3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1429 márelnézést :D Ipod jol is szol ,strapát is birja csak nem az olyan 'nem gondolokbele mitccsinalok hulyegyerekeknek' talatak ki mint én :)
elmeg azért nemadnám mert ez az egyik merevlemzem :D -
#1428 Ezen most jót nevettem :)) -
#1427 Add el és vegyél egy olyan lejátszót, ami nem csak trendi hanem jól is szól és jól is bírja a strapát :) -
#1426 sima ipod tuti h csak text, de mivel touch.ot fel lehet törni és totál ki lehet használni kivéve a telefonálást, olyan mint egy iphone
szoval sztem akár még pdf-et is tud kezelni, de utána kell nézni :) -
#1425 1.Sajat zeneket is viszi naná azért Mp3 lejatszo :)Ű
2.szerintem csak text fajlokat tud olvasni bár nembiztos -
T192 #1424 Sziasztok!
Nagyon amatőr vagyok, nézzétek el nekem :)
Ipod Touchot szeretnék majd valamikor, de lenne néhány kérdésem:
1. Csak olyan zenét lehet rá feltölteni, amit iTuneson vettem, vagy a saját felhasználásra leszedett mp3-akat is viszi?
2. Képes kezelni Microsoft Office alkalmazásokat(főként word), esetleg pdf-eket?
Előre is köszönöm, minden jót -
#1423 meg lesz oldva :D egy ismerös majd megy pestre aztan beadja a cuccot
adig meg hasznalom a Microsoft Zune-t :PPP
-
#1422 nem Bp-i vagyok :S de nembaj lehet (kicsit félve) de elkudom nekik :D de elotte megeresztek egy telefont :) -
#1421 itt: http://matrix68.hu/shop/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=41
de nem tudom, hogy ilyen kis munkát is vállalnak-e? de lehet, hogy ki tudják cserélni az összekarcolt részt. -
#1420 jah csak nemnagyon találok szervizt ... -
#1419 mindenképpen érdemes elküldened -
#1418 vagy érdemes elküldenem egy szervizbe? -
#1417 nah majd holnap megint szetszedem :D aztan ihajj csuhajj ^^ -
#1416 loller, akkor nincs min csodálkozni :D -
#1415 szetszedtem ugylett karcos belul a kijelzö :D Késsel akartam kiszedni a porszemcseket -
#1414 mobiltelefonoknál is szokott lenni ilyen, ott szét kell szedni, de kétlem, hogy ezt az ipodot szét lehet szedni. -
#1413 nah itt za ipodom kijelzöje (ha jo al ink ugyebár) szal 2honapja peporosodott a kijelzö belülröl reggel braktam kabatzsebbe suli utan kivettem hat tiszta por -.-" megprobaltam kiszedni a port de még jobban összekarcoltam Vmi ötlet esetleg ?? :D
-
#1412 ez vajon jo e ? :D Link -
leipsig #1411 van egy eladó 5.Gen 30 GB os Black iPod om eladó !
gyönyörű karcmentes állapotban, keveset használt
akit esetleg érdekel írjon privit ! -
#1410 osx alá ingyenes és jó program a Senuti, windowshoz meg az anapodhoz (itunes-t helyettesíti, bár nekem nem jött be annyira) van egy copygear nevezetű másoló is.
bár az anapod miatt múlt héten lett lejátszhatatlan az összes zene, úgyhogy restore-olniom kellett :) igaz, az én hibám volt mert nem csatlakoztattam le mielőtt kihúztam volna a gépből az ipodot, a programnak meg kellett volna... de akkor is idegesítő volt hogy minden szám 2 másodperc után véget ér. csak azért íro le, mert hátha valakinek segít a tapasztalat :) -
#1409 csak itunes-t használj, és nyomj restore-t. -
#1408 a legegyszerübb az amit elötte irtak nyomsz egy restore-t és ujra szinkronizálod az ipodot az itunes-al -
#1407 Jah igen iTunes-al raktam rá zenéket... de most vetztem észre h a Media Player 10 az kiír vmi másolást... :@ Csak nem tudom még mindig h mejiket töröljem le ????? -
#1406 nekem nem törölte ki :) -
#1405 nem próbálnám ki XD -
#1404 tudtommal nem törli... -
#1403 Hi!Fel akarom rakni az uj software-t a video ipodomhoz, ilyenkor letörli a zenéket nem?? Namost közben uj gépem lett és 16gig zene +video veszteség nem lenne valami fincsi...tud valaki ajánlani vmi jó lementős progit?Mmint ilyen iTunes klonra gondolok ami visszafelé is olvas...előre is thx -
#1402 itunes-al raktad fel a zenéket? -
#1401 na valaki ? jo lenne... -
#1400 asszem nano product Red lesz :D kicsi is olcso is ^^ -
#1399 hali. garanciás az 5.gen 30 gigás ipodom. egyszer már elö jött a dolog de el is tünt most találkoztam vele ujra. van egy piros pixel (ami néha zöld) a kijelzön ami filmnézés közben elég zavaro. meg amugy is. de csak néha jelenik meg.. tök idegesitö..szerintetek visszavihetem? cserélik vagy mi? köszi üdv, _misterkrisz_ -
#1398 köszz de nem akakrom letörölni róla a cuccokat ! Egyéb válasz ? -
#1397 passzolom a kérdést, valóban érdekes dolog. ha van némi szabadidőd, szerintem csinálj egy restore-t (az letöröl mindent) és töltsd fel megint a zenéket, úgy jónak kell lennie. -
#1396 Az ipod a zenéket hol tárolja magán ???? Mert van egy ojan mappa amint rálépek hogy Music ! És abban van kb annyi mint amennyit kiír egyéb fájlok méretére ami 11 goga ! De viszont találtam egy másik mappát ami eredetileg rejtett : iPod_Control és ezen belül is van egy Music mappa ami szintén rejtett ! Szal az a feltünő hogy ami nincs rejtve Music mappa annak a mérete megeggyezik az iTunes-ban kiírt Other adat méretével is. Csak hogy még akkor sem akkora mint az eredetileg rárakott zene mérete mert az 15Gb! :D:D:D Remélem érthető...:D Csak nem merem letörölni eggyiket sem :S Ezért kérdezem hogy mégis mejikben tárolhatja a zenéket az iPod ??? mert akkor vszínű h az eggyiket saját maga másolta fel valahogy :D ! -
#1395 hát ez érdekes:S
az ipod-od önállo életet él:D
amugy ha bejelölöd h erevlemezként is akarod használni akkor ugyebár megjelenik meghajtoként esetlek ott ránézhetsz h vmi fel van-e töltve, de nem tudom, érdekes jelenség -
#1394 Hello !
Van egy 6.generációs Classic ipodom és agyre csak fogy rajta a hely valamié...:D 11,6Gb Other van rajta de úgy h nem is raktam rá semmi egyéb dolgot ... ! Csak az ituns-ban zenét, videót, és képet ! am meg semmi mást és mégis mindig amikor csatlakoztatom egyre nagyobb lesz ez az "egyéb" adat ! és semmit sem találkok rajta h mit tehe egyáltalkán rá ! Ez miért van ? valaki tud segíteni ? előre is köszi $_Edmas_$ -
#1393 Mármint zenehallgatás mellett :) -
#1392 Attól függ mire kell. Ha az a szempont, hogy kicsi legyen, zsebben egyszerűen elférjen, akkor Nano (én pl futáshoz is használom). Ha meg akarsz mellette netezni, emailezni wifin, videókat nézni jobb minőségben akkor megéri a + pénzt a Touch. -
#1391 szerintetek ipod nano 8gb-s(product red) vagy ipod touch 8gb ? :S
a touch kicsit dragabb nemtom megéri e) -
#1390 Jah és nekem van rajta amcsiból rendelt fólia, ez az invisibleshield...sztetek azt levegyem majd? Sőt bizti leveszem, mert elvileg még felrakható újra,bár elfogyott a hozzáadott lötty :S
Amúgy ajánlom mindenkinek a fóliát! www.shieldzone.com szinte már mindenhez van...videok vannak a tesztjeiről...az én Videom-ra 5k FT volt és már ezis lassan egy éves semmi baja...(önjavító fólia )