Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
plusz az Apple szokásos "geek factor"-a, pl a levegõben scrollozás és társai <#nyes>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

neevous
Így kicsit soknak tûnik az ára, de ha jobban belegondolunk mégsem. Ha összeadjátok egy középkategóriájú telefon (50k)+egy 4/8 gigás nano árát, akkor árban már ott is vagyunk. És azért nem kell kétféle dolgot magaddal hurcolásznod.

de lehet ho nemlessz belöle semmi 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Lacee
hát igen, kicsit én is így vagyok vele... 😊
bár azért ez kisebb lesz, no meg legkorábban év végén.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hmm most azt az érzést kelti bennem ez a cikk ho feleslegesen vettem meg a 30gigás ipod-ot 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

gergod
Nézd meg ezt, ahogy Jobs bemutatja. Nem kispályás...

link

nekem nagyon bejön ez a telefon.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Lacee
hoppáhoppá

keresem az állam a padlón...

Zomil
ugyanugy mint a nem teljeset xD átkonvertálod

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

öö hogy lehet (ha lehet ) teljes filmeket felrakni az ipod-ra??

dee valami eszméletlen jo a video-s ipod 😄

Lacee
gratula, bíztam a sikerben <#eljen>

jah késöbb HASZNÁLTAM A Google-t és TALÁLTAm és MEGY

Zizou5
nem lehet esetleg h az egyik füledre rosszabbul hallasz?

Lacee
jéé 😄

*tudok

MA vettem ipod 30gigásat milyen programmal udok videot konvertálni?

Hali! Nagyon sürgõs segítségre lenne szükségem 😞 nano-m van és aztvettem észre h a stereo jobboldali csatornáján erõsebbek a hangok. Kipróbáltam már több fülessel is de a jobb oldal mindíg erõsebb. Nemtalálkoztatok már véletlen hasonlóval? ha igen, h lehet orvosolni?
elõre is köszönöm
igen lehet

pihi
megtudná nekem vki mondani h Itunes-el lehet képeket rátenni az Ipodra?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

jah az lessz 😊)

neevous
Próbálj ki eggyet és döntsd el.

jo de nekem má van egy 1gigás nano-m 😄

Zizou5
igen.... de én inkább nanot vennék, 8 gigásat. nekem a 4 gigás nanom tele van.

valaki le tudná irni hogy jo e az ipod 30gb-s (5G)

Lacee

nekem ilyen fülre rácsatolhatos van nekem megfelel 😄

Lacee
stream mannél az igazság, nagyon egyénfüggõ: ha van lehetõséged akkor próbálj ki egyet. enegm egyáltalán nem zavar, igaz elsõre elég furcsa érzés de pillanatok alatt megszokod. van 3 "rátét" is, így be tudod lõni a fülméretednek megfelelõt.
mondjuk az is biztos, hogy egy átlagos earbudhoz képest messze jobb a hangminõség, a komolyabb fejhallgatok szintjét hozza (igaz alulról, de hát ez a méretbeli kompromisszum)

szerintem kényelmetlen.. DE izlés kérdése

vmi iesmi lesz az. csak olcsobbat szeretnék 😊
amugy ezek kényelmesek??
Lacee
bizonyára valamilyen in-ear füles lesz, nekem például ilyenem van az iPodhoz:

Sony EX71 SL
a külsõ zörejeket egészen jól izolálja, és a hangminõség is ezerszer jobb mint a gyári ipod-fülesnél.

www.apple.hu a termékeknél van de nem biztos ho egyrol beszélunk...

nem tudja vki annak a fulhallgatonak a nevet amit elöszeretettel ajánlanak ipodhoz es oan furan nez ki oan csõszerû ugy nez ki mint a koss the plug de nem az???
Zomil
aham köszi meglesem😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee
felirat + ipod video problémára egy lehetséges megoldás:

Allok video to iPod converter

az ilyesmi konvertáló progikkal Dunát lehet rekeszteni, de ez kezeli a feliratokat is, vagyis közvetlenül "beleégeti" a file-ba a konvertálás során. eddig én csak olyanokkal találkoztam, ahol egy külön progival kellett "rásütni" a feliratot, és utána konvertálni .mp4 vagy h.254 formátumba, ez egy lépésben megoldja.
remélem segít, próbaverzió szabadon letöltehtõ amihez aztán elég egy kód (természetesen csak legálisan <#vigyor3>) és hadd szóljon!

Lacee
neked is, vidám 2007-et 😊

Lacee
a winchester móddal tudod mobil-adathordozóként használni a cuccot, de ahhoz, hogy rendeltetésszerûen lejátssza a zenéket, az iTunesban kell importálni a zenéket-videokat. más szavakkal: azokat a file-okat, amiket a az intézõben húzol az ipodra, nem fogja látni.

KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDÕBEN! B.U.É.K

Közvetlenül nem? Akkor mi ez a vincseszter mód?
Azt tudom hogy id3 szerint rednszerez, de akkor mindegyiket manuálisan meg kell változtatnom?Mert egy rock számot simán betesz a house közé...
Lehet hogy nem kellene minden kérdést ide dobni, de amikor vmi új dolgot veszel és alig várod hogy mûködjön gondolom nem mindenki tölti az idejét 100oldalas kézikönyvek olvasgatásával. Egyébként el fogom olvasni, ha megtalálom hol van...Egyelõre az itunes súgójára gondoltam...Az apple oldalán is találok vmit???
És igen tudom hogy nem az ujjatokból szopjátok, de mennyivel jobb lett volna pl. neked is ha nem kell szenvedni,rájönni dolgokra hanem vki segít benne aki már tapasztaltabb, nem???
neevous
Nem hiszem. Jobban jársz, ha ezt eladod és utánna veszel a Pixmania-tól.

Lacee
hangoskönyv olyan text-file, amit fel is tud olvasni a gép (pl komplett könyv, idétlen géphangon meghallgathatod buszozás közben). ha neked nincs ilyen, akkor mondom hogy ne foglalkozz vele, fölösleges 😊

közvetlenül nem tudsz zenéket feltenni az ipodra, csak iTunes-zon keresztül. a rendszerezés pedig nem saját kedve szerint megy, hanem az mp3-ak id3-tagjei szerint. ha ezt nem volt kitöltötve, az szívás.

(amúgy nem beszólásból mondom, de ahelyett hogy azonnal ideböfögnél egy-ey kérdést, esetleg utána is nézhetnél elõtte, mondjuk az apple.hu környékén vagy a kézikönyvben, lehet hogy hamarabb találnál választ mint itt. ugyanis mi sem az ujjunkból szopjuk ám ki ezeket a dolgokat)

eccerû, ha tölteni akarsz fel, akkor elöször töltesz a libraryba, ha megvan, akko jelöld ki az egészet
és töltés rá ipodon lesz egs mappa és oda betölti
attán kis ipod jelre, jobb gomb,update, félpercig másojja a számokat, és ottis vanr ajta minden

Még mindig nem vágom hogyan kell tudatosan felmásolni,letörölni a számokat.
Pl. bemásoltam f1-f13ig könyvtárakba explorerrel számokat-nem látja.
Hogy van ez a szinkronizálás?
Az itunesban mi a különbség a library,a devices és a playlist között mert mind3ban ua. számokat találom amiket feltöltöttem.
Ha felmásolom a számokat, saját kedve szerint rendszerezi õket, egy kategóriába rakja a rockot a house-al....
Please Help Me!!!
Köszi az infót....
A hangerõ egy színtre állítás azt jelenti hogy mindegy hogy max hangerõre állítom ha bekapcsolom lehet, hogy mindegyik szám halkabb lesz?
Még mindig nem tudom mi az a hangoskönyv???
Radio menüpont?
sztetek oyat emglehtnee oldani, hogymost az apölné van az 1g black ipod nanom, kicserélik, nah szval azt megleehtnee oldani hogy ráfizetek pár ezeret és 4gigás uj nanot külgyenek vissza?
mert pixmania 48 ezer az uj ipod 4 g

Zomil
meg is talaltam 39$ ami itthon 14ezer

Lacee
a mûanyag biszbasszal tudod beletenni az ipodot a dokkolóba (amit nyilván külön lehet venni jó sok pénzért, cserébe van rajta s-video csatlakozó és infravevõ), itt egy link

Zomil
itunes-ba is lecsatlakoztattam:S nah mind1 lenyeg h megint jol mukodik

lenne meg 1 kerdesem, kaptam a tokba csatlakozo kabelt, fulhallgatot es meg vmit vmi muanyag ize es sehogy sem tudok rajonni mire lehet hasznalni. valaki vilagositson fel pls😊

Lacee
hangerõt külön nem tudod zárolni, erre van a hold kapcsoló a tetején. igaz, akkor mást sem tudsz vele csinálni, de a zsebedben legalább nem nyomódik le semmi...
hangerõ egyenlítés azt jelenti, hogy megpróbálja nagyjából egy szintre hozni az mp3-ak hangerejét, ergo nem kell annyit kézzel "finomítani" az egyes számok között. hangoskönyvek a hangoskönyvekre vonatkozik, ha nincs ilyened akkor ezzel nem is kell foglalkozni.
keverés pedig értelemszerûen a shuffle mód, vagyis random sorrendben játszik le számokat, ha az albumokat választod akkor pedig komplett lemezeket játszik végig, de szintén véleltenszerû sorrendben.
alvás ugyancsak olyan, mint bármilyen eszköznél a TV-tõl a rádión át: beállítod hogy x idõ múlva kapcsoljon ki magától, és megteszi.

ÉN kérek elnézést ha bárkit megsértettem némileg csalódott állapotomban a durva véleményeim kifejezéseivel!!!
neevous
Légyszi egy kicsit vegyél vissza.