NHL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
robotnyk
nem rossz ez a játék, de kicsit sok a kapufa. egymás utáni 4 támadásban lõttünk felváltva a CPUval egyet-egyet.
Valaki!

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Valaki ?

lindross
haligali

down

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Up

Sziasztok!

Akinek van kedve jelentkezni egy online NHL bajnokságra(magyarokkal) az a hét közepéig keressen meg, mert a hét második felében indulnánk!

MSN,mail: [email protected]

Rudee
Szuper Olaszországba szerzõdött, a fehérorosz szerzõdés nem jött össze neki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

lindross
Levi most a fehéroroszoknál játszik, Vas Jani meg egyenlõre az Iowa Starsban..

az egyikben?

Nem tudja v.ki hogy a Szuper Levi + a többi magyar melyik csapatba van??
lindross
a dokumentumok(my documents) mappában van egy olyan hogy NHL06, oda másold be.

sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Leszedtem a friss rostert az EA oldaláról, de nem tudom, hová kell bemásolni, melyik könyvtárba, hogy észre is vegye. Kérlek segítsetek ebben....
Köszönöm
lindross
jó kérdés😄
Nah most probálgatom az online modot, hogyan is lehetne a laggokat legyõzni.. Aki nek van kedve velem 1-2 meccset letolni msn:[email protected] icu: 255135997..
Érdekes német gyerek ellen nem volt semmi lagg szinte, francia ellen még türhetõ volt, de amint magyarokkal játszok már elég durván akad..

de miért nincs az is benne? 😄

Ramore
Nem tudom nektek mennyire tetszik a 2006-os, de nekem nagyon bejön, szerintem marha jól sikerült végre. 😊))
lindross
ott van az EASPORTS Free for all vagy vmi ilyesmi..

lindross
Talán mert ez NHL06 és nem AHL06😛

vas jankó miért nincs benne? 😄

Gyakorló rséz nincs vagy csak én nem találtam?

lindross
A szokásos progi amit bepakolnak a crackek mellé, inkább ne inditsd el😊

Mustang2005
Ez mit jelent????????

???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

lindross
funny😄

Mustang2005
A Crack mappában az 1.cdn mi az a SAR.EXE???

Azt is be kell másolni a játék könyvtárába???

Sziasztok!!!

Ha valaki akar jeletkezni egy online ligába az keressen meg MSN:[email protected]

lindross
nem csak zuglói😛

Remélem! És azt hiszem, minden zuglói!!! jégkorong rajongó!

Mustang2005
Ez most igent jelent???????

ez válasz! 😊)

Mustang2005
EZ KÉRDÉS!!!!

Mustang2005
Ez a verzió már normálisan mûködik:

Score like a superstar with NHL 06. Express your shooting style with the all-new EA SPORTS Skill Stick
and light the lamp with highlight reel moves such as spinoramas, toe drags, bat-ins, and between-the-legs
shots. Classic deke control adds to your arsenal by letting you manoeuvre around defensemen and make
goalies dizzy before snapping off dangerous shots that can ripple the twine and knock the water bottle
off the net. Own the ice like in the glory days of the EA SPORTS classic NHL '94!
Use the following keys to install:
AESA-9ZB7-31A0-MEAS-PORT
copy /cracks

.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \/ // | ||/| ||::.::.:::.Site Scripts V2.0:|
`--_______________/---------___//--|_||//|_||---------_________________/'

😉

ahogy lenni szokott.....gondolom.....sport1 vagy sport2 ( ami nekem nincs).

melyik csatin lesz? 😛

lassan az interliga is kezdõdik. örültök? 😊))

nm 😊

Ok köszi megtaláltam és már nyomulok is vele
😄
gamecopyworld.com...

Tudsz valami jó helyet ahonna lehet cracket szedni?

hát ha nem úgy irtad i mint ahogy nfo-ban van akkor ez a rábaszás esete...
de ha elszedzs netrõl hozzá cracket akkor mennio fog igy is éls még cd se kell hogy bentlegyen

Biztos jó lenne így, de már kiírtam cd-re és így nem tudom bemountolni. 😞
szedjem le megint? vagy mi?
pont hogy be kell kapcsolni...
jobb katt daemonra > emualtion > all option on....
és persze legyen az nhl bemountolva a daemonba...

ui.: hülyeséget azért már ne terjesszünk kérem 😊

Forrest Gump
Akkor sajnos nem vágom.
Így már indulnia kellenne.
Clone cd-s verzió és nincs crack egyik cd-n sem. És ki van kapcsolva minden ilyesmi program (daemon tools, alcohol stb.)
Forrest Gump
Ez igaz.
Akkor neki valószínû az van,és ki kell kapcsolni az emulációt a daemontoolsban.
Feltéve, ha az van neki.
Rudee
Attól is függ milyen verziója van, ha Clone CDs akkor azt nem kell crackelni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forrest Gump
Hát ha nem eredetid van, akkor nem ártana crackelni. 1.cd-én van a crack.
Hali!
Ha el akarom indítani a játékot akkor csak pörgeti a cd meghajtót és nem csinál semmit, csak bejön az a kép az elején. Egy idõ múlva kiírja hogy cd/dvd emulation softvert észlelt, kapcsoljam ki ezeket és indítsam újra a gamet. Na én kikapcs. mindent és akkor sem jó. Mi a baj vele?? Crackelni kéne?? Vagy mi??? Segítsetek!
enyémet tökéletesen kezeli..., giaz enyim rumblepad 2