NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira nem sajna, mert én is azzal jáccom és mindig nyerek 😊 jó 10-bõl 1-szer kikapok😊) most így fejbõl nem tudom angolul a beállításokat, de a W az amikor csak "kilövi" a korongot céltalanul, illetve ha nincs nálam akkor oda-oda piszkál a bottal. Ezzel lehet blokkolni egyes korongokat, például mikor passzolgatnak. azaz korongszerzés. hátránya, hogy elég sokszor elesik az ellen, ami szabálytalan és 2 perc bünti jár érte.
az "A"-val cselezek. ha nincs nálam a korong, akkor nemtom mire jó (majd megnézem).
az "S"-sel váltok a játékosok között.
a "D" a kapura lövés, illetve ha nincs korong, akkor asszem ez a bodycheck, azaz a "testtel való korongtól megszabadítás". elég hatásos fegyver, esetek többségében ezzel állítom meg a támadást.
az "F" a speciális mozdulat, amikor csinál egy cselt és utánna rálövi a korongot. ezt nem lehetett nálam megváltoztatni. ilyen még a "T", a "H" és a "B", ezek mind speciálisak, de túl messze vannak a többitõl ahhoz, hogy használni tudnám hatékonyan és az F-el is elérem ugyanazt, úgyhogy teljesen mindegy. próbáld ki mindet, csakhogy lásd milyenek vannak. egyébként jók.
végül van a "C", amivel a speed burst-öt aktiválom, azaz a gyorsan korcsolyázást. ezt érdemes okosan beosztani, mert a meccs végére csak vánszorogni fognak a játékosok. én néha belelendülök és nem figyelek rá, de azért ki lehet húzni így is😊 a lényeg, hogy addig jó sok gólt lõjjél😊
az "A"-val cselezek. ha nincs nálam a korong, akkor nemtom mire jó (majd megnézem).
az "S"-sel váltok a játékosok között.
a "D" a kapura lövés, illetve ha nincs korong, akkor asszem ez a bodycheck, azaz a "testtel való korongtól megszabadítás". elég hatásos fegyver, esetek többségében ezzel állítom meg a támadást.
az "F" a speciális mozdulat, amikor csinál egy cselt és utánna rálövi a korongot. ezt nem lehetett nálam megváltoztatni. ilyen még a "T", a "H" és a "B", ezek mind speciálisak, de túl messze vannak a többitõl ahhoz, hogy használni tudnám hatékonyan és az F-el is elérem ugyanazt, úgyhogy teljesen mindegy. próbáld ki mindet, csakhogy lásd milyenek vannak. egyébként jók.
végül van a "C", amivel a speed burst-öt aktiválom, azaz a gyorsan korcsolyázást. ezt érdemes okosan beosztani, mert a meccs végére csak vánszorogni fognak a játékosok. én néha belelendülök és nem figyelek rá, de azért ki lehet húzni így is😊 a lényeg, hogy addig jó sok gólt lõjjél😊
The Matrix has you...
Sajna billentyûvel játszom. Angolul mire vannak neked állítva a W,A,D billentyûk?
attól függ, hova van beállítva. az alapot már nem tudom, de többféle szerelés van. billentyûvel játszol? legegyszerûbb a beállításokban megnézned, mert így elég nehéz segíteni. nekem speciel a WASDFC betûk + a nyilak vannak beállítva. ebbõl a W, A és a D-vel lehet, szerelni. ez lehet bodycheck, amikor nekiugrik (általában nem fújják le), de van amikor "seggel" szerel, a csávó meg átszaltózik rajtad😊) aztán lehet odapiszkálni a bottal is (W), de ha túl közel vagy és éppen keresztbe korcsolyázik az ellen, akkor átesik rajta és lefújják. egyszer sikerült a lövésbe belefeküdnöm, de ezt azóta se tudom, hogy csináltam. próbálgasd és majd rájössz magad is.
The Matrix has you...
Sziasztok, el tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan kell védekezni? A gólokat lövöm rendesen, viszont annyira nem tudok szerelni, hogy már párszor majdnem befejeltem a monitort az idegtõl! Beseggeléseket meg ilyeneket hogyan kell csinálni?
Nézzétek az NS oldalán élõben a Lada T. elleni meccset...
Most még vezetünk😊)
Most még vezetünk😊)
Ma kezdõdik a Kontinentális Kupa! Mindenki nézze! Klubhovatartozástól függetlenül Hajrá Volán!
Ajaj
Mi ez a nagy pangás ???
MSNen bárkit elérsz majdnem mindig!Valamit elronthadtál mert tök egyszerûen mügszik!!!
Jogos, de nekem állandóan üzenget az msn-n mindeféle nyûggel. Tegnap este annyi frissítést meg modult töltötem le hozzá, hogy elment a kedvem az egésztõl, meg mondjuk inkább peseztem. De holnap este megprószálok kihívni valakit. rendszeresen arrafelé vagytok?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Lehet csak meccs elött jó ha van közvetlen kapcsolat nem forum... Ott sokat késik az üzenet egy msnhez képest...
Én má beüzemeltem az MSN-t, de mindíg valami nyûgje van. Anélkül nem megy a dolog, pl. a fórumban, vagy ilyesmi, ott is korrekt módon lehet üzengetni.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
NA regisztrálni senki ??? <#nyes>#nyes>
Upsz
Én nem!<#pardon1>#pardon1>
Tényleg! Van itt aki Hockeyarena-zik? Online jégkorongmenedzser. Olyan Hattrick-szerû.
Gatto nagyon jól tudja (fújja a szabályt, statisztikát). 😊
Van pár új szabály ismét. Pár hónapja bevezettek pár módosítást. Ami érdekes, az NHL06 már ennek szellemében készült. Lásd: a kapuk mögötti "trapézt"!
Van pár új szabály ismét. Pár hónapja bevezettek pár módosítást. Ami érdekes, az NHL06 már ennek szellemében készült. Lásd: a kapuk mögötti "trapézt"!
Hát akkor itt a pontos válasz! Köszönöm az infot Nekem is érdekes volt...
www.nhl06liga.atw.hu
Csak van egy pár NHLt szeretõ emberke
Csak van egy pár NHLt szeretõ emberke
Oksa! Köszi majd biztos válaszol valaki pl én is!!! 😄
Aki még akar regisztráljon olvasgasson! Nézze hogy megy nálonk a bajnokság s ha a következõbe akartok jelentkezni regisztráljatok s irjatok a forumba!!!
Aki még akar regisztráljon olvasgasson! Nézze hogy megy nálonk a bajnokság s ha a következõbe akartok jelentkezni regisztráljatok s irjatok a forumba!!!
Karesz, én bejelentkeztem, írtam a fórumotokba. MSN-t még sohasem használtam, de biztos megbírkózok vele.
Nem egészen. Ha egy csapat azonos létszám mellett gólt üt, a pályán lévõ mezõnyjátékosok mindegyike kap +1 pontot, a gólt kapó csapatban pedig -1 pontot, kapusoknál nem vezetik ezt a statisztikát. Emberelõnyben szerzett gólért nem jár +, emberhátrányban kapott gólért pedig értelemszerûen nem jár -. Viszont emberhátrányban lõtt illetve emberelõnyben kapott gólokért igen. Vagyis ha egy játékos statisztikája +6 az azt jelenti, hogy hattal többször lõtt gólt a csapata amikor a játékos pályán volt, mint amennyiszer kapott.
Talán az emberelönnyel kapcsolatos asszem de ez nem tuti elöny/hátrány talán...
De nagyon nem bizti valami errõl rémlik!!!
www.nhl06liga.atw.hu
De nagyon nem bizti valami errõl rémlik!!!
www.nhl06liga.atw.hu
Mit jelent a +/- mutató a statisztikáknál?
www.1899.hu
Elvileg azért!
Ha mindent maxon játszol az kurva szar mert kegyetlen irreális az egész sajnos!Próbáld meg azokkal a beállításokkal!Nem korizol át a pályán 2 mp alat!Az tuti mint most pl Samsonovval...
Ha mindent maxon játszol az kurva szar mert kegyetlen irreális az egész sajnos!Próbáld meg azokkal a beállításokkal!Nem korizol át a pályán 2 mp alat!Az tuti mint most pl Samsonovval...
oh, ennyire lemaradtam volna? (mondjuuk Sport1-2 nélkül elég nehéz is követni a kinti eseményeket). annyira meg nem érdekel, hogy neten utánnaolvassak ilyeneknek. egyébként miért szüntették meg? gyorsabb legyen a játék?
The Matrix has you...
2 vonalas les már évek óta nincs Európában. Az NHL-ben is már ez a 3.év.
kösz, bár nem éppen így gondoltam, de most be tudta tölteni az oldalt. végignéztem a beállításokat és lehet, hogy Én csinálom rosszul, de nálam majdnem minden maxon van😊
azt is furcsálltam, hogy nincs 2 vonalas les, meg igazából nemtom mit jelent a delayed a lesnél? ha nem érek bele, akkor hozhatja az ellenfél és nincs buli (bedobás)?
azt is furcsálltam, hogy nincs 2 vonalas les, meg igazából nemtom mit jelent a delayed a lesnél? ha nem érek bele, akkor hozhatja az ellenfél és nincs buli (bedobás)?
The Matrix has you...
www.nhl06liga.atw.hu
www.nhl06liga.atw.hu/forum
www.nhl06liga.atw.hu/forum
tudnál adni egy közvetlen linket? itt valamiért a címsorból nem akarja tölteni. hátha meggondolja magát, meg egyébként is jó ha van😊
The Matrix has you...
A cél a reális sebességek eltalálása s a reális játékélmény!Van rajta mit finomítani még!Már tudjuk mihez is fogunk még nyúlni mert az alap az nevetséges...
GOndolod regoisztrálj be!!!
GOndolod regoisztrálj be!!!
Na, kipróbáltam tegnap otthon azokkal a beálításokkal a játékot, ami le van írva azon az oldalon, amire itt hivatkoztok (online bajnokság). Nem rossz. 😊
Szóval még mindig bátran lehet nézegelõdni az oldalon...
Upsz
Elhiszem ! De a lelkemnek jobb... <#nyes>#nyes>
attól még, hogy többször beírod, nem biztos, hogy el fogják olvasni többen. ezzel nem kerül fel a toplistára😊
The Matrix has you...
Köszi szépen, egy figyelmes ember!Pont ilyenek kellenek az NHL bajnokságba<#nyes>#nyes>
Sziasztok!
Nos amiért ide írok az nem más mint az NHL06!Van egy online bajnokságunk ahol már nagyon sok meccs lement s eddig egyet sem simuláltunk s nincsenek benne gépi ellenfelek!!! Ez egy 12 csapatos Svéd liga NHL csapatokkal ugyanis 30 megbízható embert nagyon nehéz összeszedni egy ilyen ligához sajnos!De valahogy mégis megpróbálnánk!Akit érdekel az nézzen körül az oldalunkon www.nhl06liga.atw.hu
vagy keressen meg MSN :[email protected] címen vagy írjon emailt a [email protected]!!!
Ha kérhetem csak olyan emberek jelenkezzenek akik majd minden másnap elérhetõek MSN,Skypen !!! Lehetõleg ne vegye el a kedveteket ha kikaptok 5x egymás után s utánna ne akarjatok kilépni!!! Nagyjából ennyi lenne!Az oldalon vannak MSN címek ott bárkivel lehet edzõmeccset nyomni, és ha látjuk ,hogy vagy és mindig játszanál és megbízható vagy talán helyed is lehet a következõ bajnokságban ami terveink szerint Márc 1 el indulna addigra tervein szerint lemegy a mostani bajnokság!!!
Tehát gyertek és nézegessétek, s ha kedvetek van keressetek meg bátran...
Nos amiért ide írok az nem más mint az NHL06!Van egy online bajnokságunk ahol már nagyon sok meccs lement s eddig egyet sem simuláltunk s nincsenek benne gépi ellenfelek!!! Ez egy 12 csapatos Svéd liga NHL csapatokkal ugyanis 30 megbízható embert nagyon nehéz összeszedni egy ilyen ligához sajnos!De valahogy mégis megpróbálnánk!Akit érdekel az nézzen körül az oldalunkon www.nhl06liga.atw.hu
vagy keressen meg MSN :[email protected] címen vagy írjon emailt a [email protected]!!!
Ha kérhetem csak olyan emberek jelenkezzenek akik majd minden másnap elérhetõek MSN,Skypen !!! Lehetõleg ne vegye el a kedveteket ha kikaptok 5x egymás után s utánna ne akarjatok kilépni!!! Nagyjából ennyi lenne!Az oldalon vannak MSN címek ott bárkivel lehet edzõmeccset nyomni, és ha látjuk ,hogy vagy és mindig játszanál és megbízható vagy talán helyed is lehet a következõ bajnokságban ami terveink szerint Márc 1 el indulna addigra tervein szerint lemegy a mostani bajnokság!!!
Egy ember 49x játszik más emberek ellen van akivel többször is...
Jól látod... Kicsit más mint a gép ellen... <#nyes>#nyes>
most ezt nem egészen értem. csak "emberi" játékosok vannak? vagy van gép is? a 49 meccs az mind ember irányította ellenfelek ellen van? gyakorlatilag az idõpontot kell egyeztetni, hogy ki mikor ér rá, ugye?
The Matrix has you...
Még van ! Mindenkinek 49 meccse van !Van aki 26 nál van aki 20 nál jár de a tabella melett van statisztika mennyit kell nyomnia az embereknek naponta!!! 😄
Hány forduló van még hátra Karesz?
Sziasztok!
Köttes be egy 512 es ADSLt az is elég Neki 5000 alat van már!Persze ha megteheted... 😞
Továbbra is Up Up Up!!!
Up
www.nhl06liga.atw.hu
Lehet nézegetni jelenlegi bajnokság de lesz új is!!!
Lehet nézegetni jelenlegi bajnokság de lesz új is!!!