NHL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barni
a mode gomb mire való?

Avanti Italia!

gabber_saviola
nekem nem rezgõs van de probáltam egy rezgõs paddal, azzal okés volt minden

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Barni
és rezeg is rendesen?

Avanti Italia!

robotnyk
robotnyk
nem hiszem hogy külön be kéne. nekem is van rumbleös gamepadem, azon van egy gomb, ami ki/be kapcsolja a rezgést
Én nemtudok segíteni,mer most kezdtem NHL-ezni...bocs.Alig ismerem a játékot,a tv-be se nagyon nézem,de érdekel<#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Barni
na és az én kérdésemre valaki?

Avanti Italia!

Ok,köszi infot<#wave><#wink>.Lõttem is már gólt és dynastiba Chicagoval nyomulok,mer NBA-be is õk a kedvenceim<#hehe>.Kettõ mecsbõl kettõt elvesztettem<#hehe><#hehe>,de majd bele jövök.

gabber_saviola
sok passz , széljáték

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Izé....hülye kérdés😄,de hogy lõhetek gólt?Nyomom a D-t és kapufa,vagy kivédi...használjama a skilleket,meg egyebeket még hozzá?Ugyanis most játszok elõszõr NHL-lel és nem nagyon vágom....amúgy tök fasza meg minden<#eljen><#wink>.

Barni
hogy lehet beállítani hogy vibráljon a gamepad játék közben?
vagy nektek sem vibrál ha lökések meg kapufa...stb vannak?

Avanti Italia!

Udv!

Tud valaki Realisztikus Gameplay beallitast? thx
Nah,leszedtem én is az NHL-t, érdekel.Megtudna valaki dobni privátban,vagy itt egy cd kulccsal?Jó lenne és elõre is kösz!

Most be lehet állítani a játékba hogy ne fáradjanak vagy nem??Ha igen akkor melyik az a beállítás??És hogy lehet verekedni 😊???
robotnyk
nekem a 2002 tetszett a legjobban. elég arcadeos volt ugyan, kártyagyüjtögetéssel, de akkor is jó volt. és az idióta kommentárral, amin még fél évvel késõbb is röhögtem 😊
Ramore
a hibák ellenére nekem tetszik az idei darab én a 2004-tõl datálom a játék mélyreülését, azidáig ezerrel gyûrtem(tük), 2004-estõl ugyan kipróbáltam õket, de 2 meccs után töröltem is. ez a mostani viszont végre megint tetszik nekem.
Rubint
Az is sokat mond, hogy a játék marketingjében fontos pont volt, a "power-editor" amivel berakhatod magad a játékba... igazuk van ez a legfontosabb... menjenek kapálni...

Rubint
Szevasztok!

Sajna idén ismét elb*sztak egy csomó mindent. Sikerült többek közt azt is elérniük, hogy megint nem indul liga. A 2002-vel lehetett legutóbb a legjobbakat játszani (annak ellenére, hogy sajnos durva sablongólok voltak benne) 😞. Bár mi a 2003-al és 2004-el -ahol már zavart érezhettünk az erõben- is nyomtunk 30 fõs ligát (ld. index), de a 2005 online-t végül sikerült a játszhatatlanságig "fejleszteniük", így az kimaradt. Most ismét játszottunk pár próbameccset... jobb, mint a 2005, de még mindig szar 😞. A jelenségrõl még a Gamespot-on is olvashatunk...

Óriási hibának tartom, hogy elhagyták az utolsó emberre váltás gombot is... a védekezést ez elég durván befolyásolja.

Ja mindenképp állítsatok a difficult AI slider-ein, mint minden évben... maximalizálni lehet a single játékélményt, de a régi online hangulatot (2002-2003) már úgy néz ki, nem lehet visszahozni... béke poraira.

valaki tudja hog yez a progi mire jó?:
http://www.slunecnice.cz/product/NHL-2006-IP-Config/
Most nincs idõm foglalkozni vele,meg nézegetni.

gabber_saviola
fraps+Animation Shop 3

mivel gyártod ezeket a gifeket? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
tab
gabber_saviola

A 2. választ nem vágom.😊
bodesz
1.nemvágom én se 😄
2.ez egy játék tudod nem egy abnormális szar... 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Hi.lenne 2 kérdésem:Hogy lehet a játékba verekedni??Mindig kiírja hogy fight és nemtom mit kell nyomni hogy verekedjenek.A másik meg az hogy melyik az beállítás hogy az embereim ne fáradjanak el??
robotnyk
nem rossz... én az elõbb 3szor lõttem üres kapura, és mind kimaradt
bodesz
de makker vok 😄 kapuba senki se és kb 2méter és gól...nemértem miért nem lõtte rá de azért jólesett így kivédeni 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Valaki egy két meccs?msn:[email protected]

ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen>
Akkor én vagyok balf#sz,nálam difficulton azért nem ekkora a találati arány.Mindegy amúgy.

nem értem 😄 amugy elmész sréhen kapus elött, kapus taknyol..., és 10bõl 7szer tuti gól az is 😊 mráha mákos vagy 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Köszi ismerem...
De ez a megoldás nekem olyan "idegen" ha érted mire gondolok.

Forrest Gump
Skill-stick<#taps>

erre van a skill-stick 😊

Valaki felrakta már ???

Szia!

Megy már a routeres hostolás ? Este leszel MSN-en ???

Nem tudom ugyan az e! Elvileg 600kb különbség van a kettõ között! Remélem valamit javít majd az online módon! Nagyon király lenne!!!

Kigyütt a második patch hozzá. Ami biztos az elsõ, csak ez most EU-s.

Szerintem egy baja van,hogy egy-az egybe nehéz gólt ütni,én 10 gólból 9-et one timerbõl ütök.Ettõl eltekintve élvezetes a game.Ja meg az auto sorcsere is érdekesen idõzít néha,de ez mindig is szar volt.

Milyen lett a játék?

jah hogy bill, akkor már vágom, nemtom én billel nem birnék nhlezni az tuti, még igyse nagyon megy nem hogy bill-el 😄

robotnyk
hát alapból nekem f-t-b-h a skill stick billentyûzeten
f és t? 😊 amugy igen script, ez a legnagyobb bajuk ea csodgameinek 😞

Ramore
na jó, mák, dehát olyan már nincsen, mint a mittudom én hányas Fifában, ahol félpályáról is könnyen gólt lehetett rúgni egy adott pontról.
robotnyk
még mindig szeretnek védeni a kapusok, fekvésbõl még 3 lepattanót kivédenek, ez nem mák hanem script kérdése 😛
keresztpassz kapáslövésre, F és a T is jól mûködik skill stickbõl
ezt a kettõt énis hazsnálom de még ezek is mák mert simán ki tud maradni 100% gólhelyzet mig van oylan hogy éphogycsak csurgo korongot benéz a kapus... 😊

Ramore
szerintem nem annyira mákos gólt ütni, pl a szélen vezetett korongot (a kapuvas magasságában) a kapuvastól egy méterre átpassz és a másik kapuvas felõl érkezõ játékossal bevágod a korongot a kapuba. Én ilyen gólt meccsenkét többször is tudok ütni. a másik módszer amikor egy fürgébb játékossal elkacsázol a kapus elött és az gyakran elfekszik emiatt, ezután már csak be kell vágni a pakkot.
ez idén ilyen mákos lett..., viszont abbol simán becsurog odlalanként egy mecs alatt 10-12 😛

bodesz
nemtudtok vmi faja taktikot hogy honnan lõljem rá és hogy mert ideg vok hogy nembírok gólt lõni csak makkból...