838
NHL 2006 EA Sports
-
Ibron #398 Jah értem. Köszi infot...és manapság ki a legjobb csapat az NHL-ben?Detroit?Meg kik voltak a nagy ágyúik a Chicagonak hokiban? -
Ibron #397 Háhh...LOL...beginner szint ruuullzz.Elkezdtem egy world tornamentet kanadával, vagy micsodát...és Ausztriát 6-1-re elvertem. -
#396 NHLben se:) Mostanában elég ratyik.. Régen jobbak voltak, amig voltak ott igazi "nagyágyuk".. -
Ibron #395 Aha,én azért végig fogom őket játszani,kivéve,ha nem jövök bele a játékba,mer akkor sim én is.Az amúgy számít,hogy a Chicagoval vagyok?Mennyire gyenge vagy erős az NHL-ben ez a csapat?Mer az NBA-ben nem nagyon megy nekik,azt tudom. -
#394 nekem is ez volt (1napig :D ) de rájössz vmi jó taktikra és akkor kicsit lightosabb a játék.én pl úgy tolom amikor olyan kedvem van hogy simezek végig :D és amikor pl 3-6 van ellenek akkor 3.harmadra bemegyek és egyenlítek ha tudok -
Ibron #393 Miért?Billel is könnyű...csak neekem azért nehéz,mer most játszok előszőr és easyre tettem,de még mindig semmi eredmény..illetve egy győzelem és kb.4vereség. -
#392 őszinte részvétem :D -
#391 nemtom, billentyűzettel tolom -
#390 nekem se rezeg ennél a gamánál -
#389 amúgy ha benyomom a vibration gombot akkor berezeg a gamepad, de a játékban nem akar...
fifában kapufakor rezeg... -
#388 a mode gomb mire való? -
#387 nekem nem rezgős van de probáltam egy rezgős paddal, azzal okés volt minden -
#386 és rezeg is rendesen? -
#385 Hejduk skill stick -
#384 nem hiszem hogy külön be kéne. nekem is van rumbleös gamepadem, azon van egy gomb, ami ki/be kapcsolja a rezgést -
Ibron #383 Én nemtudok segíteni,mer most kezdtem NHL-ezni...bocs.Alig ismerem a játékot,a tv-be se nagyon nézem,de érdekel. -
#382 na és az én kérdésemre valaki? -
Ibron #381 Ok,köszi infot.Lőttem is már gólt és dynastiba Chicagoval nyomulok,mer NBA-be is ők a kedvenceim.Kettő mecsből kettőt elvesztettem,de majd bele jövök. -
#380 sok passz , széljáték -
Ibron #379 Izé....hülye kérdés:D,de hogy lőhetek gólt?Nyomom a D-t és kapufa,vagy kivédi...használjama a skilleket,meg egyebeket még hozzá?Ugyanis most játszok előszőr NHL-lel és nem nagyon vágom....amúgy tök fasza meg minden. -
#378 hogy lehet beállítani hogy vibráljon a gamepad játék közben?
vagy nektek sem vibrál ha lökések meg kapufa...stb vannak? -
george4 #377 Udv!
Tud valaki Realisztikus Gameplay beallitast? thx -
Ibron #376 Nah,leszedtem én is az NHL-t, érdekel.Megtudna valaki dobni privátban,vagy itt egy cd kulccsal?Jó lenne és előre is kösz! -
sz4bee #375 Most be lehet állítani a játékba hogy ne fáradjanak vagy nem??Ha igen akkor melyik az a beállítás??És hogy lehet verekedni :)??? -
#374 nekem a 2002 tetszett a legjobban. elég arcadeos volt ugyan, kártyagyüjtögetéssel, de akkor is jó volt. és az idióta kommentárral, amin még fél évvel később is röhögtem :) -
#373 a hibák ellenére nekem tetszik az idei darab én a 2004-től datálom a játék mélyreülését, azidáig ezerrel gyűrtem(tük), 2004-estől ugyan kipróbáltam őket, de 2 meccs után töröltem is. ez a mostani viszont végre megint tetszik nekem. -
#372 Az is sokat mond, hogy a játék marketingjében fontos pont volt, a "power-editor" amivel berakhatod magad a játékba... igazuk van ez a legfontosabb... menjenek kapálni... -
#371 Szevasztok!
Sajna idén ismét elb*sztak egy csomó mindent. Sikerült többek közt azt is elérniük, hogy megint nem indul liga. A 2002-vel lehetett legutóbb a legjobbakat játszani (annak ellenére, hogy sajnos durva sablongólok voltak benne) :(. Bár mi a 2003-al és 2004-el -ahol már zavart érezhettünk az erőben- is nyomtunk 30 fős ligát (ld. index), de a 2005 online-t végül sikerült a játszhatatlanságig "fejleszteniük", így az kimaradt. Most ismét játszottunk pár próbameccset... jobb, mint a 2005, de még mindig szar :(. A jelenségről még a Gamespot-on is olvashatunk...
Óriási hibának tartom, hogy elhagyták az utolsó emberre váltás gombot is... a védekezést ez elég durván befolyásolja.
Ja mindenképp állítsatok a difficult AI slider-ein, mint minden évben... maximalizálni lehet a single játékélményt, de a régi online hangulatot (2002-2003) már úgy néz ki, nem lehet visszahozni... béke poraira.
-
nutiform #370 valaki tudja hog yez a progi mire jó?:
http://www.slunecnice.cz/product/NHL-2006-IP-Config/
Most nincs időm foglalkozni vele,meg nézegetni. -
#369 fraps+Animation Shop 3 -
Thanatos #368 mivel gyártod ezeket a gifeket? :) -
#367 tab -
-
sz4bee #365 A 2. választ nem vágom.:) -
#364 1.nemvágom én se :D
2.ez egy játék tudod nem egy abnormális szar... :D -
sz4bee #363 Hi.lenne 2 kérdésem:Hogy lehet a játékba verekedni??Mindig kiírja hogy fight és nemtom mit kell nyomni hogy verekedjenek.A másik meg az hogy melyik az beállítás hogy az embereim ne fáradjanak el?? -
#362 nem rossz... én az előbb 3szor lőttem üres kapura, és mind kimaradt -
#361 de makker vok :D kapuba senki se és kb 2méter és gól...nemértem miért nem lőtte rá de azért jólesett így kivédeni :D
-
nutiform #360 Valaki egy két meccs?msn:[email protected] -