Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hell
a Nano télleg hama' karcolodik?

GregSB
Ma használtam huzamosabb ideig elõször. Teljesen feltöltött állapotban vittem el, 1.5 órán keresztül hallgattam (sétáltam a városban), és most azt mutatja az akksija félig van! Szerintetek ez normális vagy rámsóztak valami selejtet? (ismerõstõl vettem használtan)

GregSB
Ma lett meg nekem is. Hozzáadott fülhallagó télleg elég vacak (nem olyan nagyon rossz azért, de egy olyan teméktõl ami ennyivel drágább a konkurenciánál már elvárna az ember egy szintet...), a saját fülesemmel sokkal szebben szól.

Egyébként én is meg vagyok vele elégedve!

Sztem nagyon jó az ipod nano 2gb... nagyon meg vagyok elégedve vele

KrIsZ

GregSB
Jó fülest már vettem korábbi mp3 lejátszómhoz, szal azzal nem lesz gond 😉

Thx az infot.

Van benne EQ vagyis csak elöre tárolt beállítások, de minöségjavulást nem okoz a használata és valahol azt olvastam hogy ha használod akkor jobban szivja az akksit!
Sztem ha veszel nano-t akkor mindenképpen keress hozzá egy jó fülhallgatót!
GregSB
Hmm... van egyébként equalizer benne?

eddig olyan 20-25 albumot hallgattam meg rajta eltérô bitréttel és más más m?fajokból (rock-tól d&b-ig) és egyiktöl sem voltam hasra esve!
Megpróbáltam több fülest és igy már sikerült olyat találnom ami a közepesnél jobb hangminöséget produkált, ugyhogy szerintem az lehet a sz?k keresztmettszet!
Amugy én fôként az autoban szeretném majd hallgatni az autom gyári cd-jére rákötve ugyhogy az ezirányu nagy teszt csak holnap lesz! 😊
GregSB
Errõl írhatnál bõvebben, mert én is pénteken veszek 2gb-os nanot.
Én még 1 hónapaj próbáltam a 4gigásat (haverét), és meg voltam elégedve a hangminõségével...

na megvettem a 2gb nanot, nagyon profi kis cucc, egyedül a hangminôségével nem vagyok 100%ban megelégedve, ami ugye egy mp3 lejátszonál nem elhanyagolható tulajdonság! 😊
Lehet hogy a fülese szar? Nézzek uj fülhallgatót hozzá? Valahogy nincs benne basszus meg tul sok magas sem, valahogy olyan tompa az egész!
ahogy gondolod... én 35-36 nál többért nem vennék

KrIsZ

Akkor próbálkozzak be én is elöször a 15tel? 😊)
36 rugó
szerintem(én mondjuk 15 ért vettem ausztriában)

KrIsZ

hi,
Szerintetek mennyi az az összeg amennyiért megéri megvenni egy zsiruj 2gb nano-t? Egy kollégám árulja és épp most egyezkedünk! 😊
X.
azt énis megköszönném...

KrIsZ

Morphin
Hali!! Nem írnád le mindet?? Engem érdekelne mind!! Ha hazajöttél meg közzé teszed <#hawaii> persze csak ha akarod...<#ravasz1>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

HI!

Most utazok el uk-ba azt megcsekkolom mennyi az ipod. akit érdekel valamilyen az irjon egy sms-t a mobilomra és megmondom mennyiért tok hozni 😛
06304596713
ne haljatok ki vazze!

KrIsZ

Lacee
ha nincs ismerõs aki behozza, nem éri meg -> pl Amazon.com mûszaki cikket nem is szállít USAn kívülre. Én is onnan rendeltem egy 30GB-osat, szerencsére pont most jött egy ismerõs látogatóba és már itt van nálam 😊
azért tényleg nem mindegy hogy 95ezerért veszi az ember, vagy 58ért.

szóval ilyen szerencse híján külföldön hiába olcsóbb a cucc, mivel a szállítási költség (futár) kb annyiba kerül, mintha itthon vennéd.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

szerintem nem éri meg...

KrIsZ

kircso13
<#mf1>

Az élet eleme a lét!

Lenne egy kérdésem. Mégpedig h megéri-e külföldröl(amazon.com vagy a hivatalos Apple iPod Strorból) rendelni egy iPodot(30 Gigás, vagy 60 még nem döntöttem el).
Errõl van valakinek tanácsa, hogy mik lehetnek a buktatói egy ilyen vásárlásnak (anyagi, technikai, és egyéb)
Elõre is THX
#205 <#vigyor2><#hehe>

KrIsZ

kircso13
Hi

Formázd le!! Azt többet ne húzd ki csa úgy ,hogy ha leválasztottad az ipodot!!!

Az élet eleme a lét!

sziasztok!

van nékem egy ipod shuffle-m, ami igen érdekes dolgokat produkál. feltettem pár zenét, majd kirántottam az usb-böl - lehet ez nem tetszett neki, ám utána egyáltalán nem játszik le semmit. mintha meghalt volna az akksi. ha visszadugom usb-re akkor a gép felismeri, csak olyan ütemben kezd el melegedni, mint az állat, igy kénytelen vagyok kivenni. valami otlet, hogym i lehet vele? dobhatom ki? egyáltalán cserélhetõ ebben az akksi? koszi elore is!-
kircso13
Hi!

Egy ötled, de jó😊

Kiveszed a régi aksit, megnézed ? voltos, elmész egy mobil telefon boltba és veszel egy ugyan akkorát vagy kisebbet azt beleszerkeszted! Nekünk otthon a hordozható vezeték nélküli telefonban motorola aksi van (több mint fél éve kitartóan mûködik)!

Ha más megoldás nincs, szerintem ez jó!!!

Sok sikert!!!

Az élet eleme a lét!

DE A NANO-HÓZ NINCS!!!!!!!!!!!

KrIsZ

kircso13
http://www.ipodbattery.com

Az élet eleme a lét!

kircso13
Itt nézzd meg
http://www.webakku.hu/index.php?action=usermenu&mid=cikkcsoport&id=29

Az élet eleme a lét!

a nano hoz nem lehet

KrIsZ

kircso13
http://66.249.93.104/search?q=cache:GCh1dS4G1cUJ:expressz.hu/szorakoztatoelektronika/egyeb/showAdvert,2240029,548,1.html+ipod+akksi&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=1

Az élet eleme a lét!

ne haljatok már ki!!

KrIsZ

nem lehet uj aksit venni szerintem.én megkérdeztem és nemet mondtak rá.de lehet hogy csak gari nélkül nem lehet...

KrIsZ

Egy aksi mennyibe kerül? Tudnál nekem 1 olyan honlapot írni,ahol az Ipod használati utasítása (töltéssel kapcsolatos információk)találhatók?
kircso13
Általában az Li-ion és az újabb aksiknál nem baj ha mindig töltöd és nem várod meg míg lemerûl, de általában, valóságban nem így mügxik! Az aksit célszerû mindig akkor tölteni ha már lemerûlt így az élettartamát meg tudod hosszabítani és + tovább is bírja(készenléti idõ + üzemóra!

Az élet eleme a lét!

kircso13
LCD világítás folyamatossan megy? Ha nem megy és úgy is lemerûl akkor aksi csere.

Az élet eleme a lét!

Dave9214
én az ipodom on tapsztalom hogy 15 perc után má egy pici scik lemegy rola
de, én itthon halgatom áltba, és gépprõl ugyhogy közbe tölti, ez nem baj neki?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Kössz Lacee! De az a probléma, hogy én csak zenét hallgatok, videot NEM!Így is ennyi a készenléti idõ.
Lacee
ha videókat nézel rajta, akkor 1,5-2 óra az akksi ideje, csak zenével 15 körüli.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Légyszíves mondjátok +, hogy miért merül le szinte 1 óra alatt az Ipod Video-m? Gépen töltöm vagy 1 éjszakát, de mindig ilyen hamar lemerül! Léccy segitsetek! Elöre is köszi.
Lolita
hu nem szoltam...megvan😊

Lolita
aha...😊és árban megtudod mondani meik mennyi körül van?lehet béna vok de ezt nem találom😞

Lacee
lényeges különbság: tárhely nagysága és a tényleges méret. ja és a shuffle-nak nincs kijelzõje... shuffle: 512-1024MB, nano:1-4GB, ipod video: 30-60GB

mindegyik ugyanolyan jó zenehallgatásra, mivel ez egy zenelejátszó 😊
a nano nem merevlemezes (flash memória), így futáshoz és más rázkódós tevékenység mellé talán jobb (mivel nincs mozgó alkatrész), ha nem zavar hogy kevesebb mp3 fér rá.

Lolita
hello...vk eltidja nekem magyarázni,hogy mi a lényeges különbdés köztük?:ipod shuffle, ipod nano , ipod ?és ha csak inkább zenehallgatásra kéne meik a jobb?köszike

gergod
nem

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Dave9214
és nem lehetne rárakni vmi oylan kieglszitést, vagy olyan prg külön, avgy akár mrimware, amivel támogatná?

gergod
Mert a nano nem támogatja.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Dave9214
milrtnem?
pedig ottvan a menürészben, hogy video, csak nincs rajta a pici ipodon

gergod
sehogy

Dave9214
hogyan lehet annora, klippet videot rakni?: