NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarsz online játszani ?
A kapus lehozasa a TAB gombon van, mint ahogy valoszinuleg az Options menuben is lattad :P
Together we'll fly someday...
ÉS még az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet lehozzni a kapust ha a végén ugy áll a meccs hogy szükséges és hogy lehet cserélni meccs közbe line1 line2.... De a korong árnyékot nem tomlevenni!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
eleinte én is úgy csináltam, de kicsit kezdett ellaposodni, egyhangúvá válni a dolog. mostanában nem is játszok már vele, pedig kéne, mert éppen mielõtt abbahagytam, akkor lett top-1-es a csapat pénzügyileg:) szal most már minden szerzõdésbeli pontot teljesítenék és hát kíváncsi vagyok mi lesz a jutalom:)
The Matrix has you...
En vegignyomtam az osszes meccset 5 perces harmadokkal, szimulalni csak egyszer vagy ketszer szoktam, en imadom kielvezni a jatek minden percet :) Kar hogy mar difficulton is utok neha 10 golt az ellenfelnek :(
nem, hanem elkezdem szimulálni és ha vesztésre áll a csapat akkor beszállok, hogy elkenjem a gép száját:)) így max 1-2 harmadot nyomok a meccsbõl, persze azt sem 20 percig, hanem csak 4 vagy 6 percre állított harmadokkal. ha meg nyerésre áll a csapat, akkor ugye még hamarabb vége van.
The Matrix has you...
ÉS te a dinasty modba az nhl-89 meccsét végignyomod?
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
hi!
korong árnyék az opciókon belül a video-beállításoknál szerintem kikapcsolható. a Playoff-ot pedig karrier indítás elõtt tudod beállítani, illetve gondolom szezon indításnál is (utóbbit még nem nyomtam, mert karrierista vagyok:)). korábban van beírva egy beállítási tanácsadó, azt nézd meg, mert valósághûbb lesz tõle a játék. én kicsit gyorsabbra vettem, mert csigák voltak, de egyébként tényleg jó.
korong árnyék az opciókon belül a video-beállításoknál szerintem kikapcsolható. a Playoff-ot pedig karrier indítás elõtt tudod beállítani, illetve gondolom szezon indításnál is (utóbbit még nem nyomtam, mert karrierista vagyok:)). korábban van beírva egy beállítási tanácsadó, azt nézd meg, mert valósághûbb lesz tõle a játék. én kicsit gyorsabbra vettem, mert csigák voltak, de egyébként tényleg jó.
The Matrix has you...
Hi nem tudjátok a korong árnyékot hogy lehet megszünttetni és hogy mért nincs külön menüpont hogy Playoff?:)
letoltottem egy olyan progit errol az oldalrol-cznhl.com- és mindig csak SHOOTOUTtal lehet "jáccani"és nem tudom hogy kell visszaállitani,Légyszi írjátok meg hogy kell!
http://www.cznhl.com-nagyon sok letoltheto program a jatekhoz
<#nyes>#nyes>
Hm, a csehek hardon mar nagyon tudnak :) World Cup semi finals, FIN-CZE 3-4 / 2-3 :) Elpicsaztak rendesen :)
Up
EA online!!!Eredeti a gamed? Ha nem vedd meg s megnyillik elötted az EA online!
Hogyan lehet képet csinálni ?
www.nhl06liga.atw.hu itt a letöltéseknél van egy fraps nevû progit amit felinstallálsz s játék közben hagyod futni majd az F9 vagy F10 nyomogatásával az elörre megadott könyvtárba löki neked a képek ezreit!
Az oldalon le tudod tölteni a patcheket is...
Hogyan lehet képet csinálni ?
www.nhl06liga.atw.hu itt a letöltéseknél van egy fraps nevû progit amit felinstallálsz s játék közben hagyod futni majd az F9 vagy F10 nyomogatásával az elörre megadott könyvtárba löki neked a képek ezreit!
Az oldalon le tudod tölteni a patcheket is...
köszi szépen. És itt van vmi jelentõsége annak h ki hostol? Tudod, úgy mint PES-ben :) Amúgy onnan én ismerlek téged, régen játszottunk együtt. :) nah üdv
Honnan lehet letolteni az 1es és a 2es patchet?Miért nem enged rámenni a EA SPORTStm ONLINEra?mert rámentem és egy hosszu szoveget írt ki.ALERT.... Hogyan lehet képeket csinálni a játék kozben?
Ez a legjobb ami lehet...<#vigyor>#vigyor>
Fogalmam sincs,utána kipróbáltam mégegyszer és ment.Ennyi.
Mi volt a baj?
Nm.
Már megoldódott köszi.
Bármi kérdés van szóljatok skacok... <#dumcsi>#dumcsi>
d. Firewalls
Note that if you have a firewall and want to play online, the
following TCP/IP ports must be open in the outbound direction:
HTTP 80 TCP/IP
HTTPS 443 TCP/IP
MsgConn/IM 13500 TCP/IP
Roomsvr 28700-28799 TCP/IP
The following UDP ports must be opened for game packets, for
the outbound and inbound connections
Game Packets 3658 UDP
Note that if you have a firewall and want to play online, the
following TCP/IP ports must be open in the outbound direction:
HTTP 80 TCP/IP
HTTPS 443 TCP/IP
MsgConn/IM 13500 TCP/IP
Roomsvr 28700-28799 TCP/IP
The following UDP ports must be opened for game packets, for
the outbound and inbound connections
Game Packets 3658 UDP
DRIVER lesz!!!
A rostert a dokumentumok/mhl06 mappába kell másolni, majd elindítod a játékot s ott a rosters menüponton belül az update roster menüponttal tudod beloadolni az új rostert!EA onlinera eredeti játékkal tudsz menni ha a játékon belülrõl akartál odamenni ha jól értem...
Valakai tudna nekem segíteni Router-beállításban? Hányas portot használja a játék? Nincs vmi leírás?
Felraktam a laptopomra a játékot,és valamiért lelassítva mozog minden.Mi lehet ennek az oka?Nem hiszem,hogy a géppel van a gond,mert a quake 4 simán megy rajta 1024-ben,inkább valami beállításra gyanakszom,csak nem tudom mit keressek.
Hogyan lehet képeket csinálni a játék kozben?
Honnan lehet letolteni az 1es és a 2es patchet?Miért nem enged rámenni a EA SPORTStm ONLINEra?mert rámentem és egy hosszu szoveget írt ki.ALERT....
hova kell m8solni a legujabb rostert,és miben lesz másabb a játék ha letoltom?
én akarok online ligában játszani csak,de nem tudom hogy kell
Ez mire is ? Valaki még ligába ?
Van ám!
ha crack-elted, akkor ezt azért írta ki. nem találja az eredeti fájlt, ezt kéne visszamásolnod. elvileg a cd/dvd-n rajta van. ha nem crack-es, akkor nemtom, esetleg az, hogy nem az európai patch kell neked. bár nemtom itt van-e másfajta, mondjuk amcsi?
The Matrix has you...
letoltottem egy europai patchet,elinditotam és ezt írta ki:OLD FILE NOT FOUND.HOWEVER,A FILE OF THE SAME WAS FOUND.NO UPDATE DONE.SINCE FILE CONTENTS DO NOT MATCH. mit jelent ez?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
én akarok online ligában játszani csak nincs MSNem
Up
Kegyetlen a létzám eddig...
Nos?Valaki?
Valaki egy online ligában akar játszani? Az keressen meg ...
MSN:[email protected]
1-2 nap s indulunk akit érdekel s sokat nyomja a gamet, s szeretne jó emberek ellen megmérettetni keressen meg...
MSN:[email protected]
1-2 nap s indulunk akit érdekel s sokat nyomja a gamet, s szeretne jó emberek ellen megmérettetni keressen meg...
Display Options:
-Home team perspective: ha otthon vagy ---> ALWAYS UP
ha idegenben ----->ALWAYS DOWN
-Home team perspective: ha otthon vagy ---> ALWAYS UP
ha idegenben ----->ALWAYS DOWN
Mire kellenek a PATCHek?
Hogyan lehet online bajnokságot csinálni ugy hogz játszani is tudjak benne?