838
NHL 2006 EA Sports
-
nutiform #358 Akkor én vagyok balf#sz,nálam difficulton azért nem ekkora a találati arány.Mindegy amúgy. -
Thanatos #357 nem értem :D amugy elmész sréhen kapus elött, kapus taknyol..., és 10ből 7szer tuti gól az is :) mráha mákos vagy :D -
nutiform #356 Köszi ismerem...
De ez a megoldás nekem olyan "idegen" ha érted mire gondolok. -
#355 Skill-stick
-
Thanatos #354 erre van a skill-stick :) -
CzKaresz22 #353 Valaki felrakta már ??? -
CzKaresz22 #352 Szia!
Megy már a routeres hostolás ? Este leszel MSN-en ??? -
CzKaresz22 #351 Nem tudom ugyan az e! Elvileg 600kb különbség van a kettő között! Remélem valamit javít majd az online módon! Nagyon király lenne!!! -
M.A.D. #350 Kigyütt a második patch hozzá. Ami biztos az első, csak ez most EU-s.
-
nutiform #349 Szerintem egy baja van,hogy egy-az egybe nehéz gólt ütni,én 10 gólból 9-et one timerből ütök.Ettől eltekintve élvezetes a game.Ja meg az auto sorcsere is érdekesen időzít néha,de ez mindig is szar volt. -
Since #348 Milyen lett a játék? -
Thanatos #347 jah hogy bill, akkor már vágom, nemtom én billel nem birnék nhlezni az tuti, még igyse nagyon megy nem hogy bill-el :D -
#346 hát alapból nekem f-t-b-h a skill stick billentyűzeten -
Thanatos #345 f és t? :) amugy igen script, ez a legnagyobb bajuk ea csodgameinek :( -
#344 na jó, mák, dehát olyan már nincsen, mint a mittudom én hányas Fifában, ahol félpályáról is könnyen gólt lehetett rúgni egy adott pontról. -
#343 még mindig szeretnek védeni a kapusok, fekvésből még 3 lepattanót kivédenek, ez nem mák hanem script kérdése :P
keresztpassz kapáslövésre, F és a T is jól működik skill stickből -
Thanatos #342 ezt a kettőt énis hazsnálom de még ezek is mák mert simán ki tud maradni 100% gólhelyzet mig van oylan hogy éphogycsak csurgo korongot benéz a kapus... :) -
#341 szerintem nem annyira mákos gólt ütni, pl a szélen vezetett korongot (a kapuvas magasságában) a kapuvastól egy méterre átpassz és a másik kapuvas felől érkező játékossal bevágod a korongot a kapuba. Én ilyen gólt meccsenkét többször is tudok ütni. a másik módszer amikor egy fürgébb játékossal elkacsázol a kapus elött és az gyakran elfekszik emiatt, ezután már csak be kell vágni a pakkot. -
Thanatos #340 ez idén ilyen mákos lett..., viszont abbol simán becsurog odlalanként egy mecs alatt 10-12 :P -
#339 nemtudtok vmi faja taktikot hogy honnan lőljem rá és hogy mert ideg vok hogy nembírok gólt lőni csak makkból... -
#338 -
#337 nem rossz ez a játék, de kicsit sok a kapufa. egymás utáni 4 támadásban lőttünk felváltva a CPUval egyet-egyet. -
Thanatos #336 Valaki! -
CzKaresz22 #335 Valaki ? -
#334 haligali -
Thanatos #333 down -
CzKaresz22 #332 Up -
CzKaresz22 #331 Sziasztok!
Akinek van kedve jelentkezni egy online NHL bajnokságra(magyarokkal) az a hét közepéig keressen meg, mert a hét második felében indulnánk!
MSN,mail: [email protected] -
Rudee #330 Szuper Olaszországba szerződött, a fehérorosz szerződés nem jött össze neki. -
#329 Levi most a fehéroroszoknál játszik, Vas Jani meg egyenlőre az Iowa Starsban.. -
Thanatos #328 az egyikben? -
nele #327 Nem tudja v.ki hogy a Szuper Levi + a többi magyar melyik csapatba van?? -
#326 a dokumentumok(my documents) mappában van egy olyan hogy NHL06, oda másold be. -
Seva #325 sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Leszedtem a friss rostert az EA oldaláról, de nem tudom, hová kell bemásolni, melyik könyvtárba, hogy észre is vegye. Kérlek segítsetek ebben....
Köszönöm -
#324 jó kérdés:D
Nah most probálgatom az online modot, hogyan is lehetne a laggokat legyőzni.. Aki nek van kedve velem 1-2 meccset letolni msn:[email protected] icu: 255135997..
Érdekes német gyerek ellen nem volt semmi lagg szinte, francia ellen még türhető volt, de amint magyarokkal játszok már elég durván akad.. -
Costa #323 de miért nincs az is benne? :D -
#322 Nem tudom nektek mennyire tetszik a 2006-os, de nekem nagyon bejön, szerintem marha jól sikerült végre. :))) -
#321 ott van az EASPORTS Free for all vagy vmi ilyesmi.. -
#320 Talán mert ez NHL06 és nem AHL06:P -
Costa #319 vas jankó miért nincs benne? :D