Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Nano télleg hama' karcolodik?
Egyébként én is meg vagyok vele elégedve!
KrIsZ
Sztem ha veszel nano-t akkor mindenképpen keress hozzá egy jó fülhallgatót!
Megpróbáltam több fülest és igy már sikerült olyat találnom ami a közepesnél jobb hangminöséget produkált, ugyhogy szerintem az lehet a sz?k keresztmettszet!
Amugy én fôként az autoban szeretném majd hallgatni az autom gyári cd-jére rákötve ugyhogy az ezirányu nagy teszt csak holnap lesz! 😊
Én még 1 hónapaj próbáltam a 4gigásat (haverét), és meg voltam elégedve a hangminõségével...
Lehet hogy a fülese szar? Nézzek uj fülhallgatót hozzá? Valahogy nincs benne basszus meg tul sok magas sem, valahogy olyan tompa az egész!
KrIsZ
szerintem(én mondjuk 15 ért vettem ausztriában)
KrIsZ
Szerintetek mennyi az az összeg amennyiért megéri megvenni egy zsiruj 2gb nano-t? Egy kollégám árulja és épp most egyezkedünk! 😊
X.
KrIsZ
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Most utazok el uk-ba azt megcsekkolom mennyi az ipod. akit érdekel valamilyen az irjon egy sms-t a mobilomra és megmondom mennyiért tok hozni 😛
06304596713
KrIsZ
azért tényleg nem mindegy hogy 95ezerért veszi az ember, vagy 58ért.
szóval ilyen szerencse híján külföldön hiába olcsóbb a cucc, mivel a szállítási költség (futár) kb annyiba kerül, mintha itthon vennéd.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
KrIsZ
Errõl van valakinek tanácsa, hogy mik lehetnek a buktatói egy ilyen vásárlásnak (anyagi, technikai, és egyéb)
Elõre is THX
KrIsZ
Formázd le!! Azt többet ne húzd ki csa úgy ,hogy ha leválasztottad az ipodot!!!
Az élet eleme a lét!
van nékem egy ipod shuffle-m, ami igen érdekes dolgokat produkál. feltettem pár zenét, majd kirántottam az usb-böl - lehet ez nem tetszett neki, ám utána egyáltalán nem játszik le semmit. mintha meghalt volna az akksi. ha visszadugom usb-re akkor a gép felismeri, csak olyan ütemben kezd el melegedni, mint az állat, igy kénytelen vagyok kivenni. valami otlet, hogym i lehet vele? dobhatom ki? egyáltalán cserélhetõ ebben az akksi? koszi elore is!-
Egy ötled, de jó😊
Kiveszed a régi aksit, megnézed ? voltos, elmész egy mobil telefon boltba és veszel egy ugyan akkorát vagy kisebbet azt beleszerkeszted! Nekünk otthon a hordozható vezeték nélküli telefonban motorola aksi van (több mint fél éve kitartóan mûködik)!
Ha más megoldás nincs, szerintem ez jó!!!
Sok sikert!!!
Az élet eleme a lét!
KrIsZ
http://www.webakku.hu/index.php?action=usermenu&mid=cikkcsoport&id=29
Az élet eleme a lét!
KrIsZ
Az élet eleme a lét!
KrIsZ
KrIsZ
Az élet eleme a lét!
Az élet eleme a lét!
de, én itthon halgatom áltba, és gépprõl ugyhogy közbe tölti, ez nem baj neki?
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mindegyik ugyanolyan jó zenehallgatásra, mivel ez egy zenelejátszó 😊
a nano nem merevlemezes (flash memória), így futáshoz és más rázkódós tevékenység mellé talán jobb (mivel nincs mozgó alkatrész), ha nem zavar hogy kevesebb mp3 fér rá.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
pedig ottvan a menürészben, hogy video, csak nincs rajta a pici ipodon