3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • doom13
    hi, segitsetek, nem latja a gepem az ipodomat, csak tolti, miert?
    koszi
  • kakaoskalacs
    jah télleg durva :D
  • petkom
    Sziasztok!
    Eladó egy 2.generációs, kék 4GB-s iPod nano. Hibátlan állapotban csatlakozókkal együtt, fülhallgató nélkül, kék szilikon tokkal 35 ezer forintért. Akit érdekelne: [email protected]
  • dotkom
    na nekem most mar mukodik rendesen. tok vicces xDDDDDDDDDddddddddddd
    eleg durvan nez ki a feketefeher bios az ipod kepernyojen.
    szerk.:
    egyebkent sztem ott szurod el, hogy miutan hosszan nyomtad a menu+select gombokat es elsotetult a kepernyo, akkor utana rogton nyomjad hosszan a select+balra gombokat.
  • kakaoskalacs
    jah hat uyg nekemis
  • dotkom
    nekem muxik marha az alma logo a kepernyo kozepen annak szamit.
  • kakaoskalacs
    nalam nem müxik :D
  • dotkom
    huh ezt kiprobalom :D
  • Darkon
    Maceras, atlathatatlan ha nem itunes-rol toltotted a zeneket rendszerezes sokaig tart es pl en ezen tarolom a zeneimet 12Gb szoval nem mindegy hogy milyen program kezeli(nincs kedvem itunes fele szinkronizalassal szarakodni)

(Most talaltam ha menut plusz a select gombot sokaig benyomom utanna pedig a selct es a balnyilat kijon a bios:)

• GregSB
    Az én első generációs nanom már majdnem 2 éve bírja a gyűrődést, és azon kívül hogy az akksi kevesebb ideig bírja mint új korában nincs semmi baja :)

Ha nem lenne kevés a 2GB még tuti használnám tovább, remélem az újban sem fogok csalódni...
  • Zomil
    nekem 1éve van meg, és semmi gond nem volt még vele:)
  • kakaoskalacs
    ok thx :9 mert gondolkozok egy ipod classic vasarlasan :D bár nembiztos
  • Lacee
    nekem másfél éve van meg és eddig semmi gond nem volt vele, csak egy kicsit megkarcolódott a kijelzője. de ez nem az ő hibája :)
    szerintem 2-3 évig simán ellehetsz vele, hacsak nem vagy olyan peches hogy egy szériahibásat kapsz. arról meg hamarabb kiderül, minthogy lejárna a garancia...
  • kakaoskalacs
    srácok fontos kérdés!!!!!

Meddig birja egy ipod video? 1-2 év?
  • kakaoskalacs
    nem nekem ipod videom van :D
  • GTheo
    iPod Touchod van? ha igen hol és mennyiért vetted? szal ien 5-6 film meg némi zene azért ráfér a 8 gigára nem ? szal kb. 700megás film kb. 500-700 mega...?
  • Pótol6atlan
    Nagyon szépen köszi! Ez király! Köszi mégeccer
  • Zomil
    Videora ipod converter
    asszem ez a teljes neve, keress rá guglin
  • Pótol6atlan
    Sziasztok,

Most kaptam egy 80 G-s iPod Classic-ot és nem tudom, hogy hogy lehet rá filmeket tenni. Van megbízható program? Semmit nem tudok a témáról, léccy segítsetek. Köszi
  • kakaoskalacs
    nekem pl jay és nemabob :D atkonvertalva 1gb alatt van 750-850mb :D de asszem a konvertalas minosegetol is fugg :)
  • GTheo
    És körülbelül egy 700megás xvid film átkonvertálása hány mega lesz? csak hogy elég e a 8GB...
  • kakaoskalacs
    nincs
  • GTheo
    A Touchban van fényképező? mert az írták h iPhone - telefon...
  • Zomil
    maradok iphone-nál:)
    illetve ha bedöglik a telefonom, majd akkor váltok iphone-ra :)
  • Lacee
    ipod touch
  • Zomil
    nekem sincs ilyen bajom:D
    amugy meg kijelölöd a számokat, jobb gomb>beállitások és ott kiválasztot h mi legyen az albumkép...
  • kerek1224
    Az szuper. Más: a műholddal az két d-vel irandó.
  • kakaoskalacs
    nalam ilyen gondok nincsenek :D
  • kerek1224
    Akkor mondok példát problémámra az iTunes-szal kapcsolatban: uygebár jó lenne használni a Cover Flow-t az iPodon, ehhez az kell, hogy az album 1. számának tagjébe be legyen ágyazva a borító jpg-ben. Ezt lehet egyesével letöltögetni, pl Mp3tag programmal, vagy lehet letölten az iTunes-szal, figyelem, HA van iStore accountod. Ami nincs, mert Magyarosrszágról nem elérhető. +. megoldás: Windows Media Player 11, szó nélkül, automatikusan letölti a borítőkat. Pfff...
    Még egy probléma: Restoret akarok nyomni az iPod-on? Oké, iTunes-ban gombnyomás, aztán fagyás. 100x egymás után. Megoldás: Windows Media Player 11--format device.
    Stb...
  • Lacee
    én úgy csináltam hogy valami szerkesztővel (akár notepad is jó) megnyitottam az xml-filet, ahol az itunes tárolja a libraryt és a csere opcióval kicseréltem a "H:/" kifejezést "G:/"-re, aztán go :)
  • Zomil
    jaja akkor marad az add library :)

reménykedtem amugy h az ipodon lévö számokat megkeresi a gépen :D
  • Morphin
    Vagy mutasd meg iTunes-nak h mleyik mappából importálja be a zenéket...és itt a meghajtot add meg neki...szvsz ennek müxenie kell...mivel énis igy csináltam...tehát amikor add-olod akkor ne fájlra menj hanem mappák hozzáadására menj!
  • kakaoskalacs
    hát amugy masik valasztasi lehetoség (ez hosszadalmas ugyan de hatásos :) )ujra rakosgasd fel a zenéket :D jo idötöltés (énmárcsak tudom)
  • Zomil
    ehh...más 5let nincs? :)
  • kakaoskalacs
    nevezd át a meghajtot :CC
  • Zomil
    nekem az a gondom, h uj gépem van és ugye minden le lett törölve persze a zenék megvannak csak a meghajto neve más ugy az itunes nem találja, h oldjam meg h ne kelljen ujra hozzáadni az itunes-hoz az lbumokat mert már elég oskat hozzáadtam

hm remélem érthetö a gondom:DDDD

a választ elöre is köszi :)
  • kakaoskalacs
    én pl az itunes-t hasznalom alapértelmezett zenelejátszonak :D kinek kell a többi sz@r mikor az apple gyártott ilyen királyságot :)
  • GregSB
    Nem sértegetésből srácok, de akinek az iTunes kezelése gondot okoz azzal valami baj van...

Egyébként ha minden jól megy jövő héten ilyenkor már egy új 8GBos Nano tulajdonosa leszek. Már nagyon megérett a cserére a régi (2 éve nyúzom) :)
  • kakaoskalacs
    rasszizmus miatt
  • Morphin
    Miért lettél bannolva? XDDD ha szabad megkérdenem :P