Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave9214
ok, de nem rétem hogy mié csinálja azt hogy mden számbol 2 van, nem oyaln sorrendbe adja el a számokat ahogy kéne, és egy albumbol vagy csanál 7 et, ncsn erre vmi jo beálitás?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Lacee
file menü, add file to library vagy add folder to library

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dave9214
oké, nincsegy már egy számsa rajta!, de a librarybe hogyan talozom be a zenéket?

Lacee
az egy dolog hogy letörlöd az iPodról a zenéket, de attól még az itunes még frissíteni fogja, ha rádugod... onnan kell elõször leszedni a fölösleget (vagy úgy ahogy mondtam, vagy kijelölöd ami nem kell és delete), és utána törölni magáról a lejátszóról.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dave9214
jaja leokéztam, de godnoltam ajánlott, ésha leformázoma sajátgépbe? ugy lehet?

Lacee
az itunes-ban állítsd be a music libraryt, hogy honnan vegye a zenéket. ahogy elnézem azt úgy kell hogy törlöd a jelenlegi libraryt és utána a file-add paranccsal megadod egyenként, hogy mit szeretnél a listráa venni.
installkor amúgy biztos kérdezte, hogy akarod-e az összes mp3-at hozzáadni a rendszerhez, ott valszeg leokéztad

Dave9214
nekem olyan bajom lenne, hogy az összes gépen talált mp3 at rátöltötte?hoygan törölöm le? éshogyan rakom rá azokat amiket csak én akarok?

Dave9214
nem ekngedi feltelepiteni

amugy egy sima szaküzletben (gondolok itt Media Markt, Elektro Word, Elektropont stb..)is megkaphatod

KrIsZ

Dave9214
figymá, ha ln rárakok egy 60 megás south parkot részt akkor azt full lképernyõvel tom nézni? vagy csak akkora méretben mintha egy album boritot mutatna?

Nexxuss
vazeg a gép az számítógép😛 az Ipod meg ipod 😄 tehát ha azt írod hogy nem tölti a KIKAPCSOLT ipodot akkor érjük is a kérdést😄😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

rhinoelekes
egy OFF típusú mp3lejátszót kikapcsolva is tölt a gépem.
és az USB akkor is áram alatt van.
😛

Nexxuss
hát ha nincs bekapcsolva a gép akkoz nincs is áram alatt😛 akkor hogyan töltene? <#beka2><#hehe><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

rhinoelekes
Hello!
Hát bedugod a gépbe, aztán megnyitod az iTunes-t(ha nem nyílik meg automat). És ott az ipodot kiválasztva letörlöd a listából amit akarsz.(delete gombbal 😊

Sajna nem sikerült itt Egerben hálózati USB töltõt találni.
Van valakinek olyan ami iPod Nano-val mûködik?
Egyébként a gépbe bedugva nekem csak akkor tölti, ha megy a gép. Ez lehetséges? Vagy valami nem stimmel?

üdv: Ádám

Hello!
Lenne egy kérdésem hogyan lehet letörölni zenéket a nano-ról? Nekem a 4Gb-os van ro**dt jó. Te a speedshop-ban vetted 3000-ért? Ott van fehér usb töltö aq konektorba való.

Hello!Könnyû kezelni de meg kell szokni!
Elvileg semmi baja nem lesz én 3000ért vettem Hama márkáju töltöt.tökéletesen mûködik eddig semmi baja! ha meg tönkremegy beviszed a szervizbe és kicserélik...
de nem valószínû!(tapasztalat)

üdv:krißzz

KrIsZ

rhinoelekes
sziasztok!
nano-m van
az lenne a kérdésem, hogy van-e itt olyan, akinek van olyan kütyüje, amit bedug a konnektorba azon van egy USB és úgy tölti az IOPD-ját, mert ugye nem adtak hozzá gyárilag, az eredeti Apple az meg 10000 HUF
szóval valami alternatív megoldás kellene nekem
láttam külföldi oldalon ilyeneket, de onnan nem rendelek csak szükség esetén

egy lehetséges megoldás nekem is eszembe jutott
lehet kapni 3000-ért ilyen kis mini usb adapterjelerõsítõt vagy mi a szöszt, és a számtekboltba megmértük ha bedugjuk a kütyünek az adapterét a konnektorba akkor az USB porton rajta van az 5V fesz meg az 1 A erõsség, de nem merem nagyon beledugni az IPODot
ért már valakit véletlenül olyan eset hogy ilyentõl tönkrement?

üdv: Ádám

Dave9214
könnyû kezelni?

én most kaptam és nagyon jó! ne haljatok má ki!!!!!!

KrIsZ

Dave9214
már csak 2 hlét és emglesz az ipod nanom-m😄

gergod
akkor tekergesd a kereket

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Dave9214
kivan kapcsolva😄😄😄😄😄:😄

gergod
a hold kapcsolót ki kéne kapcsolni elsõ nekifutásnak 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Dave9214
Gyerekek, tartottama kezembe, csudajó, csak nem tom kezelni!
hiéba nyomok bármi gombot nem reagál, tesvoba probáltam ki vagy 2-t ugyanez,
de vmikor véletlenül jo, csak nem veszem észre hogy mcisinálok, mit kellc sinálni hogy mondjuk le föl lépni, scusztatni vagy nyomni?

gergod
Nano-n nem nezhetsz videot.

Lacee: szerintem hasznalhatod, de ezt kerdezd meg barmelyik apple boltban, eleg egy telefon.

Lacee
már nem azért, de ha elolvasnád a használati utasítást akkor menne minden... persze nekem mindegy, fõleg ha van segítõkész ember aki válaszol is, de mindenkinek könnyebb lenne 😊

szerintetek a 4gen-es ipod falitöltõjét lehet használni 5. generációshoz is?

sya köszi a segitséget!
videot lehet nézni rajta?/ipod nano/
leirnád mit hol tudok beállitani amiket elmondtál?
vmi kis segitség kellene !!
mert még uj nekem!!!
Dave9214
tudnátok adni egy olyan magyar lniket, aohl lehet venni Ipod zoknit db-jra mert sokalok 10 et 6db-ra de nekm csak 1 kellene, lécci ha van ilyen linkeljetek pls!

gergod
Van egy olyan program, hogy videora ipod converter. Én ezzel szoktam átkonvertálni a filmeket, majd ezután iTunessal ugyanúgy szinkronizálhatóak lesznek, mint a zenék.

üdv!segitsetek légyszives filmet akarok felrakni rá de 1szerüen nem tudom hogy kell?ui:zenét + képeket már sikerült
Dave9214
vsan eggez az egész ipod hogy egy magar fAQ

gergod
iTunes-on keresztül kell beállítani, a fényképfeltöltést, meg azt hogy mutassa lejátsás közben.

A dalszöveget nem lehet külön fileból feltölteni hozzá, azt is iTunesban kell, amikor beállítod a szám tulajdonságait, ott be lehet írni a dalszöveget. Utána az iPodon a középsõ gombot nyomogatva fog elõjönni a dalszöveg - legalábbis a 5th gen-en

sziasztok!
nem rég vettem 1 ipod nanot!
Csak annyit szeretnék megtudni hogyan kell fényképeket feltölteni rá?
Illetve mikor zenét halgatok ,oldalt hogyan tudom megjeleniteni az adott album boritoját? Illetve szöveges formátumu fájlokat hogy kell feltölteni és az adott szám halgatása közben a dalszöveget hogyan lehet olvasni v feltenni!!!!
Ezen videot ugye nem lehet nézni?
Dave9214
hát szopás, nem tom. vidd fel az apple szervizbe, kicserélik,

Gerasim
Hello kedves Ipod használók!

Lenne 1 problémám amiben lehet hoyg tudtok segiteni!
Van 1 30 gigás fekete Ipod-om és régen feltettem minden hozzá kelõ programt drivert de az utobbi honapokban nem nyúltam hozzá és most amikor feltettem a
géphez ismeretlen eszközként ismerte fel... <#sir>
Már lövésem sincs hogy mit próbáljak ki ha vlaki tudja a megoldást kérem segitsen!
Köszi elöre is!

Csáó Gera

Jah nem olvastam ezt az utazásos dolgot!Gondolom hogy kérik külföldön a garanciát!
Én itt vettem-A4apple center,de õ ott vett 5generációsat!(+érné onnan venni )-kb.1éve volt itthon minden nap beszélünk- és +kérdeztem tõle :azt mondta hogy csomagok között simán átlehet hozni repülõn,és akkor semmi vám nincs!Viszon 1etlen amerikai internetes áruház nem küld közép-kelet eu.-ba!Hogy ha amerikából akarsz iPodot akkor valami ismerõsön keresztül csináld és ajándék ként küldje,mert akkor valhogy olcsóbb! Vagy normál csomagküldõn,de akkor már több!A garancia az A4-ben 1füzetet adtak az a garancia is (az utolsólapon az adatokkal és a számlával)még nem volt szervízben!A garancia ott is ilyen füzet ugyanúgy!
Dave9214
ninsen még se ipodom se semmim!
De godnolom adtak az ipodhoz egy us kábelt amit a géphez köthetsz!
Na ezt beje dugod az adapter be! az adaptert meg a 220-ba!
és godnolom tölti, de mondom nincen ipodom, fejem szerint igy mûkszik,de
arra még nem adtatok választ hogy hány órát birki egy ipod!
ne azt irjtok ami a proprektusokba van, hanem azt
amit ti tapasztaltok, köszi!

hy all, most vettem egy fireware apple power adapter töltõt, és valahogy foggalmam sincs, hogy ezt hogyan, milyen kábelekkel és hova kell összekötni. plz help

Nexxuss
ja meg még egy kérdés. a világgarancia hogy mûködik??? mindig magamnál kelltartani a számlát? Ezt abból az apropóból kérdem, hogy ha elutazom a nyáron és gáz van akkor mi lesz?

Nexxuss
és neked küldte onnét a cuccot, vagy Te itthon vetted? Már csak a vám miatt kérdem. nem, votl vele semmi gond a határon?

Nah sikerült képet rá raknom!😊))
Testvérem Qeensben él(NYC)és õ is mondta nekem ugyan olyan az ottani iPod,nincs külömbség hang között!Ugyanúgy az ott árultakban is van magyar nyelv!Van 1ébként az iPodnak olyan opciója ahol be tudod állítani a max hangerõt!
Dave9214
és kb háyn órát bir az aksija?

Nexxuss
pixmánia drága😛
www.depo.hu
most van olyan hely ahol 40 alatt van.

Dave9214
étrem, akkor maradok a 1 gb nano fekete, pixmania rendeltrõl!

Nexxuss
nem tudsz rendelni😄 mikor véglegesíteni akarod akkor kiírja hogy ebbe a régióba nem küldenek. Találtam egy helyet ahonnét mondjuk lehet, de a postaköltségük sok nekik, így kb 2000forintot lehetmegspórolni. szal nincs értelme annyiért külfödlrõl rendelni.

gergod
1 év, de lehet +2év extar protection plant venni

Dave9214
akkor neis reneljek usa-bol:?

Nexxuss
mennyi ideig van világgari a ipodokra??

Nexxuss
nincs USa vagy EUS verzió. CSak egy verziója van az iPODnak. Világgaranciás, tehát bármely Apple storeban elvileg cserélik ha gáz van.

USAból meg mondom nem küldenek.