838
NHL 2006 EA Sports
-
#518 megy már a bajnokság? mennyire komoly? oldal van hozzá? -
CzKaresz22 #517 Senki ? -
CzKaresz22 #516 Sziasztok!
Keresek olyan embereket akiknek lenne kedve egy 16 csapatos online ligához! MEgbizható emberek kellenek akik majdnem minden nap nyomnák a játékot s mint joinolni mint hostolni is tudnak...
Akinek van kedve keressen meg MSN-en minnél hamarabb...
MSN,mail:[email protected] -
Norbu #515 Kipróbáltam a frissített driverrel is, de ez se tette helyre a dolgokat :( -
Pjudzsol #514 Sziasztok!
Olyan problemaval fordulnek hozzatok , hogy miutan elinditom a jatekot nem latom a menut,csak a kilepes van meg.Mar probalkoztam regebbi ati driverekkel,mert lattam hogy volt akinek igy megoldodott a problemaja de nekem nem valt be.
ha lenne otletetek a megoldasra nagyon orulnek.
koszonom -
#513 Ja bocsi elnéztem,diffinvan a beállítás,és meg végig azthittem mediumon:-)lol..Most nyomtam 2 meccset sajnos hosszabbításos 6:5 vereség Detroitban,medig 4-1 ről egyenlitettem.aztán columbusban is sikerült ledolgoznom 3 gólos hátrányt,de 6:5 lett ott is pedig vezettem 1-gyel 1 perccel a vége előtt.Kicsit pihenek:-)) -
#512 egyre több it az ismerős! -
#511 -
#510 hát nem sok értelme van annak sem hogy rögtön difficultra tegye az aki rég nem játszott vagy nem vérprofi. én 2003 óta nem sokat játszottam, szal easyn kezdrtem, de kb 2-3 hét alatt már difin játszottam -
M.A.D. #509 Mediumon??? Annak mi értelme? :) Sorry! -
#508 nem a csapat rapszódikus, hanem az ai úgy kompletten. én amikor feltettem dificultra, kb 2 hétig mindig legalább 4el vertem bárkit, aztán már csak egyel, a végén 4et kaptam 2 perc alatt, aztán most megint nyerek -
#507 Most játszottam egy rakás meccset mediumon a Coloradoval.3 nagyoncsúnya vereséggel kezdtem,aztán nemtudom mi lett de megtáltosodtam és 9 meccset nyertem zsinórban,volt hogy 11 gólt vágtam.Bár 0-ra nemtudtam az ellent lenyomni.És most meg az uccsón a San José ellen itthon egyharmad alatt 6-ot kaptam,végül 9-4 lett.
Rapszódikus a csapat,és úgynézem néha a "kisebb" csapatok ellen nehezebben megy.
A héten végigjátszom szezont,kíváncsivagyok meddig jutok el. -
Norbu #506 Köcce. Majd holnap kipróbálom, most már nincs türelmem vele tökölni :) -
nutiform #505 Én igen.Rakd újra a vga drivert,ha a legújabb van felrakva akkor is. -
M.A.D. #504 Off: második megpeccselés után, már elég korrekt....as gép ellen. :) persze a legnehezebb fokozaton. + sérülés...stb...nagyon jó! -
#503 nem tudom sajna, nekem flottul megy -
Norbu #502 Senki nem tudja a megoldást? -
Norbu #501 Nekem is sikerült beszerezni ezt a játékot, de most is ugyan az a probléma mint a DEMO-nál. Nem jön be a menü. Erre van már megoldás? -
M.A.D. #500 A második patch-et is felraktam tegnap előtt! Nem rossz! Az update-tet meg ott van vagy 1 hónapja. Mivel otthon nincs NET, így...:((( kúglóf@sz! -
M.A.D. #499 Én a Washingtonnal nyomom. Az-az igazi. Szarból várat építeni.
Kicsi csírák! -
#498 :]
-
#497 -
#496 htx -
#495 Patch #2 Fixes
1) Issue with edited players saved within a game mode.
2) Compatibility for Saitek P2500 and P3000 controllers.
3) Compatibility for non-SSE chipsets such as the AMD Thunderbird.
* Also includes roster updates form patch #1.
LINK -
#494 az uccsó hivatalos roszter ápdét 2005aug31 -
#493 xbox:
pc:
ps2:
-
#492 nem igazán.. nekem inkább egy friss roster kellene -
#491 nem tud vki, grafikai kiegészítőket a gáméhoz? -
#490 nem negyed hanem harmad :S -
#489 -
#488 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#487 igen
úgy egy hete kb egy negyed alatt kaptam 4et a redwingstől -
#486 flájerszel nyomod? -
#485 jah én is a legdurvábbon játszom
múltkor úgy kaptam ki, hogy végig támadtam a meccset, az ellenfél kapusa meg kivédte a szemem -
#484 én is :D
csak kár hogy ilyen rapszódikus az ai difficulton, valamikor vért pisálok a győzelemért, most meg Flyers-Tampa Bay 6-1 -
#483 szeretem az ilyen gyors gólokat :)
-
#482 nincs, össze transzferoltam ezt a csapatot ^^ -
#481 Cajanek nálad van még? -
-
#479 my team: