3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1229 most veszem csak észre, hogy van egy kis fehér műanyag cuc a dobozban. az micsoda? a leírásban nincs róla egy szó se. Az egyik oldalán fólia van, alatta ragasztós felület. -
#1228 most kipróbálom, meg feltöltöm, hogy karácsonykor ne töltés nélkül legyen ^^ -
#1227 Alul kiválsztkatod, hogy hogy konvertálja, pl iPod movie 240x320, stb, ezek mind lejátszhatók rajta, csak minőségileg különböznek.
A beüzemelés kb annyi, hogy hozzádugod a géphez, miután az itunes-t feltelepítetted, és asszem kész is :D -
#1226 bocs a sok kommentért, de felmerültek bennem kétségek. Leszedtem az imTOO iPod movie converter progit. Hagytam mindent alapbeállításon, így jó lesz, lejátszható lesz a videó?
Más: Ha meglesz az ipodom, akkor ugye a "beüzemelése" nem lesz nehéz? Mármint, nem igényel atomfizikai végzettséget, ugye? -
#1225 "megvettem" a progit, nagyon jó, marha gyorsan konvertál4 Més konvertáló progikhoz képest. -
#1224 oké, látom van ezaz imTOO. Ez kb. mennyi idő alatt konvertál át egy 700megás filmet? -
#1223 Nem, tömörítésre, meg átkódolásra külön progi van, nemrég írtam le itt, igen, iTunessal tudsz rárakni. -
#1222 szal itunes-szal kell tömöríteni? bármiből tömörít? és iTunesszal tudok rárakni zenét? -
#1221 1.:Ezeket
2.:iTunes-al
3.:Tud
4.:Apple zenelejátszó programja, itt olvass róla. -
#1220 Karácsonyra én is kapok egy iPod Naont, lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
1. Milyen videóformátumokat tud lejátszani? Kell-e tömöríteni előtte a videót?
2. A fájlokat simán áthúzom a mappájába, mint más mp3 lejátszónál?
3. Ugye tud .txt-t olvasni?
4. mi az az iTunes -
#1219 Nemhiszem hogy rendelek mert hétfőn vagy kedden tuti találok valahol szerintem... -
#1218 apple.hu or apple.at (ha hatarközelben laksz) -
#1217 #1203
Én hétfőn próbálok venni, már ha lesz vhol...
[Media Marktban aztmondták h pár nap és hoznak, egy másikban csak ünnepek után, apple márkaboltba meg még nem tudtam benézni...] -
#1216 hmm :D vki irna véleményt az ipod touchrol? -
#1215 Ma elindultam 11kor iPod Touchot venni, Media Marktban kezdem, elfogyott... Következő bolt 1 fotósbolt, de ott vásárolhatóak ipodok is, minden volt csak touch nem... Aztán az 1ik eladó mondta h van Pécsett hivatalos apple bolt, de csak hétköznap van nyitva... Ha Hétfőn se kapok Touchot... :S -
#1214 mi az, hogy kis részletekben van a film?
szerintem a legjobb (és legegyszerűbb) megoldás, hogy begrabbeled a filmet pl tömörítetlen aviba (a gépre), majd ezt tömöríted be olyan formátumra, amit az ipod kezel. lesz egy db nagy file-od, nem részletek.
egyébként vannak olyan programok is, amik közvetlenül képesek ezt megtenni (pl xilisoft dvd to ipod converter)
itt egy tutorial hozzá, ami az ingyenes handbrake progit ajánlja:
dvd to ipdo ripping guide -
#1213 hali
két napja küszködök azon hogy egy eredeti dvdről ipodomra(5.5 gen 30Gb)varázsoljam a filmet. csak a probléma az hogy ugye kis részletekben van a film és igy elég nehézkes az ipodban össze vissza turkálni melyik jön most melyikhez tartozik, szoval zavaro. valakinek vmi megoldás -
#1212 A válasz ugyanaz. -
#1211 Nekem az ImTOO Ipod video converter vált be, tud touchot, ipodot, be lehet állítani mindenfélét, és ha letöltötted, bizonyos jó oldalakon "meg is tudod venni" és akkor már teljesen használhatod. Nekem a 3.1.48 -1130b va, az már tud touchra is. -
#1210 videora ipod converter-re keressetek rá nekem itt ajánlotta vki és bevált :) -
#1209 Vettem egy 80Gigás Ipod Classic Videot, mvel lehet átkonvertálni a filmeket az Ipod convert-en kívül ? Vagy van valami letöltő oldal ahol külön Ipodokhoz lehet tölteni filmeket ? -
#1208 vkinek van itt ipod nano 3.GEN ?? ha van vkinek akkor irja le a pozitivumokat meg a negativumokat pls -
#1207 hülye vok 480x320 a felbontás... -
#1206 Melyik programmal legérdemesebb átkonvertálni videót touchra? 320x240ben vagy 640x480ban "jobb" lejátszani? Nem vágom az ilyen konvertálósdit... 1ik haverom 320x240ben konvertált, de úgytudom h 640x480 a touch, szal szebb is lehet...
Szóval melyik progival a legérdemesebb? Hogy szép legyen és ne is legyen túl nagy...( olyan 500megára gondoltam/ film ~) -
#1205 Nézd meg a beszeljukmac.com -ot, ott van leírva részletesen a touch topikban, meg a jailbreak topkban. -
#1204 Hogy törted fel? milyen progikat lehet rárakni pluszban? Különben köszi az értékelést :) valósznűleg hétfőn vagy kedden veszem meg :)
[ Ha az öcsém meg nem gondolja magát, mivel tőle kapok némi zsét kölcsön :D ] -
#1203 Touch: képe nagyon szép, videót jól játszik le, semmi szaggatás tekerésnél sem, hangja is oks, wifit nekem egyből talált, jó a böngésző is tõbblapos, egyszerü navigálni vele, néhol azonban nem ismer fel felugró ablakokat, a betüket nehéz szokni, de meglehet. Cover flow, meg a görgetések nagyon jók ujjal, ha felöröd, akkor meg lehet rárakni mindenféle plusz jó progikat. Hátrány, hogy nem tud lyricset csatolni a dalhoz, és nem tudtam rátölteni képet eredeti méretben, csak lekicsinyítve. Meg zenét is tud lejátszani ehh :D -
#1202 1. probáld ki az összes usb lyukat
2. ipod reset -
Skyll #1201 srácok!!!
lécci segítsetek, késtésgbe vagyok esve!!!
Amikor rácsatlakoztatom az ipodom a gépre, nem történik semmi!!! egyszerűen nem reagál!!! tölteni tölti, de nem tudok rá számokat rakni, nem ugrik be az itunes sem az új meghajtó :(((((
Mit kéne tennem???
Köszönet előre!!! -
#1200 nekem nincs, de meggyözödésem hogy k**** jó már kiprobáltam.. jo választás.. én iphonera gyurok -
#1199 iPod Touchról valakinek vmi tapasztalat? Lehet olyat fogok venni.. -
#1198 Ez erdekes mert nekem is classicom van es nekem artist alatt szepen az eloadok vannak es ha kivalasztok eggyet akkor az o albumai vannak alatta nezd meg hogy itunesban jol e van beallitva -
#1197 Amerikai classichoz sem adtak sajna dokkolót :( Kábelt megkérdeztem almaboltban, aszonták bármijen av kábel jó, csakhát dokkoló nélkül nem tud tölteni közben.
Lenne egy kérdésem is, nanoban jól ment, hogy belemegyek az artist menübe az ipodon, és ott vannak a zenék előadó szerint, node classicban, ha belemegyek abba, h artist, akkor ott olyan van, hogy all albums, vagy az, hogy unknown artist, ami alatt a music videók vannak, aminek tényleg nem adtam meg előadót. Hogy lehetne idecsalni a zenéket előadó szerint? -
#1196 hát szerintem iszonyat egyszerű.
1.letöltöd az iTunes-t az Apple oldaláról
2.feltelepíted
3.rácsatlakoztatod az iPododat
innentöl nem emlékszem mit kell de nagyon egyszerű. én se tudok angolul de sikerült 5 perc alatt. na sok sikert remélem segitettem. -
tomvader60 #1195 Akinek van ideje, leírná nekem az Itunes működtetését? Onnan, hogy megveszem az Ipodot és utána hogy lép kapcsolatba az Itunseal stb, az angol szavakatt írjátok ha lehet, ne a magyar megfelelőit, mert nem tok angolul:D. Előre is köszi. Ha minden jól megy jövőhétem megveszem a 4GB-os Nano-t. -
#1194 mp4 kell -
#1193 hali!A videos 6.generációs ipodokra ijen avit nem lehet rátenni ugye ?! át kell konvertálni az avit az ő formátumába és úgy lehet csak ?!?? -
#1192 igen...sajnos. remélem találnak valami megoldást mer az ugy nagyon laza lenne -
#1191 godolom a felbontás miatt nem? -
#1190 pedig muszáj lesz... semmi bajom az itunesal.. nekem is van egy video ipodom. nagyon meg vagyok elégedve vele. Amugy én is birtokolok egy ilyen kábelt és az a baj hogy szétesik a kép(kockás lesz) és igy nem élvezhető a film..sajnos. üdv