838
NHL 2006 EA Sports
-
#478 haveromnak 9550-en nyomja és ott is hibázott, de egy régi kataliszt megoldotta -
#477 most hogy mondtad, kipróbáltam én is, mert mióta utoljára toltam vele, feltettem az 5.9es catalystot, de nekem ezzel is megy, ezelőtt 5.8as volt, azzal is jó volt. sztréndzs :S -
#476 hali
sajnos atival vannak ilyen hibák, dobjál fel egy régebbi drivert -
#475 Sziasztok.
Lenne egy problemam.
A jatek kifagy a windowsba,mikor a biro bedobja a korongot a jegre(szal mikor a jatek videobol atvalt kameraallsra).
Felraktam az uj patchet,nem segitett.
Directx 9.0c + fent van a legfrissebb ati driver is.
Tanacstalan vagyok,ha vki tud segitesen.THX -
#474 -
#473 -
#472 ez szép :D hassolnó segges volt nekem is, csávó pörgött párat :D -
#471 -
#470 ezeket csak úgy :)
-
#469 -
#468 -
mergal #467 Sziasztok!
Sima szezont játszok.
Az lenne a kérdésem hogy be lehet valahol állítani
azt hogy ne igazoljon magátol a gép játékosokat? -
Thanatos #466 down -
CzKaresz22 #465 UP -
CzKaresz22 #464 Valaki nem akar beugrani egy Online bajnokságba ??? Ha igen jelentkezzen!!! -
Torry #463 Nem tudja valaki a zenéket hogy lehetne kivenni?
Mert szerintem azok is jól el lettek találva. -
Ibron #462 Az baj,hogy vandermeer is 23-s számú?Mer én emberkém is annyi és akkor lehet,hogy ezért nem lehet a kezdőbe,mer hülyén nézne ki,ha két 23-s számú rohangálna egyszerre a jégen -
cain #461 megálmodtam, a vsyncet kellett bekapcsolni. -
cain #460 vaze, de gáz... nem indul a játék menüje. milyen codecet rakjak fel? -
Ibron #459 Jaaajj...mekkora LOL az NHL-ben a csapaqt készítés rész...nagyon teccenek vazze azok a hangok meg minden...szóval jó értelemben értsétek a LOL-t,de...:
1.A csapat készítése részben mi az az Abrevation,vagy hogy írják?
2.Még mindig nem tudom betenni a Chicago kezdő csapatába az emberkémet,pedig már a power line-t is psizkáltam a menüben...a dynastiban még nem...pllííz heeelp!
Előre is kösz! -
#458 szerintem frissíCSd a video drivert, vagy csaréld le a háttered
sztem utóbbi megoldja -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
ezt a hibát írja ki nekem.Leszedtem egy drivert de azzal sem jó.Segítsetek már.Xabre a kártyám.Ha valakinek van ideje keresne nekem egy legóújabb driveert hozzá? -
Ibron #456 Jah és...mivel kell elfogadni a harcot?Jó,neki megyek A-val,fellököm szépen és TAB..kiírja alúl,hogy ki ki ellen harcolna,de legtöbbször semmi...mégegyszer nyomjak ilyenkor tab-ot? -
Ibron #455 Hol lehet emgnézni a teljes listát?érdekelne,hogy AvP2 topikom hányadik. -
#454 nézd meg controll configban mik vannak beállítva. alapból D és S amivel ütni lehet billentyűzeten.
replay nem menthető -
#453 hali!
két kérdésem lenne.
hogy a túróba lehet boxolni a játékba.aktiválom tab-bal a bunyót, de hiába nyomom bármelyik billt., egy kettőt tudok ütni aztán padlóra kerülök.
a másik kérdésem, hogy hogyan tudok egy visszajátszást lementeni?
-
#452 okés -
nutiform #451 felvettelek,majd keressük egymást
-
#450 délután mehet akár több is
msn:[email protected] -
nutiform #449 Tolunk egyet-kettőt?mns:[email protected] -
CzKaresz22 #448 Ezeket a belinkelt patcheket valakinek sikerült berakni ??? S mit javít a játékon ??? -
#447 persze játszom -
nutiform #446 "Nem bunkóskodásból,de ilyen gólokat ütök minden mecsen a legnehezebb fokozatban"
Én is és?Online játszol valahol? -
#445 még nem...azért rakunk a gólról gifeket megy ilyesmi...tudod??? -
Kikoki #444 Kössz
-
#443 persze -
Kikoki #442 Mgjelent már a játék Pc-re??Bocs hogyha hülyeséget kérdeztem! -
george4 #441 Ittvan az us patch! -
george4 #440 Udv!
Tud valaki Realisztikus Gameplay beallitast? -
#439 Nem bunkóskodásból,de ilyen gólokat ütök minden mecsen a legnehezebb fokozatban
csak ugyebár aki most játszik vele esőre annak nem mind1 hogy látja vagy nem ....