3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Dave0092
    a használati utasitás legutolso oldalán van a gari
  • stream man
    az ipod gyari fules igy is ugyis szar -.- vegyé egy normalisat
  • neevous
    Felhívtam a szervízt. Azt mondták, hogy nem elég a Pixmania-s számla, hanem vmi garancia papír is kell, amit én spec. nem kaptam. Ha ez meglenne akkor be kell vinnem az I. kerületbe a fülest, ahol feljegyzik, hogy bevittem, és kb 10 nap múlva kűldik postán az újjat.
  • Zizou5
    : c
  • Lacee
    sehogy, nanoval nem kompatibilisek az ipod-játékok.
  • Zizou5
    nem tudjátok honnan lehet játékokat nanora? még az előző generációs nano, nem a mostani kék meg faszom tudja milyen.
  • stream man
    jo kis cucc csak tul nagy :D meg én elkezdtem rajta tekergetni a gombot aztan rajottem nincs clickwheel :DD
  • ZiP90
    Tudtok ajánlani vmilyen programot, amivel az mp4 fájlok tagjeit (nemtudom mi a pontos neve) tudom szerkeszteni, egyszerre többet. Szóval azt h. milyen Show, hányadik évad, stb. iTunesnál csak 1esével lehet, mert ha többet kijelölök 1xre akkor másik adatokat lehet csak átírni, ami csak a zenénél kell, videónál nem megyek vele semmire.
  • Zomil
    lehet nem ide tartozik, de azért irhatsz véleményt is rola:)
  • Morphin
    És egy hogy jön egy iPod totyikba???????
  • neevous
    Nem nagyon fogják.
  • masoma
    szerintetek érdemes arra várni, h az iPod árát lejebbvigyék?
  • stream man
    hy bátyám hozott amerikabol egy zune-t igaz heineken-es sponzoros de kiraly kis dolog :) 30gb-s
  • neevous
    Köszi a válaszokat! Keret éppen lenne rá, csak gondolom nem mind1 eladásnál, hogy jó-e az eredeti füles, vagy nem, meg amúgy is garanciás még.
  • Lacee
    jól tetted, nekem is hasonlóm van, csak sony :)
  • Morphin
    Én mondom vissza se vittem...persze majd visszafogom :D vettem egy Sennheiser CX-300at...
  • Lacee
    ha van rá keret, vegyél inkább egy jobbat! ha nincs, akkor csere :)
  • Morphin
    Hát én amcsiból kaptam/vettem...és másfél hét után már nem volt jo a gyári de még nem vittem vissza...amugysem veszik el ha a füles a szar..adnak egy másikat és csókolom...persze a számla meg egyebek legyen nálad XD
  • neevous
    Sziasztok! Tapasztaltatok olyat, hogy egyik napról a másikra a balos gyári füles hapkabban szól, mint a jobbos?
    Félek, ha beviszem szervízbe több hétig nem kapom vissza a cuccost.
  • Morphin
    én azt csinálom hogy rádugom...iTunesba be lecsatlakoztatom a Podot és iTunes ki...game meg net...engem idegesit hogy mindig világit a kijelző amikor "tölt" és irja hogy do not disconnect...amugy meg ha levan csatlakoztatva akkor ugyanugy tölti...csak nem világit és kiméli a képernyőt...sztem
  • Lacee
    hol itt a probléma? rádugtad a gépre és kiírja hogy ne húzd ki. így kell működnie...
  • genory
    Ha rárakom töltőre az ipodot usb-én akkor a kijelzőn azt írja, hogy do not disconnect!
    Azért nem értem, mert az itunes felismeri és tudok számokat másolni! Valaki help, hogy mit kell csinálni
  • ZiP90
    Lehet h. az lesz... Majd akkor megnézem mit lehet kapni 10ezer környékén.. ha annyiért, akkor többért :D
  • Lacee
    szerintem jobban jársz ha veszel egy pár jó minőségű pc-hangfalat, ugyanott vagy de legalább többmindnre használhatod. én is így, egy jó kis 2.1 hangfalszetten hallgatom az ágyamnál az ipodot, tölteni meg lehet külön is :)
  • stream man
    :DDDDDDD
  • ZiP90
    Én azt hittem h. 15ezerből meglesz 2 töltő + hangszórók :D
    Úgy látszik mégsem, 15ezerből a hangszóró sincs meg :D
  • stream man
    nah ja az drága :D
  • ZiP90
    na mindenre megtaláltam a választ abból amit kérdeztem, akkor veszek töltőt, de hangszórót még inkább nem, az "kicsit" drága :D
  • stream man
    amuyg csak nekem lassabb az ipod videom mint a nanom?
  • stream man
    sztem ja :)
  • ZiP90
    Szeretnék venni töltőt (hálózati, és autós) az iPodhoz, és az lenne a kérdésem, h. a Nanohoz való töltő jó-e a iPod Videohoz? Még sosem láttam nanot, azért kérdem, és mindenhol azt írják a töltőkhöz h. nano töltő.
    Amúgy nem Apple töltőt mennyiért lehet kapni? én Depon néztem, 1500-2500 volt, de ahogy felmentem a deporól arra az oldalra akinek ez volt az ára, ott már mind2 töltő 3000 volt...
    Meg még szeretnék venni hangszorós dokkot vagy mifenét :) De abból Apple kéne, van erre vmilyen szakbolt? nézelődtem neten, de eddig nem találtam, hátha ti már tudjátok mit, hol, mennyiért? :)
  • neevous
    Nekem simán pörgeti a 7órás mixet, szal szerintem a problémád egyedi.
  • sittes79
    Szasztok!

A nagy méretű pl. 100mb mp3 fileokat nem tudom
    pörgetni előre se hátra, időre 00 ir ki erre
    tud valaki valami megoldást?

köszi

• leipsig
    sziasztok!

tudtok egy linket adni ahol ipod ra találok videókat? klippeket, filmeket.
    köszi
  • Dave0092
    helosztok, oyat szeretnék kérdezni, hogy ha PS2 hoz csatlakoztatom az iPod Nanom-at akkor az tölti-e?
  • ZiP90
    Olyan programot keresek, amivel az iPodon lévő .mp4 videók tagjeit (talán ezt a szót használják rá) tudnám átírni. Pl, h. TV Show, meg h. milyen sorozat, hányadik évad stb. Ezt mind tudja az iTunes is, de csak 1esével, én meg szeretnék teljes évadokat felrakni, és ahhoz 24et kéne átírni, ami kicsit sok. Van erre más megoldás?
  • gurubefree
    En Skociaban elek , itt vannak jo dolgok jo aron.
    Ha valakinek van kedve sporolni csak szoljon szivesen segitek.
  • Lacee
    jaja, nekem 38ba jött pont egy évvel ezelőtt a 30GB-os.
  • ZiP90
    Amcsiban kb. annyiba kerül, legalábbis amazonon. Amúgy enyém is onnan van, rokonokkal behozattam, így az 60ezer volt kb, de az 80 gigás.
  • GTheo
    Hol veszel ennyiért?

#789: én tegnap asszem 64ért láttam pixmánián talán...