NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
innen szedd le
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
valaki nemtudja hogy kell hogy felfele támadjak ne lefele?
mert a régebbi verziókban a "tab" volt de itt nem csinál semmit nekem
The Matrix has you...
elcseréltem pár 2-4 milliós játékost, helyettük jöttek ugyanolyan (esetleg kicsit gyengébb) játékosok, persze jóval kisebb fizetésért. belõttem a jegyárakat és még mindig mosolygós a kis ábra. nem mondom, hogy ugyanolyan könnyû nyerni, de hát legalább van kihívás:))
The Matrix has you...
Together we'll fly someday...
ez elõfordul, de a tied tényleg kirívó eset. Egyszer csináltam olyat, hogy lõttem pár gólt, aztán a saját harmadomban tartottam a korongot. passzolgattam hátul, néha korcsolyáztam vele. nem nagyon tudták elvenni:) persze ez sem mindig jön be, de egyszer próbáld ki.
The Matrix has you...
Overtimeban tisztan elviszem oldalt, be kozepre, a kapus harit, majd a kipattanobol rabombazott magikusan kipattan rola megint - folyamatosan a foldon fekszik es mindig megfogja - es a kovetkezo raloves kapufa... ebbol elindul, es szembol ravezetve kilovi a kapusom mellett a sarkot egy olyan helyzetbol ahonnan en nem kapnek golt. 6-5. Ekkor fogtam es olyat belevertem a gepbe, hogy ujraindult :))
állítgasd a jegyek árát. addig emeld fel, amíg nem csökken a nézõszám. de figyelni kell meccsek közben is, mert néha változik a kedvük és sokallhatják az árát. illetve a rájátszás megkezdése után is érdemes rá figyelni.
aztán itt van olyan, ahol százalékot is lehet állítani. ez nemtom mit állít, de én felvettem 60%-ra és a mosolygó kis figura lent, csak ezután változott, pénz viszont több lett. próbálgatni kell és nézni, hogy mi változik.
nekem már sikerült a 15. helyre elõrelépni:) aztán láttam, hogy a vigyori pofa (a szurkolók megelégedettsége) kicsit csökkent, mert túl magasra tettem a jegyeket a rájátszásra, azt visszavettem így estem pár helyet. mostanában sajna nincs idõm rá:(
The Matrix has you...
Accounting 2 + Marketing 2 megvan, de ez 0.8 Milka volt, ami baratok kozt is 35 jatszott meccs gyumolcse :(
nekem is ezzel van a problémám - alább párszor írtam is. megnyertem 3-szor a Stanley-kupát és azon fanyalgott a tulaj, hogy tetszik neki ez, de mégiscsak a huszonakárhányadikak vagyunk pénzben. szóval kapjam össze magam, mert különben kirúg:((
elsõ és egyik legfontosabb a játékosok fizetése. minél kevesebbet fizetünk ki, annál több marad a csapatnál. Tehát a drága játékosoktól érdemes megválni, de nem ésszerûtlenül, mert mondjuk egy Datsyuk-ot senki sem tud pótolni és inkább megadom neki azt a 6,5 milkót:)) minden meccsen lõ legalább egy gólt, engem meggyõzött:))
akik öregek és sokat kérnek, azok mehetnek. szerintem. én azt szoktam nézni Trade-nél, hogy kinek mennyi az összpontja (vagymi) és hogy milyen gyors. aztán persze a pénzt is, hogy mennyit kér. ha fiatal és sok a pontja, jöhet. ha a réginél pár ponttal kevesebb is nem érdekes, mert a csapatmorál felnyomja úgyis.
aztán lényeges még az upgrade is. legelõször azt nyomtam fel maxra, ami miatt kevesebb az adó (tax), ergo kevesebb a kifizetés. aztán az is jó, ami miatt jobban alkudunk (angolul nemtom), tehát nem kérnek annyit a játékosok, ha új szerzõdést írnak alá. de ezt mindet írja is, tehát csak el kell olvasni a kis segítségeket:)) van még 1-2 dolog, ami most nemjut eszembe. ez persze nem egy év alatt fog menni, hiszen kevés pénz jut az upgrade-re, még úgyis, hogy megnyertem a kupát.
The Matrix has you...
Mivel Nekem van egy online bajnokságom ott mindig ebbõl vannak gondok... (na jó nem mindig)
próbáld az "e"-t, ahogy Me0ow írta.
The Matrix has you...
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CONTROLSET001\CONTROL\MEDIAPROPERTIES\PRIVATEPROPERTIES\JOYSTICK\OEMNAME\Logitech Dual Action
Tehát itt írd át a megadottra, és mûködnie kell (Saitek P880)
Azt írták, hogy a 3. patch orvosolja, de nekem csak ezek után mûködött...
Remélem segítettem...
Japep! Én is ezzel vacakolok rég óta. Rakd fel a 3as patch-et, azzal elvileg támogatja a gamepadokat. Nekem fent van csak nincs crack-em hozzá, ezért mini-image-el próbálom, de mivel beszart a daemonom úgy, h se letörölni se elindítani nem tudom, ezért alcohollal próbálom. Az viszont feketelistás a mini-image-nek, így elakadtam. :P
Sok sikert!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ha valaki tud, segítsen...elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
Segitségre lenne szükségem:
Mikor elinditom az nhl 06ot mikor bejönne a menü és a többi cucc akkor nem jön be hanem benn marad az elõtti kép és csak kilépni lehet a játékból
Segítséget szeretnék kérni!
1. Ezt a filet letöltöttem easports.com ról: 06Feb07.upd, de nem tudom mit csináljak vele és hová kell bemásolni, hogy updatelje nekem az olimpiai játékosokat.
2. Hogy tudok neten játszani? rányulok az online play-re és ott milyen passwordot kell beírni?
Köszi
The Matrix has you...
az olimpián ellestem egy-két trükköt (átlós passz a harmad elõtt, kapu mögött korcsolyázás, onnan bepassz és gól, stb), ezeket elég sikeresen lehet kamatoztatni a játékban is. próbálgassátok, már aki nem tette eddig:))
The Matrix has you...
Sokszor látom, hogy az ellenfél bedobásnál el tudja úgy venni a korongot, hogy nem kell elpasszolnia másnak. Én csak úgy tudom elvenni, ha nyomogatom a "passz"-olás gombot, de akkor lepasszolja...
Azt akarom megkérdezni, hogy hogyan lehet úgy elvenni a korongot, hogy nálam maradjon?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GCW-n néztem, de csak v2höz van, DCn csak v1-hez van, torrentekben semilyet nem találtam, és több ötletem meg nincs.
Ti mit használtok?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ha figyelted az olimpiát, akkor onnan elleshetted, hogy is csinálják a "nagyok". a harmad utolsó 1-2 -inkább egy vagy annál kevesebb- percében szokták lehozni a kapust, beviszik a harmadba a pakkot, felállnak csatarendbe és természetesen próbálják azt kihasználni, hogy eggyel többen vannak. ezt a játékban szerintem csak hosszas gyakorlások után lehet valamelyest jól kihasználni. ha elveszted a korongot, akkor egybõl asszem nem jöhet vissza a kapus, persze ez most szerintem csak annyi, hogy addig nem léphet jégre, amíg "le nem cserélik", de ez rengeteg idõveszteség, úgyhogy ebbõl általában gól születik.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Lenne egy kérdésem! Mikor az ellenfél egy gól hátrányban van, gyakran lehozza kapusát egy mezõnyjátékosra!
Ezt hogyan lehet??? Mert én próbáltam az embercserélésnél, de ott csak a kapusokat nem engedte lecserélni meccs közben!
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Segítséget szeretnék kérni!
1. Ezt a filet letöltöttem easports.com ról: 06Feb07.upd, de nem tudom mit csináljak vele és hová kell bemásolni, hogy updatelje nekem az olimpiai játékosokat.
2. Hogy tudok neten játszani? rányulok az online play-re és ott milyen passwordot kell beírni?
Köszi