják hogy fogják eltemetni,néha néha megemlitik hogy 'még nem biztos'..nah..:\ -
#211 'Cáfolta a Vatikán a pápa haláláról szóló kétes híreket.' -
#210 Nem kellene kitörölgetni az üzeneteket. Ne más törölgesse egyesek szégyenfoltjait. -
#209 Beszélgettem vele priviben, belátta bűneit,de amit itt írt az tényleg undorito volt. -
#208 X -
#207 Minden esetre egy nagy és igaz pápát fog elveszíteni a katolikus világ -
#206 Neked meg nevelés kell, ebben az esetben jó is, hogy bannolt St. -
#205 Nem kell azért akkora ügyet csinálni ápr. 1-éből, most látszik, hogy nem csak tréfa van ezen a napon.
Ápr. 2. sem lenne jobb. -
#204 A Pápa sosem mond le, ezt nem tudom honnan vetted :-C -
#203 még mindig nincs megerősitve -
#202 ofkorsz! de fejtsd is ki:) semmibol nem tart irni 4 mondatot hogy szerinted mizu...
persze nem mondom azt hogy szenvedes volt az elete.. csak milyen rossz lehetett olykor mikor egy sokkalta melyebb hitu ember hall sokkal tobb roszrol mint akarmelyikunk