NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
The Matrix has you...
Valaki nemtudja hogy amikor elkezdek verekdni mit kell nyomni hogy meg tudjam ütni a másikat billentyûzeten!!!!?
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
van egy régi joystick-om, nekem az csinált ilyeneket, igaz már az elejétõl fogva. húzott jobbra, azóta se nagyon használom.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
senki nem jáccik má ezzel? pedig jó lenne, mert egy érdekes folyamat kezdett lejátszódni nálam. ha nyerek ha vesztek csökken a bevételem. mármint az elõrejelzett. ezáltal minden hónapban azt kapom levélben, hogy nem vagyok benne a top5-ben, pedig ez a cél. jegyár olyan szinten van, hogy mindig max nézõ jön, a pofa vigyori (eggyel lentebb a maxnál), tehát nem értem az egészet. ja és gamepad-dal iszonyú nehéz😊)
The Matrix has you...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Frissítettél valamit a gépedben az utolsó játék óta?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
<#conf>#conf>
ja és játszani kell a bevétel-kiadás menüben is az értékekkel. addig kell felnyomni mindent amíg mosolygós marad az arc. például a jegyárakat. meg a többit is.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Together we'll fly someday...
The Matrix has you...
még én is megirigyeltem. Majd gyakorlok még, mert gyenge vagyok<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
siman megy?
- Bundesliga Fan
az volt a tapasztalatom a 04ben hogy tudom használni a sima 8 irányú joypadomnat, a 05ben mar nem es a 06ban sem
lattam kiadtak erre a problemara patchet de nem az enyemre.
nektek mukodik? 😄
- Bundesliga Fan
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Persze ez nem lesz nagy érdem, mert a 2006 szerintem valami kegyetlenül gyenge lett, amit már már lehetetlen lenne alulmúlni. Jó nagy gondban lennék, ha meg kéne határoznom, hogy melyik a leggányabb NHL, mert nehezen tudnék dönteni, hogy a 04re vagy a 06ra voksoljak, de mivel a 04et már kezdem elfelejteni így valószínûleg a 06ra szavaznék
amúgy:<#integet2>#integet2> (Oblivion)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
2006. június 20. 10:59, Kedd - Ötvös Tibor
Úgy tûnik az EA egyre nagyobb szeleteket veszít a játékipar képzeletbeli tortájából.
Elõször a James Bond-licencet veszítették el, most pedig az egyik legsikeresebb sportjátékuk, az NHL jogain kell osztozniuk. A jégkorong szövetség tegnap ugyanis bejelentette, hogy ezentúl az EA Sports mellett a 2K Sports égisze alatt megjelenõ hokijátékok is a hivatalos csapatok és sportolók nevével jelenhetnek meg.
Ez elég nagy érvágás az EA számára, hiszen eddig egyedül õ rendelkezett eme jogokkal, ráadásul a 2K Sports játékai jelentették a legnagyobb konkurenciát. Az EA legnagyobb elõnye eddig épp a hivatalos licencben rejlett, ám most fel kell kötnie a képzeletbeli gatyát. Remek kis versenynek nézünk elébe." -SG
gondoltam valakit érdekel😊
Itt található meg:
http://rapidshare.de/files/23755872/nhl06_2006-06-21_22-22-26-92www.avi.html
Together we'll fly someday...
Sör. Ami belül van, az számít igazán.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Megmondaná valaki, hogy a roster patch mire való, és mit változtat a játékon?
Elõre is kösz!