3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1149 akksija nagyon is már csak azért érdemes megvenni :D
mikor jelzi h alig van már benne szufla és véletlen elfelejtem feltölteni még ugyis kibir 2-3orát :) -
#1148 Eléggé körvonalazódott bennem már :), de egyre biztosabb vagyok benne. Csak kiváncsi voltam, mert egy ismerősöm azt mondja, hogy az iPod nem túl jó, sőt. Ezekszerint ő is ilyen windowsfikázó stílusú, utálja a windowst, de mégis azt használja.
Ha minden jól megy, karácsonyra már vígan dörmög a fekete iPodom :) -
#1147 Hangzás jo(fulhallgatotol függ) gyári füles KACAT én szemelyszerint Sennheiser fülest ajanlok :P akksi birja én max egy heten egyszer toltom napi 40perc zenehalgatas buszon :) én megvagyok vele elégedve :)
én mos tszemezgettem egy (ne kövezzetek meg) Samsung yp-s5 egész jonak tunik :D de ipod power BÁTRAN VEDD MEG :)
-
#1146 Tervezem a közeljövőben iPod beszerzését, és szeretném eloszlati magamban azt a hitet, hogy az iPod xar. Nos, az iPod tényleg jó, vagy csak a marketing miatt veszik? Milyen a hangzása? Meddig bírja valójában az aksi? tehát érdemes-e beruházni egy 80gigás classicra, nem-e éri meg más jobban. Mert nekem valami faxányos zenemütyür kell. A kapacitás a mérvadó nálam.
Kösz hogy szántok a kérdésem megválaszolására időt. -
#1145 Hat en szvsz kocsiba vettem ugyhogy nekem nem is szamit a meret de kezbefogva is kicsinek tunik szoval szerintem mereteivel nincs problema -
#1144 Ahoz képest, h 160 Gb, szvsz kifejezetten kicsi, kisebb, mint egy discman :D -
#1143 Hat nemondanam szerintem nem de hat persze ha nanod van ahhoz kepest vastagabb :) -
#1142 és amugy a 160gb-s nem tul vastag? -
#1141 hat abbol indultam ki hogy az arkulombseg nem nagy szoval megerte de amugy is kaptam szoval mind1 :D -
#1140 lol? -
#1139 Remélem, még nemvolt: 200 Gb-os iPod nano -
#1138 atttttyauristen és mit teszel rá?
nekem a 30as is sok....18 giga van rajta...2 és fél ezer zene meg pár video és csokkkolom...de 160giga??? mondjuk adathordozásnak nemrossz dolog lenne ha az akksi rendesen bírná... -
#1137 van benne mert nekem 160 Gigas classik van es van benne es kulfoldon vettem -
#1136 sztem tuti, h van, én az ipod videomat külföldön vettem( olcsobb volt mint itthon :) )és még igy is alapbolt volt benne magyar :P -
#1135 szerintem van :) -
#1134 Az APPLE iPod classic 80 GB-ban van magyar nyelv? Vagy lehet rá valahonnan töltetni ? -
#1133 omg ugye nem azt akarod mondani h neked egy mp3 lejátszo filmnézésre kel?....
a kép amugy elég szép ha ha hosszabban nézed zavaro a kicsi képernyö, mivel ez egy ZENELEJÁTSZO nem filmnézésre tervezték lol:D -
#1132 hát jó ... :D köszi mindent ! -
#1131 vazze ha nano kell vegyél azt : ha neked elég a kis tárhely-.- meg nem nézel sürün filmet AKKOR EZ TÖKÉLETES
BUT
ipod video/classic nagy képernyő nagyméret(nagyzseb :D ) jo kép minöség
nagy tárhely, blablabla szerintem ezt valaszd :) de ez személyes vélemény :) -
#1130 akkor nem ér meg 35.000? -
#1129 is-is sztem :D -
#1128 kifolyik a szemem ?:D ennyire rossz a minősége a fdilmek nézésénél meg ennyire kicsi ? -
#1127 aha értem köszi -
#1126 vagy a kijelzője kissebb a nano-nak ?
-
#1125 kisebb a kijelzö ergo kisebb a felbontás nano-n kifolyik a szemed ha filmet vagy képeket lesel ... videon is de ott sztem elfogadhtao a képersnyő minősége -
#1124 volt már a kezemben ipod 80gigás videós csak még a 4gigás nano az nem ! -
#1123 azt tudom h hangot ad ki.. de minőségre kérdezem hogy a képe esetleg nem ojan jó vagy valami ijesmi ? -
#1122 hat mivel a nano kussol a ipod video meg hangokat adk i mikozben megy kattog :D -
#1121 nano hogy lenne már merevlemezes... -
#1120 hat szvsz mind2 merevlemez : D -
#1119 hmm flashmemria vs merevlemez :D lehet hulyeséget mondok -
#1118 miva'? :)
a 80 gigás nem nano, ez egy elég nagy különbség a kettő között. -
#1117 Hello ! Azt szeretném megkérdezni hogy az ipod nano video ami 4gigás és a 80gigás közt mi a különbség ? szal hogy a minősege esetleg rosszab a képnek ? -
#1116 Nem tud valaki valami fasza kis oldalat ahol ipodhoz vannak jo dolgok??? ;) -
greenw #1115 áá nagyon köszi -
#1114 .txt -t tegyél. -
greenw #1113 Sziasztok. Van egy iPOD nanom,és jegyzeteket szeretnék rá feltenni. A következő a gond: amikor rámásolom az ipod-ra a jegyzteket, akkor az ipod-on krix-kraxok jelennek meg. Rátettem már .doc és .pdf filet is. Mi lehet a gond? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm. -
#1112 Na mar rajottem hogy lehet kepet belerakni :D -
#1111 Sziasztok hogyan tudok itunesal egy albumhoz kepet betenni?? Mert pl van egy albumom berakom itunesba de nincs hozza meg a cover kep huztam covert de nem tudom berakni az albumhoz. Vagy van esetleg mas progi az itunest kiveve amivel megoldhato ez a fel le pakolaszas? -
#1110 itunes gondolom fenntvan a gépen ( ha nincs telepitsd fel )