3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
stream man #1029 hat en nemvagyok elájulva o.O nekem ipod nano kellene majd -
#1028 itt egy teszt az ipod classicról -
#1027 hát sajna a classikrol nem sok képet láttam, nano szebb lett, shuffle szokásos:)
a touch meg hülyeség, akkor inkább már iphone :) -
stream man #1026 jah télleg kinek mi a velemenye az uj ipodokkal kapcsolatban -
#1025 hát figy ujabbat sztem ugyis csak késöbb lehet megkapni Mo-n, ha nagyon kell rendeld meg külföldröl:) -
kerek1224 #1024 jaja de okt 3-án utazom, olyan jó lenne addigra. -
#1023 sztem várj még kb egy honapot vele addigra tuti lesz mindenhol :) -
kerek1224 #1022 sziasztok!
Szeretnék venni egy új (6. generációs 80 gigás Ipod classicot). Úgy látom most zajlik az átállás, mert sehol nem találok. A pixmanian van de mindig tolódik a rendelkezésre állás dátuma. Van valakinek tippje, hogy hol nézzem meg?
-
stream man #1021 szal :D itunes-ban jobbklikk a zenszamra és GET INFO--->OPTIONS és ott :D
-
#1020 jobban jársz az eupoddal, mert így nem az mp3-ak hangerejét változtatod hanem az ipod firmware-ében cserél egy 1-et 0-ra :) -
DarkMaster #1019 Ezt hogy érted, hogy fel kell őket tolni +100-ra mégis hol kell ezt megcsinálni?:D -
#1018 hát ha úgysem te mész akkor nem vesztesz semmit, hadd menjen ;)
amúgy mintha valaki itt a fórumon már ment volna hasonlóval, olvass vissza kicsit. ha ól emlékszem akkor sikerült. -
#1017 hulye allat. : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na szal, akkor van ez hogy visszaviszem kicserelik? me anyamat elkuldom, az akkora pataliat kitud csapni, 3at fognak ingyen adni. : DDDDd -
stream man #1016 :DDD nem sajna o.O én elvagtam és megégettem az ipod fulest a psp fulessel egyutt :DD -
#1015 odaadooood?*csillogoszemek : DD -
stream man #1014 sztem igaz de én kapasbol ki*asztam az ipod fulest :DDD -
#1013 na sracok. lenne 1 kerdesem. ma kaptam bnomtol 1 ipod fulest, ugyertem csereltunk, me neki nem teccik[debuutaa] es az ipodjat 2 honapja vette kb, de recseg a jobb fules. es en ugy hallottam, hogy 1 even belul ha elkezd baszodni, akkor visszalehet vinni a boltba es kicserelik. ez igaz? -
stream man #1012 valaki pls tudna nekem mondani egy vezetek nelkuli fulhalgatot? :DD nagyonkééne -
stream man #1011 hmm :P 160gb :DD vagy egy ilyen kell majd vagy egy nano :D -
#1010 Mai bejelentések, minden ipod ráncfelvarrást kap -
#1009 teljesen veszélytelen, a garanciára azért nem veszélyes mert csak a szoftvert módosítod az ipodon, egy restore-ral visszahozható az eredeti állapot. használata rettenet bonyolult:
ipod ráköt, program indít, az egyetlen gombot megynom, lecsatlakoztat, roncsolja a dobhártyáját :) -
stream man #1008 i tunes-al is fel lehet rakni a szamok max. hangerejet csak +100-ra kell feltolni :DD -
DarkMaster #1007 Szevasztok, kéne nekem egy kis segítség az euPOD Pro nevű programról(ezzel elvileg fel lehet tolni az IPOD max. hangerejét)na szal kéne nekem segítség ha valaki ismeri netán(hogy kell használni, biztonságos-e, meg garanciagyilkos:D-e) előre is köszi -
stream man #1006 jo mind1 ezen vitatkozni is felesleges BAROMSAG az egész :DD -
#1005 az oké hogy a screenshotoknál van 5g-s, de az oldal azt írja hogy nem támogatják. akkor most mi van? :)
the "improved" revision of 5th Generation iPods, and presumably any iPod running an Apple Firmware newer than Sept. 12, 2006 (iTunes 7), will definitely not work. -
stream man #1004 a lényge lemaradt screenshots -
stream man #1003 http://ipodlinux.org/Main_Page NEm képzelodtem :DDD 5-g-s ipodonis van -
#1002 Nano-ra van...úgytudom 5G-re meg készül...mellesleg már jó régóta...de nemtudom minek kell hekkelgetni...igy jött ki a gyárbol igy is használd...
Amugy meg szétis baszhatja ha rosszul rakod fel...és semmi extrát nemtud a linux ipodokon...nano-n videot tud játszani...nemtom mi értelme ha baszott kicsi a kijelző és ráadásul szinben is gáz...szal ez már csak ilyen parasztvakítás féle erőlködés...kb mint az ilyen minden 1ben (AIO) dolgok...mindenre jók csak arra nem amire használni akarjuk :S
na mind1 az én véleményem h azájpódot zenére találták ki...mi a fasznak rá naptár...Doom3 stb :D:D na csöcs -
#1001 loool:D
hát nem tudom asszem régebben volt itt a ofrumba egy hasonlo kérdés és akkor még ugy meléxem az ovlt a válasz h nem lehet:)
ha lehet akkor linkeld be:D -
#1000 egyébként meg TÉK. -
#999 miért hihetetlen? a hardver elbír egy kisebb oprendszert, a korábbi (1-2-3G) verziókra lehetett telepíteni linuxot. a 4-5G-re nem tudom, valószínűleg azokra is van vmi megoldás. gyors google nem dobott ki használhatót, jelenleg többhöz túl fáradt vagyok.. :) -
#998 jah álmodban :) -
stream man #997 linux op rendszert :D -
#996 mit?? -
stream man #995 hogy kell olyan linuxos cuccot ipod-ra felrakni? vki pls segitsen -
stream man #994 hat nekem nem automatikus a szinkronizalas -
#993 es hogy oldod meg a szinkronizalasokat? tegyuk fel 2gb zene van, egyikre rafer minden, masikra csak mondjuk 1gb? -
stream man #992 jah lehet nekem is 2van egy gépen :D -
#991 2 ipodot lehet 1 geppel es 1 itunessal hasznalni? mondjuk egy 30gb ipodot meg 1 shufflet? Vagy csak ha kezi synkronizalasra allitom. -
#990 jól van, naiv válasz volt :)