3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • genory
    Létezik valami stuff amivel tudok a WMP11-el az Ipodomra zenét másolni? Nem akarom a Itunest használni! Van ilyen?
  • Atika :o)
    az szuper koszi szepen akkor majd veszek eggyet
  • Zomil
    nem, legalábbis a video ipodhoz nem, de gondolom klasszikhoz sem, csak fogod bedugod a 3(bal,jobb hang, video) csatlakozot a tv-be a másik végét meg az ipodba és annyi
    az ok de kell hozza dokkolo is vagy nem???
  • Zomil
    egy egyszerü dugo is elég, nem kell az apple-ös 10k-sat megvenni :)
    Hat ez az ami engem is foglalkoztat de nekem eddig csak max 640x480 as felbontasu filmet sikerult ratennem nagyobbat nem :( Es neked a classikhoz volt dokolo egyseg vagy azt is vettel hogy ossze tudd kotni tv vel????
  • Zomil
    jó kérdés:) amugy ipod-os kábelt vettél v csak sima av kábelt, amit bárhol lehetvenni?:) mert ha nem ipod-os akkor arra figyelj h ha jól emléxem a hangot és a videot fel kell cserélni bedugásnál:)
  • LoDMaSt
    Egy kérdésem lenne, ma jött meg külföldröl a classicom, és ha veszek hozza egy AV kábelt, akkor a tv vel összekötöm, és látom a filmeket ugye pl. Rá lehet rakni filmet eredeti méretben is, nem csak akkorában, mint a kijelzője, szal akkor magának lekicsinyitené, ha rajta nézem, de ha tvn akkor az eredeti méretben látnám a filmet, nem csak 240x320 ban, ijet tud? koszi elore is!
  • tomvader60
    Akklyan monnya aki már rendelt IPODot netről:P. Nem szeretném, hogy átvágjanak.
  • Zomil
    nah mm-et tessék elfelejteni:) vmi ilyennel fogalkozo boltbol vedd, v pl pixmania is megbizhato(még nem rendeltem onnan csak halottam)
  • tomvader60
    És szerintetek honnan vegyem majd? Érdemes netről megrendelni? Vagy inkább Media Markt?
    Hat en meg vagyok elegedve a sajatommal igaz nem nano de elnezegettem azt is tetszett csak nekem fontos volt a kapacitas is ezert dontottem a classic mellett. De epp gondolkodom hogy baratnomet meglepem egy 8 gigas nanoval mert azert az arert amit te irsz (max egy 5 ezerrel tobbert) beszerezheto a 8 gigas is. De a lenyeg hogy szerintem elegedett leszel vele ha veszel.
  • tomvader60
    Sziasztok! Na a mostani GSben láttam valamit, amitől igencsak megeredt a nyálam:D. Megláttam a megfizethető IPODot, ezt az un. NANO-t. Spec van otthon egy 128MBos(ami akkoriban nagy teljesítmény volt, 2éves) MSI MP3am. Elemmel működik, ezért gondoltam vmire, ami akkus, szeretnék egy pendriveot is amit az IPOD szintén tud, na és persze ezt nem 60000Ft-ért, hanem 32000-45000Ftért!(újságban írták). Na kérdés, hogy megérné e? Mi a véleményetek a kütyüről, ami nekem nagyon szimpatikus és mégis csak APPLE:). Én személy szerint a 4GBos változatra gondoltam.
    ok majd letesztelem :)
  • Zomil
    sztem bármilyet mert a converter progi ugyis átalakitja a szabvány méretre :)

illetve ha mp4-et raksz fel sztem az is bármekkora lehet
    Sziasztok meg tudna nekem mondani valaki hogy a videos ipodra milyen max felbontasu videot lehet rarakni???
  • dotkom
    hat van itt ez a video, csak ez azt mondja hogy csak 5, es 5.5 g-s ipora jo ez a megoldas. de a megadott linkeken ott oldalt olvasgass utana. hatha.
  • rasheedw
    Hello! Nekem van egy 3. gen iPOd nanom és érdekelne, hogy hogyan tudok rá játékot tenni! HA valaki tudja segítsen! Előre is köszi
  • Lacee
    hát igen, amikor a 30gb-os 5g került nálunk 80 vagy 90ezerbe, akkor rendeltem kint 38ezerért ugyanazt... nagyon nem mindegy.
  • MadBence
    Bakker most nézem milyen olcsó az iPod az amiknál... ráadásul nekik ingyér rá is gravíroznak amit akarnak... Bahh.
  • Lacee
    éppen most volt hasonló problémám, a gép az istennek nem akarta felismerni az ipodot, még töltés szintjén sem. próbáltam az asztali pc-n és a macbookon is, semmi.
    újraindítottam a ketyerét (középső+menü gomb nyomvatart, amíg elő nem jön az apple logo) és lám, megjavult :)
    hátha működik neked is.
  • Horse sense
    Tudom:-)
    De nem találtam ilyennek kapcsolatos forumot.
  • dotkom
    aaaaaaaaaaaaaa :DDDddd
  • kakaoskalacs
    :D LoL
  • Zomil
    ez aztán totál témához vág...
  • Horse sense
    csá!Mpio fg 200-hoz keresek USB kábelt, mert az enyém meghalt.

kösz
  • Anita Blake
    Köszönöm a tanácsokat, sajna a másik gépen sem ment. Bevittem a munkahelyemre. Amit használok usb korábban azon ment a le-fel töltés uigyanúgy. Ezért nem hiszem hogy baja lenne. Felhívtam egy szervízt, ott azt mondták vigyem be, ezért valószínüleg így lesz.
  • dotkom
    probald ki egy masik gepen. ha ott megy akkor a jo oreg win reinstall....
  • Morphin
    Egy 5let...USB 2.0-ba probálod?? Mert 1.1ről csak tölti...de nem kezd vele semmit... 2.0 kell a szinkronhoz...ha az van akk nemtok segiteni sajna :S
  • Zomil
    jah már értem a gondod :)
    szoval a gép nem ismeri fel az ipodot:)
    hát ha a hátul bedugás nem jött össze passz:S esetleg probáld ki a többi usb-ben is, és xp v vistad van?
  • Anita Blake
    Köszi a segítséget, sajna hiába dugtam be hátul arra sem reagált az itunes őrogi. Sőt a fura az, hoy még azt a kis csengőszerű hangot sem lehetett hallani amit máskor igen ha az usb-re csatlakoztatok valamit. Magát azonban az aksit tölti a gép. Megpróbálom a verzió frissítését.
  • Zomil
    verzio frissités semmilyen adatvesztéssel nem jár beállitásaid is maradnak :)

amugy ha a gépen az elöl léve usb-be probálod dugni, akkor dugd be hátulra hátha ugy jó
  • Anita Blake
    Sziasztok. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mit csináljak az ipodommal. Olyan gondom van, hogy ha rádugom az ipodot a számítógépre akkor nem hozza be az itunes programot és így nem is szinkronizálódik az ipod és a gép. Tudnátok abban segíteni hogy hogyan lehetne még szinkronizálni az ipodot és a gépet? Mert érzékelni érzékeli a gép az ipodot, az aksit is tudom tölteni, csak a szinkronizálás nem megy. Ha esetleg frissítem az itunes verziót akkor nem szállnak el az eddig berakott számok? Előre is köszi a segítséget.
  • Edmas
    köszi :D Akkor holnap megmutatom ezt neki és jól kipörgöm :D
  • Lacee
    persze hogy kamu :)

az csak egy lehetőség, hogy az itunes netboltun keresztül vehetsz számokat/lemezeket, de nem csak onnan jövő cuccokat tehetsz fel természetesen. esetleg az zavarhatott be, hogy a programot és a boltot is itunes-nak hívják, szerintem ezt keverte össze a haverod.
  • Edmas
    Hali! Hallottam vmit ami szerintem irtó nagy faxság de azért rákérdezek :D Az új ipod-okra csak netről keresztül lehet zenéket rakni úgy h meg kell venni előttte neten a cd-t ? :D Szal ez nagy hülyeség szerintem ... csak averom mondta h a tanárja mondta neki ezt és nem hisz nekem h ez kamu! Vagy nem az ?:D
  • DarkMaster
    Ja az is igaz!:D Na mind1 azért thx.
  • kakaoskalacs
    lehet :) bonyolult-.- kicsi a kijelzö ergo kifolyik a szemed... nemtom gari ugrik e mert visszacsinalhato
  • DarkMaster
    nekem 2 gb-s nano-m van,és hallottam, hogy lehet rátenni( ha minden igaz linux segítségével) videót. Na szal vki vmit tud erről?Vagy kamu?Meg garanciának akkor kakukk?
    Nekem 160 gigas classikom van es aksija rohadt jol birja egy hetet siman kibir es naponta hasznalom tobb orat is szoval szerintem aksija zenehallgatasra tokeletes.