3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#1629 Nekem is 64 bites XP-m van es igaz gondok vannak az iTunes al de siman mukodik ami nem megy benne az a cd egetes de mas mukodik rendessen igaz hibauzenettel indul de megy szamokat siman fel tudok pakolni vele ipodra. Olvastam apples oldalon hogy pl vistaban a 64 bitesen gond nelkul megy hogy csak az xp-n van gondja de hogy ott is mukodokepes. -
#1628 Hi all!
Van egy kis gondom...az iTunes nemigazán támogatja az x64es winfost...találtam neten ilyen progi meg registry hackeléses megoldásokat, de azokat mellőzném hisz ezért raktam fel ezt a fajta winfost, mert viszonylag stabilabb mint a többi.
Szóval, van aki tud vmi megoldást? Mert igy nemigazán tudom használni a Podomat sem :S -
Apc #1627 Hello! Digit fényképezővel felvett hangos videót tettem fel iPodra. Le tudja játszani, de hang nélkül. Mi lehet a hiba??
Másik kérdés: lehet-e, kell-e töredezettségmentesíteni néha az iPod vinyóját??
Apc -
#1626 keves! 100% fole! nem veletlenul mondtam. -
#1625 meg ipod-on is a max. hangerot a beallitasoknal -
#1624 Itunesban tudod állítani a számok hangerejét pluszba. -
#1623 sracok, van e olyan program, ami feljebb huzza 100%on felulre a hangerot ipodon? mer szuksegem lenne ra.
a masik: ipodom kijelzoje betort. hallottam, hogy ugy lehet javitani, hogy beviszem andrasi utra, es rafizetek, kapok ujat. kb mennyi az a rafizetes? -
#1622 5 és 5.5G-s re lehet de idövel biztos lehet 3.gen nanora is -
Apc #1621 Hello! Windows+iTunes segítségével képeket szinkronizáltam 80 GB-os iPod Classicra. Mi van akkor, ha a PC winchester tönkremegy(a képek törlődnek), és az iPodon levő képek megtartásával új gépről, új könyvtárból akarok új képeket felrakni? Az újakat felteszi, de a régieket törli. Van más mód képek felrakására a szinkronizáláson kívül? Vagy olyan beállítás, hogy új könyvtárból való kép szinkronizáláskor ne törlődjenek a régi képek?
Ha valaki tud erről valamit, kérem, vélaszoljon.
Apc -
#1620 en mikor kerestem ilyeneket arra jutottam hogy az uj nanora meg nemlehet jatekokat feltenni esetleg ez nemigyvan??? -
#1619 Ittni: Eza
PM be egyéb megy. -
#1618 4ThGen ipod 20Gb-s a problem
annyi a gáz hogy mikor bedugom a usb-t akkor látja a gép de azt mondja h nem tud vele mit csinálni mert nem ismeri
??? ötlet ismerösnek kell -
#1617 Esetleg egy linket tudnál adni ha nem nagy kérés? Mármint a konverterhez,mert csak "for Mac"-ost tatáltam. -
#1616 jatekok vannak torrent oldalakon is ._. leirassal -
G_ArchAngel #1615 ugyeskedessel lehet...
amugy a legtobb Apple kiskereskedo Magyarorszagon tart iTunes Gift Card-ot, ami prepaid kartyakent mukodik, feltoltesz vele egy egyenleget es maris vasarolhatsz ITS-bol... -
#1614 kösz -
#1613 Video: Imtoo ipod video converter nevű progi.
Van magyar verziója.
A számot belehúzod az itunesba, majd onnan az ipodba.
Asszem mo-ról sehogy, javítsatok ki, ha tévedek. -
#1612 Sziasztok lenne pár kérdésem,most vettem egy ipodot és szeretném tudni, hogy:
-hogy tudok rárakni videót,mert csak a wmw-ket teszi rá asszem.Az Itunesszal kell átkonvertálni?
-van e az Itunes nak magyar verziója?
-hogy tudok egyesével számokat rakni az ipodomra?
-honnan tudok játékot letölteni?
Ipod nanom van egyébként. -
#1611 teszt time :D
vettem egy iylen samsung yp-s5-öt ipod mellé :))
szuper cucc minöségi masra szamitottam eddig eliteltem a samsungot :D de joak :P -
#1610 -Jön a Quake 3 iPodt Touchra és iPhonera (júniusban, a 2.0 FW megjelenésével):
-
philK #1609 Eladó több db Logitech mm50-es tipusú iPod dokkolo
új,karcmentes,dobozos
ár:15eFT
több darab rendelése esetén kedvezmény
érd: [email protected] -
#1608 ha megnezed a menut es talalsz benne olyat hogy search akkor 5.5 ha nem talalsz akkor 5 -
#1607 ipod video de honnan tudom milyen generációs (5 vagy 5.5) ???
köszze -
#1606 Attol fugg milyen ipodod van? mert pl nekem ipod classic meg nano azoknal ez a modszer nemukodik -
#1605 Step 1: Extract the RAR file from the torrent.
Step 2: Plug in your iPod. Make sure it is enabled for disk use, and the "Do Not Disconnect" logo is flashing.
Step 3: Open up your iPod in "My Computer". Enable hidden files and folders in "Folder Options".
Step 4: Open up the "iPod_Control" folder.
Step 5: Paste the "Games_RO" folder into the "iPod_Control" folder.
Step 6: Open up iPodWizard (it's a standalone file, no need to install)
Step 7: Change the edit mode to "Firmware File".
Step 8: Click "Open Firmware" and choose either "5g Firmware.bin" or "5.5g Firmware.bin" based on weather you have a 5g or a 5.5g iPod. If you choose the wrong one, you will have to boot into disk mode and restore your iPod.
Step 9: Click "Write to iPod"
Step 10: Follow the instructions on the screen. Eject the iPod when it is done.
Step 11: Reset your iPod by holding in the center button and play/pause button until the apple logo appears
Step 12: Go to Extras > Games on your iPod, choose your game, and enjoy.
találtam pár játékot kérdés ezzel a modszerrel tudok e kárt tenni az ipodomban? akinek kell a forrás irjon pü-t. köszi! -
#1604 ohh :( -
#1603 Na utannaneztem neten es nemlehet csak akkor ha megveszi oket az ember szoval meg nincs ra megoldas :( -
#1602 nem tudom biztosan de szerintem igen mert alapból van rajta 3 -
#1601 jo kérdés :S engem is érdekelne -
#1600 Sziasztok nemtudja valaki hogy 3 gen. ipod nanora fel e lehet rakni jatekokat valahogy??? -
#1599 köszi az infót csak azért kérdeztem mert már néztem pár hivatalos boltban de nem volt -
turho #1598 Ha van valakinek legalább 40 gigás IPOD-ja eladó nyomott áron, jó állapotban, PÜ. Egy cimborám keres.... -
#1597 hivatalos viszonteladók
(google+2 perc szabadidő :)) -
#1596 és hol van hovatalos bolt? -
#1595 Hat pl hivatalos apple uzletben van en ott mar lattam. -
#1594 hali. nem tudja valaki hogy hol tudok venni 3. generációs iPod nanohoz tokot? (ha egyáltalán lehet) -
#1593 Akinek Touchja van pls segítsen, feltörtem most az 1.1.4-et, és felszeretném tenni az 1.1.3-as programokat. ( Maps, Weather,stb... )
Ez hogy lenne lehetséges? -
#1592 koszi -
#1591 add folder?:O:O
-
#1590 Sziasztok iTunesban meglehet azt valahogy csinalni hogy ez mp3 mas konyvtaromat atmasoltam egy masik hdd re es nem talalja a szamokat es megmutatni neki hogy hol keresse a zeneket hogy ne kelljen ujra berakocsgatni oket????