3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1509 van egy kis problémám: Sothink ipod video converterrel kovertálom a videóimat, mert az a feliratot is átviszi. Az utóbbi időkben átállítottam a felirat méretét, hogy jobban lássam, de a progi néhol kihagyja a feliratot. Egyszerűen volt nincs. Egy ideig van, aztán nincs, aztán megint van. Valaki tud segíteni, esetleg más progit ajánlani, ami a feliratot is átkonvertálja? -
#1508 nekem ilyen akkor volt amikor anapoddal nem csatlakoztattam le az ipodot kihúzás előtt, és egyetlen albumon kívül minden más úgy viselkedett, ahogy írod. Azon csak az segített, hogy visszatértem az iTunesra és újratöltöttem az egész adatbázist... remélem te szerencsésebb leszel:) -
#1507 jó már megkerestem hogy kell resetelni -
#1506 hali
olyat csinál a nano-m,hogy elindítok egy előadót vagy albumot-tök mind1 és gyorsan végig ugrál a számok közt azt csá,mintha végig léptetném,nem értem
vki esetleg?
lehet vhol resetelni vagy ilyesmi?vagy szervízes a téma? -
#1505 Hello! Amikor ráraktam az ipodomra a zenéket ( 6.Generacios Classic 80gb ) akkor a cenéknek az albumjának a képeit kirAKTA... DE azóta valamié nem rakja ki szal semminek snincs borítója de az ituns-ban van szinte mindenk.. ! Mi lehet a baj ?? -
#1504 na találtam csomó progit:)
már csak téma kellene jópár darab!
tudna valaki linketm ondani az installerhez? -
#1503 Van egy pár nemfizetős jó progi is, most nemjut eszembe a neve, googlen keress rá. -
#1502 arrol nem -
#1501 iphonerol nem talaltal veletlenul? -
Diego85 #1500 1463. hozzászólás.. Én is ezt kérdeztem. ;) Itt mindent megtalálsz, enkem is sikerült. -
#1499 http://ipod-touch.ath.cx/index.php
na itt találtam dolgokat a törésről.
jó ez a leírás nézze meg valaki aki ért hozzá legyen szives:) -
#1498 és a feltörés az mit jelent pontosabban a touch esetében? -
#1497 1.1.2 es soft van a touchomon...
itunes indításnál mindig kérdihogy akarom e frissiteni az 1.1.3 ra.
érdemes?Na épp most nézem hogy fizetős...?nemár:P
+kérdés: hogy tudok feltenni rá programokat?
aki tud segítsen, köszi!
-
#1496 legegyszerűbb megoldás tehát az, hogy minden zenét-képet-videot importálni az itunes librarybe, majd sima "sync ipod" és tadamm: minden felkerül. Ha új képek jönnek, add hozzá azokat is és megint sync. a már meglevő cuccokat nem másolja fel mégegyszer, ha ettől tartanátok :)
amennyiben félreértettem valamit akkor bocs. -
#1495 mindent ki kell jelölni és akkor nem lesz gond.
(ugyebár az itunes nem szimplán felmásolja azt amit mondasz neki, hanem szinkronizálja a gépen levő itunes libraryt az ipod libraryjével, vagyis az általad kijelölt képeket frissíti az ipodon. ha nem ezt szeretnéd, akkor manually manage-et kell választani és kézzel "ráhúzni" azokat a képeket, amiket szeretnél. ugyanúgy működik, ahogy a zene is.) -
Diego85 #1494 Nekem is ez volt a bajom, mert ahányszor új képet akartam hozzáadni, ha sync re kattintasz, mindig letörli az eredetit, és csak azokat rakja be, amiket újból kijelöltél. Szóval képeket nemtom h lehet külön rátenni.. :( -
Diego85 #1493 Sajna touch hoz nem jó ez az anapod nevű progi... :( -
Diego85 #1492 Köszi! :) Most épp keresem.. :) -
#1491 torrenten le tudod tölteni az anapodot, szerintem :) -
Diego85 #1490 Huh az elég gáz.. Csak mert fel akarom törni a touch om, és 15 giga cucc van rajta, amit innen onnan raktam fel rá.. :S Akkor most bukta az egész? :( -
#1489 nem lehet. iTunes-al legalábbis nem. vannak külön programok erre (anapod manager ami fizetős, vagy OSX-re ingyenes Senuti) -
Diego85 #1488 Köszi az infokat a feltörésről.
Mostmár csak arra lennék kiváncsi, h hogyan lehet az ipodod tartalmát leszedni gépre? Csak mert próbálkozok az itunes al, de vmiért nem megy.. Köszi a segitséget előre is.. :) -
#1487 emberek help a képfeltöltésben, köszi:) -
#1486 Sziasztok!Van egy iPod Touchom.Leszeretném tőlteni hozzá az appsnapp installert.Viszont az a gond, hogy 1.1.3-as szoftver van rajta és nem szedi le.Megpróbáltam leszedni a szoftvert utána újraraktam, viszont nem értem el vele semmit.Restart után a legujabb szoftvert teszi fel.
Hát ennyi lenne.Kérlek titeket aki picit ért hozzá az segítsen VAGY ha rossz helyen vagyok akkor útbaigazítást kérnék.
További szép napot. -
#1485 videó feltöltéssem mrá megbarátkoztam, most a képekkel van gondom:D
van fennt egy mappának a tartalma az ipodon tizen akárhány kép ha a photos fülnél kijelölök egy másik mappát és alul rányomok hogy apply akkor csak az új mappa tartalma kerül fel...a régit miért törli ki? -
#1484 áhhááá!!!! köszi!:) -
#1483 idézek a honlapról:
"Does the video need to be encoded in a special way?
iPod can play the following video formats:
* H.264
File formats: .m4v, .mp4, and .mov
Video: Up to 768 kbits/sec, 320 x 240, 30 frames per second (fps), Baseline Profile up to Level 1.3.
Audio: AAC-LC up to 160 kbits/sec, 48 Khz, and stereo audio.
* MPEG-4
File formats: .m4v, .mp4, and .mov
Video: Up to 2.5 Mbits/sec, 480 x 480, 30 fps, Simple Profile.
Audio: AAC-LC up to 160 kbits/sec, 48 Khz, stereo audio. "
röviden, sajnos nem játszik le akármit, át kell konvertálni a megfelelő formátumra. A Lodmast által ajánlott program is jó, de kismillió hasonló létezik. sok sikert! :) -
#1482 Amit az ImTOO iPod movie converter tud -
#1481 nemtudom, még új vagyok ebben a témában:)
milyen formátumokat tudok feltenni? -
#1480 hat az nagybaj :( ez az hogy en se talaltam rola eddig semmi jot fenebe :) azert koszi -
#1479 6G-sre (asszem ez az új) a beszeljukmacen azt írják, hogy nem lehet játékot rakni rá, csak ha van angol itunes store accountod. -
#1478 jó formátumban van az a video? -
#1477 és ha nem engedi? -
#1476 XD sztem elobb masold be a videot az Itunes Video 'fülhöz" aztan onnan meg huzd át a videot a cumora ^^ -
#1475 valaki pls!:D -
#1474 hat az elozo verzios video ipodra siman fel lehet pakolni a jatekokat talaltam ra megoldast csak az a baj hogy az 5.5g es nekem 6g van es az enyemnel nem tudom alkalmazni azt a megoldast :( -
#1473 nekem pl csunyan beszaggat a Brick nevu game ha közbe zene is megy :S -
#1472 hát nemtom, ha azokra a játékokra gondolsz amiket a store-ról lehet letölteni akkor sozlok h azokat nem lehet feltörni, nem lehet rárakni az ipodra csak ha rendesen megveszed:)
amugy nekem ipod videom van és nagyon játék sincs rá, ugyhogy nem hiszem h tudnál rárakni vmi játékot a store-oson kivül :) -
#1471 hogy rakhassak ra jatekokat mert igy csak 3 van rajta azert :) -
#1470 hali!
nekem egy 8gbos touchom van.
Kérdés hogy, hogyan tegyem rá a videókat?
TEgnap feltettem rá jó sok zenét, meg borítókat is állítottam be hozzájuk, utána próbáltam videót berakni úgy hogy a library ba felül betettem a videokat aztán az ipodot a videos fülnél meg a sync ra nyomtam és valami olyasmit írt hogy törli az ipod library-t vagy mit:Daztán sync. nem mertem rányomni:D
szval ha rányomok akkor csak a videókat törli róla és teszi fel az újakat amiket betettem a libraryba?
húh de jól leírtam!
Aki tud segítsen:) köszi