838
NHL 2006 EA Sports
  • Me0w
    Valaki segitsen nekem pls :)) Eleg sokat jatszottam anno a regebbi verziokkal, es igazabol sok gondom nem volt meg hard modeban sem. Itt easyben is bealaznak eleg hamar, es nem tudom mit rontok el. A gep minden jatekosomat felmasodperc alatt cselezi le, es pillanatok alatt olyan helyzeteket hoz ossze, hogy csak nezek mint a hulye. 1-1 ravezetesnel a regi trukkok nem mukodnek, a kapus 100%-ban fogja a loveseket. A masik ami zavar, a rohadt sok billentyu... a,s,d,x,c + stick control, meg meg par, ezt elo ember nem nyomja le, ennyi ujjam nincs osszesen ;) Tudnatok par tanacsot adni, hogy lehet ertelmesen szerelni, vagy hogy lehet eredmenyes tamadojatekot kezdemenyezni? :)
  • Zooz
    Próbáld ki az USA-s patchet, a menüs dologra meg csak annyit tudok mondani, hogy húzd le a gamepadot.
    Link a patchhez: [URL=ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/nhl2006/pc/en-us/nhl06patch3-na.exe]US Patch #3[/URL]
  • norbertooo
    Hello mindenkinek ha valaki akar neten játsszani velem akkor szoljon!elég amatör vagyok még:) az msn cimem :
    [email protected]
  • CaviaR
    Sziasztok!
    Most tettem fel a játékot, crack megvolt, és amikor belépek a menüben a kijelölés folyamatosan megy felfelé. Szerintem a gamepaddal lehet a baj, talán h nem kompatibilis.
    Visszatettem az eredeti exe-t, és rá akartam tenni a 3as patch-et, de nem ment rá. Gondoltam akkor az elsővel kezdem, de azt írja h régi fájlt talált ugyan azzal a névvel de nem jó neki. Újratelepítettem, és akkor is ezt írja az 1es patch-re. EU verziós hivatalos patch-el próbálkozom.

Mi lehet a megoldás?
  • Japep
    Már rájöttem! :DDDDDD
  • Japep
    Hello!
    Én haveromtól hallottam, hogy lehet olyat csinálni, hogy rávezetésnél/lövésnél megjelenik valamilyen célzó, amivel lehet célozni...nem tudom, hogy ez igaz-e, mert nem akarja elárulni hogyan kell!
    Ha van ilyen, akkor valaki leírná nekem, hogyan kell?
    Előre is kössz!
  • Sulthal
    Bal felső ravasz (5-ös gomb) + a négy irány a D-padon a 4 sor valamelyikét hívja be. Azt men tudom, hogy melyik irány melyik sor, de kiírja.
  • Uly
    Hi,
    Help me!
    Gamepadon játszom(logit, cordless rumblepad2) és nem tudok manual-ban sortcserélni. Hogy kell?
  • CzKaresz22
    Valaki jelentekzni ?
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Aki akar egy online ligába nevezni az keressen meg!!!
    MSN:[email protected]

www.nhl06liga.atw.hu

Lehetöleg ne olyan aki csak 1-2 meccset nyom hetente, saját és a közösség érdekében...
  • bigapó
    akkor lehet, hogy ezt néztem fejlődésnek:) mindegy, nálam mindenki jól játszik:)))
  • Zooz
    Az én megfigyelésem szerint a játékosok szezon közben nem fejlődnek, viszont a moráljuktól függően akár +5-öt is kaphatnak a tulajdonságaikhoz.
    Ha a morál: 90-100->+5, 90 alatt->+3, a többit nemtom mert nálam nincs 87-nél kisebb morálú játékos...
    A sor összeállításától - "chemistry" - függően a sorban játszó 3 ember tulajdonságaihoz -5-től +5-ig kaphatnak, tehát érdemes rá figyelni. Aki még nem jött volna rá: ha az edit lines-ban a chemistry-re mész és nyomsz egy player info-t, akkor leírja hogy kell a sorokat összeállítani, hogy jó legyen.
  • 1246
    na. sokan írták, hogy a föltelepítés rendben volt, csak kiirta hogy cd/dvd emulation program detected meg ilyesmi. nekem is ez volt a baj, de úgy kell megcsinálni, hogy kell hozáá regCleaner, és ki kell törölni onnan is D-toolst meg Clone CD-t és akkor jó lesz. aki akar játszani, az vegyen föl msnbe: [email protected]
  • pzs
    Köszönöm
    Igy már megy
  • bigapó
    én dynasty-t nyomok, nemtom ugyanaz-e a kettő? ugyan nem figyeltem meg tüzetesen, de szerintem fejlődnek a játékosok a szezon folyamán.

előfordul hogy ha cserélek játékosokat, akkor mondjuk 85-öt ír neki összpontra, de mikor berakom a sorba, akkor már ennél többet. ez lehet attól, hogy "jó csapatba" került? vagy mitől?
  • Grave Digger
    Jól látom, hogy ha szezont játszom, akkor nincs lehetőségem a végén újat kezdeni? Ergó a játékosaim sem fejlődhetnek? :(
  • Grave Digger
    Fuggőleges szinkronizációt kell bekapcsolni, s akkor menni fog.
  • pzs
    Sziasztok
    A köv lenne a kérdésem : Feltelepítem a gamet , elindul de nem jön be a menü csak ki tudok lépni. Visszaolvastam már ujratelepítettem a videokari drivert 6800 gt + amd bartonnal nyomom . A codec pakkos megoldást is próbálgattam, de ugy se történik semmi. Valakinek valami ötlet ?
    thx előre is

• ChevyG work
    sajátgép->tulajdonságok->speciális->inditáshelyrállitásbeállitás->automatikus ujrainditásbol vagye ki a pipát
    sztem ez megoldja
  • Japep
    Egy haveromnak most adtam kölcsön az NHL 06-ot, de amikor indítaná újraindul a gépe. Nem tudom mi lehet a baja, de ha ti igen, akkor kérlek segítsetek!?
    Előre is kössz!!!
  • bigapó
    nem lehet megváltoztatni tudtommal. esetleg valamilyen config file átírásával, de mivel ehhez nem értek, ezért nem próbáltam, nekem elég az "F" gomb is:))
  • Japep
    Hello!
    A játékban van 4féle csel, ami alapból a T,F,H,B gombokon vannak. Én ezeket akarom megváltoztatni, de sehogy sem jövök rá, hogyan kell!
    Egyáltalán meglehet változtatni?! Ha igen, hogyan?
  • bigapó
    te melyik támadási módot használod? azaz "felállást"?
  • gabber_saviola
    esélyed nem lenne nhl2006ban :)
  • McFrost
    ha meglenne nyomhatnánk....meg pes5 ist
  • gabber_saviola
    ezzel mindig verem a gépet, lehet hogy kéne már onlájnt játszani

• bigapó
    azt vágom, hogy kissebbek (ráadásul én ezen játszom, mert NHL-es dinasztiát nyomok) :))) nekem akkor sem reális a kettes game speed:( mindegy, végülis nem ti állítjátok be a gépemet:)) neten meg egyenlőre nem játszom:((
  • M.A.D.
    ...csakhogy a tengerentúli pályák kisebbek, így ott gyorsabb a játék. szerintem default-on legnehezebb fokozaton is elég jó lehet, ha az ember hozzászokik (kb.80-100 meccs, sajnos).
  • bigapó
    minimmumra??? abban mi a jó, hogy fél óráig tart amíg átérnek az egyik kaputól a másikig? régen láttam már ugyan NHL-es vagy vb meccseket, de szerintem a sebeség nem csökkent a valóságban sem, sőt! a korcsolya ugyanúgy csúszik...
  • Etelkozi Vata
    Érdekes látjátok. Szerintem a sebbességet gyorsulást minimumra véve is túl gyors a játék, és néha a passzok sebessége is kicsit túlzott. Szerintem, de én az 1994-95-ös verzióhoz vagyok inkább szokva, mert azokkal egyedül többet játszottam, mint az összes többivel együttvéve.
  • bigapó
    csak két egységet vettem fel a game speed-en, meg a speed burst-ön és az accerelation-on:) urambocsáss:)) ezzel már nem tetvek vánszorognak a képernyőn.
  • CzKaresz22
    Ha egyedül játszol s nem online akkor bármikor tudod!Én mondjuk dinasztiát nem játszok!

De reélisabbak a dolgok ezekkel a beálításokkal!
    A lövés pontosságon és a lövés erősségen még lehet lejebb venni 1-2 osztást!A sebességet meg nem érdemes felvenni mert pnt az teszi egy idő után nagyon irreálissá!!!
  • bigapó
    én kipróbáltam ezeket a beállításokat és egyenlőre tetszenek:) ugyan a sebességen vettem fel, mert nekem túl lassú volt a játék, de a többi - már amennyire észrevettem - tényleg jobb.
    a playoff-os beállításokat még a dinasztia-indítás elején kell beállítani? mert idény közben nem tudtam. vagy esetleg amikor már play-off van, akkor lehet állítani idény közben?
  • CzKaresz22
    Azért csak próbáld ki!Kicsit más a feeling!!!
  • Etelkozi Vata
    Mer megszüntették az NHL-ben is, nincs kétvonalas les.
  • gabber_saviola
    2 line pass: off
  • CzKaresz22
    Ezeket tóljátok be a gameba!Kicsit élvezetesebb meccseitek leszenek!Nagyjából reális sebességek stb...

AI beállítások:

Penalities: 4
    Fighting: 2
    Injuries: on
    Offsiedes: Delayed
    Icing: on
    2 line pass: off

Playoff: Best of 7
    Playoff Tie Break: Continous OT (5 on 5)
    Overtime lost: 1 point
    Hero rating: off
    CPU trading: off

Basic:

Game speed: 2
    Puck Control: 3
    Fighting Difficulty: 5
    Fatigue Effect: 4
    Injuries: 5

Skating:

Speed Burst: 1
    Fatigue Recovery: 2
    Player Acceleration: 1

Checking:

Hitting Power: 4
    Hitting Difficulty: 2
    Aggression: 6
    Poke Effectiveness: 5

Passing:

Pass Assist: 2
    Pass Speed: 4
    Saucer Pass speed: 4
    Pass Interceptions: 5
    AI Pass Frequency: 5
    Goalie Passing: 2

Shooting:

Shot accuracy: 2
    Shot power: 5
    Dump speed: 2
    Dump Height: 3
    Soft Dump speed: 3
    Soft Dump Height: 3
    AI Dump Puck Frequency: 5

Defence:

Shot Blocking: 4
    Hook Effectiveness: 4
    Penalty Shot frequency: 7
    Goalie Cover Puck Frequency: 7
  • CzKaresz22
    Itt mindenki az alapbeállításokkal játszik amit a gép bead ??? Tehát ahogy felinstallálod....
  • bigapó
    persze, minden a gyakorláson múlik. én eddig 3 résszel játszottam, illetve 4, de az még a C-64-es időkben:) szal, a technika egyre jobb lett, az ujjaim meg bejáródtak, de még ennek ellenére is megszívat a gép.

a játék meg élvezhető minden formában, legalábbis nekem. főleg egy szoros meccs után. az kevésbé tetszik, ha kikapok, de a 10-ből 1 vereség még elmegy:))
    csak az nem tetszik, ha kivédik a szememet...ez meg jó párszor megvan. ja, meg ha mondjuk 3-0-ra vezetek, de az utolsó harmad utolsó 5 percében kapok két gólt, aztán 1 percnél még egyet, hosszabítás és a végén kikapok...az ilyenek nem tetszenek csak benne. persze azért még ilyenkor bevarrok 1-2 gólt akár, de valahogy a gép nem tud veszteni úgy, hogy 0 vagy 1 gólja legyen csak.
  • Nomac
    Ok,próbálgatom a dolgokat, köszi a segítséget. Az a baj, hogy nem nagyon játszottam ilyen programmal és kicsit sok a billentyű. :D(néha megállok és hú most hol is az ujjam, meg melyik gomb? :D) De gyakorolok, aztán csak menni fog. Gondolom akkor élvezhetőbb is lesz a játék.