Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
figy én csak arra emlékeztem h vki ajánlott egy progit arra már nem h melyiket 😄
csak gondoltam hátha megtalálod

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

igen? csak nem az allok? olvass vissza, mondtam h. már próbáltam, mégis kéne más, szted akkor bejött nekem? <#wilting>

gergod
<#wilting>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Zomil
egy faxa kis progit vki már ajánlott itt sztem 2-3 oldallal arréb mondanám h ird be keresöbe de tudom h most az nem megy 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Morphin
ez iPod totyik...még jóhogy a Podot ajánlom...miért??MERT NEM BÍZOK A MICROFOSBAN...annyi gány terméket adtak már ki beleértve a windózt...de ha teheted probáld ki elõbb...a Zune-t mondjuk nem tudod... 😄 de olvass minél több tesztet....

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

iTunesban Libraryban külön meg lehet jeleníteni a Music Videokat? Mert ha Moviesba berakom, majd átrakom Music Videoba a beállításainál, akkor sehol sem látom már.

aha értelek, legjobb ha viszel magaddal egy laptopot és ott nézed a filmet 😉 (nagyobb kép, égetés nélkül)
én úgy gondoltam, h. a programmal amivel ráégetem a feliratot azzal konvertálom is 1bõl mp4be, úgy h. jó legyen ipodnak. azért köszi a leírást, eddig csak angolul találtam ezt meg 😊

én tudok neked segíteni ebben viszont ez egy hosszas, fájdalmas munka!
ezen a linken mindent megtalálsz amivel tudsz feliratot égetni: itt
amugy szerintetek ipod 30g avagy microsoft zune?
Tudtok nekem mondani 1 olyan video convertert ipodhoz (5.5) amivel lehet feliratot ráégetni a filmre, kezel sokféle kiterjesztést (avi, wmv, vob, ezek a legfontosabbank), sok a beállítási lehetõség (szóval nem az van h. meg van adva 2 profil, használd!), és tud h264ben konvertálni?
Eddig próbáltam Allokot, az kezelt ugyan feliratot, de nem lehetet állítgatni a beállításait. Próbáltam MPEG Streamclipet, azon nicns felirat, Videorat, azon sincs.

Zomil
rámész h fájl és ott van h: add file to library 😄
nagyon bonyolult😄DD aztá az itunes eldönti h ez most a képekhez v a filmekhez megy
jah és filmeket csak az ipod saját formátumápa lehet felrakni de ahhoz meg van olyan progi h pl. videora ipod converter

Sziasztok!Most vettem egy 30 GB ipodot és tudna vki segíteni hogyan kell rá feltölteni a képeket meg a filmeket h felismerje?A zenét feltudom rakni ituneson keresztül,de a fotó és videó felrakására nem jöttem még rá.Elõre is köszi!
hát tudod ,nekem shufflem van és NINCS ilyen opció... lefényképezzem?
nagyon fasza , nekem is ilyen van...😊^^
Sziasztok!
Köszönöm a vlálaszokat. Metrban most van iPod shuffle és így reklámozzák:

remélem nem nagy kép, ha igen bocsi
itt az van h. wma-t is lejátszik. sztem elrontották, mivel ti is azt mondjátok, meg az apple is azt írja h. nem játszik le wma-t.
Most a Lay's-es nyereményjátékkal lehet 5000 ft kedvezményt csinálni, valszeg ezzel meglesz a shuffle-m.
Morphin
Ott ahol restore-t lehet meg updatet alul vannak kis rublikák..na ott MANUALLY MANAGE MUSIC AND VIDEOS...ennyi...ha meg nem akarod berakni iTunesba hanem mappából egybõl akkor meg mondjuk intézõbõl megfogod behuzod iTunesba..de ne engedd el hanem egyõl az iPodra huzd...igy nem rakja csak az iPodra...ennyi..nemtom ezen mi olyn bonyolult...

kattints az csatlakozo ipododra, és otzt belehet állitani!

nna, én már agyérfaszt kapok ,de sehol nem találom az itunes nál az említett manual syncet v mit.. azaz hogy kézzel pakolom fel amit csak akarok... úgy tom feltenni hogy berakom az albumot vagy zenét listába és onnan húzom be.. de nekem az kéne hogy mappábol egybõl a lejátszóra pakolom... azt holholhol?😊
1, IGEN
2, Igen
Az árak meg különbözõek!
Esetleg ebay

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

nem akarok türelmetlennek látszani, de örülnék ha válaszolna valaki
Sziasztok!
Szeretnék majd valahonnan egy iPod shuffle-t, de azért lenne néhány kérdésem:
1. WMA-t nem tud lejátszani, ugye?
2. Van e rajta hold? (billentyûzár)
3. És akinek van már: mennyiért vette, vagy kapta (esetleg ha tudja az árát)?
Persze az elsõ kettõ kérdés nem olyan nagy dolog, de azért érdekelne.
Valszeg médiamarkt-ben szerezném be, de ott csak május végén lesz valószínüleg, és az ára feltehetõleg 22900 Ft lesz.
elvileg itunes-al rá lehet rakni vhogy 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Morphin
Szilikon "bugyi"-t nemtom hol lehet kapni sajna...
a játékrol meg annyit hogy ha vhol le is tudod tölteni NEM TUDOD RÁRAKNI AZ ÁJPÓDRA SEHOGY!!!!! de ez már párszor sztem meglett vitatva...

ipod game-t tudok valahonnet letolteni ingyen?
és mennyibe csenget egy ilyen...?
nemtudjátok véletlen h hol lehet kapni silicon bugyit ipodhoz?
-.- ügyees 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

mekkora álat vagyok...megvan
hali
hol tudom pontosan átállitani man sync-re?nem hiszem el...nem találom.pls help
köszke
Morphin
Állítsd manual sync-re.Magarul kézi szinkronizációra...és akkor csak az lesz rajta amiket te huzogatsz át a podba...

hahó
itunes ban hogyan lehet egyszerüen csak behúzni, és már fel is rakni a cuccokat? 😛
shuffle m van😊
neevous
A notes mappába tudsz txt-ket másolni, amiket az extras/notes menüben tudsz olvasni.

Zizou5
dokumentum. kb ennyi 😊

Zizou5

ThugEdge
meg hogy még eszembe jutott,hogy nano-n(nem az új félén) mit lehet még zenén és képen kívül? semmit?😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
na még lenne egy olyan kérdésem,hogy a custom eq az ki van csukva? vagy esetleg lehet vmi firm frissítéssel? vagy vmi modolás esetleg?
hol érdemes ennek utána nézni?van vmi zsíros magyar oldal a témában?

Artae
Helló!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne szerezni iPod 1G-t vagy 2G-t? Kösz. 😊

szar az összes kopppintott cumo NEMÉRI MEG

Morphin
Hát minõségben biztos.Ha esetleg "hibás" lenne az iPod akkor meg meglehet említeni a szolgáltatásokat...az iPodot egybõl cserélik, ha meg olyan a hiba és kikell vizsgálni max 1 honap és ujat kapsz (teljesen ujat uj garival). Ezek a koppintott xarok meg hát...kinézetre lehet hogy hasonlitanak, de ugye nem azért hallgatod...a márkahûség meghát..figy az iPod ill Apple mint akármelyik más gyár nem csodát gyárt...minden márkának van hibája-elõnye...ki-ki maga véleménye,igényes szerint vásárol...ha van lehetõséged próbálj ki egy iPodot...akinek nincs pénze rá és vesz egy teljesen más minõségi cuccot(Creative,iAudio stb.) azok csak azért fikázzák mert egyszerûen szerintük az olcsóbb, jobb...ami akár igaz is lehet...de megint a kinek a pap kinek a papné témába tartozik...Mondom probáld ki ha nem tetszik ne vedd meg, ennyi
üdv

lac111
Lehet nem itt kéne megkérdeznem, de más fórumot nem találtam..
Mennyire éri meg ragaszkodni az Ipod-hoz mint márkához?
Eléggé sok "koppintás" található mostanság..
Azok nagyon elmaradnak az Ipodtól és nem érdemes azokat megvenni?

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Lacee
Morphine tippje mellett a sony ex71-et tudom ajánlani, ha in-ear fülesrõl van szó, nekem maximálisan bejött.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Morphin
CX 300, ha in-ear-t akarsz viszonylag olcsó és nagyon jó hangminõségben.Nekem ilyen van.Kényelem terén van mit javitani de ha megtanulod jol berakni ami nem 5 perc lesz(mondjuk ez minden in-ear-nél igy van) akkor nagyon megfogod szeretni.Jah és ne a MM-ban vedd mert ott 13..ajánlom a kis számtech boltokat esetleg vmi audiofil boltot!
na csõ!!

ThugEdge
jaja én is sennheiserre vagy sonyra gondótam

ez személyes velemény

nekem sennheiser OMX 52 van az jo 😊

ThugEdge
hali,milyen fülest érdemes venni hozzá,mert szerintem a gyári az kutyaszar

ja már rájöttem
azért kösz a segitségeket

sikerult rajonni, v. kell meg segitseg??

viszonylag egyszeru, gondolom 4 nap alatt rajottel a fo dolgokra, de ha nem megy szolj!!
Lacee
PC-s értelemben vett könyvtárakat nem is lehet átrakni mivel elõadó és album szerint rendszerezõdik a zene, csak ha csinálsz egy olyan playlistet azokkal a számokkal amik a mappában vannak.
persze shuffle-t még nem használtam, lehet hogy ott máshogy van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"