Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majdnem vettem csak a ipod jobb volt :D
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mindjárt nézem ;)
valahol valami hu leírás hozzá? (kezelése)
(www.google.com, "ipod software")
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én most jutottam egy ilyen kis ketyeréhez (Apple 4GB). Hallottam, hogy valami progit le kell tölteni hozzá, hogy a zenét kezelje. Tudja valaki mi a program, illetve hol érem el? Elõre is köszönöm.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
abban tehát egyetértek veled hogy a nano "biztonságosabb", viszonyt a kockázat ugyanúgy ott van a nanoval is, "mi van ha egy év után bemondja az unalmast": azért az Apple nem gyárt ócska alkatrészekbõl, ha egy-egy hibás becsúszik, szerintem korábban kiderül mint egy év.
dilemmázok a 8gb nano és a 30gb video között. a nano pici,fémház,védettebb,flash memo, 20óra aksiidö, a video meghát nagyobb,de nemvészes, 30giga,de vinyo,könnyebben meghibásodhat,éshát nemhiszem h az aksija 12óránál többet bírna.Igaz a video lejátszás nemtulzottan izgat,de a 30gb tárhely annál inkább.
Több mint egy éve van egy 5gigás creative zen-em,de elromlott,azvolt a mázlim,hogy 2év gari volt rá,de ipodra ugye csak 1év van, és attol tartok,h mivan ha a 30gb video egy év után hibásodik meg?!ilyen szempontból "biztonságosabb" a nano. mi erröl a vményetek? kicsi a kettö közötti árkülönbség ezért is nemtudom eldönteni.. még egy kérdés: a 8gb nanonak mekkora a tényleges tárhelye? gondolom nem egész 8giga hanem olyan 7,6 körül..?!
egyetlen hátulütõje, hogy shuffle módban használva az iPodot néha becsúszhat egy-egy hangolófile is, ezt két módszerrel lehet elkerülni, beállítás után letörlöd a frekis "dalokat" (de ezt nem javaslom, megfosztod magad attól, hogy bármikor átállíthasd, ha egy nagyobb adó zavarná a vételt), vagy csinálsz iTunesban egy smart playlistet, ami minden számot tartalmaz kivéve a "griffin technologies" elõadót.
...amúgy mindez le van írva a gépkönyvben :)
install-progi
használati utasítás
tudtommal ezekkel mûködnie kell! "kicsit" rugalmasabb is lesz, mintha csak egy fix frekin lehetne venni a jelet.
de ha használod, akkor hogyhogy nem tudod? :)
pár másodperces hangfile-okkal kell kiválasztani a frekvenciát (értelemszerûen számokkal vannak elnevezve), amit érzékel az iTrip és beáll.
Nem tudja valaki, hogy az az iTrip ami a fenti képen van milyen frekvencián sugároz?
Ilyen ipoddal használom: iPod+iTrip
egyeet xDDDDDDdd
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
ilyenrõl: http://media.arstechnica.com/journals/apple.media/itunes602.gif
ilyenre: http://www.apple.hu/hun/Docs/apple/software/ilife/itunes/10080/heromac20051013.jpg
amikor pl mondtam egyik oszt társamnak hogy 9 rongyért vettem a Sennyót akkor olyan fejet vágott hogy majdnem leestem a székrõl...mert szerinte ez nagyon drága...a kérdés az hogy mihez képest??Nem bántam meg hogy "jobb" fajta fülest vettem...ha már hallgatom és vmilyen szinten "roncsolja" a fülem akkor már legyen értelme...
szval erõsen ajánlom mindenkinek aki teheti hogy ruházzon be egy jobb fülesre...VAN ÉRTELME
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
a lényeg: a gyári apple verziónál szinte bármelyik, igényes füles jobb, igaz hogy külön kell érte fizetni de hosszútávon megéri.
elvégre is kinek a pap kinek a paplan XD
nem leugatásképp irtam amiket irtam...csak te arra utaltaltál hogy a hangminõség és a kialakitása szorosan összefügg..és ez azért nagyon nem igy van...
amiket linkletél onnan tény hogy az MX500 szól szebben a másik kettõnél és ez TÉNY...de ez már nem a kialakitásától függ...az hogy a hangok meg hogy jönnek ki, az megint más tészta...ezt egy speciális helyzetre értem mint pl :egy zárt szoba vagy akár egy parkban ahol némileg csendesebb van mint pl a belvárosban...
tehát igazad van hogy a kialakitása is mérvadó...ezzel nincs is gond...csakhogy erre egy nagyon jó példa az Mx500 ami persze más kialakitású tehát szvsz nemis kéne összehasonlitani egy in-ear-el...
na hagyjuk abba mert tényleg nem vitát akartam szítani gondolom a te szándékod sem ez volt...a lényeg hogy mindenki próbálja ki az adott cuccot mielõtt megveszi...és azt vegye meg amelyik neki jobban bejön
cx300
Response bandwidth 18 - 21000 Hz
Sensitivity 112 dB
Impedance 16 Ohm
mx500
# Frekvenciaválasz: 18 Hz - 22 kHz
# Névleges impedancia: 32 ohm
# Érzékenység: 125 dB
az én sony ex71-em:
Response bandwidth 6 - 23000 Hz
Sensitivity 100 dB
Impedance 16 Ohm
láthatod, hogy nincsenek orbitális különbségek a kettõ között, én erre céloztam csak a 837-es postommal. tény, hogy az impedancia a felére esik a jobb füleseknél, ez valóban a jobb hangminõséget jelzi - az in-ear technológia persze hogy jobb (én is ilyet használok) de nem kell túlmisztifikálni. például a részletesebb, szebb mélyhang-tartomány pontosan azért észrevehetõ, mert a szilikon-betét is "segíti" a hangot, tehát szorosan a hangszigeteléssel függ össze: próbáld csak ki hogy nem dugod be teljesen a füledbe a cx300-at és úgy hallgatod a zenét, rögtön nem fog úgy tetszeni, pedig a hangszórók minõségén nem változtattál, csak a hallójáratodból emelted ki a forrást.
egy kis wikipedia zárásképp:
wiki
mielõtt azt mondanád okosan hogy ez nem így van ....kurva csöndben egy sötét szobában nyomd be a füledbe a sima gyárit...ugyanúgy torzitani fog...szal nem "szigetelten és koncentráltan, a hallójáratba küldi a hangot." effekt miatt jobb a hangja...
pontosan azért jobb a hangminõség, mert szigetelten és koncentráltan, a hallójáratba küldi a hangot. de alapjaiban nincs különbség a kettõ között!
Tévedés nem ugyanaz...máshogy néz ki...és minõségre azaz hanghatásra is jobb...persze én inkább maradok a Sennheiser CX-300 nál...
de ember válogatja
\"fordított visszafele gondolkodás\"
@Zizou - annál jóval több.