838
NHL 2006 EA Sports
  • Cavalera89
    Honnan lehet letolteni az 1es és a 2es patchet?Miért nem enged rámenni a EA SPORTStm ONLINEra?mert rámentem és egy hosszu szoveget írt ki.ALERT....
  • Cavalera89
    hova kell m8solni a legujabb rostert,és miben lesz másabb a játék ha letoltom?
  • Cavalera89
    én akarok online ligában játszani csak,de nem tudom hogy kell
  • CzKaresz22
    Ez mire is ? Valaki még ligába ?
  • M.A.D.
    Van ám!
  • bigapó
    ha crack-elted, akkor ezt azért írta ki. nem találja az eredeti fájlt, ezt kéne visszamásolnod. elvileg a cd/dvd-n rajta van. ha nem crack-es, akkor nemtom, esetleg az, hogy nem az európai patch kell neked. bár nemtom itt van-e másfajta, mondjuk amcsi?
  • Cavalera89
    letoltottem egy europai patchet,elinditotam és ezt írta ki:OLD FILE NOT FOUND.HOWEVER,A FILE OF THE SAME WAS FOUND.NO UPDATE DONE.SINCE FILE CONTENTS DO NOT MATCH. mit jelent ez?
  • ChevyG work
    www.MSN.COM
  • Cavalera89
    én akarok online ligában játszani csak nincs MSNem
  • CzKaresz22
    Up
  • CzKaresz22
    Kegyetlen a létzám eddig...
  • CzKaresz22
    Nos?Valaki?
  • CzKaresz22
    Valaki egy online ligában akar játszani? Az keressen meg ...
    MSN:[email protected]

1-2 nap s indulunk akit érdekel s sokat nyomja a gamet, s szeretne jó emberek ellen megmérettetni keressen meg...
  • Dark05
  • Dark05
    IP-cim azon kersztül birsz játszani más ellen az interneten
  • Me0w
    lp? Az mi? :))
  • Dark05
    Csá valakinek nincs kedve néha nyomatni Ip kersztul?
  • Rastalessman
    Display Options:
    -Home team perspective: ha otthon vagy ---> ALWAYS UP
    ha idegenben ----->ALWAYS DOWN
  • Cavalera89
    Mire kellenek a PATCHek?
  • Cavalera89
    Hogyan lehet online bajnokságot csinálni ugy hogz játszani is tudjak benne?
  • bigapó
    ezek az aktuális, (elvileg) legfrissebb csapatfelállásokat tartalmazza. az, hogy ez mennyire kavar be egy esetleges dinastyba, azt nemtom, mert én még nem raktam fel ilyet.
  • Cavalera89
    Mi az hogy UPDATE ROSTERS? le kell tolteni valamit?
  • ChevyG work
    omegadrivers.net
    innen szedd le
  • Cash Money
    hi
    valaki nemtudja hogy kell hogy felfele támadjak ne lefele?
    mert a régebbi verziókban a "tab" volt de itt nem csinál semmit nekem
  • bigapó
    nem a legutolsó videókártya-driver van fent a gépen. szedd le/szerezd meg a legutóbbi drivert vagy az Nvidia oldaláról vagy az ATI-éról, attól függően, hogy neked milyen van.
  • Cavalera89
    Szevasztok. miért irja ki ezt a gep amikor elinditom a játékot,és mit jelent?Your 3D accelerator card and/or your video card could not be initialized properly.Please update the drivers for your 3D and/or video card.Contact your manufacturer the obtain the latest drivers.
  • bigapó
    Top 1-es pénzügyileg a csapatom:))

elcseréltem pár 2-4 milliós játékost, helyettük jöttek ugyanolyan (esetleg kicsit gyengébb) játékosok, persze jóval kisebb fizetésért. belőttem a jegyárakat és még mindig mosolygós a kis ábra. nem mondom, hogy ugyanolyan könnyű nyerni, de hát legalább van kihívás:))
  • Me0w
    Kovetkezo ilyenrol csinalok Frapsal videot, mert erdemes megnezni :))
  • bigapó
    ne bántsd, nem a hardver tehet róla:DDD

ez előfordul, de a tied tényleg kirívó eset. Egyszer csináltam olyat, hogy lőttem pár gólt, aztán a saját harmadomban tartottam a korongot. passzolgattam hátul, néha korcsolyáztam vele. nem nagyon tudták elvenni:) persze ez sem mindig jön be, de egyszer próbáld ki.
  • Me0w
    Azert elmehetne a picsaba aki a jtek AI reszet programozta. 3-0 a palyoffban a Colorado ellen. Sakic elhozza kozepbol majd kicselezve az egesz vedelmet - ossze vissza korcsolyazik ketszeres sebesseggel - harithatatlanul bevagja Legacy mellett. Ujra kozepen buli, detto _ugyanez_. 8 mp alatt utott ket golt. Ujabb kozep, ujra eljon, ujra beuti. Mondom, ugy mozog, mintha villam verne, es nem erem utol. Ezek utan hogy 14 mp alatt kiegyenlitett, ujra utok neki 2 golt. 3 perccel a vege elott persze kapom a kettos kiallitast, kiegyenlit megint 2 golt 15-20 mp alatt, majd overtime.

Overtimeban tisztan elviszem oldalt, be kozepre, a kapus harit, majd a kipattanobol rabombazott magikusan kipattan rola megint - folyamatosan a foldon fekszik es mindig megfogja - es a kovetkezo raloves kapufa... ebbol elindul, es szembol ravezetve kilovi a kapusom mellett a sarkot egy olyan helyzetbol ahonnan en nem kapnek golt. 6-5. Ekkor fogtam es olyat belevertem a gepbe, hogy ujraindult :))
  • bigapó
    ami azóta jutott eszembe:

állítgasd a jegyek árát. addig emeld fel, amíg nem csökken a nézőszám. de figyelni kell meccsek közben is, mert néha változik a kedvük és sokallhatják az árát. illetve a rájátszás megkezdése után is érdemes rá figyelni.
    aztán itt van olyan, ahol százalékot is lehet állítani. ez nemtom mit állít, de én felvettem 60%-ra és a mosolygó kis figura lent, csak ezután változott, pénz viszont több lett. próbálgatni kell és nézni, hogy mi változik.
    nekem már sikerült a 15. helyre előrelépni:) aztán láttam, hogy a vigyori pofa (a szurkolók megelégedettsége) kicsit csökkent, mert túl magasra tettem a jegyeket a rájátszásra, azt visszavettem így estem pár helyet. mostanában sajna nincs időm rá:(
  • Me0w
    Igen, en is igy gondoltam, de harom olyan jatekos van, aki milliokat keres ez Datsyuk, Steve Y, es Lindstrom. Emelle vettem meg Deadmarsht es Whitneyt, plusz egy normalis(abb) kapust Legacy melle es maris 28. hely :( Nah, akkor irtas lesz a Stanley utan, addig nemerdekel mar :)

Accounting 2 + Marketing 2 megvan, de ez 0.8 Milka volt, ami baratok kozt is 35 jatszott meccs gyumolcse :(
  • bigapó
    kösz a titulust:))

nekem is ezzel van a problémám - alább párszor írtam is. megnyertem 3-szor a Stanley-kupát és azon fanyalgott a tulaj, hogy tetszik neki ez, de mégiscsak a huszonakárhányadikak vagyunk pénzben. szóval kapjam össze magam, mert különben kirúg:((

első és egyik legfontosabb a játékosok fizetése. minél kevesebbet fizetünk ki, annál több marad a csapatnál. Tehát a drága játékosoktól érdemes megválni, de nem ésszerűtlenül, mert mondjuk egy Datsyuk-ot senki sem tud pótolni és inkább megadom neki azt a 6,5 milkót:)) minden meccsen lő legalább egy gólt, engem meggyőzött:))

akik öregek és sokat kérnek, azok mehetnek. szerintem. én azt szoktam nézni Trade-nél, hogy kinek mennyi az összpontja (vagymi) és hogy milyen gyors. aztán persze a pénzt is, hogy mennyit kér. ha fiatal és sok a pontja, jöhet. ha a réginél pár ponttal kevesebb is nem érdekes, mert a csapatmorál felnyomja úgyis.

aztán lényeges még az upgrade is. legelőször azt nyomtam fel maxra, ami miatt kevesebb az adó (tax), ergo kevesebb a kifizetés. aztán az is jó, ami miatt jobban alkudunk (angolul nemtom), tehát nem kérnek annyit a játékosok, ha új szerződést írnak alá. de ezt mindet írja is, tehát csak el kell olvasni a kis segítségeket:)) van még 1-2 dolog, ami most nemjut eszembe. ez persze nem egy év alatt fog menni, hiszen kevés pénz jut az upgrade-re, még úgyis, hogy megnyertem a kupát.
  • Me0w
    Mester, aruld el nekem, mivel lehetne javitani a csapat financial rankjat, mivel a Stanley mellett a top 5 financial ranking kellene es 29. vagyok :P
  • CzKaresz22
    Ha a játéknak "jó"(Clone) változata van meg, akkor csak simán fel kell rakni a patcheket s annyi!Utánna nem kell se crack se semmi és simán megy!Amúgy ha nem Clonéje van valakinek tök mindegy melyik exevel próbálkozik nem megy fel a patch!!!

Mivel Nekem van egy online bajnokságom ott mindig ebből vannak gondok... (na jó nem mindig)
  • Ryan666
    Sziasztok! Azt hogy lehet meg csinálni csináltam 1 embert és be szeretném tenni csapatba de nem találom sehol
  • Me0w
    A neked megfelelo paccset toltsd le (uk, eu), majd mielott megpeccselned, tedd vissza az eredeti .exe-t. Miutan felment a peccs, talalnod kell egy tort .exe-t a peccsnek megfelelo verzioszammal, vagy hasznalj DT-t es mini-imaget.
  • Ryan666
    Sziasztok na meg néztem és van a játékban online... és ott kellet frissiteni meg minden utána adott egy honlapot hogy töltsem le a pöcsöt és utána nem tom telepiteni :( (nem eredeti a játék)
  • Ryan666
    és az NHL 2006-ot nem lehet neten játszani??? vagy csak Direkt IP-vel lehet?
  • bigapó
    lentebb megtalálod, a nevem alatt keresd. persze ez már az átalakított, alapból nemtom hol van, de mivel kényelmesebb amit leírtam, érdemes azt használni:))

próbáld az "e"-t, ahogy Me0ow írta.