NHL 2006

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WazheadBoci
sajna nem tom pontosan

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Mit jelent az hogy GIVEAWAY ,TAKEAWAY,mert a csapatom jatekosainak mindig 0
bigapó
ugyanazokat, mint amikkel passzolsz, kapura lõsz stb. az egyik fejre ütés, a másik hasba vágás 😊 és van amivel a felsõ ütéseket valamint az alsó ütéseket tudod kivédeni

The Matrix has you...

sziasztok!
Valaki nemtudja hogy amikor elkezdek verekdni mit kell nyomni hogy meg tudjam ütni a másikat billentyûzeten!!!!?
WazheadBoci
mindegyik USAB-n uigyanezt nyomja és a gém is felismeri. nem tom egy Logitech R preccesion mennyire régi ennyire nem kéne annak lennie nem értem :S

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

bigapó
valamivel összeakad vagy nemtom. próbáld másik usb porton, hátha a csatija rossz. nekem logitech wingman rumblepad 2-es van és nincs problem vele, automatikusan felismerte és nem csinál hasonlókat.
van egy régi joystick-om, nekem az csinált ilyeneket, igaz már az elejétõl fogva. húzott jobbra, azóta se nagyon használom.

The Matrix has you...

WazheadBoci
hali most nyomattam fel a gémet és lenne egy olyna gomdom h kontrollerrel szeretnék gémelni de amikor bedugom akkor össze vissza ugrál és nem irányítható rendesen. a konroller egy logitech alap egyszerû semmi + nincs benne fel is ismeri az optionsban ha nagynehezen odajutok. tudnátok segíteni h tudnám megoldani elõre is kösz

bigapó
annyit tudsz csak állítani, máshol nincs. ennyi a kiállítás. old meg korongszerzésbõl, én úgy szoktam bár elég nehéz még úgy is, fõleg mióta gamepad-dal nyomom. azért kezdek belejönni😊

The Matrix has you...

Mit kell beallitani a settingsben hogy sok kiallitas legyen?,nekem maximumon van a penalty de<#szomoru1> csak 2,3 kiallitasom van meccsenkent.
bigapó
hali srácok.

senki nem jáccik má ezzel? pedig jó lenne, mert egy érdekes folyamat kezdett lejátszódni nálam. ha nyerek ha vesztek csökken a bevételem. mármint az elõrejelzett. ezáltal minden hónapban azt kapom levélben, hogy nem vagyok benne a top5-ben, pedig ez a cél. jegyár olyan szinten van, hogy mindig max nézõ jön, a pofa vigyori (eggyel lentebb a maxnál), tehát nem értem az egészet. ja és gamepad-dal iszonyú nehéz😊)

The Matrix has you...

mike0013
akkor csináld vissza😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Igen.Letoltottem valamilyen grafikai programot bemasoltam oket es aztan mar ezt csinalta...<#shakehead>
mike0013
:S nem tudom...
Frissítettél valamit a gépedben az utolsó játék óta?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mitol lehet az hogy mikor elinditom a jatekot par masodperc mulva kidobja a desktopra?
<#conf>
bigapó
a jegyárnál figyelni kell a nézõszámra is. ez mindig legyen maxon.

The Matrix has you...

bigapó
egyébként lehet, hogy nem a draft-on kell elsõnek lenni, hanem pénzben. legalábbis nekem top5-ben kellett lennem gazdaságilag. ezt úgy kell érteni, hogy a nettóbevételed szerint kell az elsõ 5-ben lenned. nekem már sikerült az elsõ helyre felnyomni a csapatot. a megoldás egyszerû. el kell cserélni a sok fizetéses játékosokat kevesebbért játszókra, de persze majdnem ugyanolyan képességûre. például egy 85-öst egy min 80-asra. persze a legjobbakat meg kell tartani. érdemes újoncokat is kipróbálni. én általában a speed-et nézem, mint mérvadó összehasonlítási alap. az összpontok és az ár után mindig ez dönt.

ja és játszani kell a bevétel-kiadás menüben is az értékekkel. addig kell felnyomni mindent amíg mosolygós marad az arc. például a jegyárakat. meg a többit is.

The Matrix has you...

bigapó
ja, fordítva. az választhat elõször a draft-on, aki utolsó lett a bajnokságban és így tovább.

The Matrix has you...

pont fordítva

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

mike0013
hát... azt nem tudom, de sztem úgy, hogy minél jobb vagy annál elõbre kerülsz draftban

Es ezt hogy tudom elérni?
mike0013
a draft az a sorsolás, gondolom jó lenne, ha az elsõ helyen lennél a sorsoláson

Mit jelent az a dynastyban hogy a legjobb helyet kell megszerezni a drafton?vagy valami hasonlo
Me0w
%system root%\Documents and Settings\%system login%\Documents\NHL06\

Together we'll fly someday...

Hova kell masolni azt a rostert amit az easportsrol toltottem le<#conf>
Hol lehet olyan programot letolteni amivel lehet szerkeszteni rostert?

nhl06liga.atw.hu
mike0013
a játék zenéjét honnan lehet letölteni?

bigapó
jó a hozzáállásod, nem feladni, gyakorolni. csak így tovább és sok sikert, remek élményben lesz részed. olvass vissza pár oldalt, mert a gazdasági részt elég jól kiveséztük. nekem már Top1-es lett a csapat😊 olvasd el, hogy hogy csináltam😊)

The Matrix has you...

<#integet2>tényleg jó <#vigyor2>most ismerkedem a játékkal az elsõ meccseken sorra kaptam a gólokat és nem adtam <#buck> DE ma <#boxer> olyan gólokat szórtam<#hehe>
még én is megirigyeltem. Majd gyakorlok még, mert gyenge vagyok<#nyes><#nyes>
mike0013
igen, semmi baj nincs vele

azaz 8 iranyos 11 gombos
siman megy?

- Bundesliga Fan

mike0013
nekem a 11 gombos gamepad simán müxik😊)) persze, sztem amiatt mert 11 gombos

helo
az volt a tapasztalatom a 04ben hogy tudom használni a sima 8 irányú joypadomnat, a 05ben mar nem es a 06ban sem
lattam kiadtak erre a problemara patchet de nem az enyemre.
nektek mukodik? 😄

- Bundesliga Fan

Szeptemberben fog megjelenni a 07es NHL
bigapó
jó😊

The Matrix has you...

<#integet2>jó játék ez au NHL? ma hozzák meg és kíváncsi vagyok <#eplus2>
ChevyG work
hát a 20007 biztos jobb lessz<#eplus2><#idiota>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CS@
Hát így látatlanba nagyon valószínûnek tartom, hogy jobb lesz a 20007 mint a 2006 lett.
Persze ez nem lesz nagy érdem, mert a 2006 szerintem valami kegyetlenül gyenge lett, amit már már lehetetlen lenne alulmúlni. Jó nagy gondban lennék, ha meg kéne határoznom, hogy melyik a leggányabb NHL, mert nehezen tudnék dönteni, hogy a 04re vagy a 06ra voksoljak, de mivel a 04et már kezdem elfelejteni így valószínûleg a 06ra szavaznék

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22766

ChevyG work
jaja!

amúgy:<#integet2> (Oblivion)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CS@
Na ez igazán jó, mert ide már nagyon hiányzott egy vetélytárs.

ChevyG work
"Két cég kapta a hivatalos NHL-licencet
2006. június 20. 10:59, Kedd - Ötvös Tibor

Úgy tûnik az EA egyre nagyobb szeleteket veszít a játékipar képzeletbeli tortájából.

Elõször a James Bond-licencet veszítették el, most pedig az egyik legsikeresebb sportjátékuk, az NHL jogain kell osztozniuk. A jégkorong szövetség tegnap ugyanis bejelentette, hogy ezentúl az EA Sports mellett a 2K Sports égisze alatt megjelenõ hokijátékok is a hivatalos csapatok és sportolók nevével jelenhetnek meg.

Ez elég nagy érvágás az EA számára, hiszen eddig egyedül õ rendelkezett eme jogokkal, ráadásul a 2K Sports játékai jelentették a legnagyobb konkurenciát. Az EA legnagyobb elõnye eddig épp a hivatalos licencben rejlett, ám most fel kell kötnie a képzeletbeli gatyát. Remek kis versenynek nézünk elébe." -SG

gondoltam valakit érdekel😊

Ütöttem egy szép gólt amilyet eddig még nem pedig elég régóta tolom a játékot,gondoltam megosztom veletek.Az egyik meccs utolsó másodperceiben esett,hard fokozaton.
Itt található meg:
http://rapidshare.de/files/23755872/nhl06_2006-06-21_22-22-26-92www.avi.html

Me0w
Birom a jatekban hogy hardon nem lehet szerelni... barmit csinalok, felnyomom a palankra akkor is goltlo 40 meterrol, meg ilyenek... most jatszottam egy meccset, 5 golt lott 35 mp alatt, a vedoim ki sem mozdultak a korongra 😊 Most uninstallalom es felgyujtom a dvdt a gecibe

Me0w
Kicsit offtopic, de tegnap jot jatszott az Edmonton 😊

Függõleges szinkronizációt (vsync) engedélyezd!

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

Eisenhower
nekem ugyanez a problémám. 6.5-ös catalyst van fent. menü tök fekete. x800xl vga. felrkatam mind3 patch-et akkor meg elszáll hibával 😞

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

A legfrisebb csapatkereteket tartalmazza...

Hali!

Megmondaná valaki, hogy a roster patch mire való, és mit változtat a játékon?

Elõre is kösz!

Sziasztok! Akinek van kedve Online ligába nyomni az írjon e-mailt a [email protected] vagy vegyen fel msn-en: [email protected]
Oldal 1 / 17Következő →