3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
3333 #1669 Köszi! :D reset után csodák csodájára megemberelte a magát.. :D
egyébként középső+menu gomb a reset ;) -
#1668 :DD mukodnek az ipod gamek mind a 20 :DD -
#1667 Próbálj meg egy resetet (#1639), ez általában orvosolja az ilyen anomáliákat :)
Ha nem segít akkor nézz szét az apple support oldalán, rengeteg kérdésre van válasz. (igaz angolul) -
3333 #1666 Hali!
Olyan gondom lenne hogy az nanom (nyáron lesz 2éve hogy vettem) megmakacsolta magát egyik napról a másikra.. nem játsza egymás után a számokat hanem kihagy 2-őt 3-at aztán játsza a következőt.. ujra másoltam az egészet, de még úgyse jó. Ha valaki tudna adni valami tippet azt megköszönném. -
#1665 Én már hallottam hasonló esetről, persze lehet hogy csak urban legend... -
#1664 hát..azért furcsa, hogy azzal foglalkoznak, hogy Jazz helyett Dzsessz vagy
EQ helyett Ekvalizer.. :) -
#1663 a jazz eddig is dzsessz volt a magyar helyesírás szerint, más kérdés hogy a kutya nem használja :)
lacisch: az itunes minden verziója ingyenes. ha valami nem stimmel, akkor a formátummal lehet gond, amúgy az itunes nem visít más miatt. -
#1662 ok igazad van. tehát. a videokonvertáló a lényeg. én a videora ipod converter-t ajánlom, egyszerű kezelés. ha megvan a videjo akkor belehúzod itunes video mappájába majd onnan az ipodba. ennyiha nem megy vegyél fel msnen! sok sikert :) -
lacisch #1661 csak mert a kérdésemre senki sem válaszolt csak cinkeltek... -
lacisch #1660 az itunes ingyenes de az itunes 7 amiben videót is tudsz feltölteni esetleg egy teljes filmet az nem.Nem?
Én még kezdő vok bocs.De akkor hogyan is kell feltölteni mp4-es filmet???? -
#1659 ja 5.5 gen ipod -
#1658 hhhúúú baz***! ez már valami! nem teljes itunes :D
Ja, amugy észrevettem, hogy az 1.3-as szoftvernél az EQ-t már Ekvalizernek nevezi, azon bellül pedig nem Jazz hanem Dzsessz:D ezen picit meglepődtem, meg is kérdeztem ének tanárt, aki elmondta hogy az új helyesírás szerint ez így van..akkor ezekszerint az iTunes nem iTunes lesz hanem ájtúnsz vagy mi?
/ON -
#1657 iTunes ingyenes ...... hmmmm -
#1656 nem teljes iTunes? -
lacisch #1655 Helló mindenki!
Légyszi help!Van egy apple ipodom 80G.dvd filmet szeretnék (én kis naív)rátölteni.Átkonvertáltam mp 4-be van itunes-om (nem teljes verzió),de nem megy.Hogy lehet????Crack? -
#1654 14 et es nemhinnem hogy felkeresnek na mind1 -
#1653 Mármint mennyit ért meg? 41-et vagy 14-et? Ha utóbbi akkor ne nagyon regisztráld be (az ipodot) és ne dugd rá a gépre úgy hogy az a neten van, mert ha az igazi tulajdonosa jelenti hogy ellopták tőle akkor lehet felkeresnek :D -
#1652 Létezik iPodhoz +akksi!
Nézz szét itt:
http://macally.com/EN/Product/Homes.asp -
#1651 lehet hogy félreértelek, de szerintem falitöltőnek hívják ezt az eszközt :D
az apple-töltő elég drága, de utángyártottat viszonylag olcsón lehet venni (2-3 ezres nagyságrend) -
#1650 ahogy mondod de nemszamit mert uj es annyit megert :) volt meg negygigas is gyereknek de mar eladta oket :) -
#1649 Nem tudtok olyan kiegészítőt az ipod hoz,amelyel úgy tudom feltölteni,hogy nem a gépbe dugom ,hanem konektorba?És még egy kiegészítőt keresek,ami ilyen extra akummulátor féleség. -
#1648 vagy Atika cserélte fel a két számjegyet :)) -
#1647 Angilában £130-ba kerül a 8 Gigás, ami kb 41 ezer Ft. Szóval valszeg lopottat hozott a haver. -
#1646 En kethete vettem vadi uj 3 gen ipod nanot 14 ezerert 8 gigasat ;) haver hozta angliabol :) -
#1645 ipod nano 1.gen. vadi uj. fekete 4 gb. 15ezerer. szerintetek ugyivagyok?:D -
#1644 vagy egyyszer ird le 1Db kommentben -
#1643 nem apróhirdetés a topic... légyszi mellőzd ezeket. -
philK #1642 Eladó több db Logitech Pure-Fi Anywhere iPod dokkolo fehér színben
karcmentes,dobozos
ára:15e Ft
több db rendelése esetén kedvezmeny
[email protected] -
#1641 Hasonló, én csak a képeket nem tudtam megnézni. Akkor nekem is ez segített :) -
#1640 Nagyon Köszönöm!!!Neked is előfordult már ilyesmi?Én nagyon megijedtem! -
#1639 Kapcsold be és ki a Holdot (gomb zár), majd nyomd le egyszerre a középső és a play gombot, és tarts nyomva őket kb 6-8 mpig. Az apple logó meg fog jelenni és újraindul az ipod. -
#1638 add el nekem. megveszem 2ropiert.d -
#1637 sziasztok az lenne a problémám,hogy használtam az ipodot,és egyszer csak leállt.Mármint úgy állt le,hogy se a zenét nem játsza le se a videót,a képet nem jeleníti meg,a játékokra meg kiír valami szöveget,hogy újra kell telepíteni,mi lehet a baj? -
turho #1636 Bocs hogy beírom ide, de hátha.... :
Eladó lenne egy IPOD dokkoló (karcmentes) Firewire kábellel (gondolo USB is megy rá...) megmaadt IPOD Photo készletemből, mellé egy autós USB szivargyújtó-töltő (ez utángyártott de használatlan) és egy 3+1 portos firewire pci pc-kártya. Egyben a legjobb (már amire bólintok, nem gondolok sokat érte de fölösleges már...) ajánlatért, postázok is....PÜ ha érdekel valakit. -
philK #1635 eladó több db Voix mpx iPod dokkolo
karcmentes,dobozos
ára:50e Ft
[email protected] -
#1634 Hallod en lehuztam a legutolso verziot es siman feltelepitettem nem volt semmi gondom vele -
#1633 Most nézegetem a tweakeléseket...elég sok mindent kell elvégezni azért h ne szemeteljen a system folyamatosan.A héten szerzek egy verziot sztem és kiprobálom...köszi a választ! -
#1632 nalam stabilan fut
eleinte oltak KÉK halálok de megoldottam
-
#1631 lehet az lesz h csinálok magamnak egy személyreszabott régi XP-t (32bit-est) v kiprobálom a Vistát... vkinek vmi véleménye van a vistárol?? bugos nagyon? -
#1630 de h raktad fel?? mert nekem feltelepíteni sem engedi!! :(