Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CD??? Hát az nincs, de ez köztudott.MIre jó a kijelzõ zárolása?
A hangerõt nem lehet zárolni, mert valahányszor hozzányúlok mindig eltekergetem?Mi a hangerõ egyenlítés Ki-be?Válogatások Ki-be?Hangoskönyvek ?Keverés?(Dal-albumok-ki)
Mit takar a radio menüpont?Nike+ipod?Alvás?
Köszi elõre is minden infót...
Lacee
#474 nem neked szólt 😄

a leírás elvileg a hozzá kapott CD-n van, no meg persze az apple honlapja dugig van használattal kapcsolatos tippekkel, troubleshottinggal, ilyesmivel.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mikor csatlakoztattam volna le???? Csak lehúztam, de nem ez a gond. Megpróbáltam egy ásik gépen is, elsõre ott sem jött össze de végül is mûködik. Nálam talán a quictime-ok akadtak össze.Mondjuk egy fülhallgatót mindenképp vennem kell mert ez sz.r.És ráadásul fehér a fekete ipodhoz???
Nice.Az usb kábel is fehér, meg adtak vmi tartót is ami még fehér, de nem tudom hova lehet dugni.Talán a hangszóróállványába?
Minden esetre nem sok leírást adtak hozzá...
Lacee
nem akarom az apple-t védeni, de ha egy ilyen elterjedt program nem hajlandó installálni magát, akkor a hiba gépeddel (pontosabban a windows-zal) kell, hogy legyen...

az ipod nem hibás, hiszen a gép felismeri meghajtóként, és a ketyere ki is írja hogy do not disconnect. (ezt egyébként úgy tudod megszûntetni, hogy a tray jobb alsó sarkánál választod a hardver eltávolítása gombot, ezután már leszedheted nyugodtan az iPodot)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
rendesen lecsatlakoztattad, vagy csak kihúztad a dugaszt? csak mert ilyet nem szabadna csinálnia, én rendszeresen használom mobil merevlemezként.

Ma vettem egy 8as nano-t, gondoltam a hangerõ kevés lesz meg a hangminõség is szar, de akkor még nem sejtettem hogy milyen nehéz lesz életrekelteni egyáltalán.
A haveromnak egy 50 eurós philips pendrive-ként használható mp3-a van az ment elsõre mint állat, ezzel meg már elsõre is szo.ni kell...már nem szímpatikus.
Szóval usb-re feldug elkezdõdik a töltés nemtom meddig tart mert már egy ideje itt ülök mellette, lehúzni nem akarom mert azt írja do not disconnect.Semmit nem tudok most vele kezdeni kizárólag akkor ha újraindítom a gépet, amíg bejön a windows tudok mászkálni a menüben,utánna megint nem.Szóval Itunes letölt, telepítés, hibával elszáll miszerint a quicktime telepítése nem teljes, de az itunesnak szüksége van a quicktimera.Kilép,de nem értem mert a legújabb 7es quicktimom van fenn.2 dolog változott, megjelent az ipod meghajtó 3 könyvtárral ill. egy szoftver update ikon került a programok könyvtárba.
Ráklikk, 1 új elem installálása, majd ez is elszáll,de felajánlja hogy csinálhatom manuálisan.OK.A package könyvtárban 3 file van,egy quicktime amit felinstallálok, egy itunes setupadmin amitõl semmi nem változik és egy itunes ami ua. mint az elsõ installálás.Szóval sehogy sem megy, de már legalább unszimpatikus az egész.
Ötlet, tipp ???
Zomil
emberek van isten😄DDDD
sorry csak most kvara orulok,mert most megjavult, es eleg nagy ko esett le a szivemrol mert bexartam h mar most elbaxtam a karacsonyi ajandekom😊
szoval al eny h mar kb 12 oraja szenvedek vele, kb 5* fullra lemeritettem( picit toltottem ra es hagytam h lemeruljon), plusz kb mig merult 30-szor ujraindult, neha menu+kozepso gombal is rezeteltem, aztan most megin radugtam a gepre megin lemerult es mikor bekapcsolt megin resetletem egyet, es utana meg kiirta megin h alacsony a elem varjak, pcit toltott majd bekapcsolt es azota nem indul ujra
szoval most nagyon happy vagyok😛
legkozeleb 2* is meggondolom h vmi adatot rakok ra:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
lehet azert van mert a 2 fajlt a jegyzetekhez masoltam be?
ja es ez igy eleg nagy problema mert igy itunes-al se tudom leformazni meg semmit csinalni mert mindig ujraindul

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
(bocsi nincs ekezetem)lenne egy olyan problemam h gondoltam megnezem h mukodik az ipdo winchesterkent es toltottem ra parr cumot, majd mikor lecsatlakoztattam lefagyott, en ujrainditottam es azota mindig bekapcsol es egybol ujraindul lemeritette az aksit utana feraktam toltani es kezte elolrol
pls help

Zizou5
jo szted ez most kellene fog apple ipod-ot birtokló embereknek?

Lacee
szerintem nem lehet alárakni feliratot, csak úgy, ha elõtte "ráégeted" magára a filmre.

Zomil
Még mindig várok 5leteket ha vki tudja hogy kell feliratot rakni filmek alá Ipod video-ban😊

Sziasztok! Eladó egy 2GB-os KINGSTON SD kártya bontatlan csomagolással és 1 éves garanciapapírral 10.000Ft-ért!
Ha érdekelne, keress meg: [email protected]
Köszi megpróbálom akkor ahogy írtad!
neevous
Ha iTunesban nincsenek benne a régi számok, akkor azokat szinkronizálásnál letörli róla és csak azokat rakja fel, amik benne vannak az iTunesban.

Igen itunes-al. Miért lehet más progival is?
itunes-al rakod fel gondolom a zenéket 😄(ez hulye kérdés volt) SAJnos nemtoom mi lehet a gond

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Sziasztok!

Most kaptam ipod shuffle-t és nem értek vmit. Miért irja felül a régebbi zenei fájlokat ha tenni akarok rá újakat? 😞

Ha vki tudja hol lehet beállítani ezt irja meg.
Köszi

Üdv!

Lécci vki segítsen mert kajak nem értem...
jah valahogyan

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Zomil
és feliratot be lehet rakni a filmek alá?😊

Zomil
ok😛

igen az 😊

Zomil
ha nem tévedek a Videora az igaz?

van külön programm lejebb olvashatsz róla 😊

Zomil
sziasztok a kérdésem az lenne h lehet feltenni filmeket az ipod videora, elöször át kell konvertálni külön öket .mov-ra?

Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak!

Lacee
én ott vettem a korábbi iPodomat, nem volt vele semmi gebasz. mikor megjött, megnéztem az apple honlapján, és felismerte a sorozatszámot szóval nem egy harmadik dzsunka balra típusú utángyártott átverés, nyugi 😊

Sziasztok!

Most kaptam ipod shuffle-t és nem értek vmit. Miért irja felül a régebbi zenei fájlokat ha tenni akarok rá újakat? 😞

Ha vki tudja hol lehet beállítani ezt irja meg.
Köszi

Üdv!

Jah Boldog Karácsonyt!
petkom
tehát nem lesz semmi para az iPoddal ha ott veszem?

\"fordított visszafele gondolkodás\"

pár napon belül megveszem a 30gb-s ipod-ot

Morphin
A tré az hogy ugye elvileg a Pixmánia "nevén" lett megvéve a dolog...ezért voltak problémák anno...én má ezt olvasom féléve...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Tényleg?? ennyire nem vok madár...amúgy a jenkiknél lehet venni világgari nélkül is...csak megsúgom 😄

gergod
applenek világgaranciája van. Tök mindegy, hol vetted, ha beviszed itthon a szervizbe, megcsinálják.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Morphin
Mivel a "Pixmánia" nem magyar cég ezért nemis az itthoni "store"-tól veszi.Sajna m.o.-n is csak viszonteladó van.Szval igen az artijust vagy milyen matrica valoban nem kerül rá...és a gari kérdése is érdekes...bár van aki megveszi használja és semmi baj nincs vele...ez csak akkor érdekes ha tré van vele.Amúgy sok embernek van pozitiv tapasztalata velük.Én még nem vettem ott semmit de sztem nem lehet nagyon gáz.Egy dolog amiért leszolják az a csomag kiküldési határidõ...de az sem vészes mert iszonyu sokat nem szoktak késni.
csöcs allz..

gergod
Méé az apple sztór honnan kapja???

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

onann iyen olcso hogy közvetlen az aaple tol kapja a cuccokat

gergod
Pixmania nem hiszem, hogy rárakja az artisjus sarcát.

Lacee
dehogy is, nézd csak meg hogy nem csak az ipod olcsó ott.. szerinted az online cégek (pixmania, amazon.com és tsai) mindegyik terméke lopott vagy hibás? 😄
ugyan már.

Lacee
nagyobb forgalom, más adózás külföldön, nem kell boltot fenntartani (ergo nem kiskereskedelmi árak), stb...

feketén szerzett áru vagy tudom is én virusos ipod-rol is hallottam máár ki tudja

petkom
de hogyan ilyen olcsó az iPod a pixmaniaban...?

\"fordított visszafele gondolkodás\"

Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek 😊

más forma fényesebb kijelzõ ennyi

kinézetben, picivel kevesebbet tud, kinézet boritásban, memóriába

R0sc0
az elsõ generácios nano az miben másabb mint a 2.?

Zizou5
köszi siekrült!

Lacee
ja, és kis angoltudással lehet beszélni is egy hozzáértõ apple-ös arccal 😊

Lacee
apple honlapján levõ megoldást gondolom már nézted... ha ez sem mûködik, akkor szerintem próbáld meg kivárni, amíg az akksi lemerül és utána resetelni.

Lacee

Zizou5
srácok, vki segítsen, a gépem befagyott, mikor válgotaggam a számok között, bármit nyomok nem reagál egyfolytába világít, és ha rádugom a gépre nem ismeri fel, és nem tok mti csinálni. plz help h tudnám ujraindítani