3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1269 A microsoftos progiban töröld a quick timeot, itunsat, mindent, a program filesból is kézzel, ha a progik eltávolításásban nem tudod, a regeditből énis vagy fél óráig töröltem, majd mikor semmi apple cucc nem maradt aa gépen rakhatod fel az itunesot újra. -
#1268 nem működik még mindig!!! -
#1267 ohh, már annyi mindent töröltem:D na akkor nézzük, h műxik-e -
#1266 Sztem nem ugyanaz, más mappában van, ha törlöd, uazt nem találhatja meg. -
#1265 újra megtalálja ugyanazokat :(((( -
#1264 Nemtom máshogy megoldani, ha gondolod, msn-en segíthesz neki. -
#1263 Töröld, és ha törlés után újra ctrl+f et nyomsz, akkor sem talál mást? -
#1262 hmm megnéztem 43 uj üzenet azthittem vmi érdemleges...de ugylátom semmi
bocsánat ha zavar hogy itt chatelsz... a kulcsszó a chat... -
#1261 találtam itt sok quicktimeos mappát, de mikor keresőbe írtam, csak 4 cuccot talált, az összes REG_SZ típusú és egy piros a és b betű az ikonja. azokat töröljem? -
#1260 Menj rá, hogy keresés (ctrl+f) írd be, hogy quick, amit kiad, nézd meg, hogy quick time-e, és ha igen, töröld. -
#1259 Bazze, azé, mert nincs msn em, meg bazze azért, mert nem tom kitalálni mit fog írni, ezért nemtom egybe írni, meg bazze azé, mert ez egy fórum, ahol beszélgetni lehet jelen esetben az ipodról, és az azzal együttlevő problémákról. -
#1258 bazze azért, mert nem tud msnezni. -
#1257 bazze miértnem lehet egybeírni a kommenteket?? akkormár msn.. -
#1256 de nekem itt ezer mappa van, hogy találjam meg a quick timeot? -
#1255 regeditet elindítod, keresés, ami quick time, azt töröld, ha nem filekiterjesztés, vagy ijenek. -
#1254 registryből kéne kiszedni vmit sztem. de hogyan és mit? -
#1253 megvan. de képzeld, elindítom progit, kiválasztanám listából iTunes-t, de nincs benne a listában, mert már letöröltem! -
#1252 Google->program neve->keresés -
#1251 ez az oldal, amiről le kéne szednem a rogit, nem érhető el: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301 -
#1250 na, azt a clean upot nem csináltam meg, így nem működik, na de megpróbálom mégegyszer... -
#1249 ohh, na erre nem is gondoltam:) -
#1248 ctrl+alt+del folyamatokból minden qiucktime szerűt bezársz -
#1247 ? -
#1246 Ha kilövöd a taskmanagerből? -
#1245 kézileg se engedi, valami fájl nem törölhető!! -
#1244 Töröld ki kézzel, meg a registryből is, az volt a #1238 ban a #7. hsz. -
#1243 ja ok.
A quicktime amúgy halhatatlan!!! nem lehet uninstallolni... valami végzetes hibát ír ki.... -
#1242 Az sztem ingyenes , szoftverbazis.hu -
#1241 ace-től örökre megváltam, ugyanis nincsen meg, csak kölcsönkaptam. majd lehet, hogy "megveszem" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!letöltöm -
#1240 Ezek után nekem simán ment, először sztem töröld le az itunset+q.timeot, majd az acet, majd az acet rakd újra a 2 kiegészítés nélkül, majd az ituneset újra. -
#1239 köszönöm szépen, megpróbálom. -
#1238 Innen épp nemtok msn ezni, de nem nehéz a megoldás, ITT a #6, és #7 es a megoldás, de nemtom mejik lehet, mert én mindkettőt megcsináltam :D -
#1237 ha tudsz, légyszíves vegyél fel msnre: [email protected] -
#1236 van bizony -
#1235 Ace kodek packod van -e? -
#1234 nincs msned? ott egyszerűbb lenne... -
#1233 ohh, értem. feltelepítettem iTunest, de nem indul el a progi, mikor rákattintok, azt írja, h az iTunes kellemetlenségeket észlelt, ezért leáll. Mit tegyek? -
#1232 Szal vannak cuccok, amibe dookolni tod az ipodot, pl hangfal. Nade, ha nanot csatlakoztatnál hozzá ugye az lötyögne benne, mert kisebb, mint az ipod. Így szvsz minden ipodhoz kapsz egy ijet, aminek a bemenete más, nanonál kisebb, ipodnál nagyobb, de a kimenete ugyanaz, akkora, mint a dokkoló bemenete, így mindent dokkolni tudsz asszem. -
#1231 igen arra gondolok, de még mindig nem értem, mire jó:D mi az a dokkoló? o.o -
#1230 Azzem az univerzális dokkolóra gondolsz, arra jó asszem, hogy a dokkolóba minden ipod belemenjen ennek a segítségével.