3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
cassone #1549 Az Apple új szenzációja, mondjuk a BÖRTÖNBE, vagy BŰNÖZŐKNEK, vagy DISZNÓÖLÉSRE
-
#1548 :D töröttvégü késsel lazán ki lehet csavarozni a kis csavarokat (vissza má nem csavaroztam öket ) :D -
#1547 hogyan? :) -
#1546 :)) kivancsiságból szétszedtem darabokra az ipdot (30gb-s) portalanitás is volt :) érdekes cucc az tuti -
#1545 photoshop ? :D -
#1544 IPod Linux kell a játék futtatásához, de iPod linuxot nem lehet 3rd gen ipod nanora raknio. De a egy képen az van, amint 3rd gen ipod nanon játszanak. Hogyan? -
#1543 ha bármi gond lenne, iTunesból restore, és minden oké. ezek után a szervizben sem mondják meg, hogy valaha is más volt rajta :) -
#1542 Az 5-ös számú mod érdekelne: "5 How to play more advanced games on a Linux modded iPod"
De egy kérdésem lenne: Ha moddolom, nem romlik el az iPodom? És miután moddltam a garija nem lesz érvényes? -
#1541 Koszi esetleg nemtudja valaki hogy iPod Classikra hogy lehet felrakni jatekokat??? -
#1540 Top 10 ipod hacks -
#1539 plusz beszéljükmac apróhirdetés-rovata -
#1538 itt
esetleg
itt -
#1537 akkor: keresek kidobásra ítélt 1. v 2. generációs iPod nano-kijelzőket, vagy iPod-ot. Tudom, nagy baromság fórumon apróhírdetni, de valaki mégiscsak tudja nélkülözni...! -
#1536 1 gyors kérdés: mennyit kóstál egy iPod nano kijelzőcsere? És egy új akksi bele? Előre is köszönöm az infokat!! -
#1535 Hali skacok.
Lenne egy problémám.
Van egy Apple iPod Shuffle 512MB MP3 Player-em és nem ismeri fel a gép ha bedugom az usb-be.
Gari már nincs.
Az lenne kérdésem hogy szerintetek mi lehet a baja?
-
#1534 nem éri meg apple fülest venni, a múltkor az iStyles boltban 10 ezer körüli összegért árulták. annyiből pedig már lehet venni egy jó in-ear fülhallgatót is. (sennheiser cx-300, sony ex81, ilyesmi)
ahogy Zomil írja, kb hasonló minőséget (vagy jobbat) kapsz, ha veszel egy Sennheisert 4-5ezerért, ha ragaszkodsz a fehér színhez olyat is tudsz szerezni :) -
genory #1533 Már találtam is a hivatalos oldalon! Esetleg valahol máshol? :) -
#1532 hát szvsz amennyibe kerül( nem tudom most mennyi) jobban jársz ha veszel pl. egy sennheisert -
genory #1531 Csaó!
Lehet venni csak fülest a Ipodhoz mert be fog szarni az enyém! Ha van kb mennyi kincs? -
#1530 hali!
ImTOO iPod Movie Converter 3
ehez nemtudna valaki serialt?mert igy max csak 5 perc videót tud konvertálni...:S
köszi! -
#1529 koszi -
#1528 nem mindig mukodik -
#1527 www.vixy.net -
#1526 Sziasztok letezik olyan progi amivel youtuberol le lehet tolteni videot az ipodra??? Vagy esetleg mas oldalrol is??? Elore is koszi -
Realtibi #1525 miért van az hogy a laptopon ha elinditom az itunest kiirja a hibaüzenetes szöveget( aho la microsoftnak küldheti ezt az üzenetet)???? -
#1524 Szereintem teljes (8-10 mpx) felbontású képeket nem sokan cipelnének magukkal, de jó lenne ha szabadon be lehetne állítani hogy egyes képeket mekkorára méretezzen le. 640x480 az eseteg töbségében bőven jó ekkora kijelzőre, de vannak olyan képek (pl csoportkép), amiknek a részleteire bezoomol az ember és ott jobb lenne egy kicsit nagyobb felbontás.
Bár valszeg ha meg tudnék tenni akkor megtennék, valszeg ez az a méret (640x480), amit most elbír a multi-touch interfész. (akadásmentes ki-be zoomolás, váltogatás, stb) -
#1523 bocs, 480x320-as a kijelző, a képeket méretezi 640x480ra. -
#1522 ez igaz, viszont sok megapixeles, teljes méretű képeket nem is lenne értelme nézegetni a 640x480-as kijelzőn, nem? hiszen úgysem tudja megjeleníteni a különséget. vagy rosszul értem? -
#1521 Sajna úgy néz ki hogy az eredeti méretű képeket nem lehet megnyitni az iPodokon, ez a fícsör csak azért került bele hogy át tudd cipelni másik gépre a képeket.
"you can do this by selecting the option in iTunes to “Include full-resolution photos.”
This will tell iTunes to sync the original-sized photo as an extra file on the iPod that can later be retrieved through the iPod’s disk mode."
Szóval csak az leméretezett és képeket lehet megnézni az iPodok kijelzőin. -
#1520 valóban, az iTunes átméretezi a képeket, készít belőle hármat: thumbnail,t, kijelzőre valót és TV-kimenetes verziót.
Mindemellett, az iTunesban van egy opció, amit ha kipipálsz akkor negyedik változatként elmenti az eredeti képet is. Képek szinkronizálásáról bővebben itt:
iLounge cikk
RAW-t sajnos nem hinném hogy képes kezelni... -
G_ArchAngel #1519 újabb láma kérdés, lehet csak félre olvastam…
ha én touch-omon szeretnék képeket tárolni (eredeti méretben), akkor azt gondolom csak iTunes-szal tudom “felszinkronizálni”, és ebben az esetben nem méretezi le a program?
nyers képformátumokkal elbír? (RAW)
köszi a választ:) -
G_ArchAngel #1518 Halihow!
Akinek van Touch-a és/vagy iPhone-ja, megnézné nekem, hogy az ETR felsőoktatási rendszer működik-e a Safari-n?
htx! -
fittyfene #1517 Nagyobb tárkapacitású IPhone-ok érkeznek:
Még több zene, még több videó -
#1516 :D hmm azért látom vannak ötletek -
turho #1515 Sziasztok! Mint fiss IPOD Photo tulaj (60 gigás) érdeklődnék, használ-e valaki Rockboxot, Linuxot, netán mindkettőt a lejátszóján, és segítene-e nekem hogy meghekkelhessem a kicsikét, anélkül hogy hazavágnám?
(Ugyanitt Creative Touch ZEN player eladó, 20 gigás, részletek a linken pl. )
ittishirdetem -
#1514 Attól függ, mit akarsz. Ha a villogáson/divatmajmoláson kívül másra is szeretnéd használni az mp3 lejátszódat (mint például mp3 lejétszásra), akkor érdemes lecserélned az ipodot. Ha hangminőség is számít: iRiver vagy Sony. (Sony-ból az NWZ-A810 sorozat a legjobb Japánon kívül, iRiver-ből nem tudnék most konkrét típust mondani) -
G_ArchAngel #1513 Creative Zen? -
#1512 én samsung vagy sony cuccokon gondolkodok :) bár kezelöfelület téren ipod/apple a nyerö :) -
#1511 biztos van ami többet tud (pl iRiver clix szimpi), de nem szívesen cserélném le az enyémet... -
#1510 Miylen mp3 lejátszora érdemes lecserélni az ipod-ot? van egyáltalán olyan amilyenre megéri lecserélni? ki mitmond