838
NHL 2006 EA Sports
  • TRac
    Akkor ütni:) Csk nem vok hozzászokva...
    Na de még mindig az a gond. Hogy F-el akarok ütni kapura,de nem üti el legtöbbször,hanem elmegy a korong mellett. Vagy vmi ilyesmi
  • M.A.D.
    Bizony! :))
    Én is. Immár 7 éve.
  • ChevyG work
    a HC játékosok CSAK és KIZÁRÓLAG billentyűzetröl nyomják!
  • Déxy
    Hali,

Vettem két db Saitek gamepad-ot, hogy végre normálisan játszhassunk az NHL-lel, de baromira nem vagyok elégedett, pedig azt olvastam, hogy ezt a márkát külön ajánlják az NHLhez.
    Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan lehet ezeket a gamepad-okat normálisan beállítani a játékban???

Már feltettema az új NHL06 patch-et is, de azzal se jó.
    Alapból a tesztben minden gomb működik, de amikor játszani akarunk akkor össze-vissza bénáznak a játékosok.

Tud valaki segíteni, akinek nagy tapasztalata van??? :o)

Az infót várom ide, vagy az [email protected] -ra.
    Előre is hála, és köszönet.
  • ChevyG work
    szerintem eltévesztette a topikot
  • Etelkozi Vata
    Te miről kérdezel? Az NHL ről? Rúgni, labda? Csak, mert összezavar minket, hogy FIFA vagy NHL.
  • ChevyG work
    2006?
  • greg benz
    Hali!

NHL-bajnokságot szervezünk!akit érdekel,az alábbi msn-címen jelentkezzen:[email protected]

gyertek minnél többen,hogy jó kis bajnokságot csinálhassunk :)
  • TRac
    Meg még1 gond...
    Az F betűvel akarok rugni. Aztán 3x sikerült,amikor el is lőtte,mert mindig mikor meg akarom ütni,nem üti el,hanem elmegy a labda mellől. az miért van?
  • ChevyG work
    ez nem a Te játékod_)
    fifába több az esélyed
  • TRac
    Thx a segítséget Matrix!
    És azt nem tudod hogy emberberakásnál az arcnak az értékeithogyan lehet állitgatni? Mert belemygek pl az orr almenüjébe és ott is van hogy wide meg ilyenek,de nem tom állitgatni.
  • bigapó
    itt lőni szokták:)) lehet, hogy mert rúgni akarod azért nem megy be:)))
    félre a tréfával.
    többféleképpen is lehet gólt lőni. legjobb, ha van egy irányítókarod, olyan, mint amit a konzolokhoz adnak. Na, nekem olyan nincs, úgyhogy a billenytűs dolgokban tudok neked csak segíteni:))
    először is használd sokszor a cselezést. ez alapból már nem tudom, hogy hol van, de én az "A" betűre tettem, mert ott esik kézre. az "S" a passz, a "D" pedig a lövés. ami fontos még az a sprint, nálam "C". ezenkívül fontos még az "F", ami egyfajta csel, ami után ellövi a játékos a korongot. több is van, tudtommal ezeket nem lehet állítani: "T", "H", "B". utóbbiakat próbáltam használni, de mivel messze vannak a többi gombtól, ezért nincs idő odanyúlni. Ennyi hátránya van a billentyűnek:)) nem kell aggódnod, elég az "F" is a gólzáporos meccsekhez:)))

szóval, alapvetően ugye csapatjátékról van szó. ez azt jelenti, hogy ha egyedül viszed a korongot és rálövöd amint beértél a harmadba (kék vonal jelzi), akkor 99%az esély arra, hogy a kapus kivédi. 1% a potyagól. passz-passz-passz. nagyon fontos. észre fogod venni, hogy mikor elmegy a korong a kapus előtt, az rögtön dob egy hátast, mintha védene, általában. tehát lepasszolod és rögtön rálövöd. ezért jó egymás mellé rakni a passz és lövés gombokat. így sem fog bemenni minden, de mégis több, mint egyébként:) hihetetlen védéseket tud egyébként a gép, csak figyeld...

persze lehet azért önzőzni is:)) ilyenkor jön be az "F" billentyű. az én taktikám általában, hogy a széleken elviszem a korongot és amikor beérek a harmadba kicsit lassítok és próbálok passzolni, majd rálőni. előfordul, hogy a többiek lemaradnak vagy csak akarok egy szép egyéni gólt. ilyenkor szintén szélen viszem, majd a harmad körül kicsit csalom befelé. mondjuk vittem jobb szélen, aztán a vonaltól viszem balra. kb féltávnál lenyomom az "F"-et (hol csak rápöttyintek, hol meg nyomom sokáig, nemtom van-e különbség nem tapasztaltam), mikor lenyomtam az "F"-et kb akkor nyomom az ellenkező irányt is. Ezt azért kell, mert Én manuálisra állítom meccs előtt a célzást. A lényeg, hogy a kapus elindul abba az irányba amerre Te elvileg viszed a korongot, közben Te ellövöd az ellenkező irányba! GÓL! :)))
    sokat kell gyakorolni! nekem is még csak kb. 30%-os a találati arány, persze ez ellenféltől is függ. tudom, hogy karral lenne jobb, de ezért az egy játékért nem fogok venni egyet és már így is 10 meccsből max 1-et vesztek, az meg bőven elég egy Stanley-kupához:DDD

húú, kicsit sok lett, de remélem érthető:) gyakorolj és menni fog, ne add fel:))
  • Gipsz75
    Találd el a kaput:D
    Játsz türelmesen, és ha rátalálsz az ütemre, gyengébb fokozaton a szólók 70-80%-ban beüthetőek:D
  • TRac
    Na az a gond hogy nem tok golt rugni:)
    Bármilyen erővel lövöm rá,1 helyzetbe se megy be:(
    Mit kell csinálni hogy bemenjen? Vmi taktika?
  • bigapó
    ja, megnyertem a Stanley-kupát, a Florida Panthers(az örök nap és hurrikán "országa":)) ellen.
    Viszont azt írta ki, hogy örülünk ugyan a fényes győzelemnek, de mivel nem került be a csapat a 3 leggazdagabb(?) közé, ezért elmarasztalunk Tégedet, de nálunk maradhatsz:)) még jó, hogy ki nem rúgtak egy bajnoki 1. helyezés után!!! hát mi vagyok Én? Edző vagy Pénzügyi Manager? (elvileg mindkettő, de inkább előbbi)
    most nemtom mi lesz, jön a holtszezon vagy hogy hívják odaát, azt végigszimulálom, mert nem lehet venni most játékosokat.
  • bigapó
    botkormánnyal nem tudom mi lehet. a ps1-2-féle gamepad-on állítólag működik. talán próbálj beszerezni egyet valakitől és ha az sem megy, akkor nincs a játékban ilyen. ha megy akkor az easport magyar részlegén kéne érdeklődni vagy szétnézni az oldalukon, hogy milyen joy-okat támogat a játék.
  • Bagoly81
    hy! force feedback nincs a játékba!?:( vettem egy ilyen botkormányt és szomoruan tapasztalom hogy nemtámogatja:( igaz ez? vgy csak én nemtalálom.
  • zsozsi80
    Senki?
  • zsozsi80
    Megcsináltam,de továbbra is fut a főmenüben..
  • Etelkozi Vata
    kalibráld be rendesen a botkormányt, akármit, amid van.
  • zsozsi80
    Helló!

Ha a menüben fut a kurzor mit kell tennem?
  • bigapó
    Hi!

Haladok a dynasty-ban:) az viszont tényleg rossz, hogy rendkívül hullámzóan játszik a gép (meg én is:)). jó, tudom, hogy az ellenfelek sem egyformák. Egy meccsen belül is van, hogy egyszerűen nem tudok gólt lőni, kivédi a szememet is, már a hátán fekszik, de még éppen felnyúl és a kesztyűben elakad. aztán a következő harmadban 2 perc alatt 4 gól. ja, és billentyűvel nyomom, mert ezért az egy gammáért nem veszek több ezer forintos kart. jó lenne neten nyomni, bár biztos szarrá vernétek:)
  • nutiform
    A rosterfrissítéssel nekem nem volt baj,ha a hivatalos easportsosat raktam fel,csak a patchek kavartak be.
  • bigapó
    ja, ezt olvastam máshol is, úgyhogy nem rakom fel. mivel úgyis csere-berélem a játékosokat, az olyan, mintha frissíteném a roster-t:)) az pedig teljesen mindegy, hogy az Anaheim-től vagy Chicago-tól veszek játékost. a javítás online-os része pedig egyenlőre nem érint.
  • nutiform
    Játszun kvele azért nem írunk...
    Működik biztonsági másolattal is,csak nem midnegy melyik verziót rakod fel a patchből.Nekem a north americás ment csak fel+ nekem a season mentésemet is tönkreba..ta.
  • bigapó
    azért én kérdeznék. a patch működik nem bolti verzióval is? és ha müxik, a mentésem még használható marad ugye? mer én azért csere-berélem a a játékosokat dynasty-ban. a gyengéket erősebbre cserélem, ha lehet.
  • bigapó
    nem nagyon játszotok vele úgy látom, vagy éppen játszotok és azért nem írtok:))
  • bigapó
    oks, kösz. napközben átnéztem az ea sports oldalát és a fórumot is, ott találtam egy-két tippet, majd azok után próbálok menni:)
    egyébként nagyon jó a játék anno a 2001-el nyomtam, azóta nem. a gépem sem bírta volna, az új már igen:) sajna nincs otthon netem, úgyhogy egyenlőre marad a dinasty mode.
  • gabber_saviola
    csoki all

Én nem jáccom dinasty módban, sajna nem tudok segíteni
  • bigapó
    nem baj, próba-cseresznye:))
  • grebber
    Rosszul emlékeztél kb 1 mecscet ha toltam NHL-el életemben :D
    De azért kösz hogy gondoltál rám.
  • bigapó
    No, ismét itt lennék. Ki játszik dinasty módban? Hogy lehet növelni az upgrade-ekre kapott pénzt? ha jól játszom, ergó nyerek, akkor adja a többet? mert most nem túl rózsás a helyzet, eddig 4-szer kikaptam 3-szor nyertem. az utolsó előtti vesztes meccs után 20ezret kaptam, a 0,2 millió helyett(ennyi kellene a legolcsóbbhoz, persze lehet többet is szerezni-gondolom). aztán most nyertem, de megint csak 20ezret kaptam. Ez miért van?

Olyan e-mailt is kaptam, hogy egy-két játékosom szponzori szerződést kötött. a csapat nem köthet ilyet? hogy legyen lé:))
  • Gipsz75
    én nem tudok róla, annó még az NHL 2003-nak nekiálltunk haverral, megcsináltuk a magyar válogatottat, a stadiont, nagyon király volt, de ez már akkor volt, mikor beleuntunk a játékba (akkor még jó volt...:( ), szal' mire végeztünk vele, jött az új:))
  • bigapó
    Hi!

csak annyi kérdésem lenne, hogy ebben a játékban van olyan "beépített" magyarítás, mint a FIFA2006-ban?
  • ChevyG work
    88T3-SCYN-AYBK-MQ78-JL62
  • kupci13
    valaki mondja meg instalacios kodot.
  • Thanatos
    down
    nemtom minek ezt erőltetni... :)
  • CzKaresz22
    Up
  • Thanatos
    down
  • CzKaresz22