NHL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!

Ha a menüben fut a kurzor mit kell tennem?

www.1899.hu

bigapó
Hi!

Haladok a dynasty-ban😊 az viszont tényleg rossz, hogy rendkívül hullámzóan játszik a gép (meg én is😊). jó, tudom, hogy az ellenfelek sem egyformák. Egy meccsen belül is van, hogy egyszerûen nem tudok gólt lõni, kivédi a szememet is, már a hátán fekszik, de még éppen felnyúl és a kesztyûben elakad. aztán a következõ harmadban 2 perc alatt 4 gól. ja, és billentyûvel nyomom, mert ezért az egy gammáért nem veszek több ezer forintos kart. jó lenne neten nyomni, bár biztos szarrá vernétek😊

The Matrix has you...

A rosterfrissítéssel nekem nem volt baj,ha a hivatalos easportsosat raktam fel,csak a patchek kavartak be.

bigapó
ja, ezt olvastam máshol is, úgyhogy nem rakom fel. mivel úgyis csere-berélem a játékosokat, az olyan, mintha frissíteném a roster-t😊) az pedig teljesen mindegy, hogy az Anaheim-tõl vagy Chicago-tól veszek játékost. a javítás online-os része pedig egyenlõre nem érint.

The Matrix has you...

Játszun kvele azért nem írunk...<#mf1>
Mûködik biztonsági másolattal is,csak nem midnegy melyik verziót rakod fel a patchbõl.Nekem a north americás ment csak fel+ nekem a season mentésemet is tönkreba..ta.

bigapó
azért én kérdeznék. a patch mûködik nem bolti verzióval is? és ha müxik, a mentésem még használható marad ugye? mer én azért csere-berélem a a játékosokat dynasty-ban. a gyengéket erõsebbre cserélem, ha lehet.

The Matrix has you...

bigapó
nem nagyon játszotok vele úgy látom, vagy éppen játszotok és azért nem írtok😊)

The Matrix has you...

bigapó
oks, kösz. napközben átnéztem az ea sports oldalát és a fórumot is, ott találtam egy-két tippet, majd azok után próbálok menni😊
egyébként nagyon jó a játék anno a 2001-el nyomtam, azóta nem. a gépem sem bírta volna, az új már igen😊 sajna nincs otthon netem, úgyhogy egyenlõre marad a dinasty mode.

The Matrix has you...

gabber_saviola
csoki all

Én nem jáccom dinasty módban, sajna nem tudok segíteni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bigapó
nem baj, próba-cseresznye😊)

The Matrix has you...

grebber
Rosszul emlékeztél kb 1 mecscet ha toltam NHL-el életemben 😄
De azért kösz hogy gondoltál rám.

Next PC upgrade: 2022

bigapó
No, ismét itt lennék. Ki játszik dinasty módban? Hogy lehet növelni az upgrade-ekre kapott pénzt? ha jól játszom, ergó nyerek, akkor adja a többet? mert most nem túl rózsás a helyzet, eddig 4-szer kikaptam 3-szor nyertem. az utolsó elõtti vesztes meccs után 20ezret kaptam, a 0,2 millió helyett(ennyi kellene a legolcsóbbhoz, persze lehet többet is szerezni-gondolom). aztán most nyertem, de megint csak 20ezret kaptam. Ez miért van?

Olyan e-mailt is kaptam, hogy egy-két játékosom szponzori szerzõdést kötött. a csapat nem köthet ilyet? hogy legyen lé😊)

The Matrix has you...

én nem tudok róla, annó még az NHL 2003-nak nekiálltunk haverral, megcsináltuk a magyar válogatottat, a stadiont, nagyon király volt, de ez már akkor volt, mikor beleuntunk a játékba (akkor még jó volt...😞 ), szal' mire végeztünk vele, jött az új😊)

bigapó
Hi!

csak annyi kérdésem lenne, hogy ebben a játékban van olyan "beépített" magyarítás, mint a FIFA2006-ban?

The Matrix has you...

ChevyG work
88T3-SCYN-AYBK-MQ78-JL62

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

kupci13
valaki mondja meg instalacios kodot.

!!! HALA MADRID !!!

down
nemtom minek ezt erõltetni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Up

down

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Up

gabber_saviola
megy már a bajnokság? mennyire komoly? oldal van hozzá?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Senki ?

Sziasztok!

Keresek olyan embereket akiknek lenne kedve egy 16 csapatos online ligához! MEgbizható emberek kellenek akik majdnem minden nap nyomnák a játékot s mint joinolni mint hostolni is tudnak...

Akinek van kedve keressen meg MSN-en minnél hamarabb...

MSN,mail:[email protected]

Kipróbáltam a frissített driverrel is, de ez se tette helyre a dolgokat 😞

Sziasztok!
Olyan problemaval fordulnek hozzatok , hogy miutan elinditom a jatekot nem latom a menut,csak a kilepes van meg.Mar probalkoztam regebbi ati driverekkel,mert lattam hogy volt akinek igy megoldodott a problemaja de nekem nem valt be.<#help>
ha lenne otletetek a megoldasra nagyon orulnek.
koszonom <#worship>
MrSpock
Ja bocsi elnéztem,diffinvan a beállítás,és meg végig azthittem mediumon:-)lol..Most nyomtam 2 meccset sajnos hosszabbításos 6:5 vereség Detroitban,medig 4-1 rõl egyenlitettem.aztán columbusban is sikerült ledolgoznom 3 gólos hátrányt,de 6:5 lett ott is pedig vezettem 1-gyel 1 perccel a vége elõtt.Kicsit pihenek:-))

Go Jeff Go!!!!

ChevyG work
egyre több it az ismerõs!<#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

gabber_saviola

robotnyk
hát nem sok értelme van annak sem hogy rögtön difficultra tegye az aki rég nem játszott vagy nem vérprofi. én 2003 óta nem sokat játszottam, szal easyn kezdrtem, de kb 2-3 hét alatt már difin játszottam
Mediumon??? Annak mi értelme? 😊 Sorry!

robotnyk
nem a csapat rapszódikus, hanem az ai úgy kompletten. én amikor feltettem dificultra, kb 2 hétig mindig legalább 4el vertem bárkit, aztán már csak egyel, a végén 4et kaptam 2 perc alatt, aztán most megint nyerek
MrSpock
Most játszottam egy rakás meccset mediumon a Coloradoval.3 nagyoncsúnya vereséggel kezdtem,aztán nemtudom mi lett de megtáltosodtam és 9 meccset nyertem zsinórban,volt hogy 11 gólt vágtam.Bár 0-ra nemtudtam az ellent lenyomni.És most meg az uccsón a San José ellen itthon egyharmad alatt 6-ot kaptam,végül 9-4 lett.
Rapszódikus a csapat,és úgynézem néha a "kisebb" csapatok ellen nehezebben megy.
A héten végigjátszom szezont,kíváncsivagyok meddig jutok el.

Go Jeff Go!!!!

Köcce. Majd holnap kipróbálom, most már nincs türelmem vele tökölni 😊

Én igen.Rakd újra a vga drivert,ha a legújabb van felrakva akkor is.

Off: második megpeccselés után, már elég korrekt....as gép ellen. 😊 persze a legnehezebb fokozaton. + sérülés...stb...nagyon jó!

gabber_saviola
nem tudom sajna, nekem flottul megy

Senki nem tudja a megoldást?

Nekem is sikerült beszerezni ezt a játékot, de most is ugyan az a probléma mint a DEMO-nál. Nem jön be a menü. Erre van már megoldás?

A második patch-et is felraktam tegnap elõtt! Nem rossz! Az update-tet meg ott van vagy 1 hónapja. Mivel otthon nincs NET, így...😞(( kúglóf@sz!

Én a Washingtonnal nyomom. Az-az igazi. Szarból várat építeni.
Kicsi csírák!

gabber_saviola
:]

gabber_saviola

robotnyk
htx
gabber_saviola
Patch #2 Fixes

1) Issue with edited players saved within a game mode.
2) Compatibility for Saitek P2500 and P3000 controllers.
3) Compatibility for non-SSE chipsets such as the AMD Thunderbird.
* Also includes roster updates form patch #1.

LINK

gabber_saviola

gabber_saviola
xbox:

pc:

ps2:

robotnyk
nem igazán.. nekem inkább egy friss roster kellene
gabber_saviola
nem tud vki, grafikai kiegészítõket a gáméhoz?

robotnyk
nem negyed hanem harmad :S
gabber_saviola