Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
My sport is tranSPORT!!! :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szal.
Neked mien töltõd van hozzá? Ha tudsz lécci képet is mellékelj.
Én személyszerint nme hallgatom shuffle üzemmódban..sztem az hülyeség...van most az enyémen 16GB zene...playlistekbe sorolva..esetleg még az On-the-Go-t szoktam használni..arra beválogatok 10-15 számot, és mire a suliba beérek simán végig megy...sõt még a Recently Added- listet is használom (én angolul használom, mert a magyar nyelvûjében vannak hibák és azok nekem nem tetszenek)szal ha vmi uj kis muzsika kerül rá akkor azokat egyszerûen és gyorsan tudom elérni...tehát ha playlistjeid vannak amit nem nehéz gépen összehuzogatni akkor nem kell annyit pörögnie ezért is birja tovább...idõt nemtok mondani mint az elõttem szólók..de a lényeg hgoy ha nem baszogatod...(ez az értelmes zenehallgatási mód) akkor nem merül le hamar....
na nem szaporitom a szót..engem apám leakart beszélni rola anno h van jobb-kisebb-tovább birja...(erre annyi a válaszom hogy de azok nem iPodok)ennek van egy feelingje,könnyen kezelhetõ kicsit amerikás...egy céltudatos kis mûszer,akkoris ha ugyanugy csak a pénzért csinálják mint a többi csikszemû lekoppintós noname gyár...
Jah és a másik érv h az MP3 playerek eladi piacán több mint 70%ot az Apple birtokol...
na csöcs
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Már elkezdtem keresni vmi megoldást Googlebe, de gondoltam, hátha van valaki aki fejbõl tudja a megoldást erre, és akkor hamarabb oldódik meg a problémám.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
egyszer kipróbáltam hogy elindítottam shuffle módban, és közepes hangerõen eltettem az asztalra, hadd menjen. úgy 13,5 órát bírt, igaz, ezalatt nem volt világos a kijelzõ. de a 12 óra reális ezzel együtt is.
video nézést is jól bir én egyszer egyhuzamba néztem meg rajta 2 filmet is és utána még egy darabig zenét is lehetett hallgatni, szoval nekem csak pozitiva tapasztalatom van rola
és ami még nagyon bejön h hordozhato merevlemeznek is jól használhato adatot fel/le másolni gyorsan lehet 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
neked mitjelent a sokáig? a régi creative 5gb zen-em az egy év után épphogy kibirt 3-4órát ugyhogy 3-400 szám ment randomban. ezt keveslem föleg ahozképest,hogy az elején emnnyit bírt. nemakarom,h ipod is ígyjárjon,ezért kérdezek meg inkább mindent😊
Nekem nagyon bevállt..egész testeset vettem...de lehet csak képernyõpre de az nem sokat ér a hátulja ugyis karcolodik...még1 info le lehet venni és vissza lehet rakni...bár ez a feltevõ lötyi amit adnak nekem elfogyott de deszt vizzel is fellehet rakni szvsz...
Ha vmit rárakok ami vékony és nehéz pl toll vagy meg nyomom körmöm végével akkor látszik rajta...de egy fél perc muvla eltünik...olyna mintha levegõ lenne benne...ajánlom hogy nézzétek meg az oldalon a videokat rola... www.shieldzone.com
Jah és nekem birja sokáig...ha nem baszogatom és nem pörgetem a vinyot mint egy hülyegyerek...okosan kell hallgatni és nagyon jo kis barát lesz ez a kütyü...a számla meg ugy sztem nem jo h olcsobb van ráirva..az eredeti számla kell rola..ennyi

ha én nagykerben veszem ismeröstöl,de ugyanugy van rá számla, 1év gari,akkor ha valami történne én azzal a számlával beállíthatok egy apple centerbe? nemlesz baj, hogy egy 20assal kisebb összeg van rajta mintha máshol vettem volna?
"If you use Windows, locate the tracks (right-click on a track and select Show Song File), then change the files’ extensions from .m4a to .m4b. (If you don’t see extensions, select Tools > Folder Options, click the View tab and uncheck Hide Extensions.)"
ja, és hasznos az is ha a kategóriájukhoz is beírod h audiobook v spoken word
részletes leírás
a kérdésem hogy hogyan lehet hangoskönyvet rárakni az ipodomra? az itunesben vagy csak simén a totalcmd ben? hogyan mûködik ez? pls irjatok
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
szerk: így belegondolva, futáshoz v egyéb rázkódós sporthoz praktikus egy nem merevlemezes lejátszó, de ezen kívül.. sportra szerintem simán jó egy akármilyen flashmemóriás bigyó, amit egy tízesért utánadvágnak egy boltban.
de nem olcsó egy ien szervíz mi?
nézz szét az apple magyar honlapján, hátha találsz címeket vagy egy telefonszámot, ahol meg tudják mondani.
Meg hol van ien bolt? mert itt ahol én lakom (kaposvár) nemsok helyen tudnak mit kezdeni vele. Sõt valahol visszakérdeztek, hogy mi az az iPod...
16 órába telik míg kiírja hogy "charged", és ezek után egy óra alatt csutkára merül? egyértelmûen szerviz.
ha viszont egyáltalán nem töltõdik fel a ketyere (folyamatosan csak csharging van, soha nem éri el a maximumot), akkor még mindig lehet a kábel hibája, de azt írtad hogy többel is próbálkoztál. sajnos nagyon valószínû, hogy szerviz lesz a vége...
Van egy apple ipod 30Gb om, és aza baj vele hogy vettem hozzá egy adatátviteli kábelt. Aztán kiderült hogy ez a kábel minimálisan tölt ha rajt van gépen. Így ha feltöltöm vele csak kb fél órát bír ki. Tegnapelõtt vettem egy 220as adatptert amin van usb kimenet. Na most az kb 16óráig tölti és 1 órát bír ki vele az ipod. Akkor most mit vegyek? Vki psl segítsen.
szerk: hír
tudtommal mo-n még nincs is