NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van en-uk <-- europai
meg en-us <-- amerikai
Together we'll fly someday...
msn:[email protected] bárki felvehet
Mit tegyek, ha fut a menü? clone cd-s verzió van fent, 1.0 és rátettem a cracket. Nincs gamepadom. Légyszi valaki segítsen!
Köszi
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Koszi, megprobalom!
Igy mar en is tudtam loni, akar 0-2-rol is forditottam egyszer, de ha en vezetek egy kicsit is, a gep olyan modon bedurvit, hogy 2 perc alatt ut 2 golt 😉
The Matrix has you...
Link a patchhez: US Patch #3
Sör. Ami belül van, az számít igazán.
[email protected]
Most tettem fel a játékot, crack megvolt, és amikor belépek a menüben a kijelölés folyamatosan megy felfelé. Szerintem a gamepaddal lehet a baj, talán h nem kompatibilis.
Visszatettem az eredeti exe-t, és rá akartam tenni a 3as patch-et, de nem ment rá. Gondoltam akkor az elsõvel kezdem, de azt írja h régi fájlt talált ugyan azzal a névvel de nem jó neki. Újratelepítettem, és akkor is ezt írja az 1es patch-re. EU verziós hivatalos patch-el próbálkozom.
Mi lehet a megoldás?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Én haveromtól hallottam, hogy lehet olyat csinálni, hogy rávezetésnél/lövésnél megjelenik valamilyen célzó, amivel lehet célozni...nem tudom, hogy ez igaz-e, mert nem akarja elárulni hogyan kell!
Ha van ilyen, akkor valaki leírná nekem, hogyan kell?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
Help me!
Gamepadon játszom(logit, cordless rumblepad2) és nem tudok manual-ban sortcserélni. Hogy kell?
Aki akar egy online ligába nevezni az keressen meg!!!
MSN:[email protected]
www.nhl06liga.atw.hu
Lehetöleg ne olyan aki csak 1-2 meccset nyom hetente, saját és a közösség érdekében...
The Matrix has you...
Ha a morál: 90-100->+5, 90 alatt->+3, a többit nemtom mert nálam nincs 87-nél kisebb morálú játékos...
A sor összeállításától - "chemistry" - függõen a sorban játszó 3 ember tulajdonságaihoz -5-tõl +5-ig kaphatnak, tehát érdemes rá figyelni. Aki még nem jött volna rá: ha az edit lines-ban a chemistry-re mész és nyomsz egy player info-t, akkor leírja hogy kell a sorokat összeállítani, hogy jó legyen.
Sör. Ami belül van, az számít igazán.
Igy már megy
elõfordul hogy ha cserélek játékosokat, akkor mondjuk 85-öt ír neki összpontra, de mikor berakom a sorba, akkor már ennél többet. ez lehet attól, hogy "jó csapatba" került? vagy mitõl?
The Matrix has you...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
A köv lenne a kérdésem : Feltelepítem a gamet , elindul de nem jön be a menü csak ki tudok lépni. Visszaolvastam már ujratelepítettem a videokari drivert 6800 gt + amd bartonnal nyomom . A codec pakkos megoldást is próbálgattam, de ugy se történik semmi. Valakinek valami ötlet ?
thx elõre is
sztem ez megoldja
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
A játékban van 4féle csel, ami alapból a T,F,H,B gombokon vannak. Én ezeket akarom megváltoztatni, de sehogy sem jövök rá, hogyan kell!
Egyáltalán meglehet változtatni?! Ha igen, hogyan?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
The Matrix has you...
De reélisabbak a dolgok ezekkel a beálításokkal!
A lövés pontosságon és a lövés erõsségen még lehet lejebb venni 1-2 osztást!A sebességet meg nem érdemes felvenni mert pnt az teszi egy idõ után nagyon irreálissá!!!
a playoff-os beállításokat még a dinasztia-indítás elején kell beállítani? mert idény közben nem tudtam. vagy esetleg amikor már play-off van, akkor lehet állítani idény közben?
The Matrix has you...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
AI beállítások:
Penalities: 4
Fighting: 2
Injuries: on
Offsiedes: Delayed
Icing: on
2 line pass: off
Playoff: Best of 7
Playoff Tie Break: Continous OT (5 on 5)
Overtime lost: 1 point
Hero rating: off
CPU trading: off
Basic:
Game speed: 2
Puck Control: 3
Fighting Difficulty: 5
Fatigue Effect: 4
Injuries: 5
Skating:
Speed Burst: 1
Fatigue Recovery: 2
Player Acceleration: 1
Checking:
Hitting Power: 4
Hitting Difficulty: 2
Aggression: 6
Poke Effectiveness: 5
Passing:
Pass Assist: 2
Pass Speed: 4
Saucer Pass speed: 4
Pass Interceptions: 5
AI Pass Frequency: 5
Goalie Passing: 2
Shooting:
Shot accuracy: 2
Shot power: 5
Dump speed: 2
Dump Height: 3
Soft Dump speed: 3
Soft Dump Height: 3
AI Dump Puck Frequency: 5
Defence:
Shot Blocking: 4
Hook Effectiveness: 4
Penalty Shot frequency: 7
Goalie Cover Puck Frequency: 7
a játék meg élvezhetõ minden formában, legalábbis nekem. fõleg egy szoros meccs után. az kevésbé tetszik, ha kikapok, de a 10-bõl 1 vereség még elmegy😊)
csak az nem tetszik, ha kivédik a szememet...ez meg jó párszor megvan. ja, meg ha mondjuk 3-0-ra vezetek, de az utolsó harmad utolsó 5 percében kapok két gólt, aztán 1 percnél még egyet, hosszabítás és a végén kikapok...az ilyenek nem tetszenek csak benne. persze azért még ilyenkor bevarrok 1-2 gólt akár, de valahogy a gép nem tud veszteni úgy, hogy 0 vagy 1 gólja legyen csak.
The Matrix has you...