3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • ultrabob13
    Nah sikerült csak nem tudtam h txt formátumban kell. Köszi szépen. Még 1 kérdés ami talán off de ipodhoz kell. Feliratot hogy tudom rárakni avi videóra úgy h az 1 fájl legyen és ne 2.Szal ráégetni v mit csinálni :D
  • LoDMaSt
  • Lacee
    jól mondod, ha adattárolás a cél, akkor megjelenik a meghajtók között, mint egy pendrive. ha pedig zene-video-kép feltöltése a cél, akkor itunes vagy anapod kell hozzá. a fülese tényleg nem egy hűha, de nekem egyáltalán nem recsegett: egy barátomnak egy évnyi maximumhangerős használat után kezdett el recsegni, de hát a túlvezérlést kevés hangszóró bírja.
  • csabiks
    Tehát felismeri a gép mint egy pendrive-t és ugy már lehet rá pakolni cuccokat? zenéket,képeket,videókat meg itunes-al kell rátenni mert másképp nem játsza le? A fülese milyen? havernak van aztmondta hogy recsegős..
  • ultrabob13
    Hali!

Segítséget kérnék h az iPod 2. generációs nano-ra (amelyik videót is lejátszik) hogy tudok jegyzetet rakni?pl. egy könyvet h tok olyan formátumban rárakni hogy azt eltudjam olvasni?eddig nem sikerült megtalálni, és nagyon érdekelne. A segítséget előre is köszönöm!
  • kakaoskalacs
    szerintem a 8gb az kell mert merevlemezként is használhato az ipod :)
    akksi tudtommal nem cserélhető .. nem romlik hamar nekem 1éves az ipod videom és nagyon jol birja

veddmeg :)
  • csabiks
    Hali!

Most készülök venni egy ipodot, nem volt eddig ilyenem , a 3.ik generációs nano-t néztem ki, ez jó? , remélem tudjátok melyikről beszélek, a kérdésem az lenne az akkumlátora cserélhető? hamar romlik? Ha nem használom ki a 8gigát akkor nyugodtan megvehetem a 4gigásat?

köszi szépen
  • Pityus53
    Köszi, aztán késöbb rájöttem a megoldásra. Ebben a témában újonc vagyok. Találtam egy ingyenes (SUPER 2007) multimédia konvertert, amelyik a legtöbb mediafájlt átkonvertál szinte mindenre. Többek között kifejezetten Apple iPodra is. Ez benne van a PC World szeptemberi számában, és leírás is van hozzá a 79. oldalon.
  • vbence13
    A hangerőkorlátot véletlenül lekódoltam, de megcsúszott a kezem és nem tudom a kódot... mit lehet csinálni vele?:S
  • Lacee
    iTuneson belül file menü -> import, pont, mint a zenékkel.
  • kakaoskalacs
    elkelne egy FAQ amugy meg sztem olvasgass vissza sokszor leirtak már :)
  • Pityus53
    Nekem is hozott a Jézuska egy 4GB iPod NANO-t. Megmondanátok, hogy egy átkonvertált fájlt, hogy lehet a Video (az iTunes programban a Movies)könyvtárba juttatni?
  • Solten
    Jézuska qrva modern
  • vbence13
    meghozta a Jézuska az iPodot xD:)
  • Morphin
    tényleg? sztem nem ebook-ok olvasására találták ki ezt a kis szerszámot...nekem legalábbis kifolyna a szemem ha ezen kéne egy hosszabb dolgot elolvasnom...orákon keresztül.Amúgy puskázni elsőosztályú XDD
  • vbence13
    ne civass, 4 kB??? Egy normális könyv minimum 700KB...
  • Morphin
    A kívánt fájlt másold be az iPod meghajtoján belül a Notes mappába...ezekután már megtudod nézni...jah egy fontos dolog: csak 4 kb maximális méretű lehet a fájl..tehát ha vmi hosszabb dolog akk szedegesd szét...
  • Lacee
    kézikönyv vagy apple knowledge base biztos tudja.
  • vbence13
    na, senki sem tudja, hogyan tudok txt-t olvasni ipod nanon?
    lécci segítsetek, mert jövő héten utazok el és nem ártana egy kis könyv:)
  • Lacee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    www.google.com, www.serials.to, www.astalavista.us (utóbbi csak jó tűzfallal-vírusirtóval) ilyesmi :)
  • Lacee
    (támogatom, már nekem is eszembe jutott... indítsunk népszavazást, az mostanság menő :))
  • GregSB
    Sajnos itthon mindent szinkronizálnak... én azt támogatnám hogy úgy legyen mint nyugatabbra több országban (pl Hollandia, vagy skandináv országok), ott feliratozzák a TV-ben az összes angol nyelvű filmet. Ennek az az eredménye hogy a 14-15 évesek nagy része már ért és beszél angolul, nem úgy mint nálunk. Na mindegy, ez OFF :)

• GTheo
    Ezt kipróbálom...
    #1285: Tanulok angolul, de azért még nem 100%osan értme...
    szerk: kéne ehez az allok video to ipod converterhez regisztráció.... :\
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Honnan lehetne ilyet szerezni bolton kívül...?
  • Lacee
    magadon segít ha tudsz angolul, de pl társaságban filmet nézni elég nehéz úgy, ha nem mindenki érti az eredeti filmet :)
  • GregSB
    Vagy tanulj meg angolul. Időigényesebb, de hosszútávon megkönnyebbíti az életet
  • Lacee
    allok video to ipod converter

én ezt használom ilyen célra. sokféle beállítási lehetőség, felirat támogatása, szerintem nem rossz.
  • vbence13
    sztem nem macerás. amúgy az avira égetés nagyn nagy minőségromlással jár, nem ajánlom!
    engem nem fenyeget az égetés veszélye, ugyanis a nano-mon úgyse látszódna a felirat, meg amúgyis ha filmet nézek vagy magyaul vagy angolul nézem, sorozatokat (Heroes, Pushing Daisies) meg angolul.
  • GTheo
    Húúúúú :|
    Olyan progi esetleg nincs ami avi+felirat= mp4 ? :D
    Elég macerás ez, és még utána át mp4be... Lehet maradok szinkronos filmeknél csak.. :D
  • kakaoskalacs
    teszteld le aztan ird le a velemnyt :D htx köszibye
  • vbence13
    Feliratégetés avira
  • GTheo
    Megvettem a Touchot, eszméletlen jó :)
    Egy kérdés, hogy lehetne feliratot égetni vhogy a videókra???
  • dotkom
    nem tudtok vmi megoldast arra hogy ha vmit toltok utorrentel az ipodomra, akkor a utorrent egy ido utan elszall adathibaval, es nem tolti tovabb a torrentet. ez nem tudjatok mert lehet? gondolom az ipod merevlemeze nem birja a nagy megterhelest v nem vmi ilyesmi?
  • vbence13
    volt egy szép kis reinstallom, megy az iTunes, tök jó:D
    egy kérdése lenne: iTunesban hogyan tudok letörölni fájlt a lejáccóról? mert nem lehet rákattintani. Furi még nekem ez az iTunes.
    Másik kérdésem: hova kell és hogyan kell bemásolni a szöveges fájlokat?
  • vbence13
    az lesz. Eszembe jutott, hogy pár program régebben is ezt csinálta nekem. Például a San Andreas. Szal ma hazamegyek, kiírok 50GB-nyi cuccot DVD-re és utána egy akkora reinstallt kap a vinfos, hogy be fog szarni.
  • LoDMaSt
    Sztem a megoldás a #1238 ban levő link említett hozzászólása, nekem is ugyanez volt, googlin kerestem, aszt ez a megoldás segített.
  • Lacee
    eddigi hozzászólásaid alapján neked egy windows reinstall kéne, nem az apple-t szidni... eddig annyi derült ki, hogy az ipdonak semmi baja nincs, de egy itunes-installálásba beletörött a rendszer foga. ha még az uninstallra is kritikus hiát jelez, az valami oprendszeres gebasz lesz...

egyébként Morphinhoz csatlakozom, írd meg pontosan mi a gáz, hátha tudunk segíteni.
  • Morphin
    Azért ne siesd el ezt a megutáltam dolgot...nagyon logikus sztem minden...vázold fel pls nekemis h mi a probléma, a lényeget...hnap válaszolok mert most már nem leszek gépnél...
  • vbence13
    ez hihetetlen. Az ember vesz nem kis pénzért egy iPodot. Ami a legjobb a kategóriájában, a legjobb lejátszó. Erre mit kap az ember? Bosszankodást. Egy életre megutáltam az Applet.
  • vbence13
    kiszedtem clean uppal, kézzel is program filesból, de attól még a start menüben benne maradt...
  • vbence13
    ok