838
NHL 2006 EA Sports
-
CzKaresz22 #598 Jól látod... Kicsit más mint a gép ellen... -
#597 most ezt nem egészen értem. csak "emberi" játékosok vannak? vagy van gép is? a 49 meccs az mind ember irányította ellenfelek ellen van? gyakorlatilag az időpontot kell egyeztetni, hogy ki mikor ér rá, ugye? -
CzKaresz22 #596 Még van ! Mindenkinek 49 meccse van !Van aki 26 nál van aki 20 nál jár de a tabella melett van statisztika mennyit kell nyomnia az embereknek naponta!!! :D -
nutiform #595 Hány forduló van még hátra Karesz? -
CzKaresz22 #594 Sziasztok!
Nos amiért ide írok az nem más mint az NHL06!Van egy online bajnokságunk ahol már nagyon sok meccs lement s eddig egyet sem simuláltunk s nincsenek benne gépi ellenfelek!!! Ez egy 12 csapatos Svéd liga NHL csapatokkal ugyanis 30 megbízható embert nagyon nehéz összeszedni egy ilyen ligához sajnos!De valahogy mégis megpróbálnánk!Akit érdekel az nézzen körül az oldalunkon www.nhl06liga.atw.hu
vagy keressen meg MSN :[email protected] címen vagy írjon emailt a [email protected]!!!
Ha kérhetem csak olyan emberek jelenkezzenek akik majd minden másnap elérhetőek MSN,Skypen !!! Lehetőleg ne vegye el a kedveteket ha kikaptok 5x egymás után s utánna ne akarjatok kilépni!!! Nagyjából ennyi lenne!Az oldalon vannak MSN címek ott bárkivel lehet edzőmeccset nyomni, és ha látjuk ,hogy vagy és mindig játszanál és megbízható vagy talán helyed is lehet a következő bajnokságban ami terveink szerint Márc 1 el indulna addigra tervein szerint lemegy a mostani bajnokság!!!
Tehát gyertek és nézegessétek, s ha kedvetek van keressetek meg bátran...
-
CzKaresz22 #593 Köttes be egy 512 es ADSLt az is elég Neki 5000 alat van már!Persze ha megteheted... :( -
#592 én szívesen mennék, de nincs otthon netem:( melóba meg valahogy nem megy:)) -
CzKaresz22 #591 Továbbra is Up Up Up!!! -
CzKaresz22 #590 Up -
CzKaresz22 #589 www.nhl06liga.atw.hu
Lehet nézegetni jelenlegi bajnokság de lesz új is!!! -
rob210 #588 Emberek segítsen valaki.
Az egyik ismerősöm letöltötte a játékot, nem mondom ez mivel jár,:-) de nem tud online /multiban/ játszani, tud valaki megoldást?
Nagy mágusok segítsetek.
-
Mik #587 Rendben van a gém.
Megcsináltam magam a játékban (persze 99es mindenből :p ) leszerződtem a flyers-hez és megnyertem a sztenli kupát. "Ójee" : )
Egyszerű és nagyszerű. -
ChiefSimi #586 Megvan...az 'y'-t lenyomva tartva (modifier vagy mi) meg kell nyomni a 8,4,6,2 gombok egyikét és újból, ezeket nyomogatva ki kell választani a sort. Ez kábé ötször bonyolultabb, mint a 99-esben, ott az F1-F4 (idegenben) F5-F8 (otthon) gyors kétszeri megnyomása elég volt. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ez így mennyire egyszerűbb volt, ha arra gondolunk, ha például az ellenfél harmadába belőtt korong belövése előtt akartuk kiadni a parancsot a játék hevében. Kinek van kedve szenvedni a mostani megoldással?! Nem beszélve arról, hogy a bulik előtti szünetben, a 99-ben megmutatta egy képernyőn az összes sor fáradtsági állapotát, és egy billentyűvel ki lehetett választani a sort. Ha elfeljtettük kiválasztani, akkor automatikusan behozta a legfitteb sort. Most meg? Nem is tudjuk egyszerre megnézni, hogy melyik sor milyen fáradt, nem kínálja fel a cserét a szünetekben sem (amik rövidebbek lettek), tehát ugyanúgy végig kell zongorázni...áááááh...nem. Gratulálok annak az ökörnek, aki kitalálta!!! Egy meglévő jól bevált dolgot miért kell így elbaltázni?
A másik elmés újítás, hogy a menükben meccsnél nem lehet használni az egeret.
Asszem visszatérek a 99-hez. -
#585 ezzel az egy dologgal nem szoktam foglalkozni, mert dinasty-módban játszom és ott beállítom a legjobb sorokat még a meccs előtt, ekkor fáradtságtól függően 80-100%-os sorokat kapok, így teljesen mindegy, hogy mikor melyik jön be, azaz automatikusra teszem. igaz néha rosszul cserél, mert épp védekezésnél mennek le az emberek, de ez nem ront a játékon, mert ugyanúgy "magával" is megcsinálja a gép:) egyébként sem ezen múlik szerintem. lehet, hogy netes játéknál számít, de azt meg nem nyomom, úgyhogy sorry.
egyébként lehet, hogy az F1-12 gombok valamelyikével váltja. -
ChiefSimi #584 Tudja valaki, hogy hogyan kell sort cserélni? (gondolom biztos)
A controller setup szerint 8-4-6-2, de ezzel a taktikát tudom csak változtatni.
A beállításban a meccs előtt természetesen manual change van beállítva, és mégis... Legutóbb az NHL99-el játszottam :), ott pl. a szünetekben automatice felkínálta, hogy melyik sor menjen be. Most meg... -
Attila 007 #583 Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy megvan e valakinek a dvd s változat, és hogy ott van e kommentár, és még1 kérdés hogy online ba lehet e játszani úgy mint a fifa ban hogy megnyit egy külön online rlszt, bekell jelentkezned és ott tudsz akár quickmeccset is nyomni. Válaszokat előre is köszönöm. -
#582 drivert cserélj és okés lesz minden kedves Fájreksz -
CzKaresz22 #581 Driver! Rakd fel a patcheket... Pl... -
#580 köszi a választ :| -
CzKaresz22 #579 Gyertek skacok!!!! -
CzKaresz22 #578 Sziasztok valaki nem akar egy online bajnokságba beugrani ??? Bagyon kéne legalább 1 ember ! Jól tudd nyomni... Keress meg! Fontos!
MSN:[email protected] -
#577 hali!
meccs indításánál mindig kilép a játék [az exe hibát észlel ezért leáll blablabla]
mi a megoldás? -
#576 ja, közben megvan a második Stanley-kupám:)) -
#575 down -
#574 UP -
#573 Kaptam egy "game padnak" nevezhető valamit, de amikor a progit elindítom akkor a menü teljesen megbolondul, körbe körbe rohangál.
MaxFire G-08XU – game pad
-
#572 azért thx :) -
#571 sajna nem tudok megoldást a kérdésedre, mert nálam is fennt van a Most Wanted és más minden megy mellette, tehát nem kavar be. ja, most látom, hogy te NFL-t kérdezel és nem nhl-t:)) mindegy, a válaszodra reagáltam csak nemtok segíteni. esetleg egy regcleaner-t nyomhatsz, hátha valami régi nfl-el ütközik és azért nem indul(?!). -
#570 hi all! kéne 1 kis help NFL 2005höz! (2006al uez van...) Na szóval: CD berak (vagy Mount image) utána megjelenik egy képernyő, ott installation és install. egyszer-kétszer bevillan kurzor mellet a homokóra majd intha töltene a gép, ám utána semmi... Ctrl+Alt+Delete-nél Folyamatok fülnél ott van hogy Madden05.exe (gondolom 2006nál ott lenne Madden06.exe de az már le van törölve és akkor még nem néztem itt meg) de 0%os proci használat és kb.5MB memóriát foglal. ha többször próbálom installt akkor többször lesz ott a Madden05.exe... EA Sportos játékból F1 2002 van még meg ami viszont megy. Madden NFLekkel van gond :(. NFL 2005-ös topic kihalt, 2006oson meg nem válaszolnak azért itt kérdeztem. PLS ötleteket PÜben de ha oda mégsem akkor ide irjatok. 1 EAs játék van fenn a gépen: NFSMW -
#569 Köszi, de inkább maradok a JoyPad –nál. -
#568 ok, te jácc akko kormánnyal -
#567 BAROMSÁG. -
#566 én azt hiszem, hogy a Logitech gamepadjai az "alapok" (legjobbak) az EA Sport játékainál. -
#565 ha az F-et használod, akkor már semmi mást nem kell nyomni. Amint írtam ez egyfajta csel, amiután automatikusan lövés jön. Lehet, hogy az a problem, hogy nem nyomod elég sokáig:)) ezt is írtam, hogy ki kell próbálnod, hogy melyik a használhatóbb, mert én nem emlékszem, hogy csinálom, ugyanis Én max sebességen nyomom és erre nem nagyon van idő (esetleg fél másodperc), hogy megfigyeljem:) -
#564 JAAAaaj webibebi tudod ki vagyok aki elvert fifában azt kiestél:DDD -
#563 az internetről -
#562 Szaisztok Honnan lehet letölteni az NHL 2006 et? -
#561 Honnan lehet letölteniii agameeeeeeeeetttt -
#560 Hát eddig én is billentyűzettel játszottam, aztán mondták, hogy egyre több gomb, meg sokfajta csel és kombináció... és már a 2005 sem volt klaviatúrával az igazi, gondoltam, keresek jobb lehetőséget.
Aztán láttam a TVben, hogy volt valami FIFA és NHL VB és ott is Saitek paddal játszottak, illetve olvastam, hogy ezeket támogatja a program.
Gondoltam, akkor nem lehet szar. Tehát valahogy csak be lehet normálisan állítani azokat a vackokat, csak nekem nem megy...
Tegnap nyomtunk pár gamepad VS. bill játékot NHL06-ban.
Én voltam a billentyűzetet kalapáló és hát nagyon sok kevés lett mindig a végeredmény (természetesen a javamra).
Szóval lehet, hogy akkor maradok a billentyűzetnél, de szívesen játszom a barátaimmal, és akkor ezekhez a jó kis partikhoz az egyenlő esélyek miatt két gép kellene, vagy net... Ezek sajna nem állnak rendelkezésre. -
#559 Szia Nem tudjátok honnan lehet a gamet letölteni?