Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És szerintetek honnan vegyem majd? Érdemes netrõl megrendelni? Vagy inkább Media Markt?
Atika :o)
Hat en meg vagyok elegedve a sajatommal igaz nem nano de elnezegettem azt is tetszett csak nekem fontos volt a kapacitas is ezert dontottem a classic mellett. De epp gondolkodom hogy baratnomet meglepem egy 8 gigas nanoval mert azert az arert amit te irsz (max egy 5 ezerrel tobbert) beszerezheto a 8 gigas is. De a lenyeg hogy szerintem elegedett leszel vele ha veszel.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sziasztok! Na a mostani GSben láttam valamit, amitõl igencsak megeredt a nyálam:D. Megláttam a megfizethetõ IPODot, ezt az un. NANO-t. Spec van otthon egy 128MBos(ami akkoriban nagy teljesítmény volt, 2éves) MSI MP3am. Elemmel mûködik, ezért gondoltam vmire, ami akkus, szeretnék egy pendriveot is amit az IPOD szintén tud, na és persze ezt nem 60000Ft-ért, hanem 32000-45000Ftért!(újságban írták). Na kérdés, hogy megérné e? Mi a véleményetek a kütyürõl, ami nekem nagyon szimpatikus és mégis csak APPLE:). Én személy szerint a 4GBos változatra gondoltam.
ok majd letesztelem :)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Zomil
sztem bármilyet mert a converter progi ugyis átalakitja a szabvány méretre :)

illetve ha mp4-et raksz fel sztem az is bármekkora lehet

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok meg tudna nekem mondani valaki hogy a videos ipodra milyen max felbontasu videot lehet rarakni???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

dotkom
hat van itt ez a video, csak ez azt mondja hogy csak 5, es 5.5 g-s ipora jo ez a megoldas. de a megadott linkeken ott oldalt olvasgass utana. hatha.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Hello! Nekem van egy 3. gen iPOd nanom és érdekelne, hogy hogyan tudok rá játékot tenni! HA valaki tudja segítsen! Elõre is köszi
Lacee
hát igen, amikor a 30gb-os 5g került nálunk 80 vagy 90ezerbe, akkor rendeltem kint 38ezerért ugyanazt... nagyon nem mindegy.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MadBence
Bakker most nézem milyen olcsó az iPod az amiknál... ráadásul nekik ingyér rá is gravíroznak amit akarnak... Bahh.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Lacee
éppen most volt hasonló problémám, a gép az istennek nem akarta felismerni az ipodot, még töltés szintjén sem. próbáltam az asztali pc-n és a macbookon is, semmi.
újraindítottam a ketyerét (középsõ+menü gomb nyomvatart, amíg elõ nem jön az apple logo) és lám, megjavult :)
hátha mûködik neked is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tudom:-)
De nem találtam ilyennek kapcsolatos forumot.

dotkom
aaaaaaaaaaaaaa :DDDddd

kakaoskalacs
:D LoL

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Zomil
ez aztán totál témához vág...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csá!Mpio fg 200-hoz keresek USB kábelt, mert az enyém meghalt.

kösz

Köszönöm a tanácsokat, sajna a másik gépen sem ment. Bevittem a munkahelyemre. Amit használok usb korábban azon ment a le-fel töltés uigyanúgy. Ezért nem hiszem hogy baja lenne. Felhívtam egy szervízt, ott azt mondták vigyem be, ezért valószínüleg így lesz.
dotkom
probald ki egy masik gepen. ha ott megy akkor a jo oreg win reinstall....

Morphin
Egy 5let...USB 2.0-ba probálod?? Mert 1.1rõl csak tölti...de nem kezd vele semmit... 2.0 kell a szinkronhoz...ha az van akk nemtok segiteni sajna :S

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zomil
jah már értem a gondod :)
szoval a gép nem ismeri fel az ipodot:)
hát ha a hátul bedugás nem jött össze passz:S esetleg probáld ki a többi usb-ben is, és xp v vistad van?

Köszi a segítséget, sajna hiába dugtam be hátul arra sem reagált az itunes õrogi. Sõt a fura az, hoy még azt a kis csengõszerû hangot sem lehetett hallani amit máskor igen ha az usb-re csatlakoztatok valamit. Magát azonban az aksit tölti a gép. Megpróbálom a verzió frissítését.
Zomil
verzio frissités semmilyen adatvesztéssel nem jár beállitásaid is maradnak :)

amugy ha a gépen az elöl léve usb-be probálod dugni, akkor dugd be hátulra hátha ugy jó

Sziasztok. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mit csináljak az ipodommal. Olyan gondom van, hogy ha rádugom az ipodot a számítógépre akkor nem hozza be az itunes programot és így nem is szinkronizálódik az ipod és a gép. Tudnátok abban segíteni hogy hogyan lehetne még szinkronizálni az ipodot és a gépet? Mert érzékelni érzékeli a gép az ipodot, az aksit is tudom tölteni, csak a szinkronizálás nem megy. Ha esetleg frissítem az itunes verziót akkor nem szállnak el az eddig berakott számok? Elõre is köszi a segítséget.
Edmas
köszi :D Akkor holnap megmutatom ezt neki és jól kipörgöm :D

Lacee
persze hogy kamu :)

az csak egy lehetõség, hogy az itunes netboltun keresztül vehetsz számokat/lemezeket, de nem csak onnan jövõ cuccokat tehetsz fel természetesen. esetleg az zavarhatott be, hogy a programot és a boltot is itunes-nak hívják, szerintem ezt keverte össze a haverod.

Edmas
Hali! Hallottam vmit ami szerintem irtó nagy faxság de azért rákérdezek :D Az új ipod-okra csak netrõl keresztül lehet zenéket rakni úgy h meg kell venni elõttte neten a cd-t ? :D Szal ez nagy hülyeség szerintem ... csak averom mondta h a tanárja mondta neki ezt és nem hisz nekem h ez kamu! Vagy nem az ?:D

Ja az is igaz!:D Na mind1 azért thx.
kakaoskalacs
lehet :) bonyolult-.- kicsi a kijelzö ergo kifolyik a szemed... nemtom gari ugrik e mert visszacsinalhato

nekem 2 gb-s nano-m van,és hallottam, hogy lehet rátenni( ha minden igaz linux segítségével) videót. Na szal vki vmit tud errõl?Vagy kamu?Meg garanciának akkor kakukk?
Nekem 160 gigas classikom van es aksija rohadt jol birja egy hetet siman kibir es naponta hasznalom tobb orat is szoval szerintem aksija zenehallgatasra tokeletes.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Zomil
akksija nagyon is már csak azért érdemes megvenni :D
mikor jelzi h alig van már benne szufla és véletlen elfelejtem feltölteni még ugyis kibir 2-3orát :)

MadBence
Eléggé körvonalazódott bennem már :), de egyre biztosabb vagyok benne. Csak kiváncsi voltam, mert egy ismerõsöm azt mondja, hogy az iPod nem túl jó, sõt. Ezekszerint õ is ilyen windowsfikázó stílusú, utálja a windowst, de mégis azt használja.
Ha minden jól megy, karácsonyra már vígan dörmög a fekete iPodom :)

kakaoskalacs
Hangzás jo(fulhallgatotol függ) gyári füles KACAT én szemelyszerint Sennheiser fülest ajanlok :P akksi birja én max egy heten egyszer toltom napi 40perc zenehalgatas buszon :) én megvagyok vele elégedve :)
én mos tszemezgettem egy (ne kövezzetek meg) Samsung yp-s5 egész jonak tunik :D de ipod power BÁTRAN VEDD MEG :)

MadBence
Tervezem a közeljövõben iPod beszerzését, és szeretném eloszlati magamban azt a hitet, hogy az iPod xar. Nos, az iPod tényleg jó, vagy csak a marketing miatt veszik? Milyen a hangzása? Meddig bírja valójában az aksi? tehát érdemes-e beruházni egy 80gigás classicra, nem-e éri meg más jobban. Mert nekem valami faxányos zenemütyür kell. A kapacitás a mérvadó nálam.
Kösz hogy szántok a kérdésem megválaszolására idõt.

Hat en szvsz kocsiba vettem ugyhogy nekem nem is szamit a meret de kezbefogva is kicsinek tunik szoval szerintem mereteivel nincs problema

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

LoDMaSt
Ahoz képest, h 160 Gb, szvsz kifejezetten kicsi, kisebb, mint egy discman :D

@ Hellomarci

Hat nemondanam szerintem nem de hat persze ha nanod van ahhoz kepest vastagabb :)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

kakaoskalacs
és amugy a 160gb-s nem tul vastag?

hat abbol indultam ki hogy az arkulombseg nem nagy szoval megerte de amugy is kaptam szoval mind1 :D

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

kakaoskalacs
lol?

LoDMaSt
Remélem, még nemvolt: 200 Gb-os iPod nano <#buck><#idiota>

@ Hellomarci

Morphin
atttttyauristen és mit teszel rá?
nekem a 30as is sok....18 giga van rajta...2 és fél ezer zene meg pár video és csokkkolom...de 160giga??? mondjuk adathordozásnak nemrossz dolog lenne ha az akksi rendesen bírná...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

van benne mert nekem 160 Gigas classik van es van benne es kulfoldon vettem

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Zomil
sztem tuti, h van, én az ipod videomat külföldön vettem( olcsobb volt mint itthon :) )és még igy is alapbolt volt benne magyar :P

kakaoskalacs
szerintem van :)

Edmas
Az APPLE iPod classic 80 GB-ban van magyar nyelv? Vagy lehet rá valahonnan töltetni ?

Zomil
omg ugye nem azt akarod mondani h neked egy mp3 lejátszo filmnézésre kel?....

a kép amugy elég szép ha ha hosszabban nézed zavaro a kicsi képernyö, mivel ez egy ZENELEJÁTSZO nem filmnézésre tervezték lol:D

Edmas
hát jó ... :D köszi mindent !

kakaoskalacs
vazze ha nano kell vegyél azt : ha neked elég a kis tárhely-.- meg nem nézel sürün filmet AKKOR EZ TÖKÉLETES
BUT
ipod video/classic nagy képernyõ nagyméret(nagyzseb :D ) jo kép minöség
nagy tárhely, blablabla szerintem ezt valaszd :) de ez személyes vélemény :)

Edmas
akkor nem ér meg 35.000?