3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • 3333
    Köszi! :D reset után csodák csodájára megemberelte a magát.. :D
    egyébként középső+menu gomb a reset ;)
  • kakaoskalacs
    :DD mukodnek az ipod gamek mind a 20 :DD
  • GregSB
    Próbálj meg egy resetet (#1639), ez általában orvosolja az ilyen anomáliákat :)

Ha nem segít akkor nézz szét az apple support oldalán, rengeteg kérdésre van válasz. (igaz angolul)
  • 3333
    Hali!

Olyan gondom lenne hogy az nanom (nyáron lesz 2éve hogy vettem) megmakacsolta magát egyik napról a másikra.. nem játsza egymás után a számokat hanem kihagy 2-őt 3-at aztán játsza a következőt.. ujra másoltam az egészet, de még úgyse jó. Ha valaki tudna adni valami tippet azt megköszönném.
  • GregSB
    Én már hallottam hasonló esetről, persze lehet hogy csak urban legend...
  • misterkrisz
    hát..azért furcsa, hogy azzal foglalkoznak, hogy Jazz helyett Dzsessz vagy
    EQ helyett Ekvalizer.. :)
  • Lacee
    a jazz eddig is dzsessz volt a magyar helyesírás szerint, más kérdés hogy a kutya nem használja :)

lacisch: az itunes minden verziója ingyenes. ha valami nem stimmel, akkor a formátummal lehet gond, amúgy az itunes nem visít más miatt.
  • misterkrisz
    ok igazad van. tehát. a videokonvertáló a lényeg. én a videora ipod converter-t ajánlom, egyszerű kezelés. ha megvan a videjo akkor belehúzod itunes video mappájába majd onnan az ipodba. ennyiha nem megy vegyél fel msnen! sok sikert :)
  • lacisch
    csak mert a kérdésemre senki sem válaszolt csak cinkeltek...
  • lacisch
    az itunes ingyenes de az itunes 7 amiben videót is tudsz feltölteni esetleg egy teljes filmet az nem.Nem?
    Én még kezdő vok bocs.De akkor hogyan is kell feltölteni mp4-es filmet????
  • misterkrisz
    ja 5.5 gen ipod
  • misterkrisz
    hhhúúú baz***! ez már valami! nem teljes itunes :D

Ja, amugy észrevettem, hogy az 1.3-as szoftvernél az EQ-t már Ekvalizernek nevezi, azon bellül pedig nem Jazz hanem Dzsessz:D ezen picit meglepődtem, meg is kérdeztem ének tanárt, aki elmondta hogy az új helyesírás szerint ez így van..akkor ezekszerint az iTunes nem iTunes lesz hanem ájtúnsz vagy mi?
    /ON
  • gurubefree
    iTunes ingyenes ...... hmmmm
  • kakaoskalacs
    nem teljes iTunes?
  • lacisch
    Helló mindenki!
    Légyszi help!Van egy apple ipodom 80G.dvd filmet szeretnék (én kis naív)rátölteni.Átkonvertáltam mp 4-be van itunes-om (nem teljes verzió),de nem megy.Hogy lehet????Crack?
  • Atika :o)
    14 et es nemhinnem hogy felkeresnek na mind1
  • GregSB
    Mármint mennyit ért meg? 41-et vagy 14-et? Ha utóbbi akkor ne nagyon regisztráld be (az ipodot) és ne dugd rá a gépre úgy hogy az a neten van, mert ha az igazi tulajdonosa jelenti hogy ellopták tőle akkor lehet felkeresnek :D
  • seAke
    Létezik iPodhoz +akksi!
    Nézz szét itt:

http://macally.com/EN/Product/Homes.asp
  • Lacee
    lehet hogy félreértelek, de szerintem falitöltőnek hívják ezt az eszközt :D

az apple-töltő elég drága, de utángyártottat viszonylag olcsón lehet venni (2-3 ezres nagyságrend)
    ahogy mondod de nemszamit mert uj es annyit megert :) volt meg negygigas is gyereknek de mar eladta oket :)
  • Grove4
    Nem tudtok olyan kiegészítőt az ipod hoz,amelyel úgy tudom feltölteni,hogy nem a gépbe dugom ,hanem konektorba?És még egy kiegészítőt keresek,ami ilyen extra akummulátor féleség.
  • Lacee
    vagy Atika cserélte fel a két számjegyet :))
  • GregSB
    Angilában £130-ba kerül a 8 Gigás, ami kb 41 ezer Ft. Szóval valszeg lopottat hozott a haver.
    En kethete vettem vadi uj 3 gen ipod nanot 14 ezerert 8 gigasat ;) haver hozta angliabol :)
  • Zizou5
    ipod nano 1.gen. vadi uj. fekete 4 gb. 15ezerer. szerintetek ugyivagyok?:D
  • kakaoskalacs
    vagy egyyszer ird le 1Db kommentben
  • Lacee
    nem apróhirdetés a topic... légyszi mellőzd ezeket.
  • philK
    Eladó több db Logitech Pure-Fi Anywhere iPod dokkolo fehér színben
    karcmentes,dobozos
    ára:15e Ft

több db rendelése esetén kedvezmeny

[email protected]
  • GregSB
    Hasonló, én csak a képeket nem tudtam megnézni. Akkor nekem is ez segített :)
  • Grove4
    Nagyon Köszönöm!!!Neked is előfordult már ilyesmi?Én nagyon megijedtem!
  • GregSB
    Kapcsold be és ki a Holdot (gomb zár), majd nyomd le egyszerre a középső és a play gombot, és tarts nyomva őket kb 6-8 mpig. Az apple logó meg fog jelenni és újraindul az ipod.
  • Zizou5
    add el nekem. megveszem 2ropiert.d
  • Grove4
    sziasztok az lenne a problémám,hogy használtam az ipodot,és egyszer csak leállt.Mármint úgy állt le,hogy se a zenét nem játsza le se a videót,a képet nem jeleníti meg,a játékokra meg kiír valami szöveget,hogy újra kell telepíteni,mi lehet a baj?
  • turho
    Bocs hogy beírom ide, de hátha.... :
    Eladó lenne egy IPOD dokkoló (karcmentes) Firewire kábellel (gondolo USB is megy rá...) megmaadt IPOD Photo készletemből, mellé egy autós USB szivargyújtó-töltő (ez utángyártott de használatlan) és egy 3+1 portos firewire pci pc-kártya. Egyben a legjobb (már amire bólintok, nem gondolok sokat érte de fölösleges már...) ajánlatért, postázok is....PÜ ha érdekel valakit.
  • philK
    eladó több db Voix mpx iPod dokkolo
    karcmentes,dobozos

ára:50e Ft

[email protected]
    Hallod en lehuztam a legutolso verziot es siman feltelepitettem nem volt semmi gondom vele
  • Morphin
    Most nézegetem a tweakeléseket...elég sok mindent kell elvégezni azért h ne szemeteljen a system folyamatosan.A héten szerzek egy verziot sztem és kiprobálom...köszi a választ!
  • kakaoskalacs
    nalam stabilan fut
    eleinte oltak KÉK halálok de megoldottam
  • Morphin
    lehet az lesz h csinálok magamnak egy személyreszabott régi XP-t (32bit-est) v kiprobálom a Vistát... vkinek vmi véleménye van a vistárol?? bugos nagyon?
  • Morphin
    de h raktad fel?? mert nekem feltelepíteni sem engedi!! :(