3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1589 nem zavaró,csak tudod használt is meg repedt is. Jó, használnám ha hozzámvágná, nade akkor is... Hamár megveszem jólenne egymajdnem tökéletes... tudod:) btw, köszi a választ:)
-
#1588 háát szerintem megoldhato bár azis 'benne van a pakliban" hogy nem sikerül., 50-50% :)
'annyi baja van, hogy a kijelző sarka be van egy kicsit repedve."
ez akkora probléma ,? vagy nagyon zavaró? -
#1587 üdv ipod tulajok!
Gondolkozom egy haszált nano vásárlásán, mert mindössze kb nyolcért rám akarják sózni. annyi baja van, hogy a kijelző sarka be van egy kicsit repedve. Kédezném, hogy lehetne-e azt a műanyag lapot cserélni? Van itthon pár nemhasznált mp4, amelyekből ki lehetne venni ezt a műanyag izét, és beletenni az ipodba. Szedtem már szét ipodot, és mintha úgy emlékeznék, hogy ragasztva lenne ez a valami.
Műanyag vágó is van, tehát ha nagyobb (ami valószínű), akkor még méretre is tudnám vágni.
A kérdés, hogy ez gyakorlatban megoldható-e? Mert ha igen, akkor megveszem, mert egyébként semmi baja, de így nem:)
Válaszotokat előre is köszönöm, ha gondoljátok PÜ-t is küldhettek:)
Minden jót, üdv
-
#1586 akksi mukoddik mostmá ipod is csak Hang nincs :S
megörülök :9 de azért kiszáritom
-
#1585 szvsz ha nedvesség ér egy elektronikai cuccot, ajánlott az aksit kiszedni egyből, jól kiszárítani a cuccot, és visszatenni. -
#1584 nah bekapcsolt :D hang még mindig nincs -
#1583 -'Nincs hang se zeneben de videon "
Elirtam
SE zeneben Se videoba -
#1582 üdv nagy baj van :S tegnap ráborult az ipod-ra egy bogre tej -.-
ki is tisztitottam faszan minden ma hazsnaln iakarom erre
-Nincs hang se zeneben de videon
-masodszorra be se kapcsolt
.vmi ötlet? -
#1581 Sennheiser CX 300
10 iPodosból 9 ezt ajánlja -
szkaty #1580 Sziasztok remlem tudtok nekem segiteni
tönkrement az Ipodom fülhalgatója de amugy sem szolt valami jól tudnátok segiteni milyet érdemes venni amugy Ipod nanoe 4Gb elöre is köszi mindenkinek -
#1579 ha jolértem ITunes nélkül akartal zenet masolni ipod-ra?
Itunes -
Raze15 #1578 hali
van egy nano ipodom és lenne vele egy probléma.
Rámásoltam pár zenér,külön mappákban...aztán meg akartam nyitni őket az ipodon.Ott kijött a homokóra h tölt,de ott meg is állt..se kikapcsolni semmi,és mikor bedugom a gépbe,kéri az illesztőprogramot..nekem pedig ilyet nem mellékeltek mellé.
Nos nem tudja vki h h lehetne ezt a porblémát megoldani? -
#1577 nah vegleges döntésem ipod mellé megfelelö lesz :)
vélemény? -
G_ArchAngel #1576 szerintem akkora katasztrófa nem fog érni:)
ez picit nekem az Octavia vs. Golf-ra hasonlít - ugyanazt kapod, más tálalásban, csak egyikről ezt hagyzák le, másikra az tették fel... -
#1575 "the lack of video output"
Ez kamu, ki lehet rakni TV-re.
Mostmár mégjobban felcsigázott ez az ítélet :) Veszek a napokban egy CX 300-at (eddig is akartam), aztán bemegyek egy Saturnba. Ha jól tudom ott ki van állítva egymás mellet Nano, Touch, meg Sony WM is. Végigpróbálom majd őket...
Mondjuk még ha annyival jobb is lesz a Sony minősége eladni nem fogom a Nanomat, max anyázok majd egyet :D -
#1574 nano teszt a cnet-en végszó:
"The good: The third-generation iPod Nano offers crisp, bright video playback, an exceptionally thin all-metal body, above-average battery life, built-in games, and an advanced user interface.
The bad: We're not crazy about the wider body, the smaller scroll wheel, the lack of video output, and the average-sounding audio quality."
szóval nem mondhatni h pozitívan nyilatkoznak a hangminőségről.
Itt egy Sony Walkman teszt ugyanitt (A818) - végszó:
"The good: The Sony NWZ-A810 offers a slim design with a lovely, ample screen. It's also easy to use and comes with high-quality earphones. Audio quality is excellent, and there are plenty of sound enhancement options and two custom EQs. The player supports photo and video playback as well as subscription WMA files, and it has a fantastic battery life.
The bad: Even with the included extender, the Sony NWZ-A810's earphone cable is very short. The placement of the hold button on the back of the player is neither convenient nor ergonomic. There's no FM tuner, voice recorder, or memory expansion slot. "
itt ez már sokkal inkább elmondható :) -
#1573 pl: head-fi.org
vagy: headroom
itt pl vannak igazi audiophile gyerekek, talán találni konkrét összehasonlítő teszteket is rajtuk. mindenesetre egy ilyen teszthez ne egy vacak apple vagy akármilyen párezres fülest használj, minimum cx300-at vagy fejhallgatót. -
#1572 Én szívesen kipróbálnék mostmár egymás mellett egy Sony Walkmant, iPod Nano 3G-t meg iPod Touchot ugyanazzal a fülessel.
Mindenki hajtogatja hogy a Sony mennyivel jobb, de az ilyen emberek 90%-a az első és második generációs nanok hangminőségéből indul ki. Mondom: a 3g nanonak érezhetően jobb lett a hangminősége, szerintem akkor már a Touch-é is.
Nincs valami nagy összehasonlítü teszt a neten? :) -
G_ArchAngel #1571 főleg mert hivatalosan lehet kapni, és ráadásul nem is lett slágertermék a gyengeségei miatt...
talán majd a 3G-s... -
#1570 jah, ezt kifelejtettem, képnézegetésre és netezésre is elsőosztályú a cucc, valóban :) csak zenére nem vennék ilyet soha, meg külön sem, esetleg telóban (iPhone), de ott is túl drága és vannak idegesítő dolgai, inkább egy s60 nokia lesz vszínűleg. nem érintőképernyős, de egészen korrekt kis böngészője van és sok más dologban sem gyenge. nem mondom, ha nem itt élnék és más anyagi viszonyok lennének, elgondolkoznék én is egy iPhone-on önmagában a WLAN és böngészője miatt :)
hát igen, ott kicsit mások a viszonyok, jártam ott pár hétre én is nemrég, a villogás csak itthon megy vele. barátom amikor elővette először az iphone-ját, egyből 5el körülállták, kint le se szarnák :) -
#1569 Naja, ezt én is megfigyeltem kint :) Nem egy villogós márka, teljesen természetes ha valakinek iPodja vagy Apple cucca van. Csak az itthoni fizetések / árak mellet számít sznob márkának.
Egyébként meg a legújabb generációs nanonak fényévekkel szebb a hangja mint az elődöknek, (szerintem fejlődött a fülese és a belső equalizere is) érdemes kipróbálni. -
G_ArchAngel #1568 fotózok és könnyebb megmutatni rajta akárhol képeket, mint notebookot cipelni, illetve asszonynak ágyban netezni...
oké, túloztam, persze hallgatnék zenét is rajta, de arra eddig a Nokia N73 is jó volt.
Itt nem szokás villogni Apple termékekkel, mert szinte mindenkinek van vmilyen iPod-ja, 10 emberből 9-nek fehér kábel megy a füléhez a kabátzsebéből:)
Meg ugye nem mindegy, hogy 1 havi minimálbérből meglehet venni egy MacBook-ot, vagy 2 heti fizetésből egy 32 GByte-os Tacskót:) -
#1567 Angliában vagy? :) lehet h ott kicsit drágább a cx300, jah, de sztem még annyit is simán megér. csak tegyél vele egy próbát, egy kis százalék egyszerűen nem tudja megszokni az IEM füleseket, 80-90% pedig tudomásul veszi, h ez már zenehallgatás :)
a Touch-ot mire használnád amúgy, ha nem zenére? filmnézés? vagy csak mert trendi azért kell? :) -
G_ArchAngel #1566 szerintem a zenehallgatás az egyik, amire legkevesebbet lenne használva:)
amúgy meg olyan bot a fülem, hogy majdnem mindegy, hogy van-e beledugva valami, vagy nincs:)
(15.000.-HUF (40 GBP) itt a CX300, de azt meg is vettem volna, én egy utcán/metrón használt fülesre nem dobnék ki 140 GBP-t, ha veszek egy sima 8 GByte-os nano-t, mellé egy CX300-at, akkor még a különbözetből egy halom albumot letölthetek ITS-ről és ez a nemmindegy) -
#1565 nem hangzik rosszul. a cx300, ex71 alapból túlozza a basszust (ez persze nagyon jót tesz sok zenének), mástól is hallottam, h egy super.fi 5 pro sokkal kiegyensúlyozottab hangot ad. és a hangminőség, amiben igazán bebüntet. a bitrátával nem nagyon lenne gondom, 256kbps körüli vbr mp3 alá már jóideje nem adom (konkrétan mióta cx300am van)
G_ArchAngel: én inkább fizetnék ki ugyanannyit egy ue super.fi 5-ért, mint egy 8 gigás nanoért.
vehetsz 16 gigás touch-ot. vehetsz igazából akármilyen jó lejátszót (csak tévhitek eloszlatása céljából itt jegyezném meg, hogy attól, hogy egy Touch drága és divatos, MESSZE NEM a legjobb hangminőségű lejátszó a piacon, gyakorlatilag egy 20ezeres Sony Walkman megfingatja), SEMMI értelme nem lesz apple fülessel az égvilágon. aki kiad 60-80-100k-t egy divatlejátszóért és sajnál még 8k-t is egy cx300-ért, az megérdemli, hogy úgy hallgat zenét, ahogy. de amióta én IEM-et használók, az ilyenfajta zenehallgatást nem is nevezem zenehallgatásnak... -
#1564 bocs, nem angliát néztem, hanem amazon.com+ebayt. USAból EMS szállítással együtt volt cirka 90 GBP a füles :P
de az ájtacskó mellé mindenképp ruházz be egy IEMre (cx300 pl), nem bánod meg! -
G_ArchAngel #1563 iPod nano 8 GByte - 129,00 GBP
Ultimate Ears super.fi 5 Pro - 139,94 GBP
A kettő árából 16 GByte-os iTouch-ot veszek, és kibírom az Apple fülessel:) -
#1562 nano 190 dollár, a fülest 150ért vettem. csak a pontosítás végett :)
nyilván így sem olcsó, de egy drága lejátszót nehogy már 1-2 ezer forintos fülhallgatókkal használjuk, házimozi-rendszert sem 10 wattos stereo hangszóróval teszteli az ember... nekem legalábbis megérte a vásár (hozzáteszem hogy ha nem romlik el a 2 éves sony akkor nem jutott volna eszembe lecserélni, hiszen mint mondtam meg voltam vele elégedve) -
G_ArchAngel #1561 mondjuk drágább, mint a 8 Gbyte-os Nano, és 2.5× többe kerül, mint a CX300...
inkább zenére költöm:) -
#1560 OFF
előtte sony mdr-ex71 fülesem volt, azt hittem hogy az jó... hát, kipróbálva az UE-t hamar megváltozott a véleményem :)
elképesztően tiszta hangja van, a sony vagy sennheiser cx300hoz képest jóval gyengébb (bár ez nem jó szó, talán lágyabb) basszussal. kb olyan érzés, mint mikor gyári fülesről IEMre váltasz, csak eggyel fokkal feljebb a létrán :)
egyetlen hátránya (az árán kívül) az, hogy a kis bitrátájú mp3-akat le kell cserélni, legalább 256 erősen ajánlott. cserébe olyan dolgokat hall ki az ember a zenéből, amikről azt sem tudta, hogy ott vannak. egyeseknek az is hátrány lehet, hogy viszonlag nagy cucc: nagyjából 1-2 centire kilóg a füledből, ilyen bébirépákkal nem nagyon lehet oldalt feküdni :))
ON -
#1559 csak nem ue super.fi 5 pro? tudnál róla mesélni kicsit? más IEM fülesekhez viszonyítva esetleg? -
#1558 Na vki tudna segíteni ? -
#1557 semmi mivel nyugodtan megteheti hiszen joga van hozzá :) -
#1556 Jelenleg egy másik gépre szeretném feltenni az ipodot, mit kell tennem hogy ne törölje le a számokat az iTunes az ipodról? -
kerek1224 #1555 Húha, és mi lenne ha fikázná? -
#1554 Itunes Music mappaba zeneket bemásol
azutan zeneket kijelöl ráhuz ipodtouch-ra
megvárja mig rámasolja a zenéket
röviden ennyi -
#1553 hehe, ilyen fülesem van csak feketében :) -
#1552 sziasztok! Segitsetek légyszives! Kaptam ajándékba 1 Apple Ipod Touch 16gb os kütyüt! kaptam hozzá 1 usb -s kábelt amit ha összekötök géppel tölti a cuccost, de kb ennyi. mivel tudnék rátölteni mp3at, videót meg képet??? milyen program kell hozzá? segitsetek légyszi! Itunest próbáltam de ott rohadtul nem jöttem rá hogy mivel merre kellene feltölteni! Thx a segedelmet! -
cassone #1551 dehogy fikázom, mér' fikáznám...
csak poénnak szántam, de ezekszerint nem értékeled... -
#1550 ezzel most fikazod az apple termékeket?