NHL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem bunkóskodásból,de ilyen gólokat mindenki ütött vagy 10-et aki játszik a progival rendszeresen.A #413-ban csatolt legalább érdekes volt...

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sziasztok nekem még az Nhl 2005-höz lenne két kérdésem!
1. milyen patchel kell multiba játszani mert nekünk sehogy se akar összejönni<#nemtudom>
2. Hogy kell a lefordulos cselt csinálni??

Kösz<#wave><#nemtudom>

Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!

ChevyG
na ma végre lessz idöm este jáccani!

kb 1 mecset vot eddig idöm, de most már ki szeretném tapasztalni
aztán mehetnek a multi meccsek

jol pörög a topik:
Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2005
2. Battlefield 2
3. KONAMI Soccer kiegészítõk
4. Friss, élõ eredmények
5. Humoros és aranyos képek
6. Fifa 2006
7. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
8. Szerelmem egy kurva?
9. Counter-Strike:Source
10. NHL 2006
<#smile>
bodesz
itt nemsegít az eredeti exe-s cucc se 😞biztos köcsög amicsi törésem van 😞

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
már csak patchelni kéne vhogy 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
patch??? 😛
dejóóóóó 😛

Rudee
Második meccsemen medium nehézséggel már vezettem 6-4re, mikor véletlen megnyomtam a Q-t amire kilépett ez a szemét...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Váhh.....nem tudok játszani az emberemmel az NHL-ben....lehet,hogy új dinyastit kéne kezdenem és akko már alapba benne lenne a Chicagoba?

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Ok,több kérdésem nincs... a védelem visszavonul játszani<#hehe><#hehe>.

gabber_saviola
mert csak az A-csoportos válogatott csapatok vannak benne, asszem
(nem néztem még)

Jól van na<#hehe>.Kezdjük azzal,hogy kezdõ vagyok a játékba és ezért is lett iylen,de leginkább azé,mer egy profi játékost akartam kreálni...had tudják meg,hogy a magyarok is jók<#hehe>....tényleg...magyar válogatott miért nincs bent az NHL 2006-ba?

gabber_saviola
70 körül jah 😛

<#hehe>....mennyi lett volna az ideális overall?78?<#hehe>

gabber_saviola
sokallom egy kicsit 😛

Jah,kösz info<#wink><#wave>.

És baj,hogy 88?<#hehe>...sokkallod,vagy kevesled?<#hehe>

gabber_saviola
rájt ving, jobb szélsõ

gabber_saviola
ovr: 88 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Szintén zenész?<#fejvakaras><#hehe>....nem vágom,bocs<#hehe>...RW az meg mi?Még full kezdõ vagyok a játékba.

robotnyk
szintén zenész, 86os RW 😊

gabber_saviola
CRASH IN THE NET

nem gyenge volt a gól 😛

oks vga driver update megoldotta thx

robotnyk
milyen diff?
amúgy kész a gif, de elég tré lett, mert ez a csoda nem ismeri az xvidet, szal vissza kellett nyomorítanom uncompressed aviba, az meg úgy már nem az igazi, akad.

gabber_saviola
nagyon komoly , bármikor gól lehet ütni így

mindig van vkim a kapunál, és csak bepasszolom mikor a szélsõmre rátámadnak

gabber_saviola
köfi

robotnyk
akkor türelem
gabber_saviola
Animation Shop 3?

nem az, csak letölten nem akarom ^^

robotnyk
nincs hozzá programom, amúgy xvid és fél mega. vagy nem játsza le?
gabber_saviola
robó nem akarod gifbe? mert kiváncsi lennék rá

robotnyk
egy érdekes gól

amúgy éppen az ai beállításokat próbálom buzerálni, de asszem rossz felé indultam, mert sikerült összehoznom egy 11-5-ös meccset 😄
Szerintem neked is az a bajod ami nekem volt.Legújabb driver kell a vga-hoz,ha meg már fent van akkor is szedd le (driver cleanerrel) és rakd újra.Nekem ez segített.

ehh lehet h hulye kerdes de mit kell a jatek elejen csinalni amikor bejon a zene onnan nekem nem megy tovabb barmit nyomok help plz

Ok!Köszi!

robotnyk
csak a replayben van ilyen
Mivel kell beállítani,hogy a korong körül sárga kör legyen?

Vlalkit érdekel egy 16 csoatos NHL bajnokság ? Ha igen keressen meg! Egy hely van még!!!

MSN:[email protected]

gabber_saviola

Jah értem. Köszi infot...és manapság ki a legjobb csapat az NHL-ben?Detroit?Meg kik voltak a nagy ágyúik a Chicagonak hokiban?

Háhh...LOL...beginner szint ruuullzz<#hehe>.Elkezdtem egy world tornamentet kanadával, vagy micsodát...és Ausztriát 6-1-re elvertem<#hehe><#eljen><#wink>.

lindross
NHLben se😊 Mostanában elég ratyik.. Régen jobbak voltak, amig voltak ott igazi "nagyágyuk"..

Aha,én azért végig fogom õket játszani<#wink>,kivéve,ha nem jövök bele a játékba,mer akkor sim én is<#hehe>.Az amúgy számít,hogy a Chicagoval vagyok?Mennyire gyenge vagy erõs az NHL-ben ez a csapat?Mer az NBA-ben nem nagyon megy nekik,azt tudom<#hehe>.

bodesz
nekem is ez volt (1napig 😄 ) de rájössz vmi jó taktikra és akkor kicsit lightosabb a játék.én pl úgy tolom amikor olyan kedvem van hogy simezek végig 😄 és amikor pl 3-6 van ellenek akkor 3.harmadra bemegyek és egyenlítek ha tudok

Miért?Billel is könnyû...csak neekem azért nehéz,mer most játszok elõszõr és easyre tettem,de még mindig semmi eredmény..illetve egy gyõzelem és kb.4vereség<#hehe>.

bodesz
õszinte részvétem 😄

robotnyk
nemtom, billentyûzettel tolom
bodesz
nekem se rezeg ennél a gamánál

Barni
amúgy ha benyomom a vibration gombot akkor berezeg a gamepad, de a játékban nem akar...
fifában kapufakor rezeg...

Avanti Italia!