3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Atika :o)
    Nekem is 64 bites XP-m van es igaz gondok vannak az iTunes al de siman mukodik ami nem megy benne az a cd egetes de mas mukodik rendessen igaz hibauzenettel indul de megy szamokat siman fel tudok pakolni vele ipodra. Olvastam apples oldalon hogy pl vistaban a 64 bitesen gond nelkul megy hogy csak az xp-n van gondja de hogy ott is mukodokepes.
  • Morphin
    Hi all!
    Van egy kis gondom...az iTunes nemigazán támogatja az x64es winfost...találtam neten ilyen progi meg registry hackeléses megoldásokat, de azokat mellőzném hisz ezért raktam fel ezt a fajta winfost, mert viszonylag stabilabb mint a többi.
    Szóval, van aki tud vmi megoldást? Mert igy nemigazán tudom használni a Podomat sem :S
  • Apc
    Hello! Digit fényképezővel felvett hangos videót tettem fel iPodra. Le tudja játszani, de hang nélkül. Mi lehet a hiba??
    Másik kérdés: lehet-e, kell-e töredezettségmentesíteni néha az iPod vinyóját??
    Apc
  • Zizou5
    keves! 100% fole! nem veletlenul mondtam.
  • kakaoskalacs
    meg ipod-on is a max. hangerot a beallitasoknal
  • LoDMaSt
    Itunesban tudod állítani a számok hangerejét pluszba.
  • Zizou5
    sracok, van e olyan program, ami feljebb huzza 100%on felulre a hangerot ipodon? mer szuksegem lenne ra.

a masik: ipodom kijelzoje betort. hallottam, hogy ugy lehet javitani, hogy beviszem andrasi utra, es rafizetek, kapok ujat. kb mennyi az a rafizetes?
  • kakaoskalacs
    5 és 5.5G-s re lehet de idövel biztos lehet 3.gen nanora is
  • Apc
    Hello! Windows+iTunes segítségével képeket szinkronizáltam 80 GB-os iPod Classicra. Mi van akkor, ha a PC winchester tönkremegy(a képek törlődnek), és az iPodon levő képek megtartásával új gépről, új könyvtárból akarok új képeket felrakni? Az újakat felteszi, de a régieket törli. Van más mód képek felrakására a szinkronizáláson kívül? Vagy olyan beállítás, hogy új könyvtárból való kép szinkronizáláskor ne törlődjenek a régi képek?
    Ha valaki tud erről valamit, kérem, vélaszoljon.
    Apc
    en mikor kerestem ilyeneket arra jutottam hogy az uj nanora meg nemlehet jatekokat feltenni esetleg ez nemigyvan???
  • LoDMaSt
    Ittni: Eza
    PM be egyéb megy.
  • kakaoskalacs
    4ThGen ipod 20Gb-s a problem

annyi a gáz hogy mikor bedugom a usb-t akkor látja a gép de azt mondja h nem tud vele mit csinálni mert nem ismeri

??? ötlet ismerösnek kell
  • Grove4
    Esetleg egy linket tudnál adni ha nem nagy kérés? Mármint a konverterhez,mert csak "for Mac"-ost tatáltam.
  • kakaoskalacs
    jatekok vannak torrent oldalakon is ._. leirassal
  • G_ArchAngel #1615
    ugyeskedessel lehet...

amugy a legtobb Apple kiskereskedo Magyarorszagon tart iTunes Gift Card-ot, ami prepaid kartyakent mukodik, feltoltesz vele egy egyenleget es maris vasarolhatsz ITS-bol...
  • Grove4
    kösz
  • LoDMaSt
    Video: Imtoo ipod video converter nevű progi.
    Van magyar verziója.
    A számot belehúzod az itunesba, majd onnan az ipodba.
    Asszem mo-ról sehogy, javítsatok ki, ha tévedek.
  • Grove4
    Sziasztok lenne pár kérdésem,most vettem egy ipodot és szeretném tudni, hogy:
    -hogy tudok rárakni videót,mert csak a wmw-ket teszi rá asszem.Az Itunesszal kell átkonvertálni?
    -van e az Itunes nak magyar verziója?
    -hogy tudok egyesével számokat rakni az ipodomra?
    -honnan tudok játékot letölteni?
    Ipod nanom van egyébként.
  • kakaoskalacs
    teszt time :D

vettem egy iylen samsung yp-s5-öt ipod mellé :))
    szuper cucc minöségi masra szamitottam eddig eliteltem a samsungot :D de joak :P
  • GregSB
    -Jön a Quake 3 iPodt Touchra és iPhonera (júniusban, a 2.0 FW megjelenésével):

• philK
    Eladó több db Logitech mm50-es tipusú iPod dokkolo
    új,karcmentes,dobozos

ár:15eFT
    több darab rendelése esetén kedvezmény

érd: [email protected]
    ha megnezed a menut es talalsz benne olyat hogy search akkor 5.5 ha nem talalsz akkor 5
  • misterkrisz
    ipod video de honnan tudom milyen generációs (5 vagy 5.5) ???
    köszze
    Attol fugg milyen ipodod van? mert pl nekem ipod classic meg nano azoknal ez a modszer nemukodik
  • misterkrisz
    Step 1: Extract the RAR file from the torrent.
    Step 2: Plug in your iPod. Make sure it is enabled for disk use, and the "Do Not Disconnect" logo is flashing.
    Step 3: Open up your iPod in "My Computer". Enable hidden files and folders in "Folder Options".
    Step 4: Open up the "iPod_Control" folder.
    Step 5: Paste the "Games_RO" folder into the "iPod_Control" folder.
    Step 6: Open up iPodWizard (it's a standalone file, no need to install)
    Step 7: Change the edit mode to "Firmware File".
    Step 8: Click "Open Firmware" and choose either "5g Firmware.bin" or "5.5g Firmware.bin" based on weather you have a 5g or a 5.5g iPod. If you choose the wrong one, you will have to boot into disk mode and restore your iPod.
    Step 9: Click "Write to iPod"
    Step 10: Follow the instructions on the screen. Eject the iPod when it is done.
    Step 11: Reset your iPod by holding in the center button and play/pause button until the apple logo appears
    Step 12: Go to Extras > Games on your iPod, choose your game, and enjoy.

találtam pár játékot kérdés ezzel a modszerrel tudok e kárt tenni az ipodomban? akinek kell a forrás irjon pü-t. köszi!
  • kakaoskalacs
    ohh :(
    Na utannaneztem neten es nemlehet csak akkor ha megveszi oket az ember szoval meg nincs ra megoldas :(
  • elitehun
    nem tudom biztosan de szerintem igen mert alapból van rajta 3
  • kakaoskalacs
    jo kérdés :S engem is érdekelne
    Sziasztok nemtudja valaki hogy 3 gen. ipod nanora fel e lehet rakni jatekokat valahogy???
  • elitehun
    köszi az infót csak azért kérdeztem mert már néztem pár hivatalos boltban de nem volt
  • turho
    Ha van valakinek legalább 40 gigás IPOD-ja eladó nyomott áron, jó állapotban, PÜ. Egy cimborám keres....
  • Lacee
    hivatalos viszonteladók

(google+2 perc szabadidő :))
  • elitehun
    és hol van hovatalos bolt?
    Hat pl hivatalos apple uzletben van en ott mar lattam.
  • elitehun
    hali. nem tudja valaki hogy hol tudok venni 3. generációs iPod nanohoz tokot? (ha egyáltalán lehet)
  • GTheo
    Akinek Touchja van pls segítsen, feltörtem most az 1.1.4-et, és felszeretném tenni az 1.1.3-as programokat. ( Maps, Weather,stb... )
    Ez hogy lenne lehetséges?
    koszi
  • The FlashBack
    add folder?:O:O
    Sziasztok iTunesban meglehet azt valahogy csinalni hogy ez mp3 mas konyvtaromat atmasoltam egy masik hdd re es nem talalja a szamokat es megmutatni neki hogy hol keresse a zeneket hogy ne kelljen ujra berakocsgatni oket????