NHL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Mert eu verziora az eu patch megy fel 😊 ftp://eagames.com/pub/easports/patches/nhl06/

Itt van en-uk <-- europai
meg en-us <-- amerikai

Together we'll fly someday...

webibebi
hi!miért nem tudom felrakni a patchet hozzá?mindig azt írja hogy old file not found

msn:[email protected] bárki felvehet

Hali!

Mit tegyek, ha fut a menü? clone cd-s verzió van fent, 1.0 és rátettem a cracket. Nincs gamepadom. Légyszi valaki segítsen!
Köszi
bigapó
nála ilyen nem fordult még elõ. stabil a rendszerem😊) vagy nemtom😊

The Matrix has you...

Me0w
Fuhh, igy nehez megmondani 😊 Huricanes, Mighty Ducks? 😊 Egyebkent a jatek bekaphatja mostmar komolyan 😄 3-1re vezetek, 2 perc van hatra es kidobott a desktopra szo nelkul... erre mondta Ford Fairlane... eszem-fa**om megall 😉

bigapó
ezek szerint te is a red wings-el nyomod😊) kedvenc csapatom😊 igaz, egyik legjobb csapat az nhl-ben, ezáltal kicsit könnyebb vele játszani, de dynasty-ba kicsit más azért a helyzet. jóformán az egész brigádot lecseréltem már. majd kezdek egy újat, egy gyengébb csapattal. ott nem lesz egyszerû a játszma😊 szerinted ki a leggyengébb ezek között?

The Matrix has you...

Me0w
Most is jatszottam, red wings vs. blues. 1-0/2-0/2-3... szemet a gep nagyon 😄

bigapó
igen, elég nehezen tûri a vereséget. nagyon ritka, hogy ne kapjak minimum 2-3 gólt. én dynastyba nyomom és ott a szimulációt nyomom be, aztán ha vesztésre állok, akkor bekapcsolódok a játékba és szarrá alázom😊) már ha sikerül😊)) általában igen.

The Matrix has you...

Me0w
<#worship>

Koszi, megprobalom!

Igy mar en is tudtam loni, akar 0-2-rol is forditottam egyszer, de ha en vezetek egy kicsit is, a gep olyan modon bedurvit, hogy 2 perc alatt ut 2 golt 😉

bigapó
korábban már írtam errõl egy hosszabb "esszét", azt kellene megkeresned. alapvetõen egyszerre a nyilakat és 1 funkciógombot használsz, tehát nem olyan sok az😊 persze érdemes megtanulni, hogy ne csak egy ujjad használd, mert az nem kicsit hátrány😊) a,s,d,f,w,c + a nyilak, ezekre állítsd be a gombokat, tetszés szerint. ahogy nekem van, azt az említett hsz-ben már leírtam. megnéztem, a 638-ast keresd. kiegészítés hozzá, hogy az "S" a passz, ha nálad van a korong, ha nincs nálad, akkor az emberek között váltogathatsz vele.

The Matrix has you...

Me0w
Valaki segitsen nekem pls 😊) Eleg sokat jatszottam anno a regebbi verziokkal, es igazabol sok gondom nem volt meg hard modeban sem. Itt easyben is bealaznak eleg hamar, es nem tudom mit rontok el. A gep minden jatekosomat felmasodperc alatt cselezi le, es pillanatok alatt olyan helyzeteket hoz ossze, hogy csak nezek mint a hulye. 1-1 ravezetesnel a regi trukkok nem mukodnek, a kapus 100%-ban fogja a loveseket. A masik ami zavar, a rohadt sok billentyu... a,s,d,x,c + stick control, meg meg par, ezt elo ember nem nyomja le, ennyi ujjam nincs osszesen 😉 Tudnatok par tanacsot adni, hogy lehet ertelmesen szerelni, vagy hogy lehet eredmenyes tamadojatekot kezdemenyezni? 😊

Próbáld ki az USA-s patchet, a menüs dologra meg csak annyit tudok mondani, hogy húzd le a gamepadot.
Link a patchhez: US Patch #3

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

Hello mindenkinek ha valaki akar neten játsszani velem akkor szoljon!elég amatör vagyok még😊 az msn cimem :
[email protected]
CaviaR
Sziasztok!
Most tettem fel a játékot, crack megvolt, és amikor belépek a menüben a kijelölés folyamatosan megy felfelé. Szerintem a gamepaddal lehet a baj, talán h nem kompatibilis.
Visszatettem az eredeti exe-t, és rá akartam tenni a 3as patch-et, de nem ment rá. Gondoltam akkor az elsõvel kezdem, de azt írja h régi fájlt talált ugyan azzal a névvel de nem jó neki. Újratelepítettem, és akkor is ezt írja az 1es patch-re. EU verziós hivatalos patch-el próbálkozom.

Mi lehet a megoldás?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Japep
Már rájöttem! 😄DDDDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!
Én haveromtól hallottam, hogy lehet olyat csinálni, hogy rávezetésnél/lövésnél megjelenik valamilyen célzó, amivel lehet célozni...nem tudom, hogy ez igaz-e, mert nem akarja elárulni hogyan kell!
Ha van ilyen, akkor valaki leírná nekem, hogyan kell?
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sulthal
Bal felsõ ravasz (5-ös gomb) + a négy irány a D-padon a 4 sor valamelyikét hívja be. Azt men tudom, hogy melyik irány melyik sor, de kiírja.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Hi,
Help me!
Gamepadon játszom(logit, cordless rumblepad2) és nem tudok manual-ban sortcserélni. Hogy kell?
Valaki jelentekzni ?

Sziasztok!

Aki akar egy online ligába nevezni az keressen meg!!!
MSN:[email protected]

www.nhl06liga.atw.hu

Lehetöleg ne olyan aki csak 1-2 meccset nyom hetente, saját és a közösség érdekében...

bigapó
akkor lehet, hogy ezt néztem fejlõdésnek😊 mindegy, nálam mindenki jól játszik😊))

The Matrix has you...

Az én megfigyelésem szerint a játékosok szezon közben nem fejlõdnek, viszont a moráljuktól függõen akár +5-öt is kaphatnak a tulajdonságaikhoz.
Ha a morál: 90-100->+5, 90 alatt->+3, a többit nemtom mert nálam nincs 87-nél kisebb morálú játékos...
A sor összeállításától - "chemistry" - függõen a sorban játszó 3 ember tulajdonságaihoz -5-tõl +5-ig kaphatnak, tehát érdemes rá figyelni. Aki még nem jött volna rá: ha az edit lines-ban a chemistry-re mész és nyomsz egy player info-t, akkor leírja hogy kell a sorokat összeállítani, hogy jó legyen.

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

na. sokan írták, hogy a föltelepítés rendben volt, csak kiirta hogy cd/dvd emulation program detected meg ilyesmi. nekem is ez volt a baj, de úgy kell megcsinálni, hogy kell hozáá regCleaner, és ki kell törölni onnan is D-toolst meg Clone CD-t és akkor jó lesz. aki akar játszani, az vegyen föl msnbe: [email protected] <#beka3>
Köszönöm
Igy már megy

bigapó
én dynasty-t nyomok, nemtom ugyanaz-e a kettõ? ugyan nem figyeltem meg tüzetesen, de szerintem fejlõdnek a játékosok a szezon folyamán.

elõfordul hogy ha cserélek játékosokat, akkor mondjuk 85-öt ír neki összpontra, de mikor berakom a sorba, akkor már ennél többet. ez lehet attól, hogy "jó csapatba" került? vagy mitõl?

The Matrix has you...

Grave Digger
Jól látom, hogy ha szezont játszom, akkor nincs lehetõségem a végén újat kezdeni? Ergó a játékosaim sem fejlõdhetnek? 😞

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Fuggõleges szinkronizációt kell bekapcsolni, s akkor menni fog.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Sziasztok
A köv lenne a kérdésem : Feltelepítem a gamet , elindul de nem jön be a menü csak ki tudok lépni. Visszaolvastam már ujratelepítettem a videokari drivert 6800 gt + amd bartonnal nyomom . A codec pakkos megoldást is próbálgattam, de ugy se történik semmi. Valakinek valami ötlet ?
thx elõre is

ChevyG work
sajátgép->tulajdonságok->speciális->inditáshelyrállitásbeállitás->automatikus ujrainditásbol vagye ki a pipát
sztem ez megoldja

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Japep
Egy haveromnak most adtam kölcsön az NHL 06-ot, de amikor indítaná újraindul a gépe. Nem tudom mi lehet a baja, de ha ti igen, akkor kérlek segítsetek!?
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigapó
nem lehet megváltoztatni tudtommal. esetleg valamilyen config file átírásával, de mivel ehhez nem értek, ezért nem próbáltam, nekem elég az "F" gomb is😊)

The Matrix has you...

Japep
Hello!
A játékban van 4féle csel, ami alapból a T,F,H,B gombokon vannak. Én ezeket akarom megváltoztatni, de sehogy sem jövök rá, hogyan kell!
Egyáltalán meglehet változtatni?! Ha igen, hogyan?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigapó
te melyik támadási módot használod? azaz "felállást"?

The Matrix has you...

gabber_saviola
esélyed nem lenne nhl2006ban 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
ha meglenne nyomhatnánk....meg pes5 ist

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ezzel mindig verem a gépet, lehet hogy kéne már onlájnt játszani

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bigapó
azt vágom, hogy kissebbek (ráadásul én ezen játszom, mert NHL-es dinasztiát nyomok) 😊)) nekem akkor sem reális a kettes game speed😞 mindegy, végülis nem ti állítjátok be a gépemet😊) neten meg egyenlõre nem játszom😞(

The Matrix has you...

...csakhogy a tengerentúli pályák kisebbek, így ott gyorsabb a játék. szerintem default-on legnehezebb fokozaton is elég jó lehet, ha az ember hozzászokik (kb.80-100 meccs, sajnos).

bigapó
minimmumra??? abban mi a jó, hogy fél óráig tart amíg átérnek az egyik kaputól a másikig? régen láttam már ugyan NHL-es vagy vb meccseket, de szerintem a sebeség nem csökkent a valóságban sem, sõt! a korcsolya ugyanúgy csúszik...

The Matrix has you...

Érdekes látjátok. Szerintem a sebbességet gyorsulást minimumra véve is túl gyors a játék, és néha a passzok sebessége is kicsit túlzott. Szerintem, de én az 1994-95-ös verzióhoz vagyok inkább szokva, mert azokkal egyedül többet játszottam, mint az összes többivel együttvéve.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

bigapó
csak két egységet vettem fel a game speed-en, meg a speed burst-ön és az accerelation-on😊 urambocsáss😊) ezzel már nem tetvek vánszorognak a képernyõn.

The Matrix has you...

Ha egyedül játszol s nem online akkor bármikor tudod!Én mondjuk dinasztiát nem játszok!

De reélisabbak a dolgok ezekkel a beálításokkal!
A lövés pontosságon és a lövés erõsségen még lehet lejebb venni 1-2 osztást!A sebességet meg nem érdemes felvenni mert pnt az teszi egy idõ után nagyon irreálissá!!!

bigapó
én kipróbáltam ezeket a beállításokat és egyenlõre tetszenek😊 ugyan a sebességen vettem fel, mert nekem túl lassú volt a játék, de a többi - már amennyire észrevettem - tényleg jobb.
a playoff-os beállításokat még a dinasztia-indítás elején kell beállítani? mert idény közben nem tudtam. vagy esetleg amikor már play-off van, akkor lehet állítani idény közben?

The Matrix has you...

Azért csak próbáld ki!Kicsit más a feeling!!!

Mer megszüntették az NHL-ben is, nincs kétvonalas les.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

gabber_saviola
2 line pass: off <#wow2><#wow2>

Ezeket tóljátok be a gameba!Kicsit élvezetesebb meccseitek leszenek!Nagyjából reális sebességek stb...

AI beállítások:

Penalities: 4
Fighting: 2
Injuries: on
Offsiedes: Delayed
Icing: on
2 line pass: off

Playoff: Best of 7
Playoff Tie Break: Continous OT (5 on 5)
Overtime lost: 1 point
Hero rating: off
CPU trading: off

Basic:

Game speed: 2
Puck Control: 3
Fighting Difficulty: 5
Fatigue Effect: 4
Injuries: 5

Skating:

Speed Burst: 1
Fatigue Recovery: 2
Player Acceleration: 1

Checking:

Hitting Power: 4
Hitting Difficulty: 2
Aggression: 6
Poke Effectiveness: 5

Passing:

Pass Assist: 2
Pass Speed: 4
Saucer Pass speed: 4
Pass Interceptions: 5
AI Pass Frequency: 5
Goalie Passing: 2

Shooting:

Shot accuracy: 2
Shot power: 5
Dump speed: 2
Dump Height: 3
Soft Dump speed: 3
Soft Dump Height: 3
AI Dump Puck Frequency: 5

Defence:

Shot Blocking: 4
Hook Effectiveness: 4
Penalty Shot frequency: 7
Goalie Cover Puck Frequency: 7

Itt mindenki az alapbeállításokkal játszik amit a gép bead ??? Tehát ahogy felinstallálod....

bigapó
persze, minden a gyakorláson múlik. én eddig 3 résszel játszottam, illetve 4, de az még a C-64-es idõkben😊 szal, a technika egyre jobb lett, az ujjaim meg bejáródtak, de még ennek ellenére is megszívat a gép.

a játék meg élvezhetõ minden formában, legalábbis nekem. fõleg egy szoros meccs után. az kevésbé tetszik, ha kikapok, de a 10-bõl 1 vereség még elmegy😊)
csak az nem tetszik, ha kivédik a szememet...ez meg jó párszor megvan. ja, meg ha mondjuk 3-0-ra vezetek, de az utolsó harmad utolsó 5 percében kapok két gólt, aztán 1 percnél még egyet, hosszabítás és a végén kikapok...az ilyenek nem tetszenek csak benne. persze azért még ilyenkor bevarrok 1-2 gólt akár, de valahogy a gép nem tud veszteni úgy, hogy 0 vagy 1 gólja legyen csak.

The Matrix has you...

Ok,próbálgatom a dolgokat, köszi a segítséget. Az a baj, hogy nem nagyon játszottam ilyen programmal és kicsit sok a billentyû. 😄(néha megállok és hú most hol is az ujjam, meg melyik gomb? 😄) De gyakorolok, aztán csak menni fog. Gondolom akkor élvezhetõbb is lesz a játék.