3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • kakaoskalacs
    :DDD
  • Csabesz6
    ja hulye vagyok itt is 23
  • Csabesz6
    O.o
    loller hol láttam én 20k-ért?
  • kakaoskalacs
    30ezerböl megvan ipod shuffle
  • Csabesz6
    nemzavar:D
    ár kb?
  • kakaoskalacs
    a pozitivum:kicsi,olcso,hordozhato, apple
    a negativum:Nincs kijelző (attolfügg zavar e téged)
  • Csabesz6
    sziasztok
    nagyon elgondolkodtam egy ipod shuffle vásárlásán.vannak tapasztalataitok a ketyerével kapcsolatban?kb mennyiért megy most?+ - tulajdonságai?
    köszi
  • kerek1224
    már miért reklám, bocs? Kérdezték én mit használok, én meg válaszoltam. Nincs benne részedésem, ha erre gondolsz, bár lenne.
  • Darkon
    Kozbe megtalaltam a megoldast winamp plug in, rettento okos. Uj classic meg fejlesztes alatt(de mar tokeletesen mukodik)
    Ipod winamp plugin
    Classic patch(beta)
  • Darkon
    Ipodon mar az uj software van telepitve (ami 1.0.2). Itunes summary-ba meg tudod nezni.
  • genory
    "Úgyhogy feltettem a 11-es Windows Media Player alá egy plugint, és aazóta megy a dolog simán"
    Én az Itunsban másolom a zenéket a Ipodomra de jobban szeretem a WMP! Hogyan tudod másolni?Valamilyen plugin kell hozzá?
  • kakaoskalacs
    ???????? mivan?
  • Darkon
    Melyik software van fenn. 1.0.2?
  • kakaoskalacs
    ez reklám máár bocs
  • kerek1224
    http://www.mgtek.com/dopisp/

30 nap ingyen, a teljes kb 2600 forint. Megéri.
  • Darkon
    Ugyanez ma csereltem le az uj nano-t (ami szoftverhibas volt) egy 80gb-s classic-ra. Mi az a plugin mert az itunes kezd nagyon idegesiteni.
  • kerek1224
    Na én használom pár hete az új Ipod Classic 80 gigásat, és nekem nagyon tetszik.
    Ami katasztrófa, az az iTunes, szerintem majdnem lehetetlen vele értelmesen dolgozni, csak arra van kiélezve, hogy veszel az iTunes Store-ban zenét. Ami persze Magyarországon nem elérhető.
    Úgyhogy feltettem a 11-es Windows Media Player alá egy plugint, és aazóta megy a dolog simán.
  • Zomil
    ezzel én is igy vok :)
  • LoDMaSt
    Attol fugg, hogy eleg e 8/16 giga a zeneknek, es, hogy mennyire fontos a wifi, es a ra telepitheto alkalmazasok neked.
  • GregSB
    Nemtom, szerintem a touch egy kiherélt iPhone... Én kivárom szerintem az iPhone 2-t, remélem abban mér lesz GPS meg egyéb nyalánkság.
  • kakaoskalacs
    szetet megéri az apple touch? vagy maradjak a 30gb-s videonal :)
    ('stream man vagyok' bannolva lett az a nickem örökre o.O)
  • Lacee
    ne szinkronizálj, hanem kézzel másold a számokat. ha csinálsz egy olyan playlistet ami az összes számot tartalmazza, akkor nem kell egyenként kijelölgetni a dalokat. vagy csak egyszerűen ctrl+a :)
  • Zomil
    jól birja:D bár a gyerek meg egy állat xD
  • GregSB
    iPod Touch karcteszt :D
  • Gerasim
    Hello!

Egy hülye amatör kérdésem lenne!
    Van 2 Pc mind a kettön van iTunes de az egyiken ilyen zene számok vannak a másikon meg olyanok és ha mind a 2 gép zenei anyagát az Ipod-omra szeretném tölteni nem igazán jön össze mert ha másik gépre csatlakoztatom kiadja az iTunes hogy töröljem az elözö anyagot és csak utána tudom szinkronizáltatni az aktuális anyaggal!

Nincs valami olyan megoldást amivel ne keljen a másik gép állományát
    letörölni az iPod-ról amikor más gépről akarok zeneszámokat rátölteni?
  • GamerAdams007
    iTunes-t rakd fel, azt hiszem alapból jár hozzá CD, amin rajta van.
  • Kenoby
    Srácok egy olyan kérdésem volna, hogy ha adott egy PC amin Windows XP van és rádugom az IPOD-ot akkor automatice felismeri és már lehet is rá turni a cuccokat mint egy meghajtóra vagy telepiteni kell hozzá drivert illetve van valami külön software-e amin keresztül a cuccokat lehet rá feltenni? Fontos volna a válasz, előre is köszi.
  • stream man
    jah klikkwil meretet meglatva énis elcsodalkoztam
  • Morphin
    Hát az egy dolog h nemvagy botfülű...de hangminőségről van szó...és a gyári eléggé gyér...mély szinte nincs...magas meg vhol elbujt :D szal ha tényleg kiszeretnéd használni a podot akkor ajánlatos egy uj füles...lehetőleg márkásabb 10k körül...
    Amúgy ma láttam az uj nano-t...ami videozik is :D:D nagyon flash...csak hát 4GB-os...meg kicsit csúnya igy h "nagy" kijelzőhöz kis clickwheel :S
  • Zomil
    hát én nem vagyok botfülü, de nekem kb 1évig elég volt a gyári füles is:D most kezd csak lejönni a gumi rola:DD
    csak most nincs rá pénzem ujat venni
  • Morphin
    Hát elég jól szól...kategóriájában ár/érték ben elég jól szerepel...és azért ne felejtsük el h Sennheiser :P rossz nem lehet...azthiszem 9k-ért vettem vhol a Lehet tér melletti szg.boltban...jah és ez in-ear, de amúgy gugliba beírod és megtalálod...
  • stream man
    és ez jol szól ?
  • Morphin
    nekem pedig CX-300...és áprilisban vettem...iPod meg marciusi...és semmi baja...egyedül a gyári füles adta meg magát fél hét alatt :D:D
  • stream man
    nekem mellesleg ilyen van :DD

eddig kivaloan bevallt lassan 5honapos
  • Morphin
    Biztos h vannak...de tuti nem olcsó...mint minden "high-tech" cumó...bár csak idő kérdése...
    Hangzásbeli különbség pedig biztos h van, én legalábbis úgytudom(más chip ha minden igaz,PP csak más verziojú), az más kérdés h ki mennyire audiofil és mennyire veszi észre...mint említették igen a fülhallgató sokat dob rajta...a gyárit sztem hanyagold... :S én néha irigylem a nanosokat, mert kicsi a nano, de ha belegondolok h közel 3000 darab zene van a podomon ami olyan 18-20 GB akkor meg eltölt egy kis elégedettség h huhh nincs az mint régen h ha uj zenéim vannak akkor a régieket törlöm...mert ugye nincs hely...
  • stream man
    vki nemtudja vannak e már vezetek nelkuli fulhallgatok?
  • stream man
    nah most melyiket szeretnéd vagy netan mind2-t ??
    nekem ugyanolyan a hangzas + a fullhalgato is sokat dob :)
  • vpiros
    Sziasztotk!
    teljesen új vagyok a témában....
    ipodot vennék. a 80 gigás a nagy tárhelye miatt a nano meg a mérete miatt nyűgözött le. Tényleg van hnagzásbeli különbség?
    iTunes mennyire használható ki zenegyűjtésre?
    köszi!
  • stream man
    persze atkonvertalod aztan már masolhatod is :)
  • asdasddsadsa
    Az iPod Classic-ra fel lehet tenni dvd filmet?