Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na azért már rájöttem pár dologra hogy mi hogy van
de azt nem értem még hogy pár zenét mért nem lehet átrakni
meg könyvtárakat hogy lhet egyátalán átrakni??

most vettem egy Ipod shuffle-t
fogalmam sincs hogy hogyan kell rárakni számokat,felraktam ezt az itunes de semmi
meg azt jelzi ki hogy nincsen rajta szám pedig raktam rá

pls help

Lacee
hát az elõzõ, utángyártottas ajánlatod után ez nem túl biztató, remélem nem haragszol 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

szeva mindenkinek!

Eladó a zsir uj apple radio remote-m! papirok, fülhalgató szivacs, minden megvan kivéve a dobozát! pár kép róla:
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030609.JPG
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030610.JPG
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030612.JPG

20.000 ért vettem, oylan 13-15e ért eladnám!
akit érdekel az irjon mailt: [email protected]
Kössz szépen!
Lacee
persze, mindent ugyanúgy tudsz csinálni, csak nem lesz automatikus. a libraryhoz azért hozzá kell adni a számokat, és onnan (fõablak) áthúzni az ipodra (oldalt a listán)

és igen, attól h összeomlik a windowsod attól még az ipodon megmaradnak a zenék, hiszen nem lesz bekapcsolva az autosync 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Aha, érdekes. Akkor ha az otthoni gépemen is manuálisra lenne téve, akkor egyenesen az iPod-ra kéne tennem a számokat és nem pedig a library-ba (persze az iTunes-on belül) ? ..és ha összeomlik a windows, akkor egyserüen hagyom az iPodon a zenéket, és ne synkronizáljam az iTunes-al? és anélkül hogy synkronizálnám is tudok albumokat hozzáadni?
Lacee
persze lehetséges, a haverod gépén mikor az iTunes felismeri az ipododat, ne az automatikus frissítést válaszd, így kézzel tudsz számokat húzigálni az ipodra, mintha csak playlistet állítanál össze.

ennek az az egy hátránya van, hogy ha késõbb is meg szeretnéd tartani a haverodtól kapott számokat, akkor vagyy hozzáadod õket a libraryhez az otthoni gépeden is, vagy otthon is a manuális számkezelést kell bejelölni.

Kössz a választ. Még egy kérdés... ha a haveromnál szeretnék zenéket hozzáadni a többihez, uugy hogy az iPod felismerje és a régiek is megmaradjanak, azt lehetséges az iTunes-al vagy mással megoldani?
Lacee
OSX alá jó és ingyenes "felmásoló"-program a Senuti, winXP-hez tudtommal csak fizetõs (shareware) progik vannak, pl PodUtil (ennek van ingyenes próbaverziója) vagy iGadget

az, hogy az itunes nem találja az áthelyezett mappádat, sajnos nem változtatható meg, mivel kicsit más logika alapján mûködik, mint azt a mappa-alapú windowssal megszoktuk: alapbeállításban az itunes csinálna egy saját file-rendszert a zenékbõl, amit neked nem kell macerálni, elvan magában (ld még az ipod filerendszere).
sajnos csak azt lehet tenni, hogy a zenéid végleges helyérõl importálod az itunes-ba, vagy a beállításoknál engedélyezed a "copy files to music folder when adding to library" és a "keep music folder organized" opciókat, így szépen elõadó és album szerint rendszerez minden zenét a saját megadott itunes music mappán belül.

Jah, és amit rátettem az iPodomra, azt hogy tudom valaki másnak a gépére bejátszanni?
Helló. Jó az iPod, de az iTunes-al én sem vagyok kibékülve, pl ha át szeretnék tenni egy albumot a gépemen egy másik könyvtárba, akkor az iTunes már nem találja, és ha megfogok egy albumot és behuzom az iTunes-ba akkor ha nem egyeznek meg a számok paraméterei, akkor nem lesznek az iPodon egy albumban. Vagy ha a windowsom bekrepáll, és nem mentettem el a library-t, akkor kereshetem, hogy mit kell rá ujra feltennem.

Nem tudtok valamit ezen hibák kiküszöbölésére? Vagy esetleg valami módszert arra, hogy az iPod-ra zenét tudjak tenni az iTunes nélkül?

Elõre is köszönöm.
win, vegigcsinaltam mar ami apple oldalan van,de ugy sem indul be a dolog...
neevous
Windows, vagy OS X?

sziasztok! van valakinek valami otlete,hogy miert lehet az,hogy ahogy radugom ipod minit a gepre, egybol behal az egesz itunes, hasznalhatalan lesz, nem sync-el ipoddal, a gep maga latja az ipodot,de itunes nem,vagy ha meg is megtalalja kb 10 perc utan szetfagy az egesz, ujra raktam mar vagy 5x itunest, leirtottam mindent regeditbol meg mindenhonnan megse megy....
hamrá ennyit belefektettek akkor kibirom a 9 et, és erederti garis apple fm rádiom van

csá mindenkinek!

Tudok szerezni iPod-khoz fm rádió headszetet! igaz nem apple hanem utángyárott de nemis 20e az ára hanem csak 11e! akit érdekel az irjon mailt a [email protected]
Kép:
Lacee
bocsesz, rosszat mondtam... ez lesz az 😊

a xilisoft azért ugrott be mert mikor én kerestem, azt próbáltam elõször de nem volt jó. ez az "allok" a tuti!

és a feliratot hogy adod hozzá?
vagy csak 1 mappába kell lennie a filmel azonos néven?
Lacee

pfuu jo kérdés 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

szeva all!

mondjatok már nekem oylan progit amivel aviból ipod videot lehet csinálni ugy hogy ráégeti közbe a feliratot!
1000 köszi
Lacee
egyszerû, töröld az itunes libraryjábóll is 😊

olyankor mi a teendõ ,mikor egy számot letöröltem, és a listában van, amit feltett? pofál miattta...
és begajdult egyszer már ,mikor sok ilyen számocska volt az itunes ban
neevous
Nagyon szívesen. Örülök ha segíthetek😊

Huuu sikerült 1000000000KÖSZIKE, jó vagy nálam egy felesre vagy nem tudom mire...😄 Még 1x köszi xépen a gyors és sikeres tanácsot!!!!!
neevous
Nyomtál már restore-t? (hold be, utánna ki és utánna nyomod a menü és a középsõ gombot egyszerre)

Hi!!! Olyan problémám volnah hogy kb. fél éve van egy 4GB iPod Naonom eddig minden rendben is volt de 1 hete amikor felraktam gépre a kütyüt hogy rakjak rá muzsikát nem nyitotta + automatán az itunest. A gép nem érzékeli hogy csatlakoztattam de az a furcsa hogy az iPod mindeközben meg töltõdik! Tehát fel tom tölteni de semmit nem tok rárakni.....már volt itunes re-install meg meg néztem hogy esetleg az usb vel van e baj de ha pendrivét dugokrá akkor érzékeli.....Ha esetleg bárkinek valami javaslata volna akkor azt naon szívesen venném!!! köszyke
ja 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Morphin
egy kis javitás...a click wheel közepén van gomb...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
az elsõ sem gombos volt...azon fizikailag is mozgott a wheel...a többin már nem...asszem a 3Gnek vannak gombjai a wheel fölött...a 4G azaz a Phoon meg elistûntek gyorsan...
én tegnap kaptam meg a Video-mat...igaz már volt nálam iPod használatra de ez azért mégiscsak más...a sync-el semmi gond nemvolt...16GB már vanis rajta...a töltéssel buziztam egy kicsit de az se volt több 2 percnél...szval jo kis konstrukciok ezek,aki fikázza õket ne vegyen ilyet vagy adja oda annak akinek nincs...
na csöcs

Lacee
mondjuk az lehet igazi ipod, csak 1-2-3. generációs 😊

jah jah vanank utanzatok haveromnak olyan van xD és sima gombos 😄 gagyi clickwheel nem is érintos 😄

bocsi, ipodra értettem....
mert vannka ipod utánzatok 20 e ft-ééért
és ugy reklámozzák hogy apple ipod....

Lacee
adapterre is van világgari? 😊

neevous
Sok kis mûszer egy szimpla adapterben? Meg szvsz inkább veszek 4 1500 forintosat, mint egy gyárit.

nahmeg világ grancia, és még sok kis mûszer a belsejébõl 😄

neevous
Azonkívül hogy nincs rajtuk alma, nincsen.

neevous
Nem.

Morphin
Köszi a válaszokat...és semmi probléma nincs ezekkel az olcsóbb megoldásokkal??

Az érdekelne, h. lehet-e iPod mini USB csatlakozójára rákötni vmilyen adattárolót (pl. külsõ vincsesztert), és arról az iPodra másolni, úgy h. az iPod felismeri és átcopyzom ami kell?

neevous
Én 1500-árt vettem Pixmania-sat.

Lacee
szerintem az utángyártott falitöltõ is teljesen jó, 3 ezerért már találhatsz olyat. (pl speedshopnál 2870ft)

Köszi a választ... Azt hittem már kezeli 😊

Morphin
Hali nekem holnap jön meg a kis drágaság amcsibol...(rokon)
a kérdés az hogy fali töltõ kéne és most nincs még felesleges 10ezrem...mit ajánlook estleg használt eredetit?? hol mennyiért lehet olyat szerezni ami az iPod-al teljesen kompatibilis??

Zomil
rá kell égetni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lenne még 1 kérdésem: iPod video kezel feliratot? vagy ha felirattal akarok nézni vmit, akkor rá kell égetnem a filmre?

Thx! Akkor majd én is ott veszem, ahogy látom ~62ezer a 80 Gbos verzió, az egész jó ár 😊

Lacee
www.amazon.com, én onnan rendeltem amcsi címre.

Sziasztok!
szeretnék venni egy 80 Gb-os Apple iPod Video-t, és úgy láttam, hogy amerikában (ebayen néztem, kizárólag csak új, dobozos verziót!) olcsóbb (60-70ezer) mint Mo-n (90-100ezer)... szerencsére él kint amerikában rokon, aki májusban jön Mo-ra, és akkro hozhatná nekem az iPodom, de azt szeretném ha nem ebayen "brand new"-ként megjelölt termékre kelljen licitálnia, hanem vmilyen szaküzletben vegye meg, garival meg minden egyébbel, de neten keresztül. Szóval hasonló oldalt keresek mint itthon a depo, csak amcsiban kéne, vki tud errõl vmit?