3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
A microsoftos progiban töröld a quick timeot, itunsat, mindent, a program filesból is kézzel, ha a progik eltávolításásban nem tudod, a regeditből énis vagy fél óráig töröltem, majd mikor semmi apple cucc nem maradt aa gépen rakhatod fel az itunesot újra. -
nem működik még mindig!!! -
ohh, már annyi mindent töröltem:D na akkor nézzük, h műxik-e -
Sztem nem ugyanaz, más mappában van, ha törlöd, uazt nem találhatja meg. -
újra megtalálja ugyanazokat :(((( -
Nemtom máshogy megoldani, ha gondolod, msn-en segíthesz neki. -
Töröld, és ha törlés után újra ctrl+f et nyomsz, akkor sem talál mást? -
hmm megnéztem 43 uj üzenet azthittem vmi érdemleges...de ugylátom semmi
bocsánat ha zavar hogy itt chatelsz... a kulcsszó a chat... -
találtam itt sok quicktimeos mappát, de mikor keresőbe írtam, csak 4 cuccot talált, az összes REG_SZ típusú és egy piros a és b betű az ikonja. azokat töröljem? -
Menj rá, hogy keresés (ctrl+f) írd be, hogy quick, amit kiad, nézd meg, hogy quick time-e, és ha igen, töröld. -
Bazze, azé, mert nincs msn em, meg bazze azért, mert nem tom kitalálni mit fog írni, ezért nemtom egybe írni, meg bazze azé, mert ez egy fórum, ahol beszélgetni lehet jelen esetben az ipodról, és az azzal együttlevő problémákról. -
bazze azért, mert nem tud msnezni. -
bazze miértnem lehet egybeírni a kommenteket?? akkormár msn.. -
de nekem itt ezer mappa van, hogy találjam meg a quick timeot? -
regeditet elindítod, keresés, ami quick time, azt töröld, ha nem filekiterjesztés, vagy ijenek. -
registryből kéne kiszedni vmit sztem. de hogyan és mit? -
megvan. de képzeld, elindítom progit, kiválasztanám listából iTunes-t, de nincs benne a listában, mert már letöröltem! -
Google->program neve->keresés -
ez az oldal, amiről le kéne szednem a rogit, nem érhető el: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301 -
na, azt a clean upot nem csináltam meg, így nem működik, na de megpróbálom mégegyszer... -
ohh, na erre nem is gondoltam:) -
ctrl+alt+del folyamatokból minden qiucktime szerűt bezársz -
? -
Ha kilövöd a taskmanagerből? -
kézileg se engedi, valami fájl nem törölhető!! -
Töröld ki kézzel, meg a registryből is, az volt a #1238 ban a #7. hsz. -
ja ok.
A quicktime amúgy halhatatlan!!! nem lehet uninstallolni... valami végzetes hibát ír ki.... -
Az sztem ingyenes , szoftverbazis.hu
-
ace-től örökre megváltam, ugyanis nincsen meg, csak kölcsönkaptam. majd lehet, hogy "megveszem" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!letöltöm -
Ezek után nekem simán ment, először sztem töröld le az itunset+q.timeot, majd az acet, majd az acet rakd újra a 2 kiegészítés nélkül, majd az ituneset újra. -
köszönöm szépen, megpróbálom. -
Innen épp nemtok msn ezni, de nem nehéz a megoldás, ITT a #6, és #7 es a megoldás, de nemtom mejik lehet, mert én mindkettőt megcsináltam :D -
ha tudsz, légyszíves vegyél fel msnre: [email protected] -
van bizony -
Ace kodek packod van -e? -
nincs msned? ott egyszerűbb lenne... -
ohh, értem. feltelepítettem iTunest, de nem indul el a progi, mikor rákattintok, azt írja, h az iTunes kellemetlenségeket észlelt, ezért leáll. Mit tegyek? -
Szal vannak cuccok, amibe dookolni tod az ipodot, pl hangfal. Nade, ha nanot csatlakoztatnál hozzá ugye az lötyögne benne, mert kisebb, mint az ipod. Így szvsz minden ipodhoz kapsz egy ijet, aminek a bemenete más, nanonál kisebb, ipodnál nagyobb, de a kimenete ugyanaz, akkora, mint a dokkoló bemenete, így mindent dokkolni tudsz asszem. -
igen arra gondolok, de még mindig nem értem, mire jó:D mi az a dokkoló? o.o -
Azzem az univerzális dokkolóra gondolsz, arra jó asszem, hogy a dokkolóba minden ipod belemenjen ennek a segítségével.