Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem kicsit divatcucc lett az ipod de amugy jo és birja jo sokaig nem mint a TEscos szarok 😊)

de mondjuk mikor valaki megkérdezi:- mi ez MP4?
:-NEm ez Ipod
:azmegmi?????

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Lacee
nem a vevõk támogatása, ember, hanem a cég részérõl... customer support ha így érthetõbb. az apple-re amúgy is jellemzõ hogy jó support-rendszere van, ez nyilván az iPodnál is él. amúgy meg totál ízlés dolga hogy veszel-e ilyet, ha nem tetszik akkor ott a többi hasonló lejátszó. az is lehet hogy jobban jársz mint mi hülyék...

már bocs, de abban hol a logika, hogy "az emberek azért támogatják, mert drága"? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

geri777
hát miért támogatják az emberek ??? azért mert drága és márkás tulajdonsággokat kérdeztem nem a hírnevét

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

pl.:
mondj oyan mp3 lejácot, ami eyire van támogatva mint az ipod

geri777
Sziasztok lenne egy kérdésem Az Ipod miért ojan jo azon kivül hogy nagy a tárhelye kicsi és márkás van valmi jo tulajdonsága amit más mp3-4 lejátszó nem tudna ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

akkor hivd fel a magyar ipod szervizt majd ök segitenek de mi is tudunk (vagy nem tudunk).... 😄DD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

persze a legújabb😄 és ráadásulé windows sp2esem van!!!
😊)

neevous
iTunes fent van?

hali! volt már valakinek olyan problémája iPod Nanoval hogy amikor rácsatlakoztattal elõször a gépre akkor se kép sehang a gépen az iPodon meg csak annyi, hogy feltölti:S ha valaki tudja a megoldást lécci írjon!! ja és nem lehet probléma sem a kábellel sem a csatlakozókkal mert kipróbáltam még 3-4 iPoddal (nemcsak nanoval) és ment mindegyikkel!!!
Morphin
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304508

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Seithennin
Sziasztok!
Segítségre van szükségem sajnos! Az ipodom 1418 as hiba miatt nem használható! Nem lehet formázni sem restore-t sem lemez törlés nem enged! Mit lehet tenni ilyenkor?
Elõre is köszi!

Lacee
az már biztos, eddig rosszat nem hallottam róla. ezért is nem próbálom ki, nehogy rákattanjak <#idiota>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ez nemide tartozik de a world of warcraft kurva jo game 😄

Lacee
jóvanna 😊

Zizou5
ez igazán kimerítõ válasz volt. 😊

jaa kösz az infot

Lacee
letölthetõ adás, olyasmi mint egy rádiómûsor; valamiért az iPodhoz kötõdik, pedig szimplán csak egy offline hallgatható adás

mi az a PODCAST??????

nekem pl fél évig rajta volt a noano-n a kijelzövédö😄

a polír problémát legegyszerûbben egy órásnál tudod szakszerûen megoldani.
nem is drága és legalább hatásos.

Zizou5
na vmi épkézláb választ plíz!

neevous
A fogkrém políroz...majd nyomatok pikcsört, hogy milyen karcos lett tõle a nanom... Amúgy ezres csiszolópapír is jó lenne.

máá lehet venni fasza vékony tokokat is meg nem pénz vagy kulcs melett tartando 😄 én ott csesztem el

Morphin
Miért kell ilyeneket terjeszteni???Ez ezerszer meglett tárgyalva hogy a fogkrém csak tovább karcolja, mivel televan apró kemény darabokkal...szval sztem sima polirlöttyöt vegyetek amit szinte minden normális gsm vagy háztartási-boltban van...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

neevous
Próbáld meg, hogy vizes vattára nyomsz egy kis fogkrémet és kitartóan dörzsölöd. Ezt egy haver mondta, aki gsm-ben dolgozik.

Lacee
hmm ha a kijelzõs dolog igaz akkor engem is érdekelne, sikerült 2-3 szép nagy karcot szerezni rá.

Zizou5
srácok, amikor vettem az ipodom, megkérdeztem a boltba, hogy mivan akkor ha megkarcolodik? aszondta a csávo, hogy elméletileg telefonboltokba le lehet polirozni, hisz ugyanolyan anyagbol van mint a telefon kijelzõje. ez igaz? mert ha igen, kéne nekem sürgõsen, mert ennyi karcot 1 helyen nem láttam még soha 😄😄.

a másik meg mostanság igy néha befagy az ipodom, amikor gyorsan váltogatok számokat... mit tegyek h ez ne történjen?

öö a domm vagy milyen game az azt ho kell rárakni?

Lacee
jópofa video, csak nem szabad bedõlni 😊

néézd meg a video-t a windows-oson egy sima grafit ceruzaval probal okoskodni 😄

Zomil
kár h fake mind a kettö, mert csak egy video van futtatva és ugy csinál mintha ö nyomogatná 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem éppen ez az én ism eglepõdtem hogy érintõ képernyõs 😊 Adok egy linket nézd meg és ez nem I phone.: http://www.youtube.com/watch?v=9teB3cgZGcw
http://www.youtube.com/watch?v=LFsK9QXuEOw

Nézd meg és csodálkozz 😊
Lacee
tudtommal a 30 gigás ipoddal még nem kompatibilis a linux-project, bár ebben nem vagyok benne szal lehet hogy tévedek. érintõképernyõs ipod pedig tuti hogy nincsen, szerintem az õsszel jövõ iphone-nal kevered, nem?

Helló! Vettem nem is olyan rég egy I Podot 30 GB-osat nem naono rendes. Eddig nagyából mindent elértem vele de láttam hogy Operációs rendszert is lehet rakni. Az a kérdésem hogy milyet és hogyan? Aztán a másik a kérdésem az hogy hogy lehet érintõ képernyõs mert láttam olyat is ami ceruzával mûködik mint egy PDA ezt honnan lehet vagy hogyan lehet elérni? Ha tudtok ezekrõl légyszives segítsetek! Elõre is köszi!
Sophielight
Sziasztok!!

Nekem 2. generációs iPodom van(2 gigás),és lenne egy kérdésem.Szeretnék rá fotókat tenni-ez még megy is...de ha új fotókat szeretnék rá tölteni,akkor nem hozzárakja(mint a zenéknél),hanem fölülírja az addigiakat és csak az új látszik...hogyan lehet több fotómappát létrehozni? Légyszi segítsetek!Elõre is köszi!!<#wave>

énis igy csinaltam nekem egy hetes az ipod videom 😄 és nincs baj akksi szupper de nekem le volt meritve 😄

petkom
okéoké😊

ja és már nem is tudom hol olvastam kezdõtöltésrõl...nekem úgy jött meg az iPod hogy töltve volt: feltettem gépre, töltött kicsit meg rá szinkronizáltam dolgokat aztán lemerítettem teljesen majd megint így.
Ugye jól csináltam a dolgokat?
Lehet ilyen hülyeségeket kérdezek, akkor bocs csak nagyon nem szeretnék valamit elcseszni hogy neadjisten kevesebbet birjon az aksi vagy hasonlók

\"fordított visszafele gondolkodás\"

Lacee
ugyanolyan laptop, mint bármelyik másik csak apple 😊
OSX rulez!

neevous
Hát azt kérdeztél😊 Lehet. Indítsd el a Safarit😊

most oltári nagy baromságot kérdezek .. a MacBook-on lehet netezni???

csinalj On-THE-GO playlisteket 😄

petkom
köszi de nekem a gépen lévõ videókat kéne konvertálnom:S

Nah közben megjött a 30as iPodomm és nagyon ottvan😊 De Ha igy elõadónként választom a zenét akkor azt meglehet csinálni, hogy végigérnek x elõadó számai és továbblép y számaira?

\"fordított visszafele gondolkodás\"

ráb*sztam a kocsiajtot xDD

Lacee
mi történt a hátlapoddal, megsérült?

Lacee
azért ez így nem igaz. nekem pl volt egy olyan gépházam, ami az elõl levõ portokon bizonyos cuccokat gond nélkül kezelt (pl külön akkumulátoros videokamera), viszont aminek plusz energiaforrásra volt szüksége (mondjuk pendrive), azokat már nem.
iPoddal is az volt a helyzet, hogy olvasni lehetett de nem töltötte fel, így hátulra kellett dugni.
szóval hidd el, nem a levegõbe beszéltem. most kössek bele én is a Te mondataidba? 😊

jo az szép kicsi meg minden csak ugye kijelzö
hiány de az izlés kérdése 😊 meg "OLCSO"

Tetsuo
Az iPod shuffle-ról mi a vélemény????? Vennék egy 1GB-ost..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
"pl sok háznál az elöl levõ csatalkozók nem mûködnek rendesen" LOL
Mi az h rendesen? 😊 Vagy be van kötve, vagy nincs. Vagy mûködik, vagy nem. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

sehol