838
NHL 2006 EA Sports
-
#678 Valaki segitsen nekem pls :)) Eleg sokat jatszottam anno a regebbi verziokkal, es igazabol sok gondom nem volt meg hard modeban sem. Itt easyben is bealaznak eleg hamar, es nem tudom mit rontok el. A gep minden jatekosomat felmasodperc alatt cselezi le, es pillanatok alatt olyan helyzeteket hoz ossze, hogy csak nezek mint a hulye. 1-1 ravezetesnel a regi trukkok nem mukodnek, a kapus 100%-ban fogja a loveseket. A masik ami zavar, a rohadt sok billentyu... a,s,d,x,c + stick control, meg meg par, ezt elo ember nem nyomja le, ennyi ujjam nincs osszesen ;) Tudnatok par tanacsot adni, hogy lehet ertelmesen szerelni, vagy hogy lehet eredmenyes tamadojatekot kezdemenyezni? :) -
Zooz #677 Próbáld ki az USA-s patchet, a menüs dologra meg csak annyit tudok mondani, hogy húzd le a gamepadot.
Link a patchhez: [URL=ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/nhl2006/pc/en-us/nhl06patch3-na.exe]US Patch #3[/URL] -
norbertooo #676 Hello mindenkinek ha valaki akar neten játsszani velem akkor szoljon!elég amatör vagyok még:) az msn cimem :
[email protected]
-
#675 Sziasztok!
Most tettem fel a játékot, crack megvolt, és amikor belépek a menüben a kijelölés folyamatosan megy felfelé. Szerintem a gamepaddal lehet a baj, talán h nem kompatibilis.
Visszatettem az eredeti exe-t, és rá akartam tenni a 3as patch-et, de nem ment rá. Gondoltam akkor az elsővel kezdem, de azt írja h régi fájlt talált ugyan azzal a névvel de nem jó neki. Újratelepítettem, és akkor is ezt írja az 1es patch-re. EU verziós hivatalos patch-el próbálkozom.
Mi lehet a megoldás? -
#674 Már rájöttem! :DDDDDD -
#673 Hello!
Én haveromtól hallottam, hogy lehet olyat csinálni, hogy rávezetésnél/lövésnél megjelenik valamilyen célzó, amivel lehet célozni...nem tudom, hogy ez igaz-e, mert nem akarja elárulni hogyan kell!
Ha van ilyen, akkor valaki leírná nekem, hogyan kell?
Előre is kössz! -
#672 Bal felső ravasz (5-ös gomb) + a négy irány a D-padon a 4 sor valamelyikét hívja be. Azt men tudom, hogy melyik irány melyik sor, de kiírja. -
Uly #671 Hi,
Help me!
Gamepadon játszom(logit, cordless rumblepad2) és nem tudok manual-ban sortcserélni. Hogy kell? -
CzKaresz22 #670 Valaki jelentekzni ? -
CzKaresz22 #669 Sziasztok!
Aki akar egy online ligába nevezni az keressen meg!!!
MSN:[email protected]
www.nhl06liga.atw.hu
Lehetöleg ne olyan aki csak 1-2 meccset nyom hetente, saját és a közösség érdekében... -
#668 akkor lehet, hogy ezt néztem fejlődésnek:) mindegy, nálam mindenki jól játszik:))) -
Zooz #667 Az én megfigyelésem szerint a játékosok szezon közben nem fejlődnek, viszont a moráljuktól függően akár +5-öt is kaphatnak a tulajdonságaikhoz.
Ha a morál: 90-100->+5, 90 alatt->+3, a többit nemtom mert nálam nincs 87-nél kisebb morálú játékos...
A sor összeállításától - "chemistry" - függően a sorban játszó 3 ember tulajdonságaihoz -5-től +5-ig kaphatnak, tehát érdemes rá figyelni. Aki még nem jött volna rá: ha az edit lines-ban a chemistry-re mész és nyomsz egy player info-t, akkor leírja hogy kell a sorokat összeállítani, hogy jó legyen. -
1246 #666 na. sokan írták, hogy a föltelepítés rendben volt, csak kiirta hogy cd/dvd emulation program detected meg ilyesmi. nekem is ez volt a baj, de úgy kell megcsinálni, hogy kell hozáá regCleaner, és ki kell törölni onnan is D-toolst meg Clone CD-t és akkor jó lesz. aki akar játszani, az vegyen föl msnbe: [email protected] -
pzs #665 Köszönöm
Igy már megy
-
#664 én dynasty-t nyomok, nemtom ugyanaz-e a kettő? ugyan nem figyeltem meg tüzetesen, de szerintem fejlődnek a játékosok a szezon folyamán.
előfordul hogy ha cserélek játékosokat, akkor mondjuk 85-öt ír neki összpontra, de mikor berakom a sorba, akkor már ennél többet. ez lehet attól, hogy "jó csapatba" került? vagy mitől? -
#663 Jól látom, hogy ha szezont játszom, akkor nincs lehetőségem a végén újat kezdeni? Ergó a játékosaim sem fejlődhetnek? :( -
#662 Fuggőleges szinkronizációt kell bekapcsolni, s akkor menni fog. -
pzs #661 Sziasztok
A köv lenne a kérdésem : Feltelepítem a gamet , elindul de nem jön be a menü csak ki tudok lépni. Visszaolvastam már ujratelepítettem a videokari drivert 6800 gt + amd bartonnal nyomom . A codec pakkos megoldást is próbálgattam, de ugy se történik semmi. Valakinek valami ötlet ?
thx előre is
-
#660 sajátgép->tulajdonságok->speciális->inditáshelyrállitásbeállitás->automatikus ujrainditásbol vagye ki a pipát
sztem ez megoldja -
#659 Egy haveromnak most adtam kölcsön az NHL 06-ot, de amikor indítaná újraindul a gépe. Nem tudom mi lehet a baja, de ha ti igen, akkor kérlek segítsetek!?
Előre is kössz!!! -
#658 nem lehet megváltoztatni tudtommal. esetleg valamilyen config file átírásával, de mivel ehhez nem értek, ezért nem próbáltam, nekem elég az "F" gomb is:)) -
#657 Hello!
A játékban van 4féle csel, ami alapból a T,F,H,B gombokon vannak. Én ezeket akarom megváltoztatni, de sehogy sem jövök rá, hogyan kell!
Egyáltalán meglehet változtatni?! Ha igen, hogyan? -
#656 te melyik támadási módot használod? azaz "felállást"? -
#655 esélyed nem lenne nhl2006ban :) -
#654 ha meglenne nyomhatnánk....meg pes5 ist -
#653 ezzel mindig verem a gépet, lehet hogy kéne már onlájnt játszani
-
#652 azt vágom, hogy kissebbek (ráadásul én ezen játszom, mert NHL-es dinasztiát nyomok) :))) nekem akkor sem reális a kettes game speed:( mindegy, végülis nem ti állítjátok be a gépemet:)) neten meg egyenlőre nem játszom:(( -
M.A.D. #651 ...csakhogy a tengerentúli pályák kisebbek, így ott gyorsabb a játék. szerintem default-on legnehezebb fokozaton is elég jó lehet, ha az ember hozzászokik (kb.80-100 meccs, sajnos). -
#650 minimmumra??? abban mi a jó, hogy fél óráig tart amíg átérnek az egyik kaputól a másikig? régen láttam már ugyan NHL-es vagy vb meccseket, de szerintem a sebeség nem csökkent a valóságban sem, sőt! a korcsolya ugyanúgy csúszik... -
Etelkozi Vata #649 Érdekes látjátok. Szerintem a sebbességet gyorsulást minimumra véve is túl gyors a játék, és néha a passzok sebessége is kicsit túlzott. Szerintem, de én az 1994-95-ös verzióhoz vagyok inkább szokva, mert azokkal egyedül többet játszottam, mint az összes többivel együttvéve. -
#648 csak két egységet vettem fel a game speed-en, meg a speed burst-ön és az accerelation-on:) urambocsáss:)) ezzel már nem tetvek vánszorognak a képernyőn. -
CzKaresz22 #647 Ha egyedül játszol s nem online akkor bármikor tudod!Én mondjuk dinasztiát nem játszok!
De reélisabbak a dolgok ezekkel a beálításokkal!
A lövés pontosságon és a lövés erősségen még lehet lejebb venni 1-2 osztást!A sebességet meg nem érdemes felvenni mert pnt az teszi egy idő után nagyon irreálissá!!! -
#646 én kipróbáltam ezeket a beállításokat és egyenlőre tetszenek:) ugyan a sebességen vettem fel, mert nekem túl lassú volt a játék, de a többi - már amennyire észrevettem - tényleg jobb.
a playoff-os beállításokat még a dinasztia-indítás elején kell beállítani? mert idény közben nem tudtam. vagy esetleg amikor már play-off van, akkor lehet állítani idény közben? -
CzKaresz22 #645 Azért csak próbáld ki!Kicsit más a feeling!!! -
Etelkozi Vata #644 Mer megszüntették az NHL-ben is, nincs kétvonalas les. -
#643 2 line pass: off -
CzKaresz22 #642 Ezeket tóljátok be a gameba!Kicsit élvezetesebb meccseitek leszenek!Nagyjából reális sebességek stb...
AI beállítások:
Penalities: 4
Fighting: 2
Injuries: on
Offsiedes: Delayed
Icing: on
2 line pass: off
Playoff: Best of 7
Playoff Tie Break: Continous OT (5 on 5)
Overtime lost: 1 point
Hero rating: off
CPU trading: off
Basic:
Game speed: 2
Puck Control: 3
Fighting Difficulty: 5
Fatigue Effect: 4
Injuries: 5
Skating:
Speed Burst: 1
Fatigue Recovery: 2
Player Acceleration: 1
Checking:
Hitting Power: 4
Hitting Difficulty: 2
Aggression: 6
Poke Effectiveness: 5
Passing:
Pass Assist: 2
Pass Speed: 4
Saucer Pass speed: 4
Pass Interceptions: 5
AI Pass Frequency: 5
Goalie Passing: 2
Shooting:
Shot accuracy: 2
Shot power: 5
Dump speed: 2
Dump Height: 3
Soft Dump speed: 3
Soft Dump Height: 3
AI Dump Puck Frequency: 5
Defence:
Shot Blocking: 4
Hook Effectiveness: 4
Penalty Shot frequency: 7
Goalie Cover Puck Frequency: 7
-
CzKaresz22 #641 Itt mindenki az alapbeállításokkal játszik amit a gép bead ??? Tehát ahogy felinstallálod.... -
#640 persze, minden a gyakorláson múlik. én eddig 3 résszel játszottam, illetve 4, de az még a C-64-es időkben:) szal, a technika egyre jobb lett, az ujjaim meg bejáródtak, de még ennek ellenére is megszívat a gép.
a játék meg élvezhető minden formában, legalábbis nekem. főleg egy szoros meccs után. az kevésbé tetszik, ha kikapok, de a 10-ből 1 vereség még elmegy:))
csak az nem tetszik, ha kivédik a szememet...ez meg jó párszor megvan. ja, meg ha mondjuk 3-0-ra vezetek, de az utolsó harmad utolsó 5 percében kapok két gólt, aztán 1 percnél még egyet, hosszabítás és a végén kikapok...az ilyenek nem tetszenek csak benne. persze azért még ilyenkor bevarrok 1-2 gólt akár, de valahogy a gép nem tud veszteni úgy, hogy 0 vagy 1 gólja legyen csak. -
Nomac #639 Ok,próbálgatom a dolgokat, köszi a segítséget. Az a baj, hogy nem nagyon játszottam ilyen programmal és kicsit sok a billentyű. :D(néha megállok és hú most hol is az ujjam, meg melyik gomb? :D) De gyakorolok, aztán csak menni fog. Gondolom akkor élvezhetőbb is lesz a játék.