Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak gondoltam hátha megtalálod
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
ezen a linken mindent megtalálsz amivel tudsz feliratot égetni: itt
amugy szerintetek ipod 30g avagy microsoft zune?
Eddig próbáltam Allokot, az kezelt ugyan feliratot, de nem lehetet állítgatni a beállításait. Próbáltam MPEG Streamclipet, azon nicns felirat, Videorat, azon sincs.
nagyon bonyolult😄DD aztá az itunes eldönti h ez most a képekhez v a filmekhez megy
jah és filmeket csak az ipod saját formátumápa lehet felrakni de ahhoz meg van olyan progi h pl. videora ipod converter
Köszönöm a vlálaszokat. Metrban most van iPod shuffle és így reklámozzák:
remélem nem nagy kép, ha igen bocsi
itt az van h. wma-t is lejátszik. sztem elrontották, mivel ti is azt mondjátok, meg az apple is azt írja h. nem játszik le wma-t.
Most a Lay's-es nyereményjátékkal lehet 5000 ft kedvezményt csinálni, valszeg ezzel meglesz a shuffle-m.
2, Igen
Az árak meg különbözõek!
Esetleg ebay
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Szeretnék majd valahonnan egy iPod shuffle-t, de azért lenne néhány kérdésem:
1. WMA-t nem tud lejátszani, ugye?
2. Van e rajta hold? (billentyûzár)
3. És akinek van már: mennyiért vette, vagy kapta (esetleg ha tudja az árát)?
Persze az elsõ kettõ kérdés nem olyan nagy dolog, de azért érdekelne.
Valszeg médiamarkt-ben szerezném be, de ott csak május végén lesz valószínüleg, és az ára feltehetõleg 22900 Ft lesz.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
a játékrol meg annyit hogy ha vhol le is tudod tölteni NEM TUDOD RÁRAKNI AZ ÁJPÓDRA SEHOGY!!!!! de ez már párszor sztem meglett vitatva...
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
hol tudom pontosan átállitani man sync-re?nem hiszem el...nem találom.pls help
itunes ban hogyan lehet egyszerüen csak behúzni, és már fel is rakni a cuccokat? 😛
shuffle m van😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
hol érdemes ennek utána nézni?van vmi zsíros magyar oldal a témában?
üdv
Mennyire éri meg ragaszkodni az Ipod-hoz mint márkához?
Eléggé sok "koppintás" található mostanság..
Azok nagyon elmaradnak az Ipodtól és nem érdemes azokat megvenni?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
na csõ!!
azért kösz a segitségeket
viszonylag egyszeru, gondolom 4 nap alatt rajottel a fo dolgokra, de ha nem megy szolj!!
persze shuffle-t még nem használtam, lehet hogy ott máshogy van.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"