Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azt nem értem még hogy pár zenét mért nem lehet átrakni
meg könyvtárakat hogy lhet egyátalán átrakni??
fogalmam sincs hogy hogyan kell rárakni számokat,felraktam ezt az itunes de semmi
meg azt jelzi ki hogy nincsen rajta szám pedig raktam rá
pls help
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Eladó a zsir uj apple radio remote-m! papirok, fülhalgató szivacs, minden megvan kivéve a dobozát! pár kép róla:
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030609.JPG
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030610.JPG
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030612.JPG
20.000 ért vettem, oylan 13-15e ért eladnám!
akit érdekel az irjon mailt: [email protected]
és igen, attól h összeomlik a windowsod attól még az ipodon megmaradnak a zenék, hiszen nem lesz bekapcsolva az autosync 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ennek az az egy hátránya van, hogy ha késõbb is meg szeretnéd tartani a haverodtól kapott számokat, akkor vagyy hozzáadod õket a libraryhez az otthoni gépeden is, vagy otthon is a manuális számkezelést kell bejelölni.
az, hogy az itunes nem találja az áthelyezett mappádat, sajnos nem változtatható meg, mivel kicsit más logika alapján mûködik, mint azt a mappa-alapú windowssal megszoktuk: alapbeállításban az itunes csinálna egy saját file-rendszert a zenékbõl, amit neked nem kell macerálni, elvan magában (ld még az ipod filerendszere).
sajnos csak azt lehet tenni, hogy a zenéid végleges helyérõl importálod az itunes-ba, vagy a beállításoknál engedélyezed a "copy files to music folder when adding to library" és a "keep music folder organized" opciókat, így szépen elõadó és album szerint rendszerez minden zenét a saját megadott itunes music mappán belül.
Nem tudtok valamit ezen hibák kiküszöbölésére? Vagy esetleg valami módszert arra, hogy az iPod-ra zenét tudjak tenni az iTunes nélkül?
Elõre is köszönöm.
Tudok szerezni iPod-khoz fm rádió headszetet! igaz nem apple hanem utángyárott de nemis 20e az ára hanem csak 11e! akit érdekel az irjon mailt a [email protected]
Kép:

a xilisoft azért ugrott be mert mikor én kerestem, azt próbáltam elõször de nem volt jó. ez az "allok" a tuti!
vagy csak 1 mappába kell lennie a filmel azonos néven?
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
mondjatok már nekem oylan progit amivel aviból ipod videot lehet csinálni ugy hogy ráégeti közbe a feliratot!
1000 köszi
és begajdult egyszer már ,mikor sok ilyen számocska volt az itunes ban
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
én tegnap kaptam meg a Video-mat...igaz már volt nálam iPod használatra de ez azért mégiscsak más...a sync-el semmi gond nemvolt...16GB már vanis rajta...a töltéssel buziztam egy kicsit de az se volt több 2 percnél...szval jo kis konstrukciok ezek,aki fikázza õket ne vegyen ilyet vagy adja oda annak akinek nincs...
na csöcs
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
mert vannka ipod utánzatok 20 e ft-ééért
és ugy reklámozzák hogy apple ipod....
a kérdés az hogy fali töltõ kéne és most nincs még felesleges 10ezrem...mit ajánlook estleg használt eredetit?? hol mennyiért lehet olyat szerezni ami az iPod-al teljesen kompatibilis??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szeretnék venni egy 80 Gb-os Apple iPod Video-t, és úgy láttam, hogy amerikában (ebayen néztem, kizárólag csak új, dobozos verziót!) olcsóbb (60-70ezer) mint Mo-n (90-100ezer)... szerencsére él kint amerikában rokon, aki májusban jön Mo-ra, és akkro hozhatná nekem az iPodom, de azt szeretném ha nem ebayen "brand new"-ként megjelölt termékre kelljen licitálnia, hanem vmilyen szaküzletben vegye meg, garival meg minden egyébbel, de neten keresztül. Szóval hasonló oldalt keresek mint itthon a depo, csak amcsiban kéne, vki tud errõl vmit?