838
NHL 2006 EA Sports
  • Me0w
    Milyen cselre gondolsz? :) Ha siman az ellenfelet akkor jobbra-balra mozgatod a kurzort (gamepadot, stb), akkor cselez :) Ha lovocselre gondolsz, akkor alapbol azthiszem az 'e' gombon van.
  • Ryan666
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a NHL ben hogy lehet cselezni?? aki tudja lécci vegyen fel MSN-en a cimem:[email protected]
  • Gipsz75
    Nálam az alábbi módosítás után tökéletesen működött (előtte nálam is hasonló volt a szitu):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CONTROLSET001\CONTROL\MEDIAPROPERTIES\PRIVATEPROPERTIES\JOYSTICK\OEMNAME\Logitech Dual Action

Tehát itt írd át a megadottra, és működnie kell (Saitek P880)
    Azt írták, hogy a 3. patch orvosolja, de nekem csak ezek után működött...

Remélem segítettem...
  • CaviaR
    Ha úgy indítod el, és utána dugod be a padot, akkor a játék nem fogja kezelni. Próbáltam :(

Japep! Én is ezzel vacakolok rég óta. Rakd fel a 3as patch-et, azzal elvileg támogatja a gamepadokat. Nekem fent van csak nincs crack-em hozzá, ezért mini-image-el próbálom, de mivel beszart a daemonom úgy, h se letörölni se elindítani nem tudom, ezért alcohollal próbálom. Az viszont feketelistás a mini-image-nek, így elakadtam. :P

Sok sikert!
  • Me0w
    Csak 1 tipp :) Elinditod a jatekot gamepad nelkul, bemesz optionsba es beallitgatod, hogy mit hogy, majd bedugod :) Lehet hulyeseg, csak egy otlet volt...
  • Japep
    Én ma vettem egy gamepad-ot! A FIFA-hoz teljesen jó, de az NHL-hez nem! Amikor be van dugva a gépbe, a játék menüjében a kijelölés felfelé fut! Ha kihúzom, akkor a játék menüje jó! Ja, és ha elindítom a játékot nagy nehezen, akkor nem reagál semmit a gamepad nyomogatására!
    Ha valaki tud, segítsen...előre is kössz!
  • Me0w
    Szivesen!
  • Csurnyak
    Nemrég váltottam 4200Ti ati radeon 9600 Xt 256mb ra azt nem a legujabb drivert tettem fel, csodálkoztam is hogy az nvidiával jo volt ezzel meg nem :) kösz szépen a segítséget
  • Csurnyak
    hmm lehet hogy a videokártya driver kösz a tippeket :)
  • bigapó
    videókártya-driver? gondolom directX a legújabb van fent (asszem még mindig a 9.0c az), más nem jut hirtelen eszembe.
  • Me0w
    Ha ATI-d van, akkor az 5.8-tol feljebbi Catalyst orvosolja a problemadat. Ha NVidia, akkor meg rakd fel a legujabb ForceWare csomagot, nem kovetem, hogy melyiknel tartanak.
  • Csurnyak
    Patcheltem már de akkor sem jó, ha ujrarakoma gémet akkor se :'(
  • bigapó
    patch talán megoldja. lentebb van talán link is.
  • Csurnyak
    Pls!
    Segitségre lenne szükségem:
    Mikor elinditom az nhl 06ot mikor bejönne a menü és a többi cucc akkor nem jön be hanem benn marad az előtti kép és csak kilépni lehet a játékból
  • Uly
    Please!
    Segítséget szeretnék kérni!
    1. Ezt a filet letöltöttem easports.com ról: 06Feb07.upd, de nem tudom mit csináljak vele és hová kell bemásolni, hogy updatelje nekem az olimpiai játékosokat.
    2. Hogy tudok neten játszani? rányulok az online play-re és ott milyen passwordot kell beírni?
    Köszi
  • bigapó
    hát nem akarok felvágni, de Én már csináltam ilyet:)) mármint 10 másodpercest. lehet, hogy nem volt olyan szép, de nekem tetszett:)) és gól lett.
  • Me0w
    Mar csak azt a Lindros fele golt kene reprodukalni a 10 masodpercben valahogy :D
  • bigapó
    szerintem annak nem sok értelme lenne, ha nálad maradna, mert ott van előtted az ellenfél:) nálam mindig hátrapasszolja a társnak, azzal meg gyorsan megindulok átlósan előre vagy ahol nincs ellenfél (legtöbbször oldalt megyek be a harmadba). ha nem így értetted, akkor bocs:)

az olimpián ellestem egy-két trükköt (átlós passz a harmad előtt, kapu mögött korcsolyázás, onnan bepassz és gól, stb), ezeket elég sikeresen lehet kamatoztatni a játékban is. próbálgassátok, már aki nem tette eddig:))
  • Me0w
    En mini-imaget mountolok, es igy felmegy minden patch, mivel az eredeti exe erintetlen.
  • Rasim
    A menüfutásra senki sem tud megoldást? Ha felrakok patch-et, akkor az megoldja?
  • Japep
    Bocs, de megint lenne egy kérdésem!
    Sokszor látom, hogy az ellenfél bedobásnál el tudja úgy venni a korongot, hogy nem kell elpasszolnia másnak. Én csak úgy tudom elvenni, ha nyomogatom a "passz"-olás gombot, de akkor lepasszolja...
    Azt akarom megkérdezni, hogy hogyan lehet úgy elvenni a korongot, hogy nálam maradjon?!
  • CaviaR
    Tudnátok mondani egy helyet, ahol fentvan a a patch v3-hoz egy crackelt exe?
    GCW-n néztem, de csak v2höz van, DCn csak v1-hez van, torrentekben semilyet nem találtam, és több ötletem meg nincs.

Ti mit használtok?
  • Japep
    Kössz szépen!
    Majd gyakorlok! :DDDDDDDDDDDD
  • bigapó
    elsősorban akkor, ha nálad van a korong:)))

ha figyelted az olimpiát, akkor onnan elleshetted, hogy is csinálják a "nagyok". a harmad utolsó 1-2 -inkább egy vagy annál kevesebb- percében szokták lehozni a kapust, beviszik a harmadba a pakkot, felállnak csatarendbe és természetesen próbálják azt kihasználni, hogy eggyel többen vannak. ezt a játékban szerintem csak hosszas gyakorlások után lehet valamelyest jól kihasználni. ha elveszted a korongot, akkor egyből asszem nem jöhet vissza a kapus, persze ez most szerintem csak annyi, hogy addig nem léphet jégre, amíg "le nem cserélik", de ez rengeteg időveszteség, úgyhogy ebből általában gól születik.
  • Japep
    Kössz, megnéztem a TAB az, de mikor kell megnyomni?
  • Me0w
    Ha jol emlekszem, a TAB a pull goalie.
  • bigapó
    ezt a controls-ban tudod beállítani, ugyanúgy, mint a passzt meg a többit. persze lehet, hogy fix, mint a speckó mozdulatok, de szerintem nem. fejből nem tudom, hogy mi lehet az alapbeállítása, mert én egyszersem használtam még. annyira nem vagyok profi korongtartó, hogy megkockáztassam ezt. eddig vagy bepaszíroztam még időben egy gólt enélkül is vagy kikaptam:))
  • Japep
    Hello!
    Lenne egy kérdésem! Mikor az ellenfél egy gól hátrányban van, gyakran lehozza kapusát egy mezőnyjátékosra!
    Ezt hogyan lehet??? Mert én próbáltam az embercserélésnél, de ott csak a kapusokat nem engedte lecserélni meccs közben!
    Előre is kössz!
  • Uly
    Hi,
    Segítséget szeretnék kérni!
    1. Ezt a filet letöltöttem easports.com ról: 06Feb07.upd, de nem tudom mit csináljak vele és hová kell bemásolni, hogy updatelje nekem az olimpiai játékosokat.
    2. Hogy tudok neten játszani? rányulok az online play-re és ott milyen passwordot kell beírni?
    Köszi
  • Me0w
    Felpatcheltem es megszunt a problema :)
  • Me0w
    Mert eu verziora az eu patch megy fel :) ftp://eagames.com/pub/easports/patches/nhl06/

Itt van en-uk <-- europai
    meg en-us <-- amerikai

• webibebi
    hi!miért nem tudom felrakni a patchet hozzá?mindig azt írja hogy old file not found
  • Rasim
    Hali!

Mit tegyek, ha fut a menü? clone cd-s verzió van fent, 1.0 és rátettem a cracket. Nincs gamepadom. Légyszi valaki segítsen!
    Köszi
  • bigapó
    nála ilyen nem fordult még elő. stabil a rendszerem:)) vagy nemtom:)
  • Me0w
    Fuhh, igy nehez megmondani :) Huricanes, Mighty Ducks? :) Egyebkent a jatek bekaphatja mostmar komolyan :D 3-1re vezetek, 2 perc van hatra es kidobott a desktopra szo nelkul... erre mondta Ford Fairlane... eszem-fa**om megall ;)
  • bigapó
    ezek szerint te is a red wings-el nyomod:)) kedvenc csapatom:) igaz, egyik legjobb csapat az nhl-ben, ezáltal kicsit könnyebb vele játszani, de dynasty-ba kicsit más azért a helyzet. jóformán az egész brigádot lecseréltem már. majd kezdek egy újat, egy gyengébb csapattal. ott nem lesz egyszerű a játszma:) szerinted ki a leggyengébb ezek között?
  • Me0w
    Most is jatszottam, red wings vs. blues. 1-0/2-0/2-3... szemet a gep nagyon :D
  • bigapó
    igen, elég nehezen tűri a vereséget. nagyon ritka, hogy ne kapjak minimum 2-3 gólt. én dynastyba nyomom és ott a szimulációt nyomom be, aztán ha vesztésre állok, akkor bekapcsolódok a játékba és szarrá alázom:)) már ha sikerül:))) általában igen.
  • Me0w

Koszi, megprobalom!

Igy mar en is tudtam loni, akar 0-2-rol is forditottam egyszer, de ha en vezetek egy kicsit is, a gep olyan modon bedurvit, hogy 2 perc alatt ut 2 golt ;)
  • bigapó
    korábban már írtam erről egy hosszabb "esszét", azt kellene megkeresned. alapvetően egyszerre a nyilakat és 1 funkciógombot használsz, tehát nem olyan sok az:) persze érdemes megtanulni, hogy ne csak egy ujjad használd, mert az nem kicsit hátrány:)) a,s,d,f,w,c + a nyilak, ezekre állítsd be a gombokat, tetszés szerint. ahogy nekem van, azt az említett hsz-ben már leírtam. megnéztem, a 638-ast keresd. kiegészítés hozzá, hogy az "S" a passz, ha nálad van a korong, ha nincs nálad, akkor az emberek között váltogathatsz vele.