NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a menüben fut a kurzor mit kell tennem?
www.1899.hu
Haladok a dynasty-ban😊 az viszont tényleg rossz, hogy rendkívül hullámzóan játszik a gép (meg én is😊). jó, tudom, hogy az ellenfelek sem egyformák. Egy meccsen belül is van, hogy egyszerûen nem tudok gólt lõni, kivédi a szememet is, már a hátán fekszik, de még éppen felnyúl és a kesztyûben elakad. aztán a következõ harmadban 2 perc alatt 4 gól. ja, és billentyûvel nyomom, mert ezért az egy gammáért nem veszek több ezer forintos kart. jó lenne neten nyomni, bár biztos szarrá vernétek😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mûködik biztonsági másolattal is,csak nem midnegy melyik verziót rakod fel a patchbõl.Nekem a north americás ment csak fel+ nekem a season mentésemet is tönkreba..ta.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
egyébként nagyon jó a játék anno a 2001-el nyomtam, azóta nem. a gépem sem bírta volna, az új már igen😊 sajna nincs otthon netem, úgyhogy egyenlõre marad a dinasty mode.
The Matrix has you...
Én nem jáccom dinasty módban, sajna nem tudok segíteni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De azért kösz hogy gondoltál rám.
Next PC upgrade: 2022
Olyan e-mailt is kaptam, hogy egy-két játékosom szponzori szerzõdést kötött. a csapat nem köthet ilyet? hogy legyen lé😊)
The Matrix has you...
csak annyi kérdésem lenne, hogy ebben a játékban van olyan "beépített" magyarítás, mint a FIFA2006-ban?
The Matrix has you...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
nemtom minek ezt erõltetni... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Keresek olyan embereket akiknek lenne kedve egy 16 csapatos online ligához! MEgbizható emberek kellenek akik majdnem minden nap nyomnák a játékot s mint joinolni mint hostolni is tudnak...
Akinek van kedve keressen meg MSN-en minnél hamarabb...
MSN,mail:[email protected]
Olyan problemaval fordulnek hozzatok , hogy miutan elinditom a jatekot nem latom a menut,csak a kilepes van meg.Mar probalkoztam regebbi ati driverekkel,mert lattam hogy volt akinek igy megoldodott a problemaja de nekem nem valt be.<#help>#help>
ha lenne otletetek a megoldasra nagyon orulnek.
koszonom <#worship>#worship>
Go Jeff Go!!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Rapszódikus a csapat,és úgynézem néha a "kisebb" csapatok ellen nehezebben megy.
A héten végigjátszom szezont,kíváncsivagyok meddig jutok el.
Go Jeff Go!!!!
Kicsi csírák!

1) Issue with edited players saved within a game mode.
2) Compatibility for Saitek P2500 and P3000 controllers.
3) Compatibility for non-SSE chipsets such as the AMD Thunderbird.
* Also includes roster updates form patch #1.
LINK
pc:
ps2: