838
NHL 2006 EA Sports
  • CS@
    Na ez igazán jó, mert ide már nagyon hiányzott egy vetélytárs.
  • ChevyG work
    "Két cég kapta a hivatalos NHL-licencet
    2006. június 20. 10:59, Kedd - Ötvös Tibor

Úgy tűnik az EA egyre nagyobb szeleteket veszít a játékipar képzeletbeli tortájából.

Először a James Bond-licencet veszítették el, most pedig az egyik legsikeresebb sportjátékuk, az NHL jogain kell osztozniuk. A jégkorong szövetség tegnap ugyanis bejelentette, hogy ezentúl az EA Sports mellett a 2K Sports égisze alatt megjelenő hokijátékok is a hivatalos csapatok és sportolók nevével jelenhetnek meg.

Ez elég nagy érvágás az EA számára, hiszen eddig egyedül ő rendelkezett eme jogokkal, ráadásul a 2K Sports játékai jelentették a legnagyobb konkurenciát. Az EA legnagyobb előnye eddig épp a hivatalos licencben rejlett, ám most fel kell kötnie a képzeletbeli gatyát. Remek kis versenynek nézünk elébe." -SG

gondoltam valakit érdekel:)
  • nutiform
    Ütöttem egy szép gólt amilyet eddig még nem pedig elég régóta tolom a játékot,gondoltam megosztom veletek.Az egyik meccs utolsó másodperceiben esett,hard fokozaton.
    Itt található meg:
    http://rapidshare.de/files/23755872/nhl06_2006-06-21_22-22-26-92www.avi.html
  • Me0w
    Birom a jatekban hogy hardon nem lehet szerelni... barmit csinalok, felnyomom a palankra akkor is goltlo 40 meterrol, meg ilyenek... most jatszottam egy meccset, 5 golt lott 35 mp alatt, a vedoim ki sem mozdultak a korongra :) Most uninstallalom es felgyujtom a dvdt a gecibe
  • Me0w
    Kicsit offtopic, de tegnap jot jatszott az Edmonton :)
  • Zooz
    Függőleges szinkronizációt (vsync) engedélyezd!
  • Eisenhower
    nekem ugyanez a problémám. 6.5-ös catalyst van fent. menü tök fekete. x800xl vga. felrkatam mind3 patch-et akkor meg elszáll hibával :(
  • CzKaresz22
    A legfrisebb csapatkereteket tartalmazza...
  • Mimoza75
    Hali!

Megmondaná valaki, hogy a roster patch mire való, és mit változtat a játékon?

Előre is kösz!

• td31
    Sziasztok! Akinek van kedve Online ligába nyomni az írjon e-mailt a [email protected] vagy vegyen fel msn-en: [email protected]
  • Me0w
    Ha lesz idom ra akkor majd dobok egy uzit neked MSN-en, ok?
  • CzKaresz22
    Nem akarsz online játszani ?
  • Me0w
    A kapus lehozasa a TAB gombon van, mint ahogy valoszinuleg az Options menuben is lattad :P
  • Attlen
    ÉS még az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet lehozzni a kapust ha a végén ugy áll a meccs hogy szükséges és hogy lehet cserélni meccs közbe line1 line2.... De a korong árnyékot nem tomlevenni!
  • bigapó
    eleinte én is úgy csináltam, de kicsit kezdett ellaposodni, egyhangúvá válni a dolog. mostanában nem is játszok már vele, pedig kéne, mert éppen mielőtt abbahagytam, akkor lett top-1-es a csapat pénzügyileg:) szal most már minden szerződésbeli pontot teljesítenék és hát kíváncsi vagyok mi lesz a jutalom:)
  • Me0w
    En vegignyomtam az osszes meccset 5 perces harmadokkal, szimulalni csak egyszer vagy ketszer szoktam, en imadom kielvezni a jatek minden percet :) Kar hogy mar difficulton is utok neha 10 golt az ellenfelnek :(
  • bigapó
    nem, hanem elkezdem szimulálni és ha vesztésre áll a csapat akkor beszállok, hogy elkenjem a gép száját:)) így max 1-2 harmadot nyomok a meccsből, persze azt sem 20 percig, hanem csak 4 vagy 6 percre állított harmadokkal. ha meg nyerésre áll a csapat, akkor ugye még hamarabb vége van.
  • Attlen
    ÉS te a dinasty modba az nhl-89 meccsét végignyomod?
  • bigapó
    hi!

korong árnyék az opciókon belül a video-beállításoknál szerintem kikapcsolható. a Playoff-ot pedig karrier indítás előtt tudod beállítani, illetve gondolom szezon indításnál is (utóbbit még nem nyomtam, mert karrierista vagyok:)). korábban van beírva egy beállítási tanácsadó, azt nézd meg, mert valósághűbb lesz tőle a játék. én kicsit gyorsabbra vettem, mert csigák voltak, de egyébként tényleg jó.
  • Attlen
    Hi nem tudjátok a korong árnyékot hogy lehet megszünttetni és hogy mért nincs külön menüpont hogy Playoff?:)
  • Cavalera89
    letoltottem egy olyan progit errol az oldalrol-cznhl.com- és mindig csak SHOOTOUTtal lehet "jáccani"és nem tudom hogy kell visszaállitani,Légyszi írjátok meg hogy kell!
  • Cavalera89
    http://www.cznhl.com-nagyon sok letoltheto program a jatekhoz
  • CzKaresz22
  • Me0w
    Hm, a csehek hardon mar nagyon tudnak :) World Cup semi finals, FIN-CZE 3-4 / 2-3 :) Elpicsaztak rendesen :)
  • CzKaresz22
    Up
  • CzKaresz22
    EA online!!!Eredeti a gamed? Ha nem vedd meg s megnyillik elötted az EA online!
    Hogyan lehet képet csinálni ?
    www.nhl06liga.atw.hu itt a letöltéseknél van egy fraps nevű progit amit felinstallálsz s játék közben hagyod futni majd az F9 vagy F10 nyomogatásával az elörre megadott könyvtárba löki neked a képek ezreit!
    Az oldalon le tudod tölteni a patcheket is...
  • zolee90
    köszi szépen. És itt van vmi jelentősége annak h ki hostol? Tudod, úgy mint PES-ben :) Amúgy onnan én ismerlek téged, régen játszottunk együtt. :) nah üdv
  • Cavalera89
    Honnan lehet letolteni az 1es és a 2es patchet?Miért nem enged rámenni a EA SPORTStm ONLINEra?mert rámentem és egy hosszu szoveget írt ki.ALERT.... Hogyan lehet képeket csinálni a játék kozben?
  • CzKaresz22
    Ez a legjobb ami lehet...
  • nutiform
    Fogalmam sincs,utána kipróbáltam mégegyszer és ment.Ennyi.
  • CzKaresz22
    Mi volt a baj?
  • CzKaresz22
    Nm.
  • nutiform
    Már megoldódott köszi.
  • CzKaresz22
    Bármi kérdés van szóljatok skacok...
  • CzKaresz22
    d. Firewalls
    Note that if you have a firewall and want to play online, the
    following TCP/IP ports must be open in the outbound direction:
    HTTP 80 TCP/IP
    HTTPS 443 TCP/IP
    MsgConn/IM 13500 TCP/IP
    Roomsvr 28700-28799 TCP/IP
    The following UDP ports must be opened for game packets, for
    the outbound and inbound connections
    Game Packets 3658 UDP
  • CzKaresz22
    DRIVER lesz!!!
  • CzKaresz22
    A rostert a dokumentumok/mhl06 mappába kell másolni, majd elindítod a játékot s ott a rosters menüponton belül az update roster menüponttal tudod beloadolni az új rostert!EA onlinera eredeti játékkal tudsz menni ha a játékon belülről akartál odamenni ha jól értem...

• zolee90
    Valakai tudna nekem segíteni Router-beállításban? Hányas portot használja a játék? Nincs vmi leírás?
  • nutiform
    Felraktam a laptopomra a játékot,és valamiért lelassítva mozog minden.Mi lehet ennek az oka?Nem hiszem,hogy a géppel van a gond,mert a quake 4 simán megy rajta 1024-ben,inkább valami beállításra gyanakszom,csak nem tudom mit keressek.
  • Cavalera89
    Hogyan lehet képeket csinálni a játék kozben?